Hvordan å danse Hip HopModerne dans er svært mangfoldig. En av de mest populære destinasjonene - hip-hop. Lær å danse det svært vanskelig - en tematisk lesning av litteratur er ikke nok. Men hvis du prøver, kan det gjøres.
Funksjoner Hip Hop

Dance Hip-Hop vanskelig tilskrives en bestemt retning. For å være mer presis, det i utgangspunktet ikke eksisterer. Dette konseptet kalles sjanger av musikk er hip-hop subkultur, men ikke dans retning. Riktig kaller det "street dance". Men når vi hører om å danse hip-hop, vet du nøyaktig hva det er.
Å danse hip-hop, trenger en god base og fysisk forberedt kroppen. Dette vil fortelle deg noen danser. Like viktig er en god koordinering. For hip-hop er spesielt viktig, siden den grunnleggende bevegelsene ofte kombinerer uforenlige elementer. Så hvis du ønsker å danse hip-hop, den første tingen å gjøre - arbeid med en profesjonell trener. Dersom dette ikke er mulig, ser nøye instruksjonsvideo, ikke en gang. I ord for å beskrive dans bevegelse umulig. Men det er viktig å forstå at dans - en samling av sanger eller tilkobling. Å danse vakkert, må du først lære de grunnleggende bevegelsene i enkelte obligasjon og deretter ta hensyn til sammensetningen.
Hip Hop velge dristige, kreative mennesker som verdsetter frihet og individualitet. I denne dansen, ingen brå bevegelser med hendene. Verdien er riktig fotarbeid og kropp.Danseteknikk gir:
- Myke svinger og hopp.
- Polusohnutыy kropp og ben, danner de et inntrykk av velvære.
- Elementer som krever god fysisk utholdenhet og zahartovanist.

Bevegelsen skal ikke bare lære, de trenger å bli automatisert, og lett å klippe følge musikken. Grunnlaget er ren og Kutch. Evnen til å høre og sans for rytme, hvis ikke, vil komme under trening. Hvis du lære å riktig høre og koble inn en automatisk bevegelse, dynamisk musikk og personlighet, får du god dans, som kan suppleres komplekse og uvanlige bevegelser.

Å lære å danse, for å observere noen grunnleggende regler:


- Hørt rytmen.
- Engasjer regelmessig.
- Utforsk danseelementer og komposisjon til automatisme.
- Ikke prøv å etterligne noen. Ofte det ser latterlig, som å gjenta ferdigheter av profesjonelle dansere umulig. Enkelt og effektivt oppnå kvalitet ytelse av deres bevegelser.

Hip-hop - en dans for føttene. Tror ikke ønskelig, og er ikke nødvendig. Vi må leve og puste dans - og så alt vil slå ut.
Hvordan å danse hip hop hjem
Hvis du ønsker å korrigere og vakker dans hip-hop, ta på alvor til klærne bæres av representanter for denne subkulturen. Når du leser et par trekk og forstå deres spesifisitet, arbeid på sitt bilde.Din garderobe skal vises:

- Sports gratis cut jeans eller bukser, litt hengende i et belte,
- Baseball - er en av de skarpeste elementene i noen danser, alltid en rett visir og skarlagen,
- Store sko riktig form til å utføre komplekse bevegelser av dans,
- Innendørs slitasje tank topper eller t-skjorter som er tilgjengelige på gaten er riktig jakke med en stor hette, i stedet for baseball - en gratis lue.

Frisyre hyphopera - en kort hår eller dreadlocks. Attributtene i form av massive smykker sjarm og kjeder av edle metaller.
Noen problemer kan være overvektig, men belastningen som du vil oppleve under trening, bidra til å bringe figuren tilbake til det normale. Velg for å spille på rett sted, bør plass være mye, at du ikke stoppe.
Hip-Hop - energisk dans, men restriksjoner på alder han har. Kjørbare elementer velges individuelt. Rytme, dynamikk, små kraftkomponenter og god humor - et flott alternativ til morgen øvelser. Musikk kan være noen, betydning rytme, men det er bedre å bruke rap og dets undertyper.
Lær å danse hip hop huset egentlig. Dessuten, denne dansekurs - en veldig spennende prosess. Og at han var den mest effektive, må du nøye demontere alle opplæringsvideoer.
Hip-hop
Dansen hyphop bruker flere substyle:
- Breakdancing - Dans Dette alternativet omfatter en gruppe av bevegelser: toprok, aprok, Strøm GUVD, friser.
- Toprok - bevegelse av bena, ovenfor, friser henrettet ved hjelp av føtter, hender og hode på gulvet.
- Brooklyn aprok - er den samme toprok, men det involverer to dansere Battle, utfordrende hverandre.
- Strøm GUVD - en mølle, svayp og bluss.
- Poppinh - basisteknologi er avslappende muskelspenninger og skarp kropp. Må være tilstede fiksering, stopp, push. Hvert element er utført til musikk. I poppynha mange undergrupper: en væske når kroppsbevegelser er glatte trinn - henrettet i stil med svømming, skyve og bevegelse for bena.
- Låsing - denne formen for dans preget av en slik bevegelse, som et slott. Karakteristiske elementer - plutselig pause og videre fremdrift.
- Crump - fri form av hip-hop. Grunnleggende bevegelse - svingninger hender, kropp, tramp. Viktigst er den emosjonelle stemningen.

Hip-hop - en dans som er i utvikling. Hvis du ønsker å danse, bør du være i stand til å høre og lytte til musikk, passerer det gjennom seg selv og forelske seg i dans.  
Hvor du skal tilbringe nyttår sammen i 2015


 Innhold:
 •  Regler og tips for det nye året
 •  Nyttår til alle budsjett


 •  Nytt år - en ferie som ikke etterlater noen likegyldige mann. Ferie magi er innhyllet i mandarin og furu dufter fortynnes fabelaktig ritualer og puste mirakel. Nytt år - er først og fremst en familie ferie, men du kan bruke det sammen. Det er nok av steder å tilbringe nyttår i 2014 alene. For en vellykket ferie huske noen regler som vil garantere en uforglemmelig tid.

   Regler og tips for det nye året


  Hvor du skal tilbringe nyttår sammen i 2015
   Nyttår i varmere klima
   Du må bestemme hvordan akkurat du ønsker å feire nyttår. Karneval? En romantisk date? Ut i naturen?
 •  Mange reisebyråer tilbyr jule turer til hvert hjørne av vår blå planet. Men slik glede dyrt, men tenk: dere to om bord luksus cruise rutebåt i dine hender glass musserende champagne Men hvis økonomi ikke tillater å kjøpe en reise billett til den magiske juleevangeliet, ikke bekymre deg. Du kan tilbringe en uforglemmelig kveld i landet, vekk fra de travle bygatene. Ingen land? Spør nøklene fra venner. De sannsynligvis vil gjerne hjelpe deg.

 • Hvor du skal tilbringe nyttår sammen i 2015
   I landsbyen med sin elsker
 •  Du kan tilbringe nyttårsaften på en kafé, klubb eller restaurant. På disse kveldene et spesielt program administratorer nøye bryr institusjoner. Koster en slik en billig kveld, men stedet må ta vare på forhånd. Nylig, er det disse nyttår kjøpte bred popularitet ikke bare blant unge mennesker, men også blant den eldre generasjonen, de er glade for å tolerere triumf hjemmemiljøet for catering.

 • Hvor du skal tilbringe nyttår sammen i 2015
   Ferie i hjemmet atmosfære
 •  Hvis du foretrekker å feire nyttår hjemme to trenger ikke å forberede mange forskjellige retter, men også behov for å gi en romantisk setting og tematisk bordet. Du kan lage din favoritt retter eller velge noe nytt. Spør venner og venner som de kan gi råd retter. Kanskje du får en annen kulinariske mesterverk.

 • Hvor du skal tilbringe nyttår 2015 sammen
   Stjerneskudd for to
 •  Aksje opp på fyrverkeri. De vil bidra til å gjøre nyttårsaften er en sjarmerende og Paint stjernehimmel myriader av fargerike spray.

 •  Ta hensyn til å dekorere huset og treet. Du kan dekorere vinduer og elektriske kranser tematiske paneler.

 •  Spesiell oppmerksomhet bør gis valget av gaver. Etter tolv slag gratulere hverandre og utvide pakken.

 •  Nyttår til alle budsjett


  Hvor du skal tilbringe nyttår sammen i 2015
   Nyttårs entourage
   Velge et sted å feire nyttår 2014 alene, er det nødvendig å vurdere ikke bare sine ønsker og drømmer, men sin andre halvdel. Uten tvil, reiseselskapene tilbyr et meget stort utvalg av julebilag. Mest populær denne tiden av året er å gå hjem julenissen eller Santa Claus i Lappland snødekt. Programmet skal lese i forkant av møtene. Manor utstyrt og klar til å ta imot gjester fra hele verden.
   Skianlegg er svært populære. Områder i Frankrike, Sveits og Tsjekkia er booket flere måneder før avreise. I tillegg tidlig reservasjon kan du spare litt penger. Aktiv ungdom rekreasjon, erfarne instruktører, vakker natur, helse spa gjerne imot alle par som ønsker å feire nyttår utenfor hjemmet vegger. De som ønsker å besøke Tyskland på nyttårsaften vil bli positivt overrasket over smaken av dette landet og varm velkomst. Ingen likegyldig rik tysk mat og interessante kulturelle og historiske monumenter som forteller om en begivenhetsrik historie og tradisjoner i Tyskland.
  Hvor du skal tilbringe nyttår sammen i 2015
   Middag for to
   Med beskjedne økonomiske situasjon og ønske om å gå et sted på nyttårs mulig å bruke lokale reisebyråer. Spa-anlegg og forberede spesielle programmer nyttår. Ofte invitert kjente kunstnere og artister, arrangert blålys.
   Et godt alternativ for det nye året vil markere det nye året i noen slottet. Annonsere slike feiringer det tidlig og forsvarlig folk kjøper billetter på forhånd. Er disse partiene i form av maskeradeball og sosiale arrangementer. I det første tilfellet er det nødvendig å ta vare på tematiske antrekk tilpasset antikk.
   Magi nyttårsaften, lagt mystikk og prakt av gamle haller, som i århundrer forblir hemmeligheter og minner fra retten, vil bli husket for en levetid.
   Nyttårsaften - en tid historier og mirakler. Hver voksen venter på ham med bange anelser om noe fantastisk, uvanlig. Ofte folk ikke innrømme dette selv, men i sin underbevissthet liv venter på et mirakel. Derfor er det viktig å grundig forberede for det nye året og de gamle ledninger. Det er ikke rart de sier som liker å feire nyttår, så bruke det.  
  Яндекс.Метрика