Gjetter på kort - enkelt og morsomt!

 Spådom var i svært gammel tid. Metoder og teknikker har endret seg gjennom århundrene, men folk alltid ønsker å vite, lykkes han i visse tilfeller, og hva du skal gjøre for å ledsage ham lykke til. Nå, mange lurer på hvordan man lærer å gjette?

 Alle som ønsker å forutsi så gjør din (eller andres) skjebne, setter mennesket på preduhadannыe hendelser som har skjedd på grunn av en kombinasjon av tilfeldig trukket ut kortene. Fordi vår natur er slik at vi er villige til å blindt tro spådd, og foretrakk ikke å sette noen innsats for å nå målet.
 Lær veiviser Kartene vil hjelpe deg faglitteratur, utallige kilder på nettet Yynternet og vedvarende trening.
Gjetter på kort - enkelt og morsomt!


 De som ønsker å vite hvordan å lære veiviser


 Skotter på overflaten spådom, mange tror at dette er ganske enkel. Men det er bare ved første øyekast, fordi prosessen med spådom er vanskelig, du ønsker å lære nyansene nøye og lenge. Miljøforhold, rekkefølgen av farger avledet tegn - alt du trenger for å vurdere og forstå.
 Så hvor skal man begynne? Til å begynne å kjøpe en ny kortstokk. Vellykket og erfaren i spådom folk si at dekk - et personlig verktøy, og kan du ikke gi ham gale hender. Et godt alternativ er arvelig gave fra en annen teller eller en ny kortstokk fra butikken (for å starte og komme med 36 stykker).
 Å forstå språket kortet må undersøke mulige kombinasjoner og tilkoblinger. Før nedbryting av loggene til riktig formulere spennende du (eller en annen person) spørsmål. Det er den vanligste typen av spådom.
Gjetter på kort - enkelt og morsomt!


 Som en veiviser på normal maps?


 Standarden planen begynner med Bldg ønske eller imaginære ordlyden riktige spørsmålene. One ("person") er plassert i midten av bordet - det guddommelige. Ja, vanligvis diamanter symboliserer ugift dame ung jente og Chervov King - favoritt. Under rumpa hennes satt tilfeldig ett kort som indikerer de hemmelige tanker. Og på toppen av "ansikt" av to betegner følelser av hjerte og sinn. Deretter begynte å undervise i køen (som er hentet fra dekk hver syvende rad) cross - topp, bunn, høyre og venstre. Og ett i hver retning mellom posisjonene. Alle disse elementer kan trekkes ut av visse tegn eller person. Kort topp fortelle oss om drømmer og ønsker, bunn - bilde i dag, rett - fortid og venstre - fremtid (innen en måned). Et ønske gå i oppfyllelse droppet eller ikke, avhenger av kortene som trakk i begynnelsen og igjen i posisjon "ansikt", og linje kort igjen med ansvar for fremtiden.
 Hvis du er kjent spåmann, til sporet noen ganger se hvordan den gjør det. Se, lær, forståelse, er hver detalj viktig og krever full konsentrasjon.
Gjetter på kort - enkelt og morsomt!

 Det er visse tabuer - ikke gjette per person dobbel, er det dårlig for aksjen. Det er uakseptabelt å bruke logger nedbrytning av alkohol eller narkotika. Man skal ikke forvente at folk som ikke tror på slike ting, samt slektninger og venner. Du kan ikke jukse. Hvis du ikke er sikker på riktig kunnskap om en bestemt kombinasjon, bare liste dem alle. Du kan ikke ta all handlingen som et attraktivt spill, følg fred og ro.
 Og husk at formue er ikke universell måte, det løser ikke problemene dine. Valget er alltid ditt, maps bare vise alternativer.
 Ved å følge disse enkle reglene, lære å gjette nesten alle på kortene.

Tolkningen av drømmer om sopp
 Skogsopp kan med rette kalles en av de deilige gaver av naturen, som er ikke bare hyggelig, men også for å samle inn. Men få vet at disse gaver skoger har et interessant trekk ved tolkning av drømmer. Noen ganger drømmer, som er merket kan radikalt forandre liv hadde drømmen. Så hva du kan forvente fra en slik enkel, tilsynelatende sove hvis det drømmer sopp? La oss se på de mest populære tolkning. Hva drømme sopp


 Sett i en drøm sopp har en helt annen forklaring, så prøv å gjenopprette bildet i minnet, en god titt, disse representanter for dyrelivet. For eksempel, med henvisning til drømmetydning Vanga, hvite sopp lovet drøm om kort tid motta en fin gave. Hvis hrybochok være chervyvыm, forventer vi svik. Å drømme toadstools betyr at du er omgitt av feil og disingenuous venner som er usannsynlig å ønske å hjelpe deg i vanskelige tider. Stor eksploderende variasjon, kan type tobakk bestefar indikerer at trusselen om en kjernefysisk eksplosjon.
 I drømmetydning Nostradamus kan finne en helt annen forklaring på dette bildet. Å drømme steinsopp, betyr at du smiler lykken. Walking on the forest eng stiplet med ulike sopp - et tegn på at dine tanker og bekymringer lure deg. Tilstedeværelsen av ormer av Dream indikerer rask sykdom eller fattigdom. Sopp stor tale visdom hadde drømmen.
Tolkningen av drømmer om sopp

 Helt motsatt tolkning kan bli funnet i tolkovatele Tsvetkov. Ifølge ham, betyr sopp drøm som i det virkelige liv du fikk råd fra eldre mennesker. Hvis du ikke ønsker å følge råd - gjør en feil. De giftige varianter bety - glede eller moro. Tilgjengelighet grebes eller orm-spist sopp sier at du gjør for mye skade - så lett at du ikke kommer. Full kurv sopp delikatesse - et symbol på velstand og overflod. Matlaging soppretter betyr etablere forhold, en mulig overgang til en mer komfortabel overnatting. Spise sopp stekt i en drøm - å være i god helse, tilstedeværelse av sykdommer - dreamer vil være på bedringens vei.

 Samle sopp i en drøm, hva ville det?


 Tolkning Lofa på dette problemet gir to forklaringer: Samle toadstools - forventer vanskeligheter og dårlige nyheter, spiselige sopp - den etterlengtede møte en hyggelig overraskelse. Samle sopp i regnvær - den finansielle trivsel, harmoni i familieforhold.
 Ganske original tolkning kan bli funnet i denne historien drøm Freud. Ifølge denne tolkningen, sopp - et tegn på metthet sex. Hvis du bare rive toadstools - indikerer dette misnøye med sexlivet.
Tolkningen av drømmer om sopp

 Ifølge Miller drøm, samle sopp - betyr å kaste bort sin styrke i å oppnå rikdom. Dessuten kan denne historien bety at du feilaktig har plassert prioriteringer i livet. Prøv å analysere sine handlinger og ambisjoner.
 Vi tok mest populære drøm bøker tolkning, visdom som testet mer enn én generasjon. Hva er tolkningen av tro - du bestemmer, men ikke glem at du setter opp selv - som til slutt og få!  
Tolkning av Dreams pickles
 Du har sannsynligvis hadde ingen anelse om at pickles - er ikke bare en god matbit, men snarere et sterkt preg på tolkningen av drømmer. Det ville synes at bildet av en enkel grønnsak, men det kan faktisk gjøre endringer i livet hadde drømmen. Så, hva drømmer eller saltede agurker? Ikke vent med å dele noen drastiske endringer hvis pryvydivsya drøm? La oss håndtere! Hva de sier om Horoskop ulike pickles?


 Adressering moderne tolkning kan forstå at dette er et tegn på løftet hadde drømmen familiens harmoni og styrke relasjoner gledelig nyheter relatert til barn. Spising pickles er en drøm betyr at i det virkelige liv du gjøre mange gode gjerninger - du regnes.
 På engelsk tolkovatele deg å finne forklaringen på denne positive søvn, men de er knyttet til helse. Ifølge denne boken, saltet eller syltede agurker er et symbol på god helse. Hvis drømmeren i det virkelige liv var et offer for noen sykdom, venter det for en rask utvinning. For ensomme hjerter tolk spår at snart de vil ha en familie.
 Svært lik tolkning kan bli funnet i Millers Dream of pickles. Tolkningen av drømmer og lover å bli kvitt sykdommer, helsefremming og ensomme mennesker - suksess i romantiske relasjoner. Delta i pickling agurker - hyggelig bekjentskap.
Tolkning av Dreams pickles

 Menn så denne historien, kan nye folk i stor grad hjelpe forretningsinteresser. Kvinner - virvelvind romantikk som godt kan gå til familiebånd.
 Interessant tolkning av Freuds tilbud tolk. Den sier at agurk - en slags prototype av maskulinitet. Menn drømmer lover et problem med potens for kvinner - misnøye med sin seksuelle partner. Spise en pickle betyr snart gjøre seksuelle utnyttelser. Salt agurker i en drøm - vil du finne en seriøs showdown. Prøv å forstå hans utvalgte, for å lytte og til å konkludere - det vil gjøre deg godt.

 Andre tolker det som drømmer pickles


  •  Å drømme om pickles bank - et tegn på at du er bedre å reise lange avstander. Også noen tid etter søvn bedre avstå fra kjøreturer.

  •  Bruk denne pickle som en av ingrediensene i fatet betyr at du roser. Heller ros vil være knyttet til din stil eller evne til gården.

  •  Mate en annen person pickles - vente bedrag eller bilde som sannsynligvis vil komme fra denne mannen. Prøv for en måned ingen å låne penger.

  •  Selg markeds banker eller syltet pickles - forbedre ditt velvære. Spesielt godt tegn - sett i en drøm som du overføre penger direkte i hendene. Kjøpe pickles eller noe i det hele tatt - betyr et alvorlig tap, problemer med virksomheten.

  • Tolkning av Dreams pickles

     Kanskje du ikke har opprettet som Horoskop snakke om pickles. Men som de sier, i forkant er armed. Så du kan godt påvirke sin fremtid selv, så ikke fortvil!  
    Яндекс.Метрика