Hva svare på spørsmålet: Hvad gjør duAlle fikk inn i en situasjon hvor rundt å stille spørsmål, "Hva gjør du? ". Til tross for sin enkelhet, er svaret vanligvis vanskelig.
Mulige svar på spørsmålet: Hvad gjør du
Den mest logiske svar på uttrykket som du gjør - si at det å snakke med noen sprosyvshym det. Men det ser rart ut, spesielt siden kilden venter på deg helt annerledes. Ikke veldig godt alternativ til å svare - gå, spise, jobbe, og så videre N. Alle ønsker å vise originalitet, høre på spørsmålet, hva er det du gjør..
For eksempel kan du si at du flyr til Cuba eller gå på kurs astronauter, som livet på jorda du er trøtt. Du kan også dele erotiske fantasier eller uventede spørsmål som alltid sier "jeg er på toalettet." Målet i alle fall én - å ta med en ledsager overraskelse, noe som fikk ham til å tvile på din helse.
Av spesiell interesse er situasjoner der du ikke kan fortelle hva du gjør. For eksempel kan du velge en gave som vil gi som en overraskelse. Disse svarene er i dette tilfellet ikke passer, fordi de kan føre til utilstrekkelig respons og ligge åpenlyst heller ikke et alternativ. Man kan møtes et sted - gått til butikken. Dette er ikke en løgn, og ikke fortelle helt på hensikt. I tillegg er en tilsvarende reaksjon til uttrykket som man normalt ikke forårsake interesse. Og så kan du overføre samtalen til et annet emne.
Hvis du ikke ønsker å svare på et spørsmål som du gjør, fortell meg om noen arbeidskrevende yrke, og legger til tekniske termer. Intervjueren vil forstå at du er veldig opptatt.  
Hvordan lære å si neiMange mennesker irettesette meg selv for å være på rett situasjon kan ikke si "nei" til å insistere på sin uvilje til å gjøre noe. Dette skjer vanligvis med en rekke interne årsaker som "gjør" en mann av hans underbevissthet. Mange tror at å svare "nei" person, vil de miste sin plassering, og hvis de selv trenger hjelp, kan du se mannen de ikke kan.
I denne situasjonen, vil det ikke gå som alle bør alltid nekte. Dette kan faktisk føre til ruptur av sosiale bånd med venner, kolleger og bekjente. Men alle bør være i stand til å svare "nei" på en forespørsel, gjennomføring av som innebærer et brudd på hans indre harmoni. Med et enkelt resepsjonen for å gjøre det mislykkes. Første du trenger å endre sin holdning til forespørsler av andre, og det kan gjøres på flere måter.
Måter å lære å si "nei"
Tenk på deg selv først
Dette betyr ikke at du må bli overbevist egoistisk. Bare i alle situasjoner, prøv å sette deg selv først, og husk at før du lærer å sette pris på og elske meg selv rundt ikke. Uansett snakket, men prøver å gi alt gratis, får du ingenting i retur. Det triste faktum i livet, men likevel sant. Det er derfor hele skal være en balanse, og med balanse og harmoni kommer. Når du lære å si "nei", vil du se hvordan og hvorfor du trenger mennesker rundt deg. Hvis du ikke godtar å utføre en ubehagelig handling og svare "nei" til den personen som virkelig bryr seg om deg, er han neppe bli fornærmet og stoppe forhold med deg. Nå mannen som bare slår til deg for en annen tjeneste, demonstrere sin misnøye, og det er mulig å stoppe videre kontakt med deg.
Ikke rush å svare
Hvis du vet svaret "nei" til en forespørsel om du kan, prøv å vente på svaret. Gi deg selv en setning som vil utsette spørsmålet for en stund at du trenger å samle krefter, moralsk, først. Det er nok å si noe sånt som "Jeg kan ikke svare er akkurat kalle tilbake senere (etter en time i morgen)." Det viktigste i denne situasjonen - selv om liten pause, der du vil være i stand til å overvinne din frykt for falske negative konsekvensene av dine svar. Samtidig, kan du veie fordeler og ulemper, og derfor kommet til den riktige avgjørelsen for seg selv. Kanskje du svarer "nei", men vil vite at avgjørelsen du har gjort positive svar for seg selv og ikke under påvirkning av frykt eller manglende evne til å si "nei".
Be om noe i retur
Nei, vi snakker ikke om utpressing etterspørsel og live og peremptory forstand. Alt må være i harmoni i denne verden, og harmoni gir tilsvarende utveksling. Balansen blir forstyrret på grunn av det faktum at mange mennesker er av natur ganske egoistisk, og få noe fra deg har et visst antall ganger, på eget initiativ vil neppe gi deg noe i retur. Videre vant til pålitelighet, vil de oppfatter det som noe riktig og gitt.
For å hindre en slik utvikling, direkte eller hint snakker om sin interesse i saken. Selv om i spøk, men bevisstløs person som du sier "ja" er utsatt. For eksempel, på forespørsel fra en venn til å hjelpe bære skapet i dag når du må ofre noe for å få til det (for eksempel frokost med familien), spøkefullt sier "Siden du hører hjemme! ". Og selvfølgelig, gir det tjenesten riktig, har det ned til den, hvis du trenger, for eksempel, poprybyraty garasje. Hvis alt forespørselen, denne personen vil si "nei", så bør du snakke med ham og "nei". Ellers er det fare for en levetid være problemfri og ikke får i retur.
Huske disse tre enkle regler begynner å implementere dem.Du vil i stor grad legge til rette for sin eksistens, slipper mye tid i en travel hverdag og innse hvem og hva gjør du vil. Faktisk, lære å si "nei" er ikke så vanskelig, du bare prøve.  
 Et av problemene i dag er utvandring av befolkningen. Til tross for det faktum at strømmen av innvandrere i vesentlig større enn strømmen av de forlater landet, vil det ikke løse problemet fordi landet blir mindre og russisk Alaska, noe som er et problem for alle land. Fortsetter serien av analytiske artikler om Vse-sekrety.ru vi analysere årsakene til at folk blir avreise fra.
Hvorfor folk flytter bort fra Russland gjør?

 Hvorfor folk går fra Russland gjør


 Her vi ønsker å fremheve tre hovedgrunner til at innbyggere med å forlate landet, og kommer til å leve i andre land.

 Den lave levestandard

 Som om dette ikke var parodoksalnыm, men har ingen middelklasse, er enten rik eller fattig. Og hullet mellom første og andre veldig dyp, minner om avgrunnen. Ifølge russiske statistikk inntekter øker for den gjennomsnittlige inntekten. Nå la oss tenke at den gjennomsnittlige inntekten.
 Forretningsmann eller stedfortreder tjener 1000000 rubler når "vanlig" ansatt plante 10.000 rubler, og at ikke alle. Det viser seg at deres gjennomsnittlige lønn er 100.000 rubler. Dette reelle tall og reelle situasjonen. Noen tjener millioner urettferdig, men noen ærlig arbeidskraft kan knapt få endene til å møtes.
 I en slik urettferdighet lønn her inkluderer et annet problem - mentalitet. Det lave nivået av befolkningen, fornedrelse og høy kriminalitet situasjon - ikke lyse utsikter for livet. Sinte mennesker monotoni - alle fanger negativ og deprimert fordi mange mennesker ønsker å gå for å leve hvor alt dette vil være.
 Doing Business i Russland er svært vanskelig å henge entreprenør skattebyrden, og problemer med lokale myndigheter og urettferdig konkurranse tvinger mange bedrifter å selge sine virksomheter i og gjøre det på andre, mer gunstige land.

 Tung politisk situasjon

 For noen år siden, mange russiske selvsagt støttet av presidenten og hans team, støtter nå svært lav. Mangel på ytringsfrihet, demokratiske prinsipper, og viktigst, mangel på lovvalg - spiller også en rolle i veksten av innvandrere fra Russland.
 Regjeringen er så fjernt fra folk, så det er trolig ingen steder og allerede viddalyatsya. Folket er sterkt uenig med handlingene til ledelse, men sistnevnte ignorerte det.
Hvorfor folk flytter bort fra Russland gjør?

 Et stort antall innvandrere

 Dette er et problem for alle regioner av landet, men det meste i Moskva. Hvorfor folk reiser fra Moskva og andre regioner er det? Dette skyldes utvandring til Russland innbyggerne i Kaukasus og asiatiske land. "Gjester" oppføre seg ordentlig, og ikke føler seg som gjester og eiere. Dette gjelder for alle, men de fleste av innvandrerne som kom til Russland.
 Alt du hørte skriking og handlinger innbyggerne i Kaukasus server (skyting, drap, ulykker, etc.), de fleste av dem har ikke straffet og straffefrihet er en slik resonans i samfunnet og misnøye. Det er grunnen til at mange ikke ønsker å leve i et land og forlate sitt hjemland.
 Russerne er svært tålmodig folk, men likevel, usikkerhet og fullstendig mangel på respekt for autoritet dataproblemer fører mange til å gå vest.  
 Komme snils utført på to måter: i ett tilfelle - det er laget uavhengig i Pensjonsfondet, til det motsatte - det trekker arbeidsgiver. Som for barn, snils gjort i førskole eller skole anlegget eller på kontoret av pensjonsfondet. Detaljer om prosedyren for registrering snils for voksne og barn - vil fortelle om.
 Innhold:
 Hva er snils?
 Hvordan komme snils voksen?
 Hvordan komme snils barn?
 Reserve snils
Hva snils og hvordan du får det? Pensjonskasse under kan du laste ned skjemaet og mønster av dette skjemaet.
 Dersom borgeren er en ansatt, trekker arbeidsgiver snils. Det er hans første jobb (det første offisielle sysselsetting). Registrering snils arbeidsgiver er nødvendig og fullt opptjent i ham. Dette problemet omhandler personalavdelingen.
 Vanligvis tar produksjon sertifikat 3 uker.

 Når borgeren fyller ut skjemaet og sende det til EFE, eller når en ansatt overføre data til RPF personalavdelingen, blir denne informasjonen lagt inn i databasen, og deretter gjort en privat borger for et sertifikat med et individuelt nummer.
 Om beredskap sertifikat inaktiv borger ansatt varsler EFE, angi når den vil være tilgjengelig. Sysselsatte borgere vil bli gitt et sertifikat på arbeidsplassen.
 Mindreårige barn
 Snils også nødvendig og barn, da dette er ID-nummeret av personopplysninger i alle statlige og kommunale organer for ulike typer tjenester.

 Hvis barnet ikke delta førskole og skole, er det nødvendig å trekke en snils organer EFE. Hvis barnet går i barnehage eller skole, utstedelse snils holdt i disse institusjonene.
 For snils i det første tilfellet, bør du kontakte nærmeste gren av RPF i samfunnet. En av foreldrene må ha et dokument som beviser identiteten og fødselsattest for barnet. Far fylle ut og setter sin signatur. Deretter tre uker synes en forsikringsbevis av barnet.
 I det andre tilfellet, foreldre fylle ut skjemaet på en skole som barnet ditt, da spørreskjemaet sendt til Pensjonsfondet, og deretter sender den til denne institusjonen forsikringsbevis.
 Reserve snils ved å endre navnene
 I tilfelle endring av etternavn forsikring nummer endres ikke, men bare endrer pass data i databasen, og utstedt et nytt sertifikat med de endrede personopplysninger. Endre data snils kan EFE i avdelingen - hvis du ikke jobber, eller på jobben - hvis du jobber.
 I det første tilfellet, bør du kontakte avdelingen EFE hjemme, i den andre - i HR-avdelingen på jobben. Følgende dokumenter:

 Pass med et nytt navn;
 Dokument som bekrefter dataene endres (vigselsattest eller skilsmisse);
 Gamle forsikringsbevis.
 Det anbefales å skifte forsikringsbeviset og informere EFE å endre opplysningene innen 14 dager etter mottak av de nye pass pass data.

 Når du åpner RPF nytt sertifikat kan du få i 10 dager, når det refereres til personalavdelingen - cirka tre uker.  
Яндекс.Метрика