Som jule i Australia


 Hvert år jule australiere møte varme somre. Og alt sammen de drømmer om fantastiske hvite juleferien. Likevel inntil nylig, var vakre vintermotiver vist på australske julekort, og barn i skoler med glede praktiserende Songs Claus, snømann og snøflak. Men til sin store sorg, forblir den tradisjonelle europeiske jule en fjern drøm. Funny Santa Claus i vinter ull kjole passer ikke helt i varmen av Australia fordi australierne måtte komme opp med oppfinnsomme en sommer versjon av julefeiringen. Det er interessant å vite, som nevnt julen i Australia?
 Dagens utgivere for å skrive ut julekort er ikke elegant juletre og snøfnugg fonner, og bildet av australske dyr eller landskap av Australia. I dagene av jule barn på stranden med glede ri surfebrett som ble presentert for dem på festen, og bygge en borg av sand, ikke snø. Den mest populære gaven til jul i solfylte Australia er et håndkle for stranden.
Som jule i Australia
 Åpning av jula
 I midten av november Åpning av jula, som markerte julen Parade. Det var i de dager en god i Santa høytidelig går inn til hovedstaden Adelaide. Paraden har blitt en tradisjon og fått enorme popularitet blant befolkningen. I ånden av brasilianske karneval i gatene, krysset sentrum av hovedstaden, er en fantastisk tur sytti-flytting tematisk innredet, fantastiske plattformer og tjue korps. Alt dette er ledsaget av flere hundre klovner, pirater, tre soldater og masse forskjellige eventyr tegn. Selvfølgelig, dette fortryllende fargerike opptoget kommer for å se tusenvis av australiere og turister. Full pre-Christmas Parade selve størrelsen på visum. På sitt beste er en tradisjonell hjort kjøring, slede hvor Julenissen sitter høytidelig. Fargerik fremgang stopper på det største kjøpesenteret, der musikken til orkesteret i Santa kommer ned fra vognen og fjernet i en magisk hule, som blir nødt til å leve opp til jul. I løpet av denne tiden, kan hvem som helst gå til ham på lyset og ta bilder på minne. Denne ideen - bare begynnelsen av julen i Australia. 
Som jule i Australia
 Australian julenissen
 I julenissen i Australia, det er en annen meningsfylt jule karakter, hvis navn Australian Swag Man - ". Julenissen med en pose" oversatt som I motsetning til i Santa, han hadde på seg en blå genser og lange shorts plass i hodet utsmykket brun lue. Ifølge legenden Santa sekk med sin trofaste hund Dingo bor på den hellige øya-Uluru. Og i dagene av jule Swag Man vmoschuyetsya i sin enorme cart racing og distribuere gaver (omgitt av skyer av rødt støv).
 24. desember sent på kvelden, avtar fredelig i Australia for fire dager. Å være lukket kontorer og butikker. Alle australiere blir sendt til sine hjem for å møte en lykkelig jul i en koselig familie. Noen ganger, for å feire jul familievennlig, har folk kommet sammen fra hele kontinentet og til og med fra andre land.
Som jule i Australia
 Feirer jul i Australia
 Alle dine favoritt julemiddags australiere ordne uteplassen eller organisere festlig piknik i parken. I Australia er julaften tradisjonelt tilberedt kalkun og deilig dampet pudding. Men i tillegg til bordet serveres og australske retter: sjømat, kjølt stekt kylling, et utvalg av grønnsaker, salater og is til dessert, frukt og julekake.
 Vanligvis, Australia elsker å gi julegaver. På 26 desember de selv kalte Day gaver. Hvis du har mottatt en julegave liker ikke hans pent pakket nøye og bære tilbake til butikken - australiere i slike tilfeller aldri kaste sjekker.  
Hvordan komme seg på nyåret


 Innhold:
 •  Tre måter


 •  Det antas at om å feire nyttår med familien sin, vil dette være grå og kjedelig. Men dette er en misforståelse fordi enhver hendelse kan organiseres slik at hver deltaker vil huske denne ferien for resten av sitt liv.
   Hvordan kommer av det nye året, slik at du ikke angre din beslutning om å feire denne ferie i dette stedet med disse menneskene?

   Tre måter


  Hvordan komme seg på nyåret
   Jule lys
   Hvis du er lei av de vanlige festligheter, der spiser deg, og se natt underholdningsshow på den føderale kanal, nærmer seg ferie anbefales for en mer interessant miljø med like interessante mennesker. For å forstå hvordan man skal komme av det nye året, og hva den trenger å gjøre, bør du vurdere tre enkel måte morsom og minnerik tid i festlig kveld.

   Møte neste år under vann


  Hvordan komme seg på nyåret
   Nyttår i en dykkerdrakt
   Det har blitt svært populært å feire nyttår på bunnen av et dypt basseng. Å organisere deg selv, din familie eller venner en ferie, bare kontakte klubb sjåfører hvor ukedager deltakerne lære skikkelig innlevelse og kommer opp.
   Vanligvis disse sentrene tilrettelegge for det nye året heller ekstreme hendelser, der hvem som helst kan dykke til bunnen av bassenget, hvor instruktørene forhåndsinstallert elegant tre, plast bord og stoler.
   Dermed lenger nord alle gjestene iført dykkerutstyr (våtdrakt, maske, dykking, etc), og deretter ned til bunnen og i retning av en instruktør ved midnatt kjær åpne en flaske champagne. Selvfølgelig, under slike omstendigheter, kan du ikke nadpyty leken drink fra en kopp, men det er ikke det viktigste målet for denne hendelsen. Etter en slik ekstrem dykk alle deltakerne stige til overflaten, hvor de vil dekket bord og morsom underholdning.

   Temafest


  Hvordan komme seg på nyåret
   Tema nyttårsfest
   Vi møter deg nyttår med sin familie eller hans foretrukne hennes venner - spiller ingen rolle. For enhver anledning med noen folk kan bli omgjort til en interessant og uforglemmelig ferie, etter som du vil forbli de beste minnene.
   Å arrangere en morsom nyttårsselskap, trenger du bare å velge de riktige temaene som vil appellere til alle gjestene. For eksempel, ville det ideelle alternativet være kunstig skapt en atmosfære som vil sende hverandre relative eller familiemedlem amerikansk ånd trettiårene. Du må forhånds advare besøkende om at de har kjøpt klær som passer på den tiden. Det kan være ulike cowboy hatter, små poser - clutcher, enorm sigar, delikate celle-bjeller skjørt, støvler med spurs og t E. Disse antrekkene er sikker på å legge til et ekstra kick, og gjester glade og lekne humør.. Det bør også bemerkes at som underholdningsprogrammer kan ordnes i huset hennes improvisert casino koker forskjellige cocktails, invitere venner og familie til å flykte fra et solid måltid ved hjelp av piler og t. E.

   Feiring i naturen


  Hvordan komme seg på nyåret
   Nyttår i naturen
   Hvis nyttårsaften naturen har presentert deg en god gave av en vakker og varmt vær, kan du enkelt organisere denne lenge etterlengtede hendelse rett i skogen. Men blir de anbefalt å lukke eventuelle oppgjør. Faktisk, i tilfelle av uforutsette hendelser, kan du når som helst bestemme deres vende om hjelp til innbyggerne i landsbyen eller bygda.
   Å organisere deg selv og dine kjære en nyttårs mirakel er nødvendig å velge et egnet sted til å være frodig tre. Deretter må du nøye ordne plenen ved å bygge et bord og benker, samt nyttår treet pyntet med alle slags leker, tinsel og regn.
   Det bør også bemerkes at denne måten å feire det nye året ikke kan gjøre uten et stort bål. Brann ikke bare lage en vakker atmosfære og varme, men også bidra til å lage deilige retter for ferie bordet. Også, må du forberede deg på forhånd morsom script som ikke tillater gjester å gå glipp av og fryse. Mot tolvte time bør alle komme sammen for en improvisert bord, der familiens overhode åpne champagne, og høre en bjelle, koblet til hverandre briller.
   Etter å ha drukket lekne drinker kan trygt gå å lansere fyrverkeri som lyser opp nattehimmelen nyttår og glede alle gjester med sine lyse og fargerike lys.  
  Hvorfor drømme om slanger

   Folk i hele sitt liv møte visjoner om natten. De kan være i farger eller svart og hvit, hyggelig og forferdelig, minneverdig og forsvinner sporløst. I våre svært populære bøker som snakker om hva det betyr for en bestemt visjon søvnig. De fleste mennesker ty til deres hjelp når det er noe untoward eller skremmende. For eksempel studier av mange psykologer og forskere ofte drømmer om slanger. Vanligvis - en advarsel av ulike former for problemer og ondt.


   Hva betyr det når drømmen om en slange?


   For en mer presis tolkning må ta hensyn til alle nyansene av det han så.

   Gulvet sove.

   Kvinne - til ondsinnet sladder, svik av en kjær, fremveksten av en rival eller separasjon fra kjære.
   For menn - et uttrykk for mannlig seksualitet og makt.

   Mål reptiler.

   Hva drømmer er små slanger? Denne visjonen løfter om goodwill til folket i hemmelighet ønsker å bryte alle dine store planer.
   Enorme - alvorlige problemer og fremtidig lidelse.
  Hvorfor drømme om slanger


   Fargen på reptiler.

   Drømt gul slange obvyvayuschaya deg - ta hensyn til helse. Hvis kryper inn i huset til resultat manifestasjon av visdom.
   Rød - inneholder informasjon om fremtidig risiko og fare.
   Hvis det var mye svart, blir det tolket som tristhet, angst, problemer med intern tilstand.
   Grønn - vinne utfordringer, forandring, starte et nytt liv.

   Oppførselen til reptiler.

   Hvis det fanger - må forberede seg på det usannsynlige sladder om deg, kostnader, skader eller hevn for gamle klager.
   Slangebitt drøm - bedrag slektninger; forebyggelse av sykdom; kritikere kan skade virksomheten. Hvis bitt i beinet - er forrædersk rival for ryggen - forvente svik av personen - en alvorlige sykdommer i halsen kan miste sin posisjon i samfunnet, finger - tapet av finansinntekter på viljen til inntrengere. Hvis reptiler svi noen, men ikke deg - det betyr at man fornærme hans kritikere. Det kan også snakke om sinne, hat og sjalusi fra din side overfor andre.
   Sizzle reptil - tilbaketrekkingen av fienden.
   Adder, som er i vannet, lovende tilnærminger og depresjon er perfekte alvorlig feil.
   Forbi slange til deg - tilstedeværelsen av hat, skade, nærmer konflikt; vidpovzaye i motsatt retning - en seier over en fiende, eller på seg selv. Hvis snik hadom barn leke - høy risiko for å falle i dårlig selskap.
  Hvorfor drømme om slanger


   Handlinger hadde drømmen.

   Hva en drøm å fange slanger? Vil avdekke muligheter, og du begynner å tro på deg selv. Hvis du klarte å fange den, så vil vi få en sterk skytshelgen og beskytter.
   Kutte hodet av en slange i en drøm - å straffe fienden at bak fascinert mot deg.
   Hvis du spiser reptil drøm, kan virkeligheten beseire onde fiender og kan overdra sin fortjeneste tillit.
   Sove, knuse slangen som har armer og ben, betyr at konkurrentene ikke kan skade deg.
   Holde krypdyr i hånden - spår hva du modnes en gunstig plan for å bekjempe fiender.
   Mat ormen i en drøm - sette deg selv farer og bivirkninger på grunn av det faktum at i livet du tillater å være i din krets av kommunikasjon til folk som ikke er veldig god du er.
   Hvis drømte som drepte en slange - den mest lovende drøm. Han spår seier over alle fiender og sin egen frykt og komplekser, oppnå mål, forbedre den økonomiske situasjonen, helbredelse fra sykdom, forsoning med slektninger som du kranglet.
   Tolkninger av drømmer det er så mange. Forskjellige kilder kan avvike fra hverandre. Det hele avhenger av humøret til personen, hans følelsesmessige tilstand, livsstil og skjedde før hendelsene. Ikke bare ta alt sagt i Horoskop, fordi det kan legges skjult mening og overført betydning.
  Hvorfor drømme om slanger

  Яндекс.Метрика