Hvordan bli kvitt frykten for dødenAlle minst én gang i sitt liv, men tenkte på hva som vil skje, hva vil skje når hans fysiske skall stopper sine prosesser, som vil være sjelen, og at det vil være der. Tanker om døden kan ikke skremme. Og uansett hvor modig mann, men alle av oss bekymret for det ukjente, fordi ingen kan nøyaktig si at det vil være hva og hvem vi der venter. Derfor er dine favoritt site nyttige tips fortelle deg i dag hvordan bli kvitt frykten for døden.
Først av alt må vi forstå at våre liv - En slags kontrakt på ubestemt tid. At hver av oss en rolle og dens varighet på jorden. Og på slutten av kontrakten livet er over og ingen ingenting kan endre det. Som vi ikke ønsker å, men uunngåelig det kommer slutten av alle ting. Men hvordan bli kvitt frykten for døden, å sette av gammel er du leve i glede og ikke i konstant frykt og angst. Død - er alltid et tap, tap av familie, venner og kjære. Derfor er frykten for døden ofte sammenlignet med frykt for tap. For å komme noe nytt, det gamle må gå i glemmeboken. Hvis du ser dypere, kan du se rundt den daglige død. For eksempel, hver kveld våre kroppens prosesser tregere når vi sover, puste stopper. Men ingen av oss tenkte på åndedrag, og ingen tenker at neste innånding eller utånding kan rett og slett ikke forekomme.
Å kvitte seg med frykten for døden, du hovedsakelig trenger å elske livet. Du bør være glad for at du lever i dag, kanskje i dag var ikke den beste dagen i mitt liv, men kanskje i morgen liv vil presentere deg en gave eller en twist av skjebne som vil radikalt endre hele essensen og meningen med livet. Prøv å leve som om du lever den siste dagen. Bor livet skal dermed tar fra det maksimalt. Finne glede i alle ting rundt deg: fuglesang, blomster, blomstrende blomsterbed, rampete latter verftet barn i en vakker utenfor og i mange andre ting. Når du bor for å juble og føle seg lykkelig fra små ting, trenger du ikke noe imot tanken på døden som kommer, vil det ikke synes å ha noe så skummelt og skremmende. Nå, og vite hvordan du skal bli kvitt frykten for døden, må du starte livet med full kraft og glede deg selv og dine kjære en flott humør og glade dager.  
Hvordan lage et familietreHvordan å lage et familietre - i dag flere og flere mennesker begynner å tenke på dette spørsmålet. Hva gir dette treet? Først, vil du vite sine slektninger, og for det andre, lære historien om familien din. Hva motiverer folk som prøver å lære sine forfedre? Det er flere grunner - for det første, en sunn nysgjerrighet i - den andre, tom nysgjerrighet (hva om mine forfedre - aristokratene), og en tredje - merkantil interesse. Vi vet at mange av de landene der våre innbyggere gå for varig opphold, mer lojale til utstedelse av statsborgerskap til personer hvis forfedre kom fra disse landene.
Mest søk ender godt, men ikke alltid mulig å installere alle data. Ofte kan du selv finne dine forfedre navn. Dine favoritt site nyttige tips sovets.net besluttet dette emnet mer - hvordan å lage et familietre.

Hvordan lage et familietre slag

Hvordan lage et familietreDet bør bemerkes samtidig: gjør slektstre er ikke alltid ender glede for sine tegnere. Vi vet at adelen - er mindre enn 2% av innbyggerne i pre-revolusjonær. Men det var også andre forhold, men det store flertallet av innbyggerne på den tiden var bønder. Selvfølgelig, er sjansen stor for at de fleste edle forfedre ville være veldig, veldig liten. Et annet alternativ - en mann etter familie legenden, mener at hans forfedre ble arrestert i 30-årene av forrige århundre. Studien viste at "begrepet" stamfar var helt lovlig - for underslag. Så ofte folk som har bestilt etableringen av familietreet og betalt søk, nekter å ta jobben!
Hvis du har et bestemt navn, og du er en tilhenger av en bestemt type, trenger du ikke bekymre deg for det, så lenge familietreet utarbeidet av historikere. Ikke alle så kjente navn, som for eksempel navn eller annen Potemkin imidlertid. Hva gjør andre for å kompilere et familietre?
Sette navn og slektsforskning familietre, kan du forevige hans navn til ettertiden. Den enkleste veien ut av denne situasjonen - for å ansette fagfolk som vil samle all nødvendig informasjon om ditt navn, ved hjelp av ulike databaser og historiske dokumenter. Imidlertid vil denne tingen fly deg en masse penger, så hvordan å heve og finne gamle arkiver er vanskelig.
Hvordan å lage et familietre diagram
Hvordan lage et familietreFor å kompilere i slektstreet du kan bruke resultatene av sivilisasjon - datamaskinen og dataprogram utviklet spesielt for å trekke data. Det er veldig praktisk - ikke nødvendig å gjentatte ganger tegne og tegne kretsen.


Hvordan lage et familietre av familien
Analyse egne navn kan konverteres til en liten hobby hvis du gjør det selv. Hvis du ønsker det, og spesielt den fritiden, hvorfor ikke finne din egen familie treet? Hvordan begynner jeg å lage sin egen familie treet?
Først, er det nødvendig å intervjue alle slektninger, ikke bare i nærheten, men fjernt. Dine spørsmål bør være utformet for å samle så mye informasjon. Hvis navnet ditt er helt original og sjelden, kan du søke navnebrødre, da de kan være fjerne slektninger.
Hvordan lage et familietreIkke lagre all denne informasjonen som de krever full opptak og klassifisering. Det er nødvendig å nøye registrere all informasjon som kan minne din familie. Du bør også lage en egen mappe for bilder. Noen eldre mennesker liker å overdrive litt, så informasjonen må sjekkes nøye. Men dette er gjort for å unngå eventuelle feil i å bygge et familietre. Ideelt sett vil detaljene har flere slektninger da har mulighet til å sammenligne informasjon og avvise falsk informasjon.
Sjekk den informasjon som er nødvendig i arkivene. Innsamling av data i arkivet tar mye tid fordi du må samle informasjon litt etter litt faktisk. Arkivene er lagret spesielle kirkebøker som vil hjelpe deg i din virksomhet. I den gamle kirkebøker prester registrert alle hendelser som skjedde til mennesker, slik som deres fødsel, død, ekteskap, og andre arrangementer. Kirkebøker var til 1918. Kirkebøker var vanligvis i kirker, og dette ble gjort uten å lykkes. I metriske bøker, kirkeministre var også informasjon om bekjennelses bøker som ble gjort informasjon om personer som har bestått sakrament bekjennelse. Som en beregning, og informasjon om tilståelse av boken - den viktigste kilden til informasjon, som ofte kan fortelle mye om dine forfedre.
Hvordan lage et familietreI religiøse bøker, kan kompilere familietre hjelpe revyzskye Tales - Census av alle personer som var nødvendige for å betale skatt. Revyzskye historier var fra begynnelsen av det 18. århundre til 1858. Det kan også være nyttig og folketellings bøkene var fra begynnelsen av det 17. århundre.
I tilfelle at dine forfedre var militære, vil du trenge arkivene til Forsvarsdepartementet. Mange slektninger, særlig gitt regjeringen tildeler USSR kan fortelle folk bli feat. Dette nettstedet postet Award brev, som angir fødselsdato gentleman, og mer. Hvis din stamfar var en vanlig sivil trengs arkiver kan bli funnet i registeret kontoret, og hvis en prest - trenger du klyrovыe bok.
Generelt, tilstrekkelig kilder, aller viktigst - et ønske om å starte søket. Når du har samlet alle nødvendige materialer, er det nødvendig å trekke opp pent. Slektsforskning treet kan være en flott dekorasjon av hjemmet. Lykke til favorittstedet nyttige tips.  
Hvordan bli en havfrueHvordan bli en havfrue, stille spørsmål tenåringsjenter ser nymotens serien. Heltinner serien - gode og magiske skapninger som sympati - ikke overraskende at jenter ønsker å være som dem. For å lære å bli en havfrue, fortell dine favoritt site nyttige tips. Få deg eller ikke, kan vi ikke garantere datoen!
Hvordan bli en havfrue hjemme
Best Mermaid - Mermaid Marine. Så mange jenter prøver å bli et hav havfruer. Hav havfrue og live født, som du vet, i havsalt vann, så prøv å være en havfrue vi vil også i sjø salt vann. For å bli en havfrue, taster du inn hele badekaret med varmt vann og tilsett havsalt i det. Hvis du ønsker å bli en Svartehavet havfrue, tilsett 500 gram salt bad. Hvis du planlegger å bli en havfrue Middelhavet salter må legge til et par ganger. Husk at å legge bare havsalt, du betydelig øke sjansene for suksess. Skrive i badevannet, fordype deg i det, og sørg for å fortelle følgende mantra: "På Neptun, herskeren av sjøer og hav! Fullføre min forespørsel om å bli en jente halvt om halvt havfrue! La beina mine mens svømming i vannet omdannes til fiskehalen! Men igjen, jeg faller på land, la halen min tilbake til føttene! ». Hvis du holder dette ritualet på natten av fullmånen, vil ditt ønske gå i oppfyllelse for sikker.
Hvordan kan jeg bli en havfrue
Hvordan bli en havfrueMen noen mennesker klarer å bli en havfrue og en enklere måte. Så, ved midnatt fullt må du logge ut på balkongen med et glass saltvann og se på vannet i et glass skjerm måned. Du må umiddelbart strø seg med vann briller og vannbalansen kaste en stor skall. Deretter et glass vann og bug bør overlates i vinduskarmen i morgen. Et sikkert tegn på krymping vil utføre spell i et glass vann.

Å bli en havfrue i sommer

Veldig raskt du kan bli en havfrue i sommer. Å fremskynde prosessen du trenger å lære å svømme - som du havfrue, hvis ikke svømme! Lære å svømme er nødvendig under oppsyn av trener svømming eller en person som vet hvordan å svømme. Etter å mestre de ferdighetene du kan lære å dykke bading og dykking mestret, du kan bli en havfrue hvis ikke, så i hvert fall en god svømmer og dykkere.
Hvordan bli en havfrue video
Hvordan bli en havfrueSelvfølgelig kan eksistensen av denne videoen ikke være, fordi overgangsrite til en havfrue - en mystisk kraft som alltid må foregå borte fra nysgjerrige øyne og ører. Så hvis noen forteller deg at videoen du kan se hvordan du kan bli en havfrue, ikke tro. Bli en ekte havfrue er bare mulig når hele prosessen med å lage en havfrue holdt strengt konfidensielt. Vi tilbyr deg enda en effektiv måte å konvertere en havfrue.
Trinn 1
I det øyeblikket du begynner å utføre dette ritualet du må være i huset alene. Ta et lite stykke hvitt papir med en tannbørste eller en finger børste det klinkende tannkrem.
Trinn 2
Ta dette stykke papir og sette den inni et stort skjell. Samu skallet deretter fortsette videre inn på badet, lukke døren til det og slå av lyset. Dette Shell må være den samme bad og ventil må være åpen med ham skal renne vann. Men i alle fall ikke dekker proppen ut på badet. Etter ritualet samtale havfruer kan bli noe forsinket, og nivået av vann på badet kan øke, og du risikerer flom naboer nedenfor. Så bare la åpne vannkranen og avløp - åpen.
Trinn 3
Nå har vi tre ganger høylytt kalt havfrue, og sa: "Mermaid, kom! ". Hvis du er skjebnebestemt til å bli en ekte havfrue, må du være en havfrue, er det viktigste å tror av hele mitt hjerte. Nærmer havfrue du føler ubehag og plutselige kulden gjennom kroppen og bena. Ikke vær redd. Dette er et godt tegn, noe som indikerer at havfrue møte med deg, slik at du studerer.
Trinn 4
Når du føler deg slik uvanlig følelse av en havfrue skal hilse, presentere det ved å si navnet sitt. Deretter Zayed med havfrue snakke, snakke så mye eller mer.
Trinn 5
Hvordan bli en havfrueSpør en havfrue i at det ga deg magiske krefter, ga fishtail. Fortell henne at halen av din drøm, beskriver i detalj sin måten du drømmer reinkarnert. Mer snakk om detaljene, alt levende forestiller seg en fremtid vzhyvaytes bilde.
Trinn 6
Nå må du gi Mermaid viktigste løfte - at alt dette skjer må du holde hemmelig. Ingen måte noen bør du ikke si at du bestemmer reinkarnert som en havfrue, ritualet at du gjorde. Ikke snakk om det faktum at du kom Mermaid og hvordan du føler deg. Og det er umulig å vite, ikke bare snakke, men også å skrive, selv i sin hemmelige dagbok eller andre steder på skjemaet. Ingen trenger å vite om dine planer. Tross alt, hvis du selv hint som i hemmelighet om det, havfrue du aldri tro dine drømmer og vtilyatsya ikke sant.

Trinn 7

I løpet av neste måned, bør du ikke vises våt i det offentlige, som bader i et bad i elva, sjøen, innsjøen, etc. med strenge forbud. Hvis du tar en dusj, men hjemme er det andre folk som kommer ut av badet kan bare etter det du har tørt hår.
Trinn 8
Hvordan bli en havfrueEn måned etter møtet med en havfrue du kan variere svimmelhet, kvalme og ubehag. Dette er et godt tegn, det betyr at dine ønsker er langsomt i ferd med å bli gjennomført. Men husk, være reservert for valgt havfrue, og du får en rekke valgt heldig som ikke avhenger av deg. Bare ekte havfrue bestemme hvem som skal gi eieren rett til å bli et fullverdig havet.
Det er hele prosessen med hvordan å bli en havfrue. Alt du har igjen - et genuint mener at mirakler kan skje og de holdt det med deg. Umiskjennelig følg instruksjonene ovenfor, og deretter sjansene for å bli en ekte havfrue økning mange ganger over.  
Яндекс.Метрика