Hvordan oppføre seg på en festRegler for oppførsel på en fest. Nyttige tips og triks for jenter
Som går bort i morgen, kommer han ikke så lurt! Ole Brumm unnskylde slike angrep. Det er hans sjarm og spontanitet som imponerer de mest smertefulle eiere. Men du fortsatt ikke z'yavlyaysya bort plutselig tidlig morgen. Og hvis du kan? Og hva er det å gjøre på en fest? Honning med kondensert melk uplitaty?
Selvfølgelig, hvis du går for å besøke en venninne, tante, bestemor eller en annen nær person til deg, føler deg rolig, nesten som hjemme. Ta oppmerksom på dette "nesten". Det er en grense der din frihet slutter. Det avhenger av situasjonen og bestemt person som aksepterer deg som gjest.
• Ikke kom for å besøke ikke bare tidlig, men sent på kvelden. Ikke zasydzhuysya før øynene begynner å holde sammen. Uansett var varm og vennlig velkomst, husker den tiden og sans for proporsjoner.
• Prøv å advare ditt besøk på forhånd via telefon eller forhandle. Først kan en person ikke være hjemme, bare tilbringe tid forgjeves. Dernest kan det være opptatt om sin virksomhet. Noen bør ta gjensidig glede, ikke stress og ulemper.
• Lede seg beskjedent når du først dukket opp i noen hus. Ikke rozvalyuysya på sofaen, ser en i kjøleskapet, ikke sjekke kabinettet inkluderer ikke musikk eller TV. I hver familie sine tradisjoner, ikke bryte dem skjedde med hensyn til andres liv og personlige plass.
• Du kan ikke råd til å vise bilder og malerier på veggen, røtter bøker om bokhyller.
• Akseptert å vises på en fest med en haug med blomster, en konfekteske eller andre søtsaker for vertinne.
• spør ikke om familie, rikdom, sosial status, yrke foreldrene til sine nye venner mens de vet at du ikke fortelle. Vær alltid oppmerksom på andre og påpeke situasjoner du mest irriterende når du er borte. Noen, for eksempel, er flau over å gå på toalettet. Analysere dine følelser og følelser, prøve å forstå hvorfor. Det er vanligvis i oss selv og ikke i andre.
Du som vertinne. Hvordan oppføre seg hvis du fant så lite husmor stort hus? Og gitt at "ingen lisser i et glass" (dvs. foreldre gikk til hytta), kan du gjøre ochmanity lykke.
Hvordan til resepsjonen for å være komfortabel hele tatt?
• Varsle foreldrene dine at du har tenkt å ringe gjester. Hvis dette vil være din beste venn, er det ingen generelle problemer vil oppstå. Hvis det er et selskap, er de sannsynligvis napruzhatsya. Det er bedre å kjenne foreldrene til vennene dine stole på deg og din coterie.
• Prøv å invitere disse menneskene til å være av interesse ikke bare for deg, men også til hverandre. Selvfølgelig, ikke kall til å besøke de som har et anstrengt forhold. Andre parten kan slå til demontering.
• advare på forhånd hvor mye tid du kan bruke til gjester. Du har rett til å dytte dem forsiktig, "Det er tid for privilegiet av å vite folkens! "Dette kan skje i en fleiper måte.
• Vertinne hilser vanligvis gjester på døren (ikke bukse og skjorte utvidet). Med et smil om munnen, ikke med et uttrykk i øynene, "Oh! Vi var ikke forventer deg, og du priperlis! »
• Hjelp kle av gjester, vis meg hvor du skal henge klær, hvor du skal sette sko, tøfler Gi, vis meg hvor bad og toalett.
• Tilbring gjester på et rom hvor du kan sitte ned. Dette kan være på kjøkkenet. Forresten, behagelig sted i huset.
• Du kan tilby te. I vestlige land, for eksempel, regnes uhøflig å tilby et måltid og sette dem i en felles familie middag. Men vi er gjestfrie slavere er forpliktet til å mate gjester fra magen. Du har rett til å bestemme. Men det er bedre å begrense te og søtsaker.  
Regler for oppførsel på offentlige stederRegler for oppførsel i samfunnet for tenåringer.
Etikette for Girls. Code of Conduct for jenter.
Til tross for skole, krus og innenrikspolitikk, er ledig tid hver jente!
Sikkert du vet at i noen offentlig sted har sine egne regler for oppførsel. De trenger å vite og følge! Dette viser ikke bare at du er en utdannet mann, men mye enklere livet ditt. Tross alt, trenger du ikke ønsker å komme i trøbbel bare på grunn av det faktum at brutt noen regel?
Så, hvordan man skal oppføre seg i ulike institusjoner for å gjøre et godt inntrykk på andre?

Hvordan oppføre seg i et bibliotek

Bibliotek - et sted som er besøkt av mange mennesker! Og reglene er ganske strenge.
I alle bibliotek er en garderobe. La det klær og alle unødvendige ting. Med en take kun det du trenger: notatbok, penn, lånekort. Ikke la verdisaker i garderoben! Mobiltelefon og penger ta med deg.
På lesesalen følge stillhet! Tross alt, folk kommer til biblioteket for ikke å snakke. Du kan også bli bedt om å forlate rommet dersom du blir høyt diskutere en bestemt bok.
Når du tar de nødvendige materialer, vil finne plass og opp til jobben.
Husk: Hold bøker i staten der kom de til deg i dine hender! Ikke skal falle hjørner av sider (helst Bruk kategorien), ikke Rhône og ikke bestille dem på andre ting. Under ingen omstendigheter bør du ikke trenger å grave sider eller hode! Bruke kopimaskinen hvis du ikke ønsker å trekke Tomes hjem. Du er ikke vill huleboer å oppføre seg godt med bøker!
Hvordan oppføre seg i naturen
Du elsker å tilbringe tid utendørs? Selv om byen du dyrere, men noen ganger vybyraysya fra asfaltjungelen i skogen! Dette vil hjelpe deg ikke bare opprettholde god helse, men også bedre humør.
Når du hviler landet, husk reglene for oppførsel i naturen. De må være sikker på å utføre!
Viktigst, selv uten poboyimosya av ordet globalt problem - det er søppel.
Du kommer inn i skogen, så godt som maler på lerret og hauger av søppel ... det er det du ser der!
For noen grunn folk tror at permisjon flasker, sjokoladepapir og andre unødvendige ting i skogen - er i orden.
Ikke i noe tilfelle ikke la i skogen emballasje av plast, tinn og plast, plastposer og glassflasker!
Du ønsker ikke å bli som svynopodobnыm personer som ikke føler seg skammelig forurenser naturen? Du ville være fint om i huset og smityly smityly? En skog - er hjem for mange dyr og planter! Så behandle det med omsorg og respekt!
Vis ved eksempel at beskytte naturen er ikke vanskelig hvis du følger de enkle reglene for atferd.
Ta en skog i en søppelpose, samle flasker og bokser og kaste i søppelcontainere når du kommer til byen. Hvis du ønsker en brann, ta bare tørre kvister! Ingen levende trær Ruby, ikke la noen spor på dem som "Det var Bob." Vasey være frustrerende hvis noen skrev på pannen lignende inskripsjon. Like frustrerende og trær - de også er i live!
Ikke rive og ikke vыtaptыvay planter! Ikke rush å forstyrre "på en fin liten blomst for en bukett." Blomst fades, og du kaster den på haug. Og av plantelivet ikke kom tilbake! I tillegg kan mange blomster være oppført som truet og satt under statlig beskyttelse!
Ikke avlet i nærheten av brannen til dybder. Sørg for å slukke brannen før avreise! Brann arrangerer - et par små ting, men å slukke det er ikke alltid ...
Hvordan oppføre seg i et tog

Du drar på en reise med tog? Din drøm har gått i oppfyllelse, og du går til sjøen ... eller et annet sted, det viktigste går. Men selv på toget!
Turen vil være enkelt for deg og glad, hvis du vil følge enkle regler. Derimot, hvis du ikke kjenner reglene, kan ubehagelige overraskelser ødelegge mest interessant tur!
Ikke zapiznyuysya til stasjonen! Når du trener vil ikke vente - vil måtte ta billetter, og alle turen er over, og det begynte.
I tillegg til alt det travelt kan du glemme de riktige tingene. Dette er ikke veldig bra.
Etter reglene for etikette i bilen kommer først mann. Han tar hånden av en kvinne. En yngre mann med å bidra til å bringe i bilen ting.
Ved å logge inn bilen, gå til stedet som er angitt på billetten din. Plasser bagasjen. Hvis dine kompanjonger allerede på plass, gratulere dem og navnet i seg selv. Hvis du senker rack, kan du legge til ting i bagasjerommet, som ligger under. Hvis du har en billett på den øverste hyllen, løft bagasjen din på bagasjebrettet eller fjerne en nisje over døren, hvis du går inn i kupeen.
Ikke ta mye i veien for mat, spesielt i den varme årstiden. Hvis du har til hensikt å ta mat med dem, plukke noe fra nerezkim lukt, ellers kan det ikke som naboene.
Han som sitter på nederste hylle, og regulerer matinntaket. Så hvis du lavere hylle, spør passasjeren fra toppen når det kommer til å spise som ikke forstyrrer hverandre.
På en måte forbudt å drikke alkohol!

Hvordan oppføre seg på diskoteket

Disco - et sted hvor folk samles for å danse. Men det er regler for oppførsel at det følges!
Ta vare på at du hadde en komfortabel slitasje. Tross alt, vil du være aktivt danse, så foretrekker klær uten å hindre bevegelse.
Danser blir holdt i det dunkle rommet, så det ville være flott om din koftochka eller inskripsjon på den vil lyse i mørket!
Ikke stå til side i løpet av disco. Dans er ikke bare shtovhaysya naboer og tråkke på føttene. Det er lite sannsynlig at noen vil elske, respektere andre!
Av og til går ut av rommet og vaske provitrytysya. Så du vil føle deg bedre og være i stand protantsyuvaty hele natten!
Og husk, alkohol er bedre ikke å bruke! Tross alt, du kommer til å danse i stedet for å drikke.

Regler for oppførsel på en fest

La oss snakke om noen av de regler som må følges hvis du går til å besøke.
Det er ikke nødvendig å invitere noen hjem til deg. Hvis du har en date med en fyr, så vil du mest sannsynlig gå til kafé, teater, konsert eller disco. Forresten, god oppførsel enda en kvinne kan invitere en mann i et teater eller konsert! Bare etter å ha blitt kjent heller sterkere.
Den som inviterer, fungerer som en master (eller elskerinne). Mannen invitert - besøkende eller gjest.
Før du godtar en invitasjon til å besøke eller å bli en elskerinne, tenk på hva du odeneshsya.
Mye avhenger av hvor du går, eller hvor du skal invitere en annen person. Klærne må matche anledningen!
Så hvis du går for en tur i naturen, ikke bære elegante kjole sko og hæler. Og hvis du går på teater eller restaurant, vil den elegante kjolen være svært nyttig!
Regler for oppførsel i teateret
Kosmetikk og hår trenger også den rette muligheten. Hvis det er mulig, bør de være i samsvar med din stil og din personlighet.
Av smarte kjoler Finn riktig tilbehør (sjal, veske, smykker). Ikke bruke joggesko! Selv om du er i et skjørt eller bukser, joggesko forlate for en passende anledning.
Hvis du mottok en invitasjon til å besøke, ikke zapiznyuysya! Inn i huset, pryvitaysya alle gjester. Kommer ut av rommet, ikke alle raspyhyvay til, si, den første visningen salutt, hvis julebord. Etter reglene for etikette når en dame kommer inn i rommet, er menn hevet, innbydende sin måte.
Det anses som dårlig når du snakker med noen, du plutselig kommer tilbake til det tilbake. Uansett du ser på, som Chatters Anka og kjekk plukket opp av Natasha, ikke demonstrere mangel på respekt for din venn! Tross alt, kan denne personen oppfatter din oppførsel som en personlig fornærmelse!
Hva gjør du hvis du er midt moro å spille eller synge spørre noe? I tilfelle at du gjør vokal eller spille gitar, ikke vidmahaysya ikke otvorachyvay trassig hodet! Hvorfor, tross alt, ikke å ta gjester med sin utsøkte spill et instrument? En annen ting, hvis av din sang vokste kaldt vann i rørene sammen og puste kakerlakker på badet. Så, selvfølgelig, bør besøkende pine.
Ikke se på klokka hele tiden - hjemme tenker kanskje at du er lei og trøtt av moroa. Selv om dette er sant, respektere arrangørene av festen.
Men ikke lenge zatrymuysya unna! Dette anses som svært uhøflig, alt er borte, og du er "råd" arrangerer en detaljert gjenfortelling av hans favorittfilm. Tror at alle er lei og ønsker å slappe av etter en dag lastet og bare etikette ulykke tvang arrangørene av festivalen for å høre deg!
Før du forlater, må du huske å takke eierne for en interessant kveld!
Hva hvis du inviterte til teateret? Etter reglene for etikette antas at hvis du går med en fyr, bør billetter være i det. Og det er fortsatt de som inviterte hvem han deg, eller vice versa.
Man første delen av salen, de første turene langs et nummer til dine steder og deretter gir deg muligheten plass.
Når du går til hans sted, alltid komme tilbake å møte publikum på serien! Etter at du levere bekymring, så hvis du kommer tilbake til dem, er det anses som dårlig. Det er bedre hvis du tar sine plasser i hallen i tide, ikke være for sent!
Vanligvis hun sitter på høyre side av barnet. Men det skjer som sitter rett foran deg spesielt høy mann, fra hvem ingenting var synlig. Du kan deretter endre steder. Hvis setene er plassert side, praktisk som ligger lengre vekk fra åstedet eller musikk. Du må sitte akkurat på dette stedet.
Hva om stykket eller konsert ikke liker dere begge? Ingen behov for å uttrykke sin misnøye høyt og spesielt å rapportere denne målgruppen som er i nærheten. De kan gjerne sette, hvorfor pålegge din mening?

Ikke diskuter kjæresten i desember skuespillere eller artister ferdigheter. Og i alle fall ikke gå før slutten av stykket! Tenk: skuespillerne som mye tid til å jobbe, for å vise publikum spillet hans, og slik at du tenker på dem! Respekt og tilskuere og seg selv.
Ikke rush i garderoben umiddelbart etter skuespillet eller konsert å kle så snart som mulig. Etter at du går på teater eller en konsert hver dag! Du vil bli glad for å fortsette festlig atmosfære kveld!  
Яндекс.Метрика