Hvordan oppføre seg på nyttårsfesten


 Innhold:
 •  Advance forberedelse
 •  Forsiktig bruk av alkoholholdige drikkevarer
 •  Vennlig holdning til gjester
 •  Aktivitet og barnslighet
 •  Sikkerhetssamsvar


 •  Nyttår er den mest favoritt ferie av folket, som i denne magiske kvelden før hver mann åpnet døren, som er en ny vei som fører til oppfyllelse av ønsker. Derfor er denne hendelsen forberedt med stor omsorg og tro på en lys fremtid. Med god grunn sier de som liker å feire nyttår, så bruke det.
   Til gallakvelden var perfekt, ikke bare lage deilige varme måltider, snacks og salater. Det er viktig å forberede seg til selve arrangementet og vurdere alle detaljer, inkludert hvordan man skal oppføre seg på nyttårsfesten.
   Vurdere noen retningslinjer for å hjelpe deg å bruke tiden din på denne fantastiske ferie.

   Advance forberedelse


  Hvordan oppføre seg på nyttårsfesten
   Forberedelse til New 2014
   Hvis du plutselig fikk et tilbud om en felles nyttår med et ukjent selskap, er det bedre å lære om den påståtte emnet pm og sted. Tross alt, ikke alle mennesker holder hendelsen hjemme. Noen selskaper liker å feire nyttår på turist camp, restaurant, badstue, bowlingsentre og også utendørs.
   Å vite nøyaktig hvor forventede feiringer, sørg for å forberede passende klær. I tillegg er det ønskelig ikke begrenset til bare én kjole, fordi i tillegg til hverdags genser og bomullsbukser, er det sannsynlig at du vil trenge den klassiske kostyme.
   Det bør også nevnes at etter nøyaktig sted tiltak anbefales for å forbedre sine kunnskaper om visse idretter (spill) som du kommer til å delta i feiringen av det nye året (ski, vann volleyball, bowling, etc.).

   Forsiktig bruk av alkoholholdige drikkevarer


  Hvordan oppføre seg på nyttårsfesten
   Forsiktig bruk av alkohol
   For å forstå hvordan man skal oppføre seg på nyttårs vecheredostatochno bare se naybuynishoho gjest og handle i motsatt vei. Med andre ord, møte det nye året, ikke drikke for mye alkohol, som i de fleste tilfeller det ender ikke bra. Det sannsynligvis sett en masse drukket folk som er under påvirkning av alkohol begynte å danse på bordet og vise striptease t. E. Tenk for et øyeblikk at i stedet for denne mannen kan godt vise seg å være din person.
   Hvis du føler at et glass champagne når du begynner å føle søt vann, er det best å ikke risikere det og stoppe i tide. Ellers risikerer du å bli en stjerne neste video på Internett.

   Vennlig holdning til gjester


  Hvordan oppføre seg på nyttårsfesten

   Nyttår er den mest aktive og magisk ferie som genererer mye håp og lykke. Prøv denne dagen være så åpne og vennlige. Feirer denne ferien med familie, venner eller kolleger, være sikker på å gjøre en innbydende toast. Gjør deg klar for denne talen på forhånd, og ikke gå glipp av muligheten til å takke slektninger for støtte og forståelse.
   Det bør bemerkes at det skrevne tekst ikke skal bære med seg noen negativ informasjon. I tillegg er det ikke anbefalt å utsette det også, så det kan rett og slett lei av gjester. Lage toast kort, vittig, yumorystychnыm og vennlig.

   Aktivitet og barnslighet


  Hvordan oppføre seg på nyttårsfesten

   Ingen nyttår er komplett uten underholdning, som ikke bare underholde gjester, men en eller annen måte bringe dem nærmere hverandre. Ikke nekte å delta i konkurranser, redd for å se latterlig og fjollete. Det er en ferie opprettet for å sikre at åpen og kaste ut alle følelser som har samlet seg i løpet av året.
   Hvis du er redd for å være dum osmeyannыm konkurranse, prøv å delta i slike produksjoner hvor du kan vise dine styrker. For eksempel, hvis du danse godt eller synge, velg deretter underholdning som krever disse ferdighetene.
   Under konkurransen må du være hans sans for humor og ikke vær redd for å le av deg selv, det er verdsatt kvalitet i enhver bedrift.

   Sikkerhetssamsvar


  Hvordan oppføre seg på nyttårsfesten

   Ifølge leger, er det nyttår den mest traumatiske hendelsen. Og dette er på grunn av det faktum at i denne feiringen starter maksimal variasjon av fyrverkeri, fyrverkeri, kinaputter og annet. Uforsiktig og feil bruk kan også føre til døden. Det er derfor det er viktig å holde sikkerheten og pass på å få kjemikalier på hud og slimhinner. I tillegg er det viktig å overvåke julepynt i form av kranser, kunstige juletrær, lys og så videre. D. For et stort antall branner og andre traumatiske situasjoner oppstår på grunn av feil håndtering av disse produktene.  
  Hvordan å feire nyttårsaften 2015 uforglemmelig


   Innhold:
 •  Feiring Under the Sea
 •  Sakte minutters kjøring unna i det fjerne
 •  I Internet web
 •  Når arbeidet er moro


 •  Raskt driftstid. Har du ikke tid til å se deg rundt som gale mas start shopping, utvalg av gaver og nye klær, finne egnede kafeer og restauranter, corporate events, generelt, alt som pre-ferie mas som uunngåelig kommer før slutten av året. Selv om ferietiden er igjen, er det bedre å tenke på hvordan du skal feire nyttår 2015 minneverdig og interessant. Vurdere noen alternativer som kan hjelpe avgjøre valget.

   Feiring Under the Sea


  Hvordan å feire nyttårsaften 2015 uforglemmelig

   En sikker måte å huske det nye året permanent - er funnet i hans undervanns rike Neptun. Mens denne ideen er ikke så ny, fortsatt tilhører den kategorien av eksotiske. Å mestre denne ferdigheten, bare fem eller seks leksjoner i dykkerklubb. Dykk holdt bare en erfaren instruktør.
   Dette kan gjøres i bassenger dykkerklubber og i en av de eksotiske tropiske land, som vanligvis går feire nyttår. Denne tjenesten tilbyr, for eksempel, på øya Racha Noi i Thailand. Morsomme konkurranser, Santa Claus, frukt og champagne - alle venter på den modige dykkere undersjøisk verden av Andamanhavet.
   Eller du kan ikke obvishuvaty seg dykkerutstyr og dykke ned i vannet i lang tid og med alle fasiliteter. Denne muligheten gir hotellet ydropolis Undersea Resort i Dubai, som ligger på en dybde på 18 meter i vannet i Rødehavet. Men denne gleden vil koste $ 5500 per dag.
   Et annet alternativ: gå til Maldivene og feire på bunnen av det indiske hav i den undersjøiske restaurant Ithaa (perle). Har du glemt julemiddag omgitt av ulike undersjøiske dyr på territoriet til et korallrev? Denne eksotiske alternativet ville koste ca $ 650.

   Sakte minutters kjøring unna i det fjerne


  Hvordan å feire nyttårsaften 2015 uforglemmelig

   En annen original måte - jag for å møte det nye året i et tog som bærer på i det fjerne kommer i fremtiden, polert til en skinne skinner under rytmisk klirrende hjul. Nye eller hva valgfrie utflukter flyr utenfor brannstasjonen og ny by, en følelse av letthet og frihet. Uansett, det er veldig romantisk, en gang i mitt liv er verdt et forsøk.
   Alternativene for det nye året i togsett. Kan oppta en stor bil, støyende og morsomt selskap for å møte sine venner. Eller samarbeide med naboer i kupé og tilbringe en kveld i selskap med nye venner. Kjærlighet er fornuftig å kjøpe alle avdelinger og tilbringe en flott nyttårsaften sammen. Denne situasjonen er perfekt for et frieri.
   Trukket å tog gikk på 18-19 pm og ankom bestemmelsesstedet fram til midten av neste dag. Hvis du ønsker, kan du plukke opp stien til tiden mellom ankomst av tog og sender tilbake var 2-3 timer. Da vil det være i stand til å bare gå på prytyhshemu etter nyttårsaften, og mens du ukjent by.

   I Internet web


  Hvordan å feire nyttårsaften 2015 uforglemmelig
   Nyttår på datamaskinen
   Ganske uvanlig nyttår vil være på nettet. Overraskende, har denne feiringen mange fans. Hva gjør det så tilbringe nyttårsaften? Noen ganger tvunget ensomhet, manglende evne til å gå et sted på grunn av helseproblemer, og noen bare som en illusjon av absolutt frihet.
   Det er ingen begrensninger verken i tid eller i verdensrommet eller i sosial status. Det er lett å endre vedtaket som ikke liker samfunnet, kan vi ignorere serverer festbord og, om ønskelig, uten å fornærme noen, gå til sengs.
   Internett kameraer tillate deg å reise rundt i verden og se hvordan det nye året, selv i de mest avsidesliggende delene av planeten vår. På nyttårsaften i chatterom og forum ofte går til mye moro selskapet. Alle hilser hverandre og sender gode ønsker. Utvekslings ikke bare tekstmeldinger, men også bruke stemme- eller videokommunikasjon.
   Dermed kan vi gratulere disse veiene deg, uansett i hvilken del av verden er de. Dersom kommunikasjonsmidler med familie eller venner valgt webkamera, kan du enkelt ordne en felles fest, utveksle toasts og taler nyttår.

   Når arbeidet er moro


  Hvordan å feire nyttårsaften 2015 uforglemmelig
   Arbeid Snow Maiden
   Et annet alternativ - litt arbeid julenissen hvis du har to, selvfølgelig. Du kan også bruke litt penger og kjøpe noen billige søtsaker og gaver. Deretter gå gjennom gatene i byen og hilser forbipasserende, som deler ut små gaver.
   En nytelse å se glad overraskelse, folks ansikter og høre ord oppriktige takknemlighet. Spesielt hyggelig å gi magiske øyeblikk for barn. De liksom bare vet at det skjer mirakler. Denne gleden vil sikkert komme tilbake til deg som en boomerang, og vil tiltrekke inn i livet ditt lykke og velstand.
   Ikke noe enkelt svar på spørsmålet om hvordan man skal feire nyttår 2015 uforglemmelig og lyse, selvfølgelig ikke. Hans avgjørelse vil i stor grad avhenge av intern humør og kreativitet. Viktigst, er ideen din radikalt annerledes fra noe du har gjort før. Slik ferie har alle sjansen til å bo lenge i minnet. Various nyttår til deg!  
  Яндекс.Метрика