Hva drømmen kisten til tolkning Tolkning
 De fleste drømmer om å se kisten anser det som et dårlig tegn. Men i virkeligheten er dette ikke alltid tilfelle. Selvfølgelig, det er negative tolkning, men å forstå ordentlig betydningen av søvn, må du vurdere mange av detaljene. Hva skjer hvis drømmen om kisten?


 •  Ofte er det en oppfatning at disse drømmene varsle et raskt besøk velkommen gjest. Møtet vil bringe glede og positive følelser. Fra et annet perspektiv, kan syn bety uventede nyheter.

 •  Å bære kisten lover økonomisk gevinst. Men det vil ikke være overraskende. Snarere vil du motta en belønning for en lang og møysommelig arbeid.

 •  Å se en drøm som du ligger i en kiste, sier at for å oppnå det ønskede målet hindrer deg massevis av hindringer. Men fortvil ikke, og gi opp. Tolkning viser at til tross for vanskelighetene, kan du overvinne og oppnå ønsket, i vår beste innsats.

 •  Begrave lukket kiste i en drøm symboliserer ønske hadde drømmen å glemme ubehagelige hendelser i livet, selv om det fortsatt er umulig. Men grave en forseglet boks - til oppdagelsen av en hemmelighet.

 •  Å drømme av kisten i huset hans, og også belagt farger, forutsier uheldig person familieliv. For de som allerede har sitt eget reir, kan det representere store konflikter og krangler.

 •  Åpne kisten har en negativ verdi. Man venter på en rekke tester, men han kan ikke ta noen tiltak for å hindre dem. Derfor, for å forberede seg til disse utfordringene moralske og bare vente ut losing streak.

 • Hva drømmen kisten til tolkning Tolkning

   Hva drømmen i live avdøde i kiste


   Den mest detaljerte tolkning gir kinesiske drøm Zhou Gouna:
 •  Den plutselige ankomsten av et stort antall gjester som vil bringe glede.

 •  Kutte material fortjeneste.

 •  Hvis de døde stod opp fra graven og begynte å snakke med de drømmere, er det et dårlig tegn. Det bør forberede seg på en serie av ulykker, så det er best å ikke prøve å snakke med de døde under søvn, men hvis du begynner å gjøre det, så klemme dialog til et minimum.

 •  Den avdøde levde igjen, som trekker deg hender, har også en negativ verdi. En mann kan plutselig kollapse katastrofe. Ofte er det hevn av den fornærmet deg venn, alvorlige helseproblemer eller til angrep inntrengere.

 • Hva drømmen kisten til tolkning Tolkning

   Hva drømmer avdøde slektninger i kista


   Noen kommer avdøde slektninger i våre drømmer reiser mange spørsmål. Men ikke vær redd, fordi vanligvis en slik tomt er et alvorlig tegn på at du ønsker å lytte.
 •  Den avdøde far i en kiste advare deg om farene ved en nylig begynt.

 •  Min mor i denne situasjonen drøm å advare om forestående hadde drømmen helseproblemer.

 •  Den avdøde bror symboliserer hjelp. Kanskje i virkeligheten du søkt støtte fra noen du kjenner. Benekter ikke det, og din godhet alltid lønne seg.

 •  Hvis du hadde en lang død venn, og hans søvn han prøver å fortelle deg noe, lytte nøye til hans råd for å unngå pinlige tabber i næringslivet.

 •  Eventuelle døde slektninger, kom plutselig levende i en kiste, regnes som en slags advarsel. Du bør ta en nærmere behandle folk prøver å få deg inn i noen finansforetak. Sjansene er du vil ikke få noen nytte av det, og bare miste sparepengene sine.
 • Unik gave ideer mann 23. februar - Defender of the fedre Day
   Feiring 23 februar er ikke langt unna, og mange kvinner tenker på gaver.
   Selvfølgelig er den viktigste gave til enhver mann verdig kvinne. Så hvis grunnen globalt, møte du er den viktigste gave til din Destiny uforlignelige Prince. Men hva du Odars det er fortsatt ukjent
   La oss gå dypere inn i historien og se på hvor gjorde tradisjonen med å gi gaver 23. februar. Først i 1922 23 februar feiret som årsdagen for opprettelsen av Den røde armé og ble kalt Red Day gave, men det betyr ikke at alle gavene var å være kumachovoho farge - i de vanskelige post-revolusjonær tid
   Hæren var i tilbakegang og har behov for nesten alt, kan dette noen i denne dagen gjøre en frivillig donasjon til front. Senere 23. februar feiret som Day of Defender av fedrelandet og sin lange historie har blitt en dag til ære over sterk halvparten av menneskeheten, enten de serveres i hæren eller ikke. Kvinner festival er ikke lett - vil måtte oppfinne overraskelser, tenke på gaver. Menn er veldig kresen, og tekkes dem, ikke å vite deres smak og preferanser er vanskelig, så studere natur donee og starte business!
   De beste ideene av originale gaver mann 23. februar
  Unik gave ideer mann 23. februar - Defender of the fedre Day

   Til din gave var veldig hyggelig og interessant kjære mann, er det viktig å gjøre det en uvanlig og minneverdig. Selvfølgelig kan du bo på den klassiske versjonen av "barberskum +" bukett "sokker", men en slik gave er mer som "obyazalovku" og ikke et tegn på oppmerksomhet.
   Absolutt vinn-vinn-situasjon - til stede som er elsket for sin mann, men av en eller annen grunn ikke er mulig, en drøm. Enhver mann iboende getter, slik at du kan ta hensyn til souvenir våpen - et sverd før den fantastiske håndlaget skal ikke være mer enn et menneske. Hvis mannen din forsvinner i flere dager på kontoret - Unn ham små ting som gir det inntrykk av soliditet og fullstendigheten av en slik eksklusiv saker. Friluftsentusiaster, undersøke hans lidenskap (fiske, jakt, fotball), gi tema søken, hvis hovedformål vil være å finne dine presentasjoner.
   God flaske alkohol eller dyrt sigarett tilfelle kan være en flott gave, selvfølgelig, hvis du tror at dette vil presentere ren glede og gå som forutsatt. Småting som minnepinner, fotorammer og penner kan bli presentert for kolleger. Nesten universelle alternativ tildelingstidspunktet datamaskiner og gadgets bagatell trådløs mus eller tastatur kan enhver mann avansert, men digital teknologi ikke står stille, så denne gaven vil bli minnet på deg i år.
   En annen type vinn-vinn gaver for menn tilbehøret til bilen hans. Diverse nyttige eller vakre tilbehør for biler er en av de mest populære gaver for menn og i mange år hatt en ledende posisjon i den mannlige kategorien gaver. Romantikk kan gi en fantastisk middag i en intim setting.
   Faktisk, nåtid fremtid avhenger ikke bare av fantasien, men også på økonomiske behov, så noen ganger et dikt av hans egen elskede kan varme opp hundre ganger bedre enn de fleste ønskelig laptop. Gi mannen sin takknemlighet for følelsen "som en stein veggen", fordi denne holdningen gjør ham til å tro at han er en sann helt av de gamle russiske epos.  
  Gratulerer til menn 23. februar
   23 februar - dagen da alle mennesker venter på gratulasjoner. Noen mener det er en slags profesjonell ferie, og mener at det bør gratulere bare sanne talsmenn - mennesker som har eller har hatt et forhold til maktstrukturer, eller i det minste var soldater.
   Men, til tross for navnet, over sin levetid ferie, opprinnelig Day of Soviet (eller røde) Army, har lenge vært en slags analog av mars 8 for menn i dag besluttet å ta imot all den sterkere halvparten av menneskeheten, uavhengig av alder og yrke .
   Det er bortsett fra de viktigste mennene - Pave gutt eller mann, er å ta imot mange flere unge menn og kvinner: slektninger, klassekamerater eller kolleger eller bare venner. Og gratulerer til behovet ikke overrumplet, og aldri klatret banalt ønske "lykke, helse, suksess og velstand," det er bedre å hamstre litt mer originale ideer.
   Selvfølgelig er det best å lage en hilsen eller forespørsel selvstendig og individuelt, men hvis du bestemmer deg for å ta imot mange fancy i det hele tatt kan ikke være nok, og da er vi klar til å ta imot og litt endre sin egen måte, slik at de er bedre egnet til mottakeren.
   Eksempler hilsener til forskjellige menn, basert på hvilke, kan du enkelt lage dine egne, originale og uvanlige forespørsler.
  Gratulerer til menn 23. februar

   Velkommen til kolleger:
   Gratulerer til våre menn 23. februar! Du er for oss de sanne forsvarere! Du beskytte oss mot kulden ved å justere varmeapparatet, redde fra sine overordnede, sier at vi alle kom tilbake et minutt og beskytter oss mot ensomhet, som støtter vår "rammel". Takk vi har!
   Velkommen til klassekamerater:
   De sier at fra 23. februar for å gratulere du trenger bare de som tjenestegjorde i hæren. Men vi tror at det er verdt alle som kan kalles en mann. Vi vil derfor ønske deg velkommen og ønsker det i tankene, og i handlingene har du alltid vært ekte menn og forsvarere!
   Velkommen til venner
   Venn, i dag de fleste menn dagen i året. Og en mann en mann en mann jeg ønsker deg velkommen og tilby å markere begivenheten en ekte mann møte.
   Gutt, ønsker jeg å drømme de vakreste jentene gjemme seg bak ryggen din, og du gjør ikke nabrydalo være deres beskytter! 23. februar!
   Velkommen til paven:
   Papler gratulere deg på dagen av Defenders! Vi er veldig heldige at vår familie har sin egen rygg, og også en god og snill. Vi er veldig takknemlig til deg! Fra februar 23, Far!
   Velkommen til ektemann eller kjæreste:
   Ikke rart Defender av fedre Day feires i måneden av vinteren februar. Selv i den verste kulden du kan varme og beskytte meg fra alt trøbbel! Og jeg er veldig glad for at ved siden av meg en real forsvarer og mest favoritt mennesker i verden! Gratulerer til deg, kjære!
   Velkommen til min bestefar:
   Bestefar ønsker deg velkommen med sin faglige ferie! Detachment som en del av vår familie venter på deg til å besøke og å bygge videre instruksjoner.
   Velkommen til sønn
   Sønn, gratulerer jeg deg 23. februar! Når du var veldig ung, jeg beskytte deg fra hele verden, og nå er du vokst opp og hun er i stand til å beskytte meg. Og jeg er glad jeg alltid nær hjemmet hans virkelige sterke arm forsvarer! Hold alltid modig og sterk! Gratulerer!
   Gratulerer til bror
   Som et barn, når vi kjempet, min mor alltid kjeftet og rozboronyala oss, ikke innser at det var vår trening beredskap. Så 23 februar kan kalles vår ferie! Velkommen du, bror!  
  Яндекс.Метрика