For å ønske det nye året bestemor


 Innhold:
 •  En gave fra barnebarn
 •  Gaver fra voksne
 •  Avstand


 •  Gi oppmerksomhet og gaver til det nye året til dem vi elsker, har blitt en god tradisjon. Men noen ganger i våre liv er det liten ferie "problem" når vanskelige ennå ikke bestemt hva du skal gi en bestemt person. For eksempel, hvordan å hilse det nye året bestemor?

   En gave fra barnebarn


  For å ønske det nye året bestemor
   Gaver fra barnebarn
   Besteforeldre vanligvis eldre, som er vant til visse ting og livsrytme. Og i de fleste tilfeller, slik som å ønske det nye året på vegne av sin bestemor barnebarn, ikke noe problem - barn (eller gutt) med foreldre kan improvisere sine egne hender noen ferie suvenir, fra tegnet av det kommende året og slutter med julepyntegjenstander.
   Barnebarn og barnebarn eldre kan gjøre en gave mer og mer nyttig: strikket grytekluter og kjøkken hansker, varmeputer på kjelen og servietter for tabellen - dette er fra jentene; malerier, tegninger, artikler og vedfyring - fra gutter. Det viktigste i dette tilfellet - lage en gave med et ønske om å glede en du er glad sies å være fra hjertet.

   Gaver fra voksne


  For å ønske det nye året bestemor

   Ikke glem at voksne sønner og døtre også hilse sine besteforeldre. I den foreliggende sak, også kan lage sine egne hender. Velkommen nyttår bestemor lett, men vi må ikke opptre på en "bare for å gi noe" og effektivt og mening: Prøv å gjøre familie bilde collage med bilder av mange generasjoner av familier (for eksempel tegne på et tegneark juletre, male og dekorere potene hennes fotografier som leker). Ulempen med dette presentere en - det upraktisk å lagre (bare egnet til å henge på veggen der bilder kan vyhority).
  For å ønske det nye året bestemor
   Handmade Photo Album
   Et annet alternativ håndlaget gave - dette bildet, der familiebilder ispedd hensyn til bestemor, morsomme historier og palmer skriver barnebarn. Denne gaven vil spare en god stemning bestemor eller bestefar (eller begge deler på en gang) i mange år.
   Det neste alternativet - kjøpet er en gave. Å gi kan (og bør) bare nødvendige ting: interessante bøker (vanligvis mødre som romaner, trykt i stor type), den nye telefonen med store knapper og bokstaver, konsertbilletter favoritt artist (det er ikke nødvendig å gi en billett, selv om du ikke gjør det bestefar fordi bestemor kan gå å snakke med en venn). Men som en gave for å kjøpe større apparater (inkludert "kjøkken hjelpere" og parabolantenne) bør ikke sammenfaller med det nye året og dagen for fødselen (bare nødvendigvis enige med oppkjøpet helten for anledningen).

   Avstand


  For å ønske det nye året bestemor
   Avstand - er ingen hindring
   Men hvordan å ønske det nye året bestemor om mange av dere titalls eller hundrevis av kilometer? I dette tilfellet er det nødvendig å minne om ikke bare telefonsamtaler og fasjonable fest SMS (Ikke glem å lære din bestemor for å lese brevet, adressert til henne på telefonen), men tradisjonen med slike "forrige århundre" som gratulasjonskort. Kortene gjøre det bedre selv (med sine barn) og sende bestemor på forhånd at de ikke var "på nyåret plugger" i posten. Men kan du sende postkort bestemor og noen gave, i henhold til sine liker (sett med tråder for broderi eller strikking, frø av sjeldne blomster og så videre. F.).
   Hvis min bestemor på kant med datamaskinen, si hei til henne via Skype (ikke i stedet for julegaver, og i tillegg til det). Hvis min bestemor som bor i dine byen venner som ikke har sett den, kan de organisere et julemøte (også via Skype). For å gjøre dette må du gå for å besøke bestemor venner med en bærbar PC, og det er sikker tilgang til Internett.
   Men hva gave til bestemor du velger, så husk at det nye året er det nødvendig å gi en bit av lykke og godt mot.  
  Hvordan å feire jul i Storbritannia


   I år er det bare to helligdager som skal feires i kretsen av hans familie og venner. En slik hendelse er selve bursdagen, og andre - jul.
   I ulike land, er dette ferie feires på ulike måter. Noen forbereder ham for et par uker, mens andre helt ignorere det bedre. Å lære å feire jul i Storbritannia, bør bare gjelde for en ekte engelskmann, som ikke forråde sine tradisjoner og årlig samler venner og slektninger av personer som omfattes av vakkert bord.
   La oss se hvordan å feire jul i Storbritannia, og det bør gjøre for en morsom tidsfordriv.
  Hvordan å feire jul i Storbritannia
   Pre shoppingturer
 •  Et par uker før datoen for alle verdsatte den engelske rike forvandlet til det ugjenkjennelige. Bygningene er dekorert med kranser, tre - tinsel og regn, butikkvinduer begynner å skinne lyse gavepakking og figurer i form av engler og julenissen på dørene til private hjem henge lyse julen kranser, og vinduene er sett frodig gran dekorert med store fargerike glasskuler og gull bånd .

 •  Før utbruddet av ferien lenge folk arrangere turer til butikker og forretninger hvor valgt ikke bare spesielle ingredienser for jule måltider, men også luksuriøse klær, som planla å tilbringe hele festlig kveld og natt. I tillegg er ingen av den britiske jule komplett uten de mange gaver som også er kjøpt på forhånd. Tross alt, jo raskere nærmer datoen for feiringen, de mer tømt suvenirbutikker.

 • Hvordan å feire jul i Storbritannia
   Jule engler
 •  Det er verdt å merke seg at i England besluttet å gi hverandre små gaver i en rekke figurer, engler, etc. D. Forresten, til tross for en liten gave, må det være fint og fargerikt pakket. Tross alt, er det første inntrykket avhengig av wrapper, og deretter innholdet. Imidlertid er disse suvenirer anbefales at bare fjerne slektninger eller kolleger med hvem du kommuniserer svært tett. Men familiemedlemmer, inkludert barn, helst kjøpe mer betydningsfulle og meningsfulle gaver til dem.

 •  Som overalt i verden, britiske barn tror også på julenissen, som kommer til dem på julaften og blader under treet alle forberedt gaver. Men før at hvert barn må bruke litt ritual for å skrive et brev der han sier at den ønsker å få neste år. Til julenissen lese dette notatet, bør det brenne i peisen. Det bør også nevnes at noen gjestfrie familien forberedt en spesiell kveld galla pai med kjøtt og sette den ved siden av et glass melk spise. Det antas at så leietakere er invitert julenissen til sine gjester. I morgen alle barn og foreldre i en hast for å se under treet og begynne entusiastisk sendt avsløre gaver.

 • Hvordan å feire jul i Storbritannia
   Julemiddagen i Storbritannia
 •  Før en middag britiske statsborgere går i kirken, men nærmere lunsj i et stort hus er det alle nære slektninger og venner. Når gjestene kommer, er rommene fylt atmosfære av moro og glede. Alle begynner å hilse hverandre, for å diskutere etterlengtede møte glede, ønsker de beste gaver å gi, le og ha det gøy. Deretter inviterer vertskapet deres slektninger spisebord, der de har noen deilige forretter og salater.

 •  Når gjester polasuvaly kalde smørbrød, serveres varm til bordet med kalkun stekt skorpe. Det er verdt å merke seg at fuglen er bakt i ovnen er en tradisjonell engelsk rett, som ikke gjør noen julen. Vanligvis legger hot saus rips, noe som gir kalkun unik smak og aroma. Før slutten av festlig middag vertinne alltid behandler sine gjester med søtsaker. Tradisjonelt sammen med godteri og kjeks, te servert spesiell julekake, som er utarbeidet fra søte og deilige bær.

 • Hvordan å feire jul i Storbritannia
   Julen Peis
 •  Etter en sjenerøs festlig måltid, er familiens overhode fyre opp et bål i peisen, og alle slektninger arrangert av ham. I flere timer de fornøyd kommunisere, lytte til julesanger, organisere danser, vitser og vyselyatsya. Ved slutten av kvelden eskortert hjem av hans slektninger og venner, og de som velger å overnatte, ordne på noen rom.

 •  På den andre morgenen av juledag i Storbritannia feiret St. Stephen. På denne dagen, folk i England avdekke alle forseglede esker for donasjoner og fordele de opparbeidede midler til trengende britene. De som ønsker å delta i dette arrangementet alene, kan også hjelpe vanskeligstilte mennesker bruker sine gratis penger.
 • Яндекс.Метрика