Tolkning av Dreams frykter for høyder
 I århundrer mennesker har høyde er assosiasjon med noe uoppnåelig, men vakker og ønskelig. Mye avhenger av den holdningen hadde drømmen. Hvis han liker å klatre høyere til fjells og nyte naturen, har han ingen frykt, vil tolkningen av høyden i drømmetydning Miller og andre være forskjellig fra drømmen om en mann som er redd for henne i det virkelige liv. Bestemme høyden av Dream Miller


 Tolkning Miller gir en generell definisjon som angir høyden på en drøm. Ifølge hans tolkning, dette betyr forventninger til suksess. Hvis du zryvayetes ned, faller - raskt skuffelse. Redd for å vise mangel på tillit i sine evner.

 Hva drømmer høydeskrekk til de som ikke er redd for det i virkeligheten?


 Som vanlig kan du ikke kreve noe unikt. Tenk hva det betyr å være redd for høyder drøm for folk i virkeligheten ikke lider av denne frykten, eller som liker å klatre enda høyere, tar hensyn til de ulike situasjoner i livet.
 •  Ofte frykten forbundet med behovet for større frihet. Kanskje noen nær eller noe av tilfellene hindrer du puster dypt inn og du hele tiden tenke på det.

 •  Behovet for hvile. Kanskje du zarylysya å jobbe på føttene og er veldig sunt, hvis det var tid for en uke eller to break ferie.

 •  For den personen som elsker spenningen og ekstrem - betyr fremtidig suksess og stabilitet i karrieren og relasjoner med andre mennesker.

 •  For de som hadde et valg - et symbol på behovet for å trekke seg sammen og bestemt ta en beslutning som synes rett, ikke rozminyuyuchys på detaljer.


 • Tolkning av Dreams frykter for høyder


   Hva drøm høydeskrekk til de som i virkeligheten føles frykter det?


   I motsetning til mennesker ikke føler frykt høye i det virkelige liv, for de som er redd for høye steder, drømmer betyr noe annerledes.
 •  Ikke satt seg urealistiske mål. Dette betyr ikke at du må slutte å drømme, men når du planlegger deres fremtid bør ta hensyn til virkeligheten og handle i etapper, snarere enn på en "vil ha alt på en gang."

 •  Det kan symbolisere behovet for å være mindre krevende og kritisk til seg selv.

 •  I nær fremtid hadde drømmen kan forvente alvorlige utfordringer. Ikke sikker på at de vil bli assosiert med tapet av en kjær, eller eiendom, i de fleste tilfeller vil du møte et vanskelig valg, aksept vilje beslutning som vil påvirke den fremtidige liv.


 • Tolkning av Dreams frykter for høyder


   Hvorfor er vi redd for å drømme høyde?


   Den menneskelige underbevissthet har vært i tusenvis av år har en rekke iboende natur frykt, hvorav den ene er frykten for å være på toppen. Ved bruk av en underbevisst frykt for høyder bilde i en drøm vi prøver å formidle viktig informasjon, avhengig av forholdet til den personen. For de som ikke er redd eller som liker å føle solid jorden over havet og er vanligvis et positivt tegn. De som føler seg bedre følelse under føttene fast jord kan være en advarsel til noen av livets vanskeligheter.  
  Drøm om skittent vann
   Ulike temaer i drømmer kan bringe mange fordeler hvis riktig løse kryptert i slike visjoner. Det er det og hjelpe horoskoper. Ganske ofte i drømmene omtalt vann, og fordi det er en slags åndelig symbol, er det viktig å ta hensyn til de minste detaljene i handlingen for å unngå problemer og farer eller finne ut om kommende gledelige hendelser.   Hva drømmer skittent vann?


 •  Ofte en slik drøm - et dårlig tegn som advarer folk om den kommende problemer, men du kan se nøyaktig verdi etter nøye vurdering.

 •  Gjørmete vann i elva kan symbolisere ulike livs twists and turns. For eksempel, hvis dammen er rolig, men dypt nok, snart vil du finne mye angst. Men store strømvirvler hadde drømmen advarer om at den vanskelige situasjonen der det er i øyeblikket er nesten umulig å kontrollere, og dens avgjørelse må gjøre vårt ytterste.

 •  Synk ned i en dam av skittent vann - reservasjonen av en fatal feil. Hvis du ikke klarer å treffe tiltak, kan dette punktering påvirke relativt stor del av livet ditt.

 •  Drukner i skittent vann betyr liv kommer drømmere omstendigheter som ikke vil bli utsatt kontroller. For å overleve dem bedre å bare overgi seg til vilje omstendigheter.

 •  Dirty væske kryper sakte inn i huset ditt, sier tilnærming av trøbbel for deg selv og familiemedlemmer også.

 •  Rød og forurenset vann som strømmer fra springen? Da finner du en hard tid å bli kvitt lasten moralske problemer. Beklager å fullføre denne avtalen, må du gå gjennom nød.


 • Drøm om skittent vann


   Svøm i skittent vann


 •  Hvis du drømmer du falt i gjørma med væsken, har du å frykte gjennomføringen av en fatal feil, som det kan påvirke deg i det hele tatt.

 •  Å være i rommet, som gradvis fyller kloakk, og du svømme i dem, så Dream Miller, vil du snart nødt til å møte alvorlige problemer i livet. De fleste av dem er ansvarlig for misunnelige eller skjulte fiender.

 •  Gå gjennom landet, helle skittent vann og våte føtter det indikerer også at drømmer kan snart bli syk. I tillegg har denne drømmen lover økonomiske vanskeligheter. Så du må nøye overvåke helsen og avstå fra urimelig kostnad.

 •  Vask hendene skitne under væskestrømmen fra springen sier at du kommer til å skade fiender. Mest sannsynlig vil du være på sladder, og hvis du ikke klarer å treffe tiltak, kan intrigene av fiender i et omfang ødelegge ryktet ditt, kan det ikke gjenopprettes.


 • Drøm om skittent vann


   Drikk skittent vann i en drøm


   Dette scenariet er svært vanlig. Men hvis i tid for å ta hensyn til informasjon fra Dream og ta litt action, kan de negative effektene unngås.
 •  De fleste mennesker som drakk skittent vann i en drøm, risikerer alvorlig syk kort tid. Det anbefales å passere en omfattende undersøkelse etter en tilsvarende hendelse.

 •  Drikk gjørmete vann fra en flaske eller noen redskaper sier at en person kan begynne å oppleve fordøyelsesproblemer.

 •  Varm skitten væske at du drikker i en drøm, advarer av tilnærming av en alvorlig sykdom. Hvis du ikke sjekke det på forhånd, er behandlingen svært tidkrevende og kostbart.
 •  Leonardo DiCaprio - en utrolig dyktig skuespiller. Og hver film med sin deltakelse - et sant mesterverk. Men hvilken av disse filmene kan kalles det beste?

   Populære filmer


   Dermed foreslår vi at du lære de 10 beste filmene av Leonardo DiCaprio:
   1. "Titanic" (1997). Jada, det er en kult-film av James Cameron. Men sannsynligvis ikke hvis DiCaprio, bildet ville ikke være så sjelfull og romantisk, fordi hun husket alt dette takket være en utrolig rørende historie rett og slett fattige og rike skjønnheten i Jack Rose. De er lykkelige sammen og tilbringe uforglemmelige øyeblikk.
  Topp 10 beste filmene av Leonardo DiCaprio

   Kanskje historien fortsatte, men det ødelegger tragedie - en ulykke giganten liner "Titanic", som virket alt bare synkefrie. Mange husker fortsatt skuddene der Jack dør for å redde sin elskede. Og disse rammene gjort millioner av jenter gråter og drømme om de samme følelsene.
   2. Filmen "The Beach" kom tilbake i 2000 og umiddelbart vunnet nesten alle de unge i tiden, fordi han bokstavelig talt gjennomsyret atmosfære av ro, risiko og frihet. I historien om en amerikansk gutt, Richard, som ønsker å gjøre i livet mitt noe nytt og drømmer om å reise til fjerne land, sendt til Thailand befolket i uanselig billig hotell og møtte der med en svært uvanlig mann.
  Topp 10 beste filmene av Leonardo DiCaprio

   Han forteller Richard at et sted er øya der "gress" vokse bokstavelig talt overalt, og på den levende kommune, noe som kan være nesten hva som helst. En ung mann får et kart over paradis og sendt til ham sammen med et par av fransk. Men til slutt viser det seg at alt du trenger å betale, og avgiftene kan være svært høy.
   3. "Catch Me If You Can". I denne filmen tiltrekker: cast, vridd tomt og fargerik historie. Men hvis ikke Leonardo DiCaprio, ville hovedpersonen ikke være så fin, selv om det - den virkelige skurken. I historien om Frank bilde Эbehneyl leve et lyst og interessant liv skiftende yrke én etter én. Han har jobbet pilot, advokat og lege.
  Topp 10 beste filmene av Leonardo DiCaprio

   Og all denne fyren har oppnådd i 21 år! Og hjalp ham uten talenter, ferdigheter og bedrageri, utrolig sjarm og evne til å bygge dokumenter. Jentene er gal om Frank, han er ikke bare vakker, veltalende og vittig, men også utrolig rik (selvfølgelig, tjente han sine millioner på ingen ærlig arbeid). Charles Henretti - FBI-agent som ville gi noe for å fange en juksemaker. Men Frank er alltid ett skritt foran og jakten fortsetter.
   4. "The Aviator" - En annen god historie lyse mann. Hovedpersonen, Howard Hughes (det sikkert spilt en unik DiCaprio) hadde alt i livet. Fra sin far fikk han en liten fabrikk, men gjorde det til en vellykket og utrolig lønnsom venture. Hughes klarte å bli eier av filmselskapet, å erobre hjertene til de mest kjente skuespillere og fjerne den dyreste filmen.
  Topp 10 beste filmene av Leonardo DiCaprio

   I Howard var både kasino og en hel flyselskap. Han satt en rekord ved å gjøre den mest høytflyvende. Men rikdom er ikke morsomt, og sjelen Hughes er et sted svært høy. Bare på en høyde på flere tusen meter over bakken han er glad, fordi alt er Gud bestemmer, ære, lojalitet og dyktighet. Bildet gjør det klart at lykke er egentlig ikke om penger.
   5. "The Departed" - Et annet mesterverk av kino. Helten Leonardo DiCaprio svinger implementert mafia mens han jobbet for politiet. Den andre fyren var "krysa" mafia forvist til å finne ut hemmeligheter rettshåndhevelse. Begge er de beste nyutdannede av politiskolen og, ironisk nok, må de finne den "alien" blant "oss".
  Topp 10 beste filmene av Leonardo DiCaprio

   Både i virkeligheten forvirret og forstår ikke hvordan man skal oppføre seg og hva du kan forvente. Den gode nyheten i dette bildet mange luksuriøse skuespiller spillet, "stjerne" cast, slank, smart og spennende plot, kynisme av hovedpersonene og den virkelige verden er vist i filmen. Fra begynnelse til slutt, publikum hate hverandre helt og innlevelse. Men skjebnen noen ganger presenterer ikke de mest hyggelige overraskelser.
   6. "Shutter Island" - Utmerket film som trekker oppmerksomhet fra det aller første bildet, holder i spenning hele tiden og slutten øker. Mest sannsynlig vil du ønsker å se på bildet igjen, og kanskje ikke en gang. I historien den føderale marskalk følges går på en mystisk øy, som er et psykiatrisk sykehus.
  Topp 10 beste filmene av Leonardo DiCaprio

   Det holdt de farligste kriminelle. Hovedpersonen, den rollen Leonardo DiCaprio unikt, vises den i nettet av løgner, møtt med et opprør beboere klinikk og enda en orkan. Som et resultat, går han med på en reise gjennom de hemmelige hjørnene av sin egen historie.
   Og noen aspekter av historien så skremmende og skumle at de ikke ønsker å tro. Og den siste setningen av helten vil få deg til å fordype deg i tanker eller inkludere en film igjen.
   7. "The Great Gatsby" - Eloquent og rørende historie om kjærlighet og enorm innsats mulig å oppnå den samme kjærlighet. Nick Karrauэy flyttet til New York og legger seg i nærheten av svært uvanlig ung mann Jay Gatsby, som jevnlig arrangerer en elegant fest.
  Topp 10 beste filmene av Leonardo DiCaprio

   I stedet Gatsby bor Cousin Nick Daisy. Som et resultat, Nick funnet i sentrum av kjærlighet, bedrag og illusjon og skriver historie urealistiske drømmer, evig og tilsynelatende umulig kjærlighet og menneskelig tragedie. Maleriet reiser spørsmål om meningen med livet og hva som er virkelig viktig.
   8. "Home" - En av de beste fantasy-filmer gjennom tidene. Filmen forteller om en verden av drømmer, og hvordan den kan brukes til kommersielle formål. Hovedpersonen Cobb, rollen spilt av Leonardo DiCaprio, er den virkelige tyven. Men han gjorde ikke stjele penger, og ideer.
  Topp 10 beste filmene av Leonardo DiCaprio

   Han gjør dette på et tidspunkt mens personen sover. Men reise i drømmer fratatt Cobb bare den dyreste - familier. Og han bestemmer seg for å gjøre jobben for å begynne livet på nytt. Cobb samler et team og prøver å innpode ideen i hjernen av offeret. Men det viser seg at offeret forberedt. Vil fagfolk skille virkelighet fra dvale og våkne opp?
   9. "Revolutionary Road". Denne filmen absolutt nydelig. Og ikke bare på grunn av historien, men, selvfølgelig, som opptrer gjennom spillets mest talentfulle unge stjerner. Et par som bor i en provinsby, og er ikke helt normal, bestemmer seg for å flytte til Paris.
  Topp 10 beste filmene av Leonardo DiCaprio

   Før paret reiser mange spørsmål. De er på jakt etter meningen med livet, prøver å redde forholdet og holde familien sammen og finne noe nytt å oppleve levende følelser. Og skjebnen gir dem den muligheten og presenterer mange overraskelser.
   10. "Gangs of New York". Denne filmen viser historien som fant sted i New York i midten av forrige århundre. På gatene i tids dyr er lover at ingen blir spart. De døde er ikke sorg, er livet ikke verdsatt, og noen våpen kan gå til kurset.
  Topp 10 beste filmene av Leonardo DiCaprio

   Det rykke band av indiansk og irsk. Som et resultat, dør den irske lederen Vэllon. Ingen nevner ikke dette, bortsett fra sønnen til den drepte Amsterdam. For mange år han samler styrke og sinne og til slutt kom tilbake til gatene. Målet han har ett - hevn drapsmann far.
   Og hvilke filmer du liker?  
  Яндекс.Метрика