Hvordan oppføre seg ved bordetHvis plutselig bordet var noe uvanlig?
Men det ved bordet og uventede problemer, som vi skal prøve å unngå, fordi vi allerede vet så mye om etikette.
Se en flue i suppen, selvfølgelig, motbydelig, men det er ingen grunn til å ødelegge appetitten ved. Det er bedre å riktig forklare situasjonen og be kelneren å sende til deg følgende kurs eller erstatte den.
Naboer var du bare si at du ble syk spise suppe. Mange forstår og setter pris på nivået på utdanningen din.
Etter å ha bestemt seg for å holde en stor skandale, risikerer du deres omdømme.
Først kelneren feil i dette - fordi det bare tjener heller enn å forberede det.
For det andre kan du håpløst ødelegge stemningen, og fremfor alt annet appetitt.
Og for det tredje, er det usannsynlig dine rop vil påvirke gunstig resultat av hendelsen.
Så ikke gjør dette med nyheten om dagen, i beste fall - se på kafé administrasjonstjeneste.
Besøker prøver ikke å trekke oppmerksomhet til denne situasjonen, kan du bare gjøre narr av overflødig kjøtt, men bare hvis du vet nøyaktig hva som vil fornærme ingen på det.
Hva gjør du hvis du plutselig falt fra hendene til pluggen?
I kafeen du bare ta en annen, og hvis du er på en fest, da, uten å tiltrekke oppmerksomhet, rolig løfte den og fortsette sitt måltid, pre obtershy ledningen vev.
Men hvis eierne selv lagt merke til dette problemer, ikke gi opp nettet brakt enheten.
Uhell mistet et stykke tøy på den beste stille satt på en serviett. Ikke i noe tilfelle bør ikke sette den i munnen (det er ikke sterile kluter og gode manerer).
Ingen langvarig unnskyldning hva om flekker på duken, nok til å be om unnskyldning etter et måltid.
Det er vanskeligere hvis flekken på skjorta viste seg: i dette tilfellet anbefaler vi deg til å be om unnskyldning til andre diners kort kommer ut fra bordet for å friske opp.
Det er et ordtak: ". Vel prozhuvav, deretter halv perevaryv" En meget klok uttalelse, som svært skadelig for magen dårlig tygget mat.
Hvis du hastverk, svelge mat i stykker, er det fare choke, og det ser ut til å si det mildt, stygg.
Hvis noen ved bordet brutt reglene, gjør ikke kommentarer til denne personen i det hele tatt. Hans dårlige oppførsel og alt så se, men vise sine egne dårlig oppførsel ikke å være.
Heller, bare det har ingen ide om etikette og bestille vår noensinne har lest.
Bedre å late som du ikke legger merke til feilen.
Veldig prøver å alltid ha stille, langsomt og ikke pålegge på tallerkenen din samtidig mye mat som et mål på grådighet og dårlig oppførsel.
Hvis du blir tilbudt en cocktail eller annen drikke gjennom et sugerør å drikke, ikke dopyvay siste dråper, eller høre squishing høres ut som bunnen kopp væske er fortsatt liten, og det meste du vtyanesh en luft.
På slutten av lunsj eller middag, ikke skyve tilbake tom retter til naboen, kanskje han ikke vil gjøre ord til dere, men se på at kultur vil du ikke lykkes. Prøv å sette deg i hans sted, ikke veldig fint? Derfor er det ikke nødvendig å gjøre dette.
Få opp fra bordet bør ikke være tidligere og ikke senere enn den andre, eller dine kompanjonger vil skynde seg hjem og tenke hva du ikke liker ingen mat, ingen kommunikasjon med dem.
Hvis en selvbetjent kafé, sørg for å fjerne retter og en push stol. Husk, utdannede mennesker alltid takke eierne for stor gang.
Prøv og du bringe glede til folk staravshymsya sikre ånder og god service.
Forresten, tradisjoner og skikker i ulike land varierer betydelig.
For eksempel, i Portugal er det antatt at hvis gjesten ikke behandle etter den foreslåtte rыhnul, resepsjonen han ikke liker.
Kan du forestille deg noe sånt på en fest? Det er lite sannsynlig at du vil bli fornøyd med en slik oppførsel.
Etter middag kan du hjelpe ta av bordet vertinne (hvis det vil).
Pålegge sine tjenester er ikke verdt det, fordi det ikke alltid ønsker å la en fremmed inn i den indre sanctum av hvert hus - et kjøkken.
Etter måltidet, må du skylle hendene i spesielle kopper.
Forresten, mange restauranter sette bitene i vann eller sitron kronblader for å gi den en spesiell smak og farge. Deretter DAB hånd håndkle eller klut.
Vel, det virker. Og til slutt, for å se hvordan du har lært de grunnleggende reglene for oppførsel ved bordet, anslår ett gammelt manuskript, står det hvordan man skal oppføre seg på en fest. Så:
1) Kontroller hastverk, som de kalte til bordet, og du trenger tid før alle andre;
2) rastalkyvay smetay og alt og alle på sin vei til raskt å nå maten;
3) Ikke fjern klær, sitter ved bordet, fordi eierne kan skjule det og fortsatt ikke anerkjent;
4) Ikke plag deg selv med unødvendige unnskyldninger hvis stykke å slippe til hans knær nabo;
5) sitter ved bordet så det var praktisk for deg (og det spiller ingen rolle at du skader andre);
6) innskudd albuene på bordet, ignorere at nabo klamrer seg til veggen (han liksom utsatt, men du vil ha mye plass);
7) umiddelbart zoriyentuysya ved bordet: rettene som interesserer deg mest, når pododvyn nærmere henne for å ha alt for hånden;
8) Hvis du ikke har sovet, da er det tid for deg å sove på bordet i mellom måltidene (drikker dialekt vil gi deg en god vuggesang);
9) Hvis du ikke vet hvordan du skal bruke bestikk, er det ikke nødvendig å lære, og uten nert mye bedre og maten synes matbutikken;
10) Hvis du vil, kan du beklage løpet heftig bein med kjøtt og tygge høylytt hennes naboer spruting fett;
11) høylytt Legg merke til at det er på tide å bringe følgende til eierne heller rett;
12) når det vil bringe, prøv å få en bit mer, fordi slutt gå bort for å fylle magen som følger;
13) Hvis du sendte en varm suppe, podmy på det med all sin makt til å sprøyte fløy så langt som mulig (hvis folk blir utsatt for - rozvazhyshsya, ser som de tørke deres ulykkelig person);
14) ikke endre sine vaner for gjester pryhlebыvay suppe slik at eieren og kollegaer forstår hvordan du liker det, og resten drikke rett over kanten;
15) Hvis din favorittrett servert, kan du avvise alle tilstede appetitt, rope høyt at du har funnet en total plate kakerlakk (så alt du får en, det er så frustrerende og er stadig tenker du vil få en additiv eller ikke);
16) Husk at tabellen må opprettholde en samtale, så chavkayuchy og slikker fingrene, sier en nabo at hun ser dårlig eller elendig vær ute, akkurat som på jenta sitter motsatt (OK, hvis det vil være hennes søster, fordi ikke noe nytt for du ikke viser det);
17) etter måltidet må slikke tallerkenen - at du bevise igjen hvordan liker du vertens matlaging;
18) ingenting forgjeves skitne serviett - ta vare på folk jobbe (bedre ubemerket tørre hender dine på kantene av fettstoffer duk);
19) over podshuty venn: presse den slik at den landet rett i ansiktet kake (alle setter pris på din sans for humor, og kjæresten poduetsya og stoppe);
20) Hvis du blir bedt om å formidle at enhver tallerken med rette oppmerksom på at de har hender, men du ikke tjene naymalasya, enn si ta ut.
Oppriktig, dette manuskriptet vi ikke liker fordi den strider helt moderne regler for atferd ved bordet.
Kanskje det er fordi hun er for gammel?
Hva tror du, er det mulig å bli guidet av alle disse tipsene nå?
Det er riktig, selvfølgelig ikke, fordi du prøver å bli en ekte dame og en flott vertinne som kjenner og søker å følge grunnleggende regler for etikette.

Så, igjen reglene for oppførsel ved bordet.

1. Du sitter alltid slik at det er praktisk for deg og andre.
2. Spis sakte og forsiktig, ikke fort og ikke sakte.
3. Utgangen fra tabellen med dem.
4. Du vet at hver tallerken er spist på en spesiell måte, og var i stand til å legemliggjøre kunnskap i praksis.
5. Ikke gjør tragedie som ikke vet hvordan du bruker den ene eller den andre enheten.
6. vыsmeyvaesh nabo som bryter en eller annen regel for oppførsel.
7. Forutsatt feilen, må du huske å vybachyshsya vertinne eller vert.
8. På slutten av lunsj må poblahodarysh eier.  
SpådomGjetter på kjærlighet for jenter. Interessante talende jenter til å dele. Gjette kortene for spådom bok forteller om kaffegrut, fortelle på epler, og andre festlige formue for jenter.
Best spådom for jenter
1. Kartene i 16 sider
Ta den nye dekk som aldri har spilt - det er lov av noen formue. Av alle aksjene valgte bilder bare: Jacks, damer, konger og ess. Tasuyetsya Deck.
Det ville være bedre hvis du er en veiviser. Det antas at hvis du skal meditere seg selv, så du mister din formue. Så ikke ta sjanser. Hold dekk i hans hender, sinn og ønske om å begå spesifisere "spåmann".
For spådom trenger fullt navn likte fyren - eller rettere sagt, antall bokstaver i navnet. Ifølge det angitte antall kort lagt ut med billedsiden ned, blir de gjenværende kortene plasseres i rekkefølge fra toppen, når dekk løper ut, tar du den siste stabel kortene ut og sette den starter fra kort der du slapp. Så igjen, ta den siste glass og også utvidet det. Så, gradvis redusere antall glass, bringe dem til en.
Nå oppløse (hun eller noen som lurer) logge ut to kort opp bilder. Søke bilder tilfeldighet, at begge kort av samme rang.
Jacks - han (hun) som figuren din, damer - han (hun) som utseendet ditt konger - han (hun) som hjernen din Aces - (s) han er forelsket. Hvis svarte ess (spar, kløver), er det sannsynlig dødelig forstand. Hvis røde ess (hjerter, ruter), dette lidenskapelig kjærlighet. Kombinasjonen av "svart ess - Red Ace" - vanlig kjærlighet.
Hvis spåmann zbylasya la fortsetter planen. I mørket er ingen tilfeldigheter. Hvis den "venstre hånd" (kart kollapset eller lå ikke der), slik det skal være.
Kartene i 36 sider
Veldig enkel spådom brukes til å finne ut litt informasjon om den elskede og vet hva du kan forvente i nær fremtid. Fiendtlig "spåmann". I stedet for å gjette, du "zahadыvayuschemu" gi dekk for å ta i hånden, på dette tidspunktet det skal zadumaty ønske.
Kartene 36 ark shuffle, podsnymayut lillefingeren på venstre hånd og ta det første kortet fra toppen. Deretter shuffle dekk igjen, igjen podsnymayut, og plassert andre kortet bordplaten. Handlinger fortsette på samme måte som tasuyetsya, podsnymaetsya og deretter blir tredje kort på toppen, fjerde, femte og til slutt den sjette. Som et resultat, må bordet være sammenhengende seks kort.
Tolkningen av kart som følger:
første- Det jeg liker å tenke;
andre- At en kjær på hjertet;

tredje
- Hva vil skje;
fjerde- Jeg elsker som ønsker;

hæl
- Ikke forvent;
sjette- Det elsket livet.
De fleste kortene bety følgende:
Orm
Ess - Hus zahadыvayuscheho
Konge- Man. Noen ganger far kan indikere dame - hun kan elskerinne. Noen ganger kan det tyde på en mor
Jekk- Problemer, frykt, bekymring
10- Håp, planer og drømmer. Hvis neste 10 topp gjennomførbart
9 - Kjærlighet
8 7 - Samtale, samtaler, møter
6- Veien.
Diamanter
Ace- Letter, nyheter, nyheter
Konge- En ung ugift mann
Lady- En venn, en kvinne, elskerinnen til en gift King-ormer
Jekk - Problemer
10- Håp, planer, forventninger
9- Kjærlighet ugifte kvinner eller single menn
8 7 - Samtale, samtaler, møter
6- Lukk veien.
Klubber
Ace - Det
Konge - Boss, kollega, far, svigerfar
Lady- Mor-i-lov, mor-i-lov, nabo, kollega
Jekk- Problemer, angst, bekymringer
10- Penger, profitt
9- Kjærlighet, hjerte sterkt engasjement
8 7- Forretnings møter, forhandlinger
6 - virksomhet; liggende neste Kartet viser sitt resultat.

Topper

Ace- Edge ned - sprenge - Buster
Konge- Official, hederlig mann, et nytt bekjentskap
Lady- Sinne, sjalusi, sinne, fiende

Jekk
- Tomme bekymringer, feil gjerninger er unyttig
10- Skuffet håper urealiserte planer
9- Sykdom
8- En invitasjon til å besøke eller besøke besøkende
7- Tristhet, tårer, frustrasjon
6- Sen eller lang reise.
2. Gjetter på boken
Bare gjette man kunne. Mentalt du sette en avstemning, åpner kl tilfeldig noen bok (selv om "Eugene Onegin") og lese den første ledige linje. I otrыvochnom setning er meningsløst, kan det være "lese" en positiv eller negativ sammenheng med kjæresten din, er du interessert i det eller ikke, vil du møte på. "Behandling" avhenger av fantasien.
Hvis du forteller formuer sammen, en person gjette ringer side og linjenummer, som da vil se etter en annen mann.
3. Gjetter på kaffegrut
Her vil du trenger en assistent, en du ikke vporayeshsya. Trenger å få et "bilde" outsider skjønte folk, vil det være mer frihet for fantasi.
Så du trenger en kopp brygget kaffe begrunnelse. Løselig ikke fungerer, betyr det ikke bunnfall. De som antar, drikke cup, mentalt (og kan være høyt) sette i undersøkelsen. Vann bør forbli en bit, og da dere alle vil fly, og det vil ikke være noe mønster. kopp og skål deksel og kast. Deretter studere bildet på tallerken og kopp. Du trenger å se noe bilde eller symbol. Avlet på en skål - det er din fortid, koppen - fremtiden. De blir behandlet avhengig av hva du ønsker å vite.
For eksempel, hvis målet var å lære om fremtiden for forholdet, deretter: et hus med et tak - velferd, to personer med en blomst i midten - bryllupet, to folk atskilt av linjen - å krangle eller separasjon. Mange vil kanskje si det silhuetter av dyr. Svane - uventet store penger slange - utseendet på fienden Camel - rikdom, elefant - kraft og styrke, katt - faller ut med venner og familie hund - lojalitet, due - beholde og verne om våre venner.
Ferdigheten spådommen kommer ikke umiddelbart. Du trenger tid til å lære å gjette kaffegrut.

4. Festlig spådom ved speilet

Ifølge folketradisjonen, helligdager (helligdager, helligdager), sammenfallende med feiringen av det nye året, ledsaget av formue-fortelling, sang, dressing.
For å fortelle trenger du en "yrkesbygg lokaler - kjøkken, skole, forlatt hus, loft kirkegården. Av trenger å fjerne kjedet og kors, armbånd og ringer, løse alle noder på klær, oppløse håret, fjerne beltet, ville det være godt å bo barbeint.
To speil er overfor hverandre. På begge sider av speilet sette stearinlys. Du trenger en lang titt på den resulterende bandet, sier "Destiny, ansiktet før våkner meg ringe meg Mr Right". Gang i gangen noen vil dukke opp, og du kan vurdere det, og deretter sette dem ett speil og deretter dømt kan truffet i ansiktet eller noe dårlig å gjøre. Det antas at å se på det i lang tid ikke kan ellers skje ulykke. Når du ser brudgommen trenger å rope, "Zur meg! "Og bort fra speilet.
5. Gjetter på epler
Ta så mange epler som du forventet fans. Hver eple bunn bør nadryapaty hans initialer. Så epler og gå inn i et mørkt rom. Selv om å epler og nadkusыvat. Hva ville være den mest søt eple, vil søkeren bli verdig ridder!
6. Spådom av tilfeldige svar
Etter å ha besluttet undersøkelse bør gå ut. Den første setningen er hørt, og svaret på dette spørsmålet.
7. Drømmen om en kjær
Å drømme om en profetisk drøm, trenger du en ny kam kam håret om natten, sier ordtaket: "dommer-lovet mann, kom til meg kledd! "- Og sette kammen under puten. Det viktigste - på morgenen den andre ikke frem et ord! Hvis du hadde en fremmed, så våkner Sun hånd høstes i kveld cap med "lotteri" guttenavn og trekke en lapp med navnet "Mr Right".
Den andre måten. Skjær av flammen, prykazuyuchy: "Som voksen smelter fra ilden brenner, og du, (navn), med min veldige nahovoru komme og stå foran meg med ikke mine."
Hvis du ønsker å se den store favoritten, er det nyttig og denne appellen: «Vinden feier støv, skyer jage, bærer ordet. Widnes, vind, (navn) mine ord til vinden djevelen, djevelen mot vinden, og min utfordring til ham. (Navn), uansett hvor du besøkt der verken nashyvav kjøtt og sjel til meg, (ditt navn) bringe. "
Men måten som du drømt det. Ta en haug med halm og satte fyr på det, før alt er brent opp, ta et strå. Mens du brenner halm, tre hviske, "Go røyk til (navn) til vind og tåke virvlet spunnet meg til min kjære hver kveld i en drøm drømt." Deretter de resterende halm satt under puten.
8. Stav det kommende kjæreste
Kom til huset der deres liv kjære, se på døren eller vinduet ztsipyvshy med armene låst og zazыvnыe gjenta ordene "jeg kaller, (ditt navn), ikke fra skorsteinene, ikke av bakken, ikke fra sjøvann ikke med flettet gjerder, porter ikke er vridd, ikke forgylt kirke, og dette veranda (navn) -molodtsya. Tanker, kaller det; føtter, hold meg, (ditt navn). Put eskorte, skytsengler, de to sidene (navn). Være trofast, min formue. Kort sagt, det business samtale, nøkkellåser. Spirit (navn), for du gråter, husk på meg, kommer til meg. "
9. voks avstøpning
Smelte voksen i en sirkel, hell melken i en skål og satt i døråpningen til en leilighet eller hus. Si: "Brownie, sjefen min, kom under terskelen drikke melk, spise voksen." Etter disse ordene smeltet voks bør helles i melk. Når voksen stivner, og ta ut de resulterende figuren rozdyvys. Hvis venstre kryss - kommer helseproblemer. Blomst - et lykkelig ekteskap eller en ny venn. Kjører beistet - du vente lang reise. Hjul - suksess i næringslivet.
10. Hvordan kan bruke spådom tegn eller prøve å se tegn overalt
Retter beats- Heldigvis.

By night funksjonen er ikke minnes
 - I en drøm drøm.
Stryzhesh hadde hår- Gjør livet ditt kortere.

Tretten ved bordet ikke sitte
- Ikke så bli bråk.
Hold ut av huset brutt retter- Pådra ulykke.
Iført merkelige ting - For å endre deres skjebne.
Pute lå på bordet- Ta på trøbbel.
Utilsiktet søler sukker- Å god, salt - å krangle.
Ødelagt speil- Å trøbbel.
"Rømt" grautgryten- Dessverre.
Kniven på bordet øke noe - Til de fattige.
Gauntlet miste - Dessverre.
For å se en edderkopp - Ryktet.
Drepe edderkoppen- Å dårlige nyheter.
11. Guessing på vannet
Den eldste spådom. Du må komme til åpent vann, for eksempel en elv eller dam, og en nærmere titt på vannet. Hvis vannet er rolig, er planen oppfylt hvis sett lite burunchyky - vil det bli problemer. En sterk, rastløs for - fra planlagt skal være forlatt.
I vannet kan du kaste kranser eller merk med navn. Hvis krans eller vask Merk - du vil ikke være med den angitte barnet. Han svømte til forhåndsbestemte steder - alt vil bli bra.
12. Guessing på ringen
I ringen prosmyknuty tråd og henge på hånden. Vent, roe ned når ringen og begynne å se. Hvis ringen vil spinne, deretter zahadыvayuschey en jente i fremtiden dersom swing som en pendel - en gutt.
13. Guessing på domino
For spådom ved hjelp av et sett med dominobrikker med tjueåtte plater av glass fra 0 (Dummy) og 6 i alle mulige kombinasjoner. Oftere enn en gang i uken, som spådom er ikke anbefalt.
I mørket kan delta inntil tre personer på en gang.
Domino blandet, deretter hver hadayuschyh venstre trekker tre plater og legger dem foran venstre til høyre.
Den første platen symboliserer fortiden, den andre - i dag, den tredje - fremtiden.
Verdi:
6 - Luck
5 - Suksess i tilfelle unnfanget
4 Penger
3 - Love
2 - Godt å være i familie
1 - Reise, reise, reise
Tom - Sam ber om hans personlige interesser
Verdien av dubletter:
6-6 - lykke i kjærlighet
5-5 - Hjelp venner
4-4 - uventet penger
3-3 - Plutselig kjærlighet, lidenskap
2-2 - Den nye gode venn
1-1 - en hyggelig tur, reise
Ingen - Ingen - dårlig tegn. Du må utvise ekstrem forsiktighet.
14. Gjetter på tallene eller numerologi
Numerologi deler alle tallene på kompleks og original. Primær blant dem er et tall fra 1 til 9 i kabbalistisk numerologi fortsatt i bruk blant 11, 12, 13, 22 og 40, noma disse alternativene vil ikke bli diskutert.
Komplekse tall tilsettes til de opprinnelige tall, hvorav de er sammensatt.
De to viktigste numerologi nummer - antall fødsel og antall navn. I en annen måte, er disse tallene kalles individuelle tall.
Antallet fødselen beregnet ut fra fødselsdato.
For eksempel, 15 april 1975.
15 + 4 + 1975 = 1994 1 + 9 + 9 + 4 = 23 2 + 3 = 5.
For å finne ut om du har en god dag må også forholde seg til zahadыvaemыm dag. Hvis nummeret samsvarer med antall fødselen din, vil dagen bli vellykket.
Antallet navnet
For å bestemme antall navn er summen av tallene som svarer til hver av karakterene. Så igjen, blir det konvertert til det opprinnelige antallet. Alternativ navnet avhenger av spørsmålet du ønsker å løse. Dersom kontakt med venner, og deretter sette navnet du vet venner - redusert mild versjon eller et kallenavn. Hvis du ønsker å løse et alvorlig punkt, er det nødvendig å ta fullt navn og etternavn.
Den moderne behandling av den russiske alfabetet - det er bare ordenstall bokstaver.
1 - A, I, C, Kommersant
2 - B, J, T, s
3 - B, K, U, L
4 - D, L, S, E
5 - D, M, X, Y
6 - E, H, C, I
7 - E, O, M
8 - F, P, W
9 -3, P, Z
Verdi tall
ONE. Styrken, individualitet og kreativitet. Folk som nummer - en født leder. De er aktive, aggressive og ambisiøs, alltid prøver å ta det første stedet kan være ganske nådeløs og i stand til å ofre karrieren for alle, inkludert relasjoner med andre. Dette er antall vinnere og tyranner. Lykkelig dag i uken for nummer én - søndag.
TWO.Folk to tall er vanligvis myk, kunstnerisk og attraktiv, tilpasningsdyktig til omstendighetene. Ofte er det iboende passivitet og løsrivelse. De er mer utsatt for refleksjon enn handling. De er iboende oppfinnsomhet og intuisjon, men de er ikke ofte lykkes i å gjennomføre sine planer. Disse menneskene er utsatt for depresjon. Meget gode relasjoner de har etablert med folk nummer 1. Gratulerer med dagen i uken for nummer to - mandag.
TRE. Folk som nummer - energisk, talentfull, disiplinert, gjør nesten alltid dem til å oppnå stor suksess i sine utvalgte felt. Vanligvis vil de aldri bli fornøyd med lite. Av natur er de veldig stolte og selvstendige, de liker å kontrollere situasjonen, kommando og kommando. De fleste relasjoner de dannet med dem hvis antall er tre, seks eller ni. Lykkelig dag for tre tall - torsdag.
FOUR. Det antall ganger, antall elementer, antall sider av verden. Folk ofte blant de fire titt på ting fra deres bestemt perspektiv, slik at de kan finne skjult fra andre deler. Samtidig er det ofte årsaken til deres uenighet med flertallet og slåsskamper med andre. De søker ikke materiell suksess, å være for vennlig, de er ofte alene, de beste relasjoner er etablert med mennesker i dem tallene en, to, sju og åtte. Lykkelig dag i uken for nummer fire - søndag.
FEM.Antall forstand, antall mennesker egentlig er ekstremt følsomme. Av natur er de veldig livlig, impulsiv, tankeløs, i fare, setter pris på det gøy. De vanligvis lehkovozbudymы og er utsatt for nervøse lidelser. I næringslivet trives og raskt vыpravlyayutsya etter feil, er de beste relasjonene dannet i hvilke eiere av samme dato. Lykkelig dag i uken for nummer fem - miljø.
SIX.Dette tallet er en av de mest vellykkede, som er summen av sine divisorer: 6 = 1 + 2 + 3 personer, inkludert seks - harmoniske og veide som er lagt inn i tillit, men noen ganger for sta. De er romantiske og amorøse interesser de har en tendens til å fokusere på huset og familien. Og bære den gode smak, la de seg, lett å komme overens med andre. Lykkelig dag i uken for nummer seks - fredag.
SEVEN. Tallet syv - et symbol på lykke og okkult kunnskap. Folk i dette nummeret er filosofer og tenkere. Vanligvis er de fordypet i sine egne tanker og så lite løsrevet fra andre. De har også iboende kjærlighet for ulike typer reiser. Starte disse menneskene som regel ende godt. Lykkelig dag i uken for tallet syv - mandag.
ÅTTE. Det var en merkelig og vanskeligste nummer. På den ene siden kan det være representert som summen av 4 + 4, som sier at karakteren av dets folk dobbelt iboende kvalitet blant fire personer. På den annen side er antallet åtte har sine egne egenskaper. For eksempel kan det bety sorg, sorg og suksess på samme tid, noen ganger - av global betydning. Folk skiller mellom åtte stor viljestyrke og uttales individualitet iboende i å kommunisere sitt ytre kulde og løsrivelse, når de faktisk er i stand til lidenskapelige følelser. Lykkelig dag i uken for nummer åtte - lørdag.
NINE. Tallet ni er ofte betraktet som hovednummeret numerologi, med en spesiell, noen ganger også hellig verdi. Dette skyldes det faktum at ved å multiplisere med et vilkårlig antall ni formere seg. For eksempel 9x4 = 36 = 3 + 6 = 9 Personer nummer ni - født jagerfly, de er aktive, modig og målrettet, og dermed vanligvis vinner. Samtidig nummer ni personer ofte får i alle slags ubehagelige situasjoner. Disse menneskene er i stand til de beste følelser overfor det nære. Lykkelig dag i uken for nummer ni - tirsdag.
15. Midler for sikring av Kjærlighet
Gjør en salve med venstre fot ulv, grå amber og sypresser (pulver). Slitasje betyr stadig med dem og gi sporadisk snuse hennes elsker.
Her er en annen.  
Яндекс.Метрика