Hvordan du kan beskytte deg mot energivampyrer? Veier og tips for å bekjempe energi vampyrisme

 Energivampyrer er ikke redd for sollys og hvitløk. De vil ikke hjelpe eksorsist og osp stake straffeloven forbyr gjelder. Men ville noen mennesker liker å beskytte deg mot energivampyrer? For dette, er det psykologiske triks som vil hjelpe deg å holde fatningen.
 Nyttige tips
 Først av alt, er psykologer rådes til å holde seg rolig, selv om personen du naryvayetsya ubehagelig og åpen for konflikten. Husk at dette vampyr bare du og nødvendig, og denne situasjonen fører utelukkende til intern ubalanse.
 Mindre øyekontakt
 Brakt folk pleide å se på samtalepartner i øyet. Imidlertid innebærer beskyttelse mot energivampyrer som ser til å fokusere på en slik person kan ikke, fordi øynene kan kalles sterk kanal energi. Hvis så dette hindrer ikke, utsikten må være rask.
 Si "nei"
 For å bekjempe lære å si "nei", spesielt hvis sin energi vampyr utholdenhet stadig gir dine planer eller forbruker fritiden. Dette bør unngå enda telefon kommunikasjon med mennesker som stadig klager over livet, økonomisk situasjon, myndighetene. Vanligvis, de trenger ikke bare å hjelpe, men i energi oppladning.
 Spesielt ut og andre detaljer
 Bioenergi anbefalt "ikke avslørt" ukjente personer - for eksempel offentlig transport. Vi må lære å ta riktig holdning - paret med føttene og hendene krysset på brystet. Bioenergi også gi råd på innsiden iført klær pin - si at maskoten nøytraliserer alle negative.
 Et annet tips - spare mer av sin egen energi. De sier at selv et par minutter brukt i bjørk, furu eller eik, gir energi noen dager.
Hvordan du kan beskytte deg mot energivampyrer? Veier og tips for å bekjempe energi vampyrisme

 Emosjonell Shield
 Bioenergi finne effektive metoder for konstruksjon emosjonelle skjold. For å gjøre dette hver morgen og kveld for å ta en kald dusj fordi vannet vasker bort alle negative banen. Hvis kontakt med energi vampyr skjedde på jobben - kan du vaske ansiktet, vaske hendene - det hjelper kvitte seg med minst en del av negativitet.
 Etter å ha snakket med folk kan drikke urtete (fra ryllik, kjerringrokk). Du bør også ta krydder, svart pepper, muskat, hjelpe disse urter tilbakebetalings rettet mot deg negativ energi.
 Ikke glem om riktig hvile. Under søvn fornyet styrke og energi. Dette sengetid bør avvise alle negative tanker, og ikke minst bilder og lovbrytere.
 Selv om energi "vampyrisme" - det er bare en metafor, men penger gjør ikke vondt. Dette metallet har evnen til å avverge alle negative. Derfor bør sølvsmykker brukes hver dag. Også bra hvis gjenstand for sølv dyppet i rent vann. Etter en stund metallioner kan slå den inn i en væske som har utmerket antibakteriell og beskyttende egenskaper.
 Det antas at ordet, og ideen har sin egen energi. Ikke glem at i samtaler med ubehagelige mennesker. Være optimistisk, prøve å få samtalen til en positiv holdning. Og likevel - lære å tilgi, er det en av de viktigste ferdighetene.
 Endelig
 Prøv ikke å tiltrekke seg oppmerksomheten til energivampyrer. Noen ganger frekk oppførsel provoserer slike mennesker i konflikt. Derfor, i noen tilfeller kan beskjedenhet tjene deg til god nytte.

Hva som venter deg hvis du spiste fisk i en drøm?
 Hvis du drømmer om å spise fisk, vet du at det er et veldig positivt tegn. Men å tolke det riktig, må du vurdere mange faktorer og detaljene i historien: hva slags fisk du spiser, hvordan det ble utarbeidet, og som var medlem av søvn. Hvis du spiser fisk i en drøm


 •  Rolig måltid indikerer at forsiden vil du finne et tidsfordriv og positive nyheter.

 •  Rask absorpsjon lover deg noen bekymring og omsorg for noen med sine kjære. Det vil sparke deg ut av lange linjer og forstyrrer freden.

 •  Mannen som spiste egg i en drøm, kan regne med positive hendelser i livet. Siden dette produktet er ansett som et tegn på rikdom, er det som en drøm, og lover å bedre den økonomiske situasjonen, og bedrifter - gjør avtale.

 •  En ung jente som spiste egg i en drøm, snart gifte seg ganske sikret brud og gifte kvinner slike drømmer varsle graviditet.

 • Hva som venter deg hvis du spiste fisk i en drøm?

   Forskjellig matlaging


   Til å tolke drømmen din, må du huske, som det ble kokt fisk.
 •  Mannen som spiste stekt fisk drøm matlaging kan være trygg i sin valgte troskap og dybden av sine følelser.

 •  En ung jente i en drøm evshaya ost eller stekt fisk med glede, kan snart forvente å graviditet. Hvis måltidet hadde på seg vanlig karakter, det kommer nyheter fra avstand.

 •  For en fyr drøm om å spise rå fisk betyr at sine planer og prosjekter er ennå ikke fullt planlagt og bedre å avstå fra salg, i hvert fall for en stund.

 •  Slike drømmer for forretningsmenn betraktet som en slags advarsel om at laget tidligere forslag bør vurdere nøye før du tar en endelig beslutning.

 •  Spise saltfisk i en drøm - å mange lykkelige hendelser og god jul.

 •  Hvis dette nattsyn besøkt en kvinne, så hun bør være mer oppmerksomme på deres helse, siden hele begrepet av svangerskapet babyen vil bli ledsaget av en liten sykdomsfølelse og konstant trøtthet.

 •  Drømme at spiste rød fisk i en drøm, er det mulig å telle på en rask endring av formuesforvaltning. De som alltid ønsket å starte sin egen virksomhet, og gjør denne drømmen lover raske drømmer gjennomføring. Kvinnen snart møte en innflytelsesrik patron, som i fremtiden kan bli en følgesvenn.

 •  En ung jente, som drømte at hun spiste tørket taranku, bør være klar for nyheten om graviditeten, og guttene drømme løfter munter ferie i en sirkel av nære venner.

 •  Røkt - ikke som et positivt tegn, alle de forrige. Det kan bety en liten illebefinnende eller sykdom. Men de kan godt forebygges hvis gjennomgang kosthold og trening.

 •  Kokt fisk omtrent samme verdi. Menn bør være mer oppmerksomme på sine indre følelser og minst midlertidig gi opp alkohol. Kvinner etter en slik søvn bedre på en diett samt endringer i utseendet på risiko innebærer senking interesse fra en kjær.

 • Hva som venter deg hvis du spiste fisk i en drøm?

   Andre deltakere sove


 •  En ung jente klokker som katt spiser fisk, betyr et tap av årvåkenhet og potensiell skade fra andre, avhengig av fargen på dyret. Rød - hykleri, svart - onde tanker, grå - ingen kompromisser.

 •  En fisk spiser en annen behandles som en farlig partnerskap med uprøvde folk.
 • Hva en drøm bryllup?

   Det antas at bryllupet - en lys og gledelig begivenhet for alle. Men om denne beskrivelsen gjelder tolkningen av hva han så sover du? Eller se i en drøm bryllup - for trøbbel? Det hele avhenger av hva din sivilstand.

   Tolkning Miller mener at se ditt eget bryllup - rask problemløsning, fjerne hindringer forsvinning alarmer. Frieri gjort i en drøm, lover å stige i andres øyne og oppfyllelsen av løftene. Hvis en ung kvinne til å drømme bryllup - et signal om behovet for å endre sin holdning til livet.
   En visjon der foreldre ikke godkjenner ekteskapet - profetisk, spår en lignende situasjon i virkeligheten. Kommende ubegrunnet frykt og lidelser lover en drøm ekteskap av din kjære til den andre. Ulykkelig periode i livet kan forekomme etter en drøm hvor du ser på deres bryllup mann i sørgeklær, spesielt for unge jenter. Gjest sørge for andres bryllup - sykdom, sorg til venner eller slektninger mislykket tur.
   Ved Tolkning Vanga, eget bryllup - til det uunngåelige avgjørelsen vanskelig avgjørelse som kan påvirke din skjebne. Alien bryllup lover moro tidsfordriv i kretsen av gamle venner, og mulig møte med sin halvdel. Hvis du ser deg selv en æres gjest i bryllupet, så snart våkne noen fra din familie trenger hjelp. Ignorere forespørselen er ikke verdt det, fordi du kan trenge den svarer støtte og hjelp.
  Hva en drøm bryllup?

   Tolk Freud sier bryllup drøm inn i en lys og harmonisk sex der det er full vzaymootdacha begge parter og oppnå gjensidig tilfredsstillelse. For de som ikke er seksuelt aktiv, slik visjon - et tegn på tilstedeværelse av frykt kommer inn aktivt sexliv.
   Hvis en kvinne føler gleden av bryllupet og bruden hennes fin - i livet vil det være endringer til det bedre. Å drømme bryllup sykdom i eldre ridder. Respekter andre våken venter på deg hvis du drømmer du tar noens frieri.
   Drømmer om et bryllup for en rask neholostoho bebuder stor krangel med sine kjære eller nære venner. Denne krangelen er ganske produktiv, fordi i løpet av det løste et betydelig problem i familien har gjort de riktige konklusjonene i stor grad og dermed styrke familieforhold og brakte sammen partnere.
  Hva en drøm bryllup?

   Hvis dine bryllupsgjester sørger, får du dårlige nyheter fra avstand. Noen ganger sett bryllup markerer fremtiden glede, lykke og harmoni i kjærlighet og gode endringer i forholdet med din kjære.
   Små irritasjonsmomenter og ikke alvorlige forkjølelse forvente en jente befant seg i hennes brudekjole prymeryaemom.
   Bryllup drømmer og ikke tomgang. Så drømmen antyder fremveksten av en hendelse som krever bevisst beslutning bestemt umiddelbar handling.
   Hvis det var en drøm bryllup seremoni - du kan pålegge en tvilsom avtale. Å fortynne drømmen advarer av vanskeligheter med å oppnå sine mål.
   Selv om bryllupet feiring virkeligheten - Aktivitets hyggelige drømmer kan tyde på en viss vanskelighetsgrad. Men vi ønsker deg bare glede og lykkelige drømmer knyttet til bryllupet.
  Hva en drøm bryllup?
  Яндекс.Метрика