Hvordan dekorere en vegg for det nye året


 Innhold:
 •  Dekorere rommet
 •  Interessante tips


 •  Nyttår i den koselige familiekretsen for medlemmer av post-sovjetiske plass er en god familietradisjon. Hvis europeere kjøper juletrær, pynte gatene og sine hjem for å møte Kristus, vi, i motsetning til dem svært carefully're forbereder nyttårsaften. Vanligvis resulterer dette i oss hlopotlyvuyu kjører rundt shopping, mange kjøps gaver til de som er kjært for oss, og oppkjøpet av ulike trendy tilbehør for å dekorere våre leiligheter eller hus. Selvfølgelig nyttår fokus i alle hjem er elegante, glitrende lys juletre. Men vi bør ikke glemme om rommet, fordi det er viktig å skape et hjem følelse full av nyttårshelgen.

   Dekorere rommet


  Hvordan dekorere en vegg for det nye året
   Snøflak på veggen
   Dekorere rommene før nyttår - kreative og interessante å gjøre, noe som gjerne er involvert voksne og barn. Dette er en flott mulighet til å slappe av fra hverdagen, til å vie litt tid til familien min og snakke med barna. Hvis du ikke kan tenke på seg selv som dekorerer veggene for det nye året, vil du hjelpe allvitende Internett og nyttår utgaver av moteblader, som pleier å designere og håndverkere gi mange råd.

   Interessante tips


  Hvordan dekorere en vegg for det nye året
   Forbereder vegger for det nye året
 •  Først nøye undersøke rommet, og at den ikke overbelaste deler, fjerne all unødvendig veggen.

 •  Husk barndommen cut applikasjoner med julen tema, for eksempel bilder i Snow Maiden, snøflak, snømenn, bjeller, reinkjøring yalynochok og sitte med julenissen i det. Disse bildene dekorere veggene i rommet, feste dem usynlige bånd som etter ferien vil være lett å fjerne.

 •  Hvis du ikke ønsker å holde fast festbilder på veggene i rommet, med trespiler zmaystruyete liten falshsteni, som vil tjene som grunnlag for feste applikasjoner Jul, pyntegjenstander og diverse festlig tinsel. Falshstena vil se spektakulære, hvis du er på omkretsen sikker skimrende lys krans.

 • Hvordan dekorere en vegg for det nye året
   Juletre med magneter
 •  Henge på veggene i rommet med barnet ditt laget av farget papir kranser med ringer strømmet regn, myke kranser folie ballonger. På veggen med papir snøflak kan oppsummeres hilsen: "Godt Nyttår! »

 • Hvordan dekorere en vegg for det nye året
   Improvisert treet
 •  Alternativt et fast trekk tråden langs veggen som å henge jule glass baller, kjegler, Sapozhok nyttår, tredimensjonale snøflak og andre smykker elementer du vil.

 • Hvordan dekorere en vegg for det nye året
   Treet på rammen
 •  Oppreist ledning krets i form av trær, sirkler eller stjerner, Slå den fargede tråden og fylle innsiden av ornament Christmas leker og skinnende tinsel, skjønnhet, fest den til veggen.

 •  Hvis du har broderrammer, så pakk dem med folie, deretter på toppen av styrke bjeller på sidene av granbar og kongler, buer, godteri innpakket i folie eller valnøtter - få en spektakulær dekorasjon som vil glede deg gjennom hele julehøytiden.

 • Hvordan dekorere en vegg for det nye året
   Corollas på veggen
 •  Du kan forsegle sprigs av gran eller furu i en sirkel, pereplesty vakker sirkel ute røde bånd og dekorere julen leker - Wall nyttår vil visp.

 •  Vegger kan være dekorert som "snø" furu grener. For å gjøre dette, bare hogge skum, så dryss dem grener, tidligere smurt med lim. Du kan også gran grener om natten for å sette en varm sterk saltløsning, forsiktig ta dem i morgen, godt tørrere og styrke veggen. På samme måte kan "snø" bli stenket aske og gran grener kjegler.

 •  Hjemmelaget vegg avis med bilder, kan Nyttårshilsen og ønsker dekorere familie nyttårsfeiring.

 •  Drømmer, gjør hendene fantastisk julestemning i huset med sine barn - det tar mye moro og glede og barna og deg.  
  Hvordan feire jul i Tyskland


   Innhold:
 •  Julaften


 •  Julen elsker å feire alt folk, men spesiell holdning til denne lenge etterlengtede hendelse skiller Tyskland. Faktisk, fra første desember i denne lille, men utviklet land begynner utrolig forvandling og lyse, dekorerte fasader av bygninger, gater, buer, butikker, trær og andre gjenstander som lett kan obvishaty masse blinkende lys.
   For å forstå hvordan de skal feire jul i Tyskland, du bare komme til dette landet i midten av desember. Det er på dette tidspunktet i de største parkene i store etablerte trær og elegant, et symbol på magi og lurer på ferie.
   Det bør bemerkes at det kom fra den tyske tradisjon i vårt land furu pynte alle slags, kranser, tinsel, regn osv F. I tillegg, denne europeiske land ikke bare å dekorere fasader av bygninger, men også vinduer karmer, som etablerer annerledes figurer av dyr og mennesker, ikoner og andre religiøse elementer.
   Å lære å feire jul i Tyskland, må du først finne ut hvordan å sette tyskerne denne fantastiske hendelsen. Ifølge dem, bør fødselen av Jesusbarnet feire med spesiell opplæring og på en ny måte.
  Hvordan feire jul i Tyskland
   Christmas Wreath
   Det antas at hvis du ikke dekorere huset eller utenfor de tradisjonelle symboler av julen, banker neste år lykken på døren din. Det er derfor de fleste mennesker i Tyskland ta ut av sine kofferter forskjellige attributter som er lagt ut på balkonger, vinduer og så videre. D.
   Tradisjonelle symboler, uten noe som ingen kostnad, ingen jul er følgende produkter:
 •  Julestjernen. Hvis det russiske folk forestille julestjernen som en rød femkant årlig dekorert gran topp, for beboere i Tyskland data attributt er enkel potteplante med burgunder knopper. Som satte den i vinduskarmen på like før fødselen av Jesusbarnet.

 •  Jule krans. Det bør også nevnes at en av de mest fremtredende symboler av julen er en fargerik krans dekorert med fire lys. Den første søndagen tenne et lys, den andre - to i den tredje - tre, og den fjerde - alle fire. Men fødselsdagen til Jesus, de fleste familier gjør ikke bare stearinlys i en julekrans, som deres hjem dekker hundrevis av andre lys.

 •  Julemarked. Ingen kommer julen i Tyskland er komplett uten fargerike festivalen, som har åpning i midten av november. I løpet av disse messer tyskerne har det gøy, drikke rødvin med tradisjonelle krydder, forberede deg varm punsj og organiserer ulike forestillinger med slike populære eventyr tegn som Nøtteknekkeren, Frau Holle og andre tegn.

 • Hvordan feire jul i Tyskland
   St. Nikolaus
 •  Søt adventskalender. For barn denne ferie begynne å lage søte spesiell adventskalender bestående av 24 vinduer, designet for samme antall dager. Under hver dag skjult gave av godteri, sjokolade eller andre konditorvarer.

 •  St. Nikolaus. Tradisjonelt, den sjette desember i Tyskland feiret en stor barnefest - dagen av St. Nikolaus. På kvelden hvert barn rydder hans sko, renser dem fra skitt og forsiktig setter ved inngangen til St natten kom. Nikolaus og forlot ham personlig for en etterlengtet og velkomstgave. De barna som i løpet av året hadde opptrådt godt, venter på en god og fantastisk gave, vel, de som konsekvent levere problem andre, risiko forbli med sko fylt bare med tørre kvister.

 •  Julaften


  Hvordan feire jul i Tyskland
   Julebordet i Tyskland
   Hvert år på julaften 24 desember alt tyske familier går i kirken, og deretter sitte ned for en fantastisk julebordet. Vanligvis, i løpet av denne middagen alle familiemedlemmer er pålagt å prøve syv eller ni retter, blant disse er hirse grøt med melk, smør og krydret med honning og fylt med and eller gås med gylden brun.
   Det bør også nevnes at på julebordet må være retter som svinekjøtt med surkål, snacks, kake Stollen, tørket frukt, krydder, etc. D.
   Mange viktig rolle i å feire jul lek og gode ønsker. Etter å si gode ord og instrukser for sjenerøst dekket bord, skaper vi ikke bare en hyggelig atmosfære i huset, men napytыvaem alle sa kraftig, noe som nødvendigvis vil føre til oppfyllelsen av alle ønsker.
   Det bør bemerkes at på dette tidspunktet i Tyskland fryse alt gater, butikker, restauranter og kafeer, og bare svakt lys av mange lys som vises i multi-etasjes bygninger der familier og venner av folk hilser hverandre med fødselen av Jesusbarnet.  
  Яндекс.Метрика