Will Smith var det andre barnet på fire i en arbeiderfamilie av selskaper og refryzheratorskoy skolelærer, men livet i denne sjarmerende og snill gutt bare №1. Siden barndommen, Will god student, lett avviklet nye bekjentskaper og med fått et stipend til universitetet i Massachusetts, men forlatt den til fordel for en karriere i underholdningsbransjen.
 Det viser seg at han var involvert i barndommen moderne musikk med sin beste venn Jeff Tausonom opprettet en gruppe som fikk utrolig popularitet av fart, og det ble platina-plate.
Topp 10 mest interessante filmer av Will Smith

 Senere, innser at det show business - det er ikke alltid enkel og lett, Will byttet til profesjonelle Hollywood sirkler, der takket være "suspendert" språk og, selvfølgelig, medfødt talent, var å få flere og flere nye og spennende rolle.
 I dag Will Smith - en av de mest kjente og populære skuespillere i Hollywood, han fikk titusenvis av fans over hele verden, og filmer med sin deltakelse off sprø kontanter utleie.
 Ifølge autoritative magasinet «Forebes» mannen i 2008 var den best betalte skuespilleren i Hollywood, tjene 1 år om 80 millioner. Dollar.
Topp 10 mest interessante filmer av Will Smith

 For alle de som ikke er kjent med arbeidet eller maloznakom en så unik og talentfull skuespiller, foreslår de 10 beste filmene av Will Smith, som du selv har sett hans talent og få en masse positive følelser fra betrakteren. La oss begynne.

 "The Pursuit of Happyness", 2006.


 Filmen, som ble filmet på en sann historie, forteller historien om livet, som klarte å stige fra hjemløse alenemor til en millionær megling.
 Film-drama ikke inneholder hav av spesialeffekter, blod magi eller grafikk er alle talentfulle spill basert på hovedpersonene, samt vanlige menneskelige følelser og kvaliteter som er i dag beundret: uuttømmelig tro, godhet og ønske om å leve for moro skyld som er ved siden av deg og avhenger av deg.
Topp 10 mest interessante filmer av Will Smith

 Rollen som sønnen til den hovedpersonen var en vakker ekte etterkommer av Will Smith, mange kritikere sier at spesialeffekt av filmstjernene klarte å skape takket være familiebånd. Mer å fortelle er ingenting, bare nødt til å se denne filmen alle fordi det lærer mange ting, først av alt, til å bli bedre enn vi er.

 "Seven lever", 2008.


 Et annet drama med Will Smith, som vant et stort antall positive anmeldelser fra filmkritikere og vanlige seere, filmen for alle som elsker og forstår at dette dramaet. Men det er en fin bonus - helt ikke-lineære handlingen i filmen, som er tilfellet i de fleste filmer av denne sjangeren, de første 40 minuttene du ikke forsto hva som foregikk, og er bare i midten av alle problemene begynner å finne sin riktige svar.
Topp 10 mest interessante filmer av Will Smith

 I historien hovedpersonen, Tim Thomas, kommer i en bilulykke, noe som resulterte i hans skyld drepte syv mennesker. Å løse seg, går Tim en lang reise, etter som møter og, ironisk nok, forelsker seg i en døds-syk jente. Kan han finne ut hvordan å gjøre denne gangen?

 "Men in Black", 1997.


 Morsom og har en kult historie som forvandlet til en trilogi, er nå svært populær i USA og langt utover. Fantastisk deadpan komedie om spesialagenter som var den beste og den eneste beskyttelsen jorden fra aliens truende aktiviteter.
Topp 10 mest interessante filmer av Will Smith

 Deres aktiviteter er hemmelig, hovedpersonene må være kul og sinnsro gjennom hele filmen, fordi de er de beste og mest kraftfulle, talentfulle spill, men Smith stillbilder utvanner sine lette komiske notater. I 2007 og 2013, tok de to andre delene av trilogien, som kan skilte med ikke mindre popularitet og kjærligheten til publikum.

 "Enemy of the State", 1998.


 Filmen "Enemy of the State" tilbyr seerne en interessant idé: Følg oss selv når vi er helt klar over det. Robert Dean, hovedpersonen i maleriet, blomstrende advokat i hvis hender tilfeldig får bevis, i stand til å ødelegge den fredelige livet av mange embetsmenn.
Topp 10 mest interessante filmer av Will Smith

 Bruk det var ikke så lett, fordi spillet umiddelbart inkludert hemmelige tjenester, som er i stand til å umiddelbart radikalt forandre livet til en vanlig person, med det, ikke til det bedre.

 "I, Robot", 2004.


 En annen amerikansk blockbuster, som forteller historien om livet på planeten i nær fremtid, i 2035. Smith hovedperson, detektiv fremtid, etterforsker et drap som alle bevisene var helt gal AI.
Topp 10 mest interessante filmer av Will Smith

 Ved tidspunktet for å bli uunnværlig menneskeheten, men på samme tid, blitt en reell trussel som kan føre til katastrofe. For å takle denne elskling av offentlig Will Smith? Vi ser på og setter pris på.

 "Jeg - en legende", 2007.


 Filmatiseringen av romanen av den berømte amerikanske forfatteren, hvor hovedpersonen, spiller Will Smith den eneste personen med en unik immunitet som overlevde zombie apokalypse. Filmen beskriver alle følelser og følelser som gradvis går gal av ensomhet, men samtidig stadig kjemper for sin eksistens: nattraid hemmer zombier, og en dag på jakt etter svar på sine spørsmål.
Topp 10 mest interessante filmer av Will Smith

 "Regler for fjerning: Hitch", 2005.


 En romantisk komedie der Will Smith vil være i et ikke-standard for seere roller: han redder verden og viser komplekse dramatisk forstand, her er det - ultra matchmaker som hjelper kunder, menn liker det motsatte kjønn.
Topp 10 mest interessante filmer av Will Smith

 Filmen er full av skarpe og god sans for humor, mistet Will sin rolle perfekt, til tross for at det ikke er slik, som brukes til å se ham publikum.

 "Independence Day", 1996.


 Til tross for at i denne filmen skuespiller hovedrollen hans opptreden her og satt dype avtrykk i hodet minneverdig publikum, fordi denne unge og vittig fyr er ikke mye "rasprobovali" og finnes over hele verden.
Topp 10 mest interessante filmer av Will Smith

 Men etter denne filmen, alt forandret: Will avbildet enkel, men veldig fet, karismatisk og uredd pilot som møtte heroisk tenkende helter nok en gang redde planeten fra fremmede inntrengere.

 "Bad Guys", 1995.


 Komedie, som på den tiden var svært populære og elskede publikum, forteller den fascinerende historien om en ung og utrolig rike detektiver Mike Lowry. Denne representanten "gyldne ungdom", til tross for sin enorme muligheter og midler er enkel kopom og etterforsker forbrytelser i narkotikahandel.
Topp 10 mest interessante filmer av Will Smith

 "Legend Bagher Vance," 2000.


 Bra, bra, enda litt mystisk film, som utfolder seg i aksjon under den store depresjonen. Will Smith spiller rollen som en mystisk fremmed Bagheri Vence, som bidrar til å takle sine "demoner" spyvshemusya golfspiller, som er Matt Damon.
Topp 10 mest interessante filmer av Will Smith

 Filmen handler ikke om golf eller sport, men om menneskelige følelser og ukjent kraft, som noen ganger hjelper til å takle det, og forholdene har sterkt påvirket i løpet av livet.  
 Det er ingen hemmelighet at mat - en av de tilgjengelige kilder til glede og virkelig smakfulle retter laget hendene på erfarne håndverkere og fagfolk, i stand til å levere en spesiell følelse.
 Selvfølgelig, bra hvis du selv matlaging med "du", men fortsatt noen ganger så vil prøve noe unikt, ikke-standard og lekker spesielt for dette vi gå til restauranter.
Topp 10 beste restaurantene i verden

 God musikk, høy kvalitet, flott interiør og, selvfølgelig, guddommelig mat - dette er de øyeblikkene som gjør oss igjen og igjen til sine favorittsteder, er det ikke?
 Den autoritative utgaven av restaurantbransjen «Restaurant magazine» årlig presenterer listen over verdens beste og mest vellykkede i dette tilfellet, er hver posisjon i rangeringen en grundig undersøkelse, og få stemmer ved å stemme mer enn 900 eksperter fra hele verden!
 Hvis du anser deg selv en gourmet drøm og prøve gastronomiske verkene av ekte fagfolk, sørg for å gå til ett av følgende institusjoner.

 1. El Celler de Can Roca


 Sted: Spania, Girona.
 Åpne vår topp 10 av de beste og dermed dyre restauranter i verden, spansk El Celler de Can Roca, som først åpnet sine dører for besøkende i 1986, takket være innsatsen til tre brødre of the Year.
 Hver og en gjør det han liker: Jordi - kondyter- "avant-garde" Juan - en god kokk som var en av de første popularizers, fasjonable dag, vakuum matlaging teknologi og Josep - hovmestere og sommelier.
Topp 10 beste restaurantene i verden

 Først, for å hjelpe moren i en liten restaurant De Can, som lå i en forstad til Girona, men over tid, eldre brødre tok opp sin egen virksomhet, og etterlater åpne en restaurant, i nærheten av De Can.
 I dag, El Celler de Can Roca - en ekte drøm restauratør åtte år går rangeringen av de beste restaurantene i verden, og i år trekker helt inn i ledelsen. Dette er ikke en beskjeden taverna, som en gang begynte å Dette elegante og unike bygningen, bygget på bestilling, laget av tre og glass.
Topp 10 beste restaurantene i verden

 På tre sider de Can Roca er omgitt av tre hager, og inne i rommet innredningen overalt symbolikk henspiller på tallet "3". Her finner du en fantastisk meny minimalistiske retter, mesterverk av moderne katalanske retter og en god vinliste.

 2. Noma


 Sted: Danmark, København.
 Den berømte skandinavisk mat restaurant, som bare i år ga håndflaten El Celler de Can Roca.Zasnovnykamy dette fantastiske stedet er Klaus Meyer og Renee Redtsepy - ekte guru skandinavisk måte å tilberede. Men det er ikke så lett!
Topp 10 beste restaurantene i verden

 De gjør ikke bare koke det perfekte klassisk skandinavisk mat og lage unike tolkninger som faller i smak hos alle som ser til dem for lunsj eller middag.
Topp 10 beste restaurantene i verden

 Tabeller er malt på et sted for et par måneder i forveien, så hvis du har et ønske om å prøve noe nordisk, sørg for å ta vare på dette på forhånd.

 3. Osteria Francescana


 Sted: Italia, Molen.
 Denne restauranten er svært forskjellig fra standard anlegg av denne typen, til tross for sin fjerdeplass i rangeringen og to Michelin-stjerner, vil det gi deg en beskjeden design, enkelhet er til stede gjennom hele kurset, i tillegg til å smake som best beskriver Osteria Francescana.
Topp 10 beste restaurantene i verden

 Her vil du presentere gammel italiensk mat, som merkelig sammenvevd med den nyeste teknologien i verden av matlaging og unike hjemmelaget. Hvis du er i byen Molen, bør du sjekke ut restauranten, som ligger vegg i vegg til vanlig Domkirkeplassen.

 4. Mugaritz


 Sted: Spania, San Sebastian, Spania,
 Igjen, Spania! Som alle hippe restauranter, Mugaritz ligger også i en liten landsby, og jobbet på sin skapelse kjent kokk Fernand Andre, vanligvis kjent som oppfinneren av molekylære kjøkken populært i dag.
Topp 10 beste restaurantene i verden

 All restaurant meny er basert på denne teknologien, men det betyr ikke at du ikke smake på tradisjonell spansk mat. Du kan enkelt kombinere uforenlige ting, fordi kokken var i stand til å finne den fine linjen mellom de to områdene av matlaging. Eksperter anbefaler å prøve stekt svinekjøtt i brunt og fersken suppe med mandler.

 5. Eleven Madison Park


 Sted: USA, New York.
 Et annet ideen om populære amerikanske restauratør Danny Meyer, som er aktivt fremme en "ny amerikansk mat." Restauranten har en andre etasje med fantastisk utsikt over Madison Park og har et stort vinkart og uvanlig meny.
Topp 10 beste restaurantene i verden

 Noble kokk skolen, Daniel Humm, vil tilby deg noen retninger for lunsj eller middag og en kjerne sett av komponenter som ønsker du å se din fremtidige måltid. I andre besøkende bedt om å stole på ferdighetene til den lokale kulinariske guru.

 6. D. O. M.


 Sted: Brasil, Sao Paulo.
 Denne restauranten du ikke finner noe annet sted på kloden, fordi sitt kjøkken er unikt, et sted som er kjent for sin gjenoppliving av gamle brasilianske oppskrifter med unike eksotiske ingredienser.
 Her kan du finne sjeldne arter av tropiske fisker eller uvanlige urter som kan finnes i Amazonas-jungelen. DOM du møter også kjempeflott interiør - 5 tymetrovыe dører og vegger dekorert i lyse tropisk stil.

 7. Dinner by Heston Blumenthal


 Sted: England, London.
 Først av alt, imponerer denne restauranten med sitt interiør: all behandling gjort i ånden av XVII århundre England som umiddelbart trollbinder besøkende.
Topp 10 beste restaurantene i verden

 Men den største høydepunkt - dette, selvfølgelig, mat: tradisjonell engelsk, men "krydret" frisk visjon om lokal kokk Heston Blumenthal. Et annet høydepunkt på restauranten - en glassdør mellom kjøkken og spisestue, slik at besøkende kan se hele kokeprosessen.

 8. Arzak


 Sted: Spania, San Sebastian.
 Den tidligere taverna i havnebyen i dag forvandlet til en elegant familie restaurant, tildelt tre Michelin-stjerner! Kjøkkensjef, som også er grunnlegger og eier, Juan Maria Azark skaper sine unike arbeider med datteren Helen.
Topp 10 beste restaurantene i verden

 Maestro selv kaller hans kjøkken "tehnoэmotsyonalnoy" fordi det stadig blande ulike stiler og tatt det meste uforståelig avgjørelse.

 9. Streirereck (Wien, Østerrike).


 Sted: Østerrike, Wien.
 De mest fantastiske og trolig dyre restaurant vener, som ligger i en vakker beliggenhet ved bredden av Donau, og tilbyr svimlende utsikt over Stefansdomen.
Topp 10 beste restaurantene i verden

 Her vil du nyte tradisjonell østerriksk mat, sier ekspertene, en ekte gourmet etablering. Hvis du skulle finne deg selv i Streirereck, sørg for å prøve lapskaus med kjøtt fjell sirener og uvanlig dessert med roseblader.

 10. Vendome Bergisch


 Sted: Tyskland, Bergisch Gladbach.
Topp 10 beste restaurantene i verden

 Og lukker våre beste karakter restaurant i en liten tysk by, Bergisch Gladbach. Til tross for at han sist på listen vår var, denne restauranten rangert først blant tyske restauranter, fortjent tildelt tre Michelin-stjerner, og har en av de mest kjente kokkene i Tyskland Joachim Vysslerom.  
Яндекс.Метрика