Hvordan du kan dekorere en kjole til nyttår


 Innhold:
 •  Mote ideer fra verdens ledende moteindustrien
 •  Hvordan du kan dekorere en kjole til nyttår bilde:


 •  Nytt år - den mest strålende og fantastisk ferie, som alltid ser frem til folk i alle aldre, fra unge til gamle. Den er fylt med glede og magi, tinsel, skinnende juleleker, masquerade, verkene konvertere damene på planeten vår i de utenomjordisk vakre feer. For enhver kvinne nyttårsaften er assosiert med luksuriøse kjoler, elegant sminke og vakre dekorasjoner. Det ideelle valget alltid og til alle tider forbli vakker kjole. Det må være riktig og smakfullt valgt, så denne nydelige kjolen vil fremheve den eleganse og femininitet av bildet, lage en morsom og festlig stemning.
   I 2014, er moteindustrien glade fashionistas forskjellige stiler og tekstiler, regnbuens farger og et helt arsenal av smykker. Hvis du har begrenset budsjett alternativ utvalg av kjoler å ønske å drepe alle de originale kjole, må du tenke på hvordan du kan dekorere en kjole til nyttår 2014 - Year of the Horse grønn eller blå. Hemmeligheten ligger i det faktum at mange av trendene i fjor er fortsatt gyldig for bestillinger kommende året. For å møte 1. januar i en unik, oppdatert og på samme tid elegante kjoler, kan du bruke designideer fra verdenskjente motedesigner.
  Hvordan du kan dekorere en kjole til nyttår
   Jule kjole med paljetter
 •  Relevante kjoler er dekorert med paljetter eller kunstige steiner.

 •  Julen vil knirker mote smykker til kjoler med trekuler. Også kan brukes til å dekorere klær knapper med impregnert trevirke til å skinne.

 • Hvordan du kan dekorere en kjole til nyttår
   Akvamarin
 •  De mest fasjonable og populære naturstein er grønne og blå fargetoner, smaragder og safirer, topas og aquamarine. Ikke faller bak populariteten til disse svart agat - Onyx.

 •  Kommer til å handle for juledekorasjoner, må du ta en kjole med deg for å unngå feil i valg av farge og tekstur. Prøver på tilbehør som ikke er skamfull for å lage en kjole selv, slik at de i harmoni med nyttårskjole. Du kan kjøpe smykker designere, men advarte om at det bør bli husket vekt på noe annet hvis denne saken er annerledes massive. Ved rik perler eksempel ikke plukke opp som store øredobber.

 •  Eiere av diamant smykker kan velge fyndig plattya- "fisk" eller "case". De er i stand til enda mer luksus og spille av steinene.

 •  I mer beskjedne antrekk på New 2014 kjole kan dekorere innhold snøfnugg brosje, Snow Maiden, hester eller som en normal runde, innlagt steiner. Podkoly sin dype V-hals eller asymmetrisk montering på den ene skulderen, og hun ikke bare pynte kjole, men selv endre sin stil.

 •  Smykker med julen temaer, armbånd og anheng i form av snøflak, Santa Claus lue eller Santa Claus, skøyter eller sleder vil muntre deg og andre.

 • Hvordan du kan dekorere en kjole til nyttår
   Kjoler brodert med paljetter
 •  I butikkene kan du kjøpe vakre håndarbeid broderier, paljetter, delikat eller pels innstikk og bruke dem til patcher. Perle kjole også endre seg til det ugjenkjennelige. Strass steiner, kunstige sydd applikasjoner i "kreative uorden" kan selv dekorere originale kjole med et enkelt kutt.

 • Hvordan du kan dekorere en kjole til nyttår
   Kjoler som viser hester
 •  Bilde Horse - maskot av neste år - kan du brodere på kjolen eller på et belte.

 •  Spray håret med glitter kan ikke bare dekorere hodet "ballets dronning", men spray det rundt kjolen. I lys av julekranser vil det skape spennende lys skinne på klærne, og etter feiringen vidiprayetsya lett uten å skade kjole.

 •  Mote ideer fra verdens ledende moteindustrien


  Hvordan du kan dekorere en kjole til nyttår
   Kjole med transparente innsatser
   Før du dekorere kjole til nyttår 2014 samlinger ta en titt på suksessrike designere i verden viser.
 •  Den rike utsmykning av fancy utskrifter, fjær, asymmetriske former, dekorative elementer av klær, stropper og spenner lyse, gylne eller sølvtråder i støpte, krystaller og steiner i kjoler laget av naturlige stoffer ser frisk og original i designer samlinger i verdensklasse. Carolina Ferrera, Barbara Tfank og Jonathan Saunders fornøyd gjester klassisk kjole bærevesker med inserts av gjennomsiktig stoff og gyldne applikasjoner, brokade og floral utskrifter.

 •  Den kjente merkevaren Valentino dekoruvav lille blå "skolen" blondekjole belokypennыm over hele feltet.

 •  Velvet cocktail kjole fra Marios Schwb med krydret åpen skulder utforming illusjoner i stil med "naken", dekket med fin klut vualnoy, intriger sin unikhet.

 •  Kort svart jakke med spektakulær romantiske volanger i mørk blå cocktail kjole med X-formet silhuett av Cristiano Burani som hans søte spontanitet edel elskerinne år.

 • Hvordan du kan dekorere en kjole til nyttår
   Feather Boa
 •  Pels boa boa eller en bot i form av hestens manke, dekorere fest mini kjoler fra Topshop Unique Bustier ikke bare se sexy og sjarmerende, men også markere skjørhet og skjønnhet slank tallene sine eiere. Roberto Cavalli og Vera Wang presenterte sine kolleksjoner i en spennende beskjeden stil og kutt, men Jullien MacDonald imponerte gjester frank provokatsiynistyu.

 •  Enkel direkte, frodig raskleshennoho eller kutte julekjoler fra kjente designere Oscar de la Renta, Elie Saab og Monique Lhuillier offset luksuriøse tekstiler og rike broderier og utskrifter scene skildrer jockeyer og hester.

 •  Velge en verdig dekorasjon for nyttår 2014 kjole vær oppmerksom på at kjolen skal passe perfekt til din figur. Ingen supermodnoe kjole vil ikke pynte deg hvis den finner minst én figur feil. Omfanget av "kongelige" bør tas sammen et blendende smil og godt humør - dette er den beste dekorasjon for nyttårs stilig bilde.

   Hvordan du kan dekorere en kjole til nyttår bilde:


  Hvordan du kan dekorere en kjole til nyttår
   Øredobber med onyx
  Hvordan du kan dekorere en kjole til nyttår
   Et sett med onyx
  Hvordan du kan dekorere en kjole til nyttår
   Smaragd smykker sett
  Hvordan du kan dekorere en kjole til nyttår
   Treperler
  Hvordan du kan dekorere en kjole til nyttår
   Smaragd øredobber
  Hvordan du kan dekorere en kjole til nyttår
   Halskjede i etnisk stil
  Hvordan du kan dekorere en kjole til nyttår
   Brosje - juletre
  Hvordan er julen i Tyskland


   Innhold:
 •  Venter på julaften
 •  Tid av Advent
 •  Advent Wreath
 •  Julekalender
 •  Juletre


 •  Som overalt, tyskere elsker å feire jul. Denne vakre gamle tradisjonen er viktig for den troende. Ulike land feire julen lys festival på sin egen måte, gjør hver nasjon i sin feiring av sine nasjonale særtrekk. Det er viktig å vite hvordan er jul i Tyskland, hvis du bestemmer deg for å tilbringe juleferien i dette landet.

   Venter på julaften


  Hvordan er julen i Tyskland
   Julaften i Tyskland
   Forberede til jul i Tyskland begynner lenge før natten på 24 til 25. desember. I byer og landsbyer i slutten av oktober tidlig begynne å forberede for ferien, men likevel grunnleggende opplæring står for desember måned. Julaften Heiligabend feiret den 24. desember.

   Tid av Advent


  Hvordan er julen i Tyskland
   Tid av Advent
   Tid Adventszeit - denne perioden av venting og forberedelser for julefeiringen i julen.
   Totalt er det fire "Advent", altså fire søndager i desember, før jul. Ordet "Advent" betyr "Waiting" eller "ankomst". Det er den første "Advent" begynner katolske kirkeåret. Tidligere under "Advent" etterfulgt stolpe, men moderne tyskerne ikke holder seg til denne gamle tradisjonen. Dagene med "Advent" - en lykkelig tid for alle som virkelig tror på den mirakuløse historien om julen.

   Advent Wreath


  Hvordan er julen i Tyskland

   For å markere starten på "Advent" i de fleste familier laget for hånd i Tyskland Adventskranz - «Advent Wreath" med sprigs av eviggrønne trær. Denne kransen er dekorert med kjærlighet utsmykkede røde og grønne bånd, samlet i skogen med kongler, og aller viktigst - fire lys, som er symboler for hver uke "Advent". I forberedelsene til jule spille en viktig rolle noen detaljer. For eksempel bør lysene på krans være spesifikke farger: tre lilla (lys under sin første, andre og fjerde "Adventov") og en rosa (kun ment for det tredje "Advent"). Hver søndag desember tyske familier under julesanger og salmer tradisjonelt ett lys er tent på kransen.

   Julekalender


  Hvordan er julen i Tyskland

   Tyske barn elsker "Adventov." I disse dager, hver familie, foreldre gi barn Adventskalender (spesielle "Julekalender") - en lys pappeske som ser ut som en ganske stor bok med 24 slots-dør (antall dager fra 1 til 24 desember). For dører kalender i gropene er deilige søtsaker, vanligvis en delikat melkesjokolade, slik at alle barn elsker. Innen 24 dager etter desember hvert tyske barn med en synkende hjerte, åpnes en annen dør og blir nummerert attraktive godbiter. Og i noen kalendere for å glede barna er ved siden av sjokolade og små leker.

   Juletre


  Hvordan er julen i Tyskland
   Juletre i Tyskland
   Omtale av Tannenbaum ble første gang registrert i 1605 i Strasbourg, ble det sagt at folk installerer i sine hjem juletrær. Julepynt ble laget av rose farget papir, folie, vafler, epler og selv sukker. Siden Tannenbaum juletre og bli tradisjonelle. I enkelte områder av Tyskland er uvanlig juletradisjon: 26. desember akseptert å gå på besøk til venner for å prise sine vakkert dekorerte juletrær. Denne tradisjonen kalles Christbaumloben, som betyr "Praise juletre." Eieren gjestfrie huset alltid glad pours et glass konjakk en, voshvalyayuschemu hans treet.
   Jul i Tyskland - en god familie ferie. Fra 25 desember fleste tyskere går for en vennlig familiestruktur. Mange tar ferie for juleferien til å besøke sine foreldre eller slektninger. Dette - den gode gamle tradisjonen der folk ikke kan vare lenge, men glemmer støtt i hverdagen forskjeller, tilgir hverandre, og bilder fra hjertet glad for at endelig kan trygt bo i den koselige familiekretsen.  
  Яндекс.Метрика