Hvordan bli en feHvordan bli en fe - dette spørsmålet er svært bekymret ung telehlyadachok som er glad i å se mote tegnefilm-serien «Winx". Tegneseriefigurer - god fe-trollkvinne "Winx", som har umenneskelig magisk kraft, magi og skjønnhet. Dette fairy "Winx" er veldig hyggelig, snill og omgjengelig. Naturligvis, unge jenter ser på deres favoritt helter drømmer om å bli det samme som de er, for å være vakker, attraktiv og dermed lett fly på himmelen, gjør godt og bekjempe ondskap og urettferdighet.

Hvordan bli en fe - flere måter

1 - "papir"
Hvordan bli en feFor å bli en fe, må du begynne å bestemme hva du ønsker å være en fe. Så skriver du inn navnet på et stykke papir feer som etter skriftlig bør umiddelbart kaste ut av vinduet. Bedre avtale med transformasjoner i kveld, og været er vind ute, mens blad bære bort. Etter dette ritualet bør gå til sengs. All morgen vil du være en ekte fe. Selvfølgelig, ditt ønske om å bli en ekte fe kom til stede, bør det kommer fra hjertet, og har rent humanitært grunnlag. Det vil si, du må ønske å være en fe for å gjøre godt, for å hjelpe dem som trenger det, de som vil være i trøbbel, bekjempe ondskap, ikke for seg selv, for sine egne mål og ønsker. Hvis du er utført av brukeren, men ikke i morgen forvandlet til en ekte fe, så dette er ikke tid, og høyere kraft, styrke, magi er ennå ikke anerkjent du klar for denne transformasjonen. Live på og prøve å bevise at du er verdig til å bli en ekte fe, bistå i hverdagen utenfor, bli god og følsom jente, og muligens magiske krefter så vil du se endringer og tillate deg å bli en ekte fe.

2 "vann" for å bli fairy vann

Trenger du å ta en bolle med kaldt vann, et stykke papir (absolutt farge på tilsvarende farge feer, som ønsker å være), et speil og et stearinlys. Deretter må du kutte papir bølge, hjertet eller Maple Leaf, bølge kutt fra blått papir med et rødt hjerte og Maple Leaf - fra greenen. Deretter kantene trenger å brenne stearinlys brann. Trenger du å brenne over platen med vanndråper etter brenning et brev i en bolle. Neste må du vise bokstaven tre ganger i speilet. Det gjenstår bare til seg selv tre ganger du ser i speilet og gjenta tre ganger: ". Jeg blir en fe" Alt du fe! Ansett som et godt tegn hvis brannen slukkes umiddelbart og uten forsinkelse. Hvis ikke, så må du gjenta denne prosedyren, men bare en måned senere. Dine tanker må være ren og god, når du utfører et rituale for å forvandle fe, ellers kan du ikke være en virkelig god fe.
3 - "Sugar"
Hvordan bli en feTrenger du å finne en egnet tomt flaske fra under toalettet vann eller parfyme, så du trenger for å fylle det med en spesiell "magi" komposisjon. "Magic" sammensetning gjør veldig enkelt - du trenger å ta en spiseskje med flytende såpe og tre klyper sukker og salt. Den endelige blandingen orde to uker i et mørkt og kjølig sted. Etter sammensetningen nastoyavsya hver dag dråpeblanding skal gnis inn i huden av hånden ved håndleddet. Etter en stund blir du en fe!
4 - den mest pålitelige
Bare inspirere deg selv at du er vakker og fe. Holdning til folk rundt deg, den gode fe - Hjelp alltid og overalt gi all mulig hjelp. Jeg trenger ikke noen magiske ritualer!

5 - Hvordan bli en fe Winx

For dette ritualet trenger du en bred plate og is. Skriver isen i en bolle, og vent til det har smeltet i solen. Deretter lavere arm i denne iskalde vannet i 30 sekunder. På denne tiden, til hånden under vann, tenk deg selv fe som har ett eller andre krefter Winx. Når du mottar hendene, pensle den med flytende såpe eller dusjsåpe, har en behagelig søt lukt. Deretter må du levere vaske bort dette vannet som var i platen. Nå gni hånden på en annen, og hele denne tiden tenke på hvordan du vil slå inn i en fe Winx. Det gjenstår bare å vente til dette ønsket går i oppfyllelse.
6 - Hvordan bli en ekte fe
Hvordan bli en feDette ritualet utføres bare ved fullmåne. Skriv inn et glass vann og ta et stykke papir. På et stykke papir med hjelp av vakre blyanter, markører eller penner skrive ditt ønske, skrive om hva det er du ønsker fairy å være, og hva vil du gjøre etter blir en fe. Når du har skrevet dette begjæret, ta et glass vann (og all den tiden han ble plassert ved siden av bladet når du skrev det på sitt ønske). Bli et vindu slik at måneskinn reflektert i vannet. Nå lavere papir med et ønske i vannet og umiddelbart hell det over. Nå går i dvale hvis du gjorde alt riktig, vil ditt ønske gå i oppfyllelse snart.
8 - den mest effektive
Hvordan bli en feDen enkleste og tryggeste måten å bli en ekte fe, er å spørre eksisterende eventyr magi for å gi deg magiske krefter. Hvis du ønsker å være en fe brann, sitte rundt bålet (selvfølgelig, tenne ild kan bare åpent område vekk fra alle lokaler, helst med tilsyn av voksne) hvis du ønsker å være en fe vann - gå til elva, sjøen eller innsjøen Hvis du ønsker å være en fe månen, bør fullmånen se på månen, hvis du ønsker å bli en fe musikk, sitter du i nærheten av gaten musiker. Whisper, men veldig trygg taleanrop til hennes fairy. Spør henne: "Kom, eventyr til meg". Når du føler en liten pust av vind og høre den svake lyden av å spise flagrende vinger, så du lukker feen. På dette punktet be deg om å gi magiske eventyr krefter. Og hvor fint og godt du spør eventyr magi for å gi deg bestemme om det vil oppfylle dine ønsker. Også prøve å overbevise fairy hentet fra det tvinger deg til å bruke bare til fordel for.  
Ungdoms subkulturer. Hvem er de?Interessant og nyttig informasjon for studenter om ungdom subkultur.
Ungdoms subkulturer i moderne samfunn tar høye skoleklasser.
Ungdommen i dag et stort beløp, så du trenger ikke gå seg vill i dem. Deres støtte kombinerer mye - fra sin nåværende filosofisk symbolikk.
Hippier og pønkere
Kanskje du har sett på gatene i gutter og jenter i jeans og pyntet med perler og perlesmykker. Kanskje du møtt personen i zveroobraznыe og jakker dekket med pinner, og den såkalte Iroquois på hodet. Dette er - lyse, fullt dannet og allerede kan si classic - stil hippier og pønkere. Men disse stilene ikke har noen riper og er ikke begrenset til "antrekk". Klær i dette tilfellet - bare pynt av stil, som er basert på et verdensbilde.
Hippie
I 1960 i London var det en revolusjon av kjærlighet. Det var stille og voldelig, uventet og uunngåelig.
Den nye kulturen oppsto i Liverpool puber for første gang tok opp gitaren kommende "Beetle". Ved Prissy tåkete London River strømmet sol og et nytt liv, en ung og modig, militant og kjærlig, naiv og klok.
Modig London portnyazhky sydde crazy-lyse skjorter og slips, ekstremt blusset jeans. Gjennom rang bells armbånd hippie hender gikk usett merker og nøkkelringer, alt dans og lytte til ny musikk. En stille revolusjon hippier kjørte sprø konservative britiske sosiologer og pereklynyvala "riktige" kapitalistiske hjerner.
Hippie ønsket frihet, de protesterte mot den vanlige sosiale systemet av småborgerskapet og pengemakt. Tidlig teoretikere hyppyzma gjorde opprør mot alle vanlige og anstendig manerer, erklærte sin vilje og ønske om å gjenskape verden til det bedre. Her er hva hyppyzma teoretiker som heter Ronnie, sitter i kulten London kro i 1967:
"Vår bevegelse bryter alle bånd med samfunnet. Vi går til alle offentlige institusjoner. Vi er gratis. Vi går fra selskapet ikke å forakte ham til side, og for å forbedre det! Vi ønsker å forandre samfunnet, selv i livet til vår generasjon! Hvordan endre? Vel, i det minste gjøre det mer tolerante overfor fremmede, gjenstander, hendelser. Vi ønsker å fortelle offentligheten - du vil ikke griser, men blomster. Flower power (kraften av farger)! Fremmedfrykt (frykt for fremmede) - på det gamle svøpe for menneskeheten. Intoleranse overfor fremmede, til Tapte kombinasjon av farger til tapte ord, oppførsel og ideer. "Flower barn", som vises på gatene i dine byer er en av sitt slag vil si: Vær tolerant av oss som vi er tolerante overfor deg.
Ikke fremmed tsuraytesya farge eller skjorte, sang en merkelig, fremmed "ismer". Lytte til hva du sier, snakke for deg selv - du lytte. Make love not war! Kjærlighet - dette er frihet! Alle mennesker - blomster! Gren oransje ser på himmelen uten sorg, bitterhet og sinne. Lær å mot og kjærlighet i oransje tråden. Opыlyayte hverandre! Fly! »
Hippie grunnla sin koloni avgjort i slum og sang med en gitar. Outlook hippier ble en kult. I alle utviklede land i Vesten stil hippie fenomen. Europa og Amerika fylt tilbehør til denne stilen, men ganske enkle. Blusset jeans, skjorter, jakker, vesker, hår, belter, armbånd og halskjeder i stil fremmedgjort hippier vandrende gjennom livet under Freedom Star, deltar i en felles kultur. Men den stilen hippier og hippiebevegelsen var forskjellige ting. Den første var bare en refleksjon, en ekstern manifestasjon av den andre og spiste smuler fra hans bord.
Noen hippier bare gjorde ingenting annet lede et aktivt liv, arbeid og skape en familie, og andre i uhyggelig religiøs søken. Det samme skjer nå: rastløs sjel hippie på jakt etter eventyr og streife verden, kledd i jeans-beaded-bubentsovыe kroppen.
Punks
Pankovskoe bevegelsen oppsto i England på 70-tallet av XX århundre. Det var en reaksjon på dominans av unge gamle fordommer, hykleri, korrupsjon i landet og allmektig rikdom. De første punkere var fra fattige bakgrunn, stolte, selvstendige og fritt liv tørste.
De foregående punkere var hippier, punkere fordi de har arvet fra frihet, kampvilje og rettferdighetssans. Mange punkere likevel fortelle legenden om hvordan hippier skuffet i sin hoved ideell - universell kjærlighet - og bestemte seg for å bli en punk.
Sikret gutter og jenter, som syntes alt var lykke, gikk ut av huset fulgte punk og skapt sin egen celle kommunikasjon og kultur.
De viktigste slagord var punkere, "frihet og uavhengighet punkere! "Og" Ned med rikdom! ". Protest mot samfunnsstrukturen har utviklet en spesiell kultur som begynte med musikk. Punks kaller musikken sin punk rock og krevde fra henne om følgende: det måtte være rytmisk, veldig stramt og høyt nok til å uttrykke opprører punk humør. Tekstene ble skrevet absolutt problematisk: punk rock verden snakket om alvorlige og viktige ting som plaget unge hjerte - av arbeidsledighet, kriminalitet, narkotika og politi, sløvhet av livet uten frihet og selvfølgelig kjærlighet. Musikk samlet og organisert punks eier målene "boligområder" med sine steder for fester, studioer, barer og klubber. Utenlandske punkere og nå leier hele samfunn under sin "kulturelle hage".
Punks lehkouznavaemы. De foretrekker å være annerledes fra topp til tå. Lyse crest Iroquois (sette håret på slutten), øredobber og ringer i ulike deler av kroppen, med et stort antall av metall - bambasov, piggete halsbånd, lær armbånd, bandanas og klær med forskjellige monstre, hodeskaller og ansikter ikoniske tegn. I løpet av denne fasaden skjuler ganske annerledes.
Punk bevegelse av ulike utvalg og selv motstridende tilnærminger til livet. Det er, for eksempel, nezlobnыe kjærlig punks som holder seg til ideene til de første punkere, lytte til musikk og ikke påvirke. Rally på leiligheter eller i noens garasje og øve nye sanger av punk rock. Og punk aggresjon, for eksempel punk-fascister.
Heldigvis så lite, men selv i små mengder, etter orkanens herjinger de kaos. Noen punkere komme i politiske partier og prøve å drive propaganda i samfunnet, men det liksom motsier den milde ånd av punk.
Generelt, punk pessimistisk filosofi. De tror at verden er på vei noe sted, fordi menneskeheten forurenser miljøet og ikke ønsker å leve fredelig. Som et resultat av den fremtidige vi ikke kan være.
Hipster
I midten av XX århundre hipster kalt representanter i USA "ødelagt generasjon" beatniks som forkastet tradisjonelle sosiale verdier og ikke gjenkjenner den tradisjonelle borgerlige moral. Hipster lytter til bebop, likte deres ordforråd og mest verdsatt i menneskelig personlighet. Senere hipster delt inn i to leire - «hot» og «kult». Den første fremstående emosjonelle og omgjengelighet, den andre - rolig og likegyldighet til alt som skjer rundt.
Uttrykket «hipstere» oppsto i New York i 1940. Mens alle som klart uttrykt sin individualitet, er at "seiler mot strømmen", kalte seg selv en hipster.
Moderne hipster har ingenting å gjøre med amerikansk beatnik XX århundre. Det er ganske ny, men svært vanlig i subkulturen. Gjenstand for tilbedelse er ikke en handling, men motetrender, klær og tilbehør.
XXI århundre hipster ser Arthouse filmer, lytte til musikk ingen kjente indieband, slitasje fasjonable klær, nyter shopping, leser blader glamorøse og føre en sunn livsstil. Men det viktigste - ikke engang prøve hipster forandre verden, kom de til ingenting, og søker ikke det som ikke drømmer. Hipster forfølge bare ett mål - å være moteriktig.
Mesteparten av denne subkulturen vet hvordan de skal spille musikkinstrumenter, bevandret i kunsten av fotografering og beundre. Men de liker å bli fotografert seg selv og gjøre sine skudd heller merkelige ting. Populære fotosyuzhet hipster - joggesko ved siden av hornbriller.
Typisk hipster mye ledig tid de bruker på å besøke utstillinger mote, shopping og festing. I tillegg har de sitte i timevis på internett, kommunisere med hverandre i sosiale nettverk.
Hipster foretrekker å bruke fargede tights eller skinny jeans, t-skjorte med bilde av din favoritt rockeband, sjekket skjorter, joggesko og store briller (ofte uten glass). Nesten alle medlemmer av denne subkulturen vidroschuyut lange smell og gå med store poser.
Det er folk som faller inn under beskrivelsen hipster, men ikke anser seg selv som sådan. Noen vet ikke engang om noen subkultur, bare leve som de vil, og ingen vil pålegge sine synspunkter.
Metalist
Metalist kalles representanter for ungdoms subkulturer som lytter til heavy metal musikk stil. Denne musikalske stil oppsto på 70-tallet av XX århundre.
Begrepet "metal" stammer fra uttrykket heavy metal, at amerikanske soldater under andre verdenskrig betydde høyt artilleri skudd. Senere ble kjent som en aggressiv, tøff musikk og fans av denne musikken - Metalist.
Ordet "metalhead" er avledet fra det russiske ordet "metall". Der når det betydde industri arbeidere, ved midten av 80-tallet de har kjøpt en annen betydning - "en fan av hard rock -. Musikk"
Mennesker som befinner seg involvert i denne subkulturen, lytte til heavy metal (heavy rock) speed metal (high-speed rock), black metal (Black Rock).
Hard rock i vårt land begynte å slå rot på 80-tallet av XX århundre i Moskva og Leningrad, og senere i andre byer. Musikksmak og utseende metallarbeider ikke mislikt av samfunnet. Det reagerte negativt på den nye subkultur, som konserter var underground, musikk hørtes ut på radio og fjernsyn. Gradvis begynte å dukke opp første musikalske grupper: "Aria", "Corrosion", "The Black Obelisk", "Legion" og andre.
Et stort skritt fremover for heavy rock music festival var i Moskva i 1989. Det orde slike utenlandske grupper som «Askepott» og «Ozzy Osbourne». Penger mottatt fra billettsalget gikk til å finansiere kampen mot narkotika. Et par år senere i Moskva for første gang gruppen av «Metallica».
Under hele eksistensen av denne stilen, beundret de ulike segmenter av befolkningen, men tung musikk i dag kan lytte til mange mennesker, uavhengig av alder og sosial klasse. Dette er fordi klippen var mangefasettert og har mange retninger.
Forblir uendret eneste samlende prinsipp - typisk tung lyd. I dag, tung rock - dette er ikke en utfordring og opprør, som før, og lik retning i musikken. Nå, som regel, ikke oppfyller disse metalheads som fulgte alle "reglene" for deres subkultur. Inntil nylig, prøvde de å leve for moro, ofte arrangert kamper på konserter og drikker alkohol. Moderne metallers ser og oppfører seg annerledes, men likevel blant dem er de radikale som liker å kle Metalist. De er aggressive og trassig. Eldre mennesker og gamle hardere, fortsatt lytter til hard rock, behandle dem mildt.
Metalist stort sett bære svarte klær, jakker eller skinnjakker, høye støvler og jeans. De liker å sjokkere andre, selv om de ofte ikke forstå. De er essensielle tilbehør ringer med hodeskaller eller ulike magiske symboler, hull i ørene, belter med store jern plaketter, staves på klær, hansker og lær armbånd-bespaltsovky. Menn er ofte metallers langt hår. Nylig, kan klærne bli sett metallarbeider hær kamuflasje. For eksempel, kamuflere armybukser. De er vanligvis slitt med en svart skjorte eller t-skjorte med logoen til et rockeband.
Noen ganger kalt Metalist og syklister (medlemmer av MC-klubber), men dette er misvisende. Heavy rock musikk ble et symbol på uavhengighet for syklister og hastighet. De liker ikke å bli identifisert med metall, selv om de fleste av disse motorsyklister høre på heavy musikk og er "sorte skinnjakker." Også blant metal-fans er ekte musikkelskere. De har lenge vært tiltrukket av heavy metal musikk, vet mye om det, og ikke ty til den vanlige brukerutstyr representanter subkultur.
Moderne mote metallarbeider svært forskjellige fra sine forgjengere mote. I tider med stor popularitet av glam-rock, metall slitasje skinn jakker og bukser tiger farge eller hvit, og hvite joggesko. Trendsetter i sort var solist gruppen «Judas Priest» Rob Halford.
I metallarbeider ingen klar ideologi, denne subkulturen sentrert rundt viss musikalsk retning. Du kan velge bare betydningsfulle øyeblikk i outlook, typisk for alle metalheads i alle aldre og kjønn. Rockeband fremme selvstendighet og selvtillit. Tekstene kan spores kult sterk, selvstendig person.
Mange russiske grupper påvirker temaet i kampen mellom det gode og det onde i hans sanger. De betaler oppmerksomhet til slike viktige problemer i moderne samfunn som krig, terrorisme, og mer.
Men det er en gruppe av ideologi som er vanskelig for mange å akseptere. De fremmer anti-kristne følelser og nazismen. Dette igjen beviser fravær av en enkelt ideologi i metallarbeider.
Skinheads
Egenart denne gruppen er hakekorset. I skinheads dukket opp på begynnelsen av 90-tallet. Det pleide å være at unge mennesker med barbert hode, mørke klær og bukser gjemt i tunge støvler. Men nå er du neppe til å møte en slik skinhead. Videre kaller så-så lenge ingen.
For denne subkulturen dannet en ny bevegelse, hvis medlemmer kalles nasjonalister. Oftest er de tilstøtende og tenåringer som nahapalysya rasistiske slagord og realiserte de grunnleggende normer for adferd, men egentlig ikke forsto ideologi av bevegelsen.
Vanligvis tenåringer imitere de eldre og mer erfarne kamerater natsystkuyu bruk symboler, aktivt involvert i nynazistiske propagandamøter og møter, arrangere kamper og opptøyer. For dem er dette mer et spill enn en livsstil.
Fans
Fotballfans mener subkultur, som er nær kriminell. Dette er en av de mest aktive gruppe tenåringer i vårt land. Fra enkle fans fans varierer i at de jevnlig delta på hjemmekampene til laget sitt, aktivt bruker sine symboler, og hvert år for turer til andre byer som har blitt et slags ritual. Denne vanskelighet fotballfans er ikke redd. De noen ganger i flere dager eller uker å komme til stedet der kampen er gjort.
Hvis fans av forskjellige lagene er på god fot, og tar imot verten kom, henger ut med dem. Hvis det er en konflikt, ankomst av fans fra ut av byen fører ofte til massive kamper og trefninger før eller etter fotballkamper.
Økologer
Miljøvernere, eller som de kalles, grønn, er medlemmer av bevegelser som tar sikte på å beskytte miljøet. Vi er imidlertid svært upopulær og få.
Drivkraften for fremveksten av økologer ble gradvis økende problemer mellom menneskelige samfunn og naturmiljø.
Som et resultat av den tåpelige menneskets forhold til sitt eget miljø svært skitten luft og vann, og jord fortsette å akkumulere innenlandske og industriavfall. Dette truer økologisk katastrofe på planeten. Grønn kalt miljøkrisesituasjon.
Det mest kjente ikke-statlig miljøorganisasjon av denne typen - Greenpeace. Hennes handlinger og tiltak for å beskytte miljøet var høyest og effektiv. Foreløpig i verden er det mange forskjellige økologiske bevegelser. Deres medlemmer organisere møter og motsette regjeringen.
Noen aksjer har bred publisitet og med føre til noen resultater, men mer grønn får ikke full realisering av sine mål.
Hip-hop-kulturen
Blant det russiske samfunnet gruppe hip-hoppers dukket opp i lang tid, og det ser ut til å nøle lenge. Stadig mer populær er den såkalte hip-hop skole, og ulike festivaler.
Hip-hoppers vanligvis løstsittende klær i idrett stil: baggy bukser eller shorts, jakker og gensere med hetter, sko og caps merkevarer. Korte hårklipp, selv om populære og dreadlocks.
Goterne
En gotisk subkultur - folk som har interesser og utsikter opprinnelig dannet gjennom musikk. Dette er musikk med lyd deprimert, som deretter ble kjent som gotisk rock. Men over tid, falt musikkens rolle i denne subkulturen. Et viktig trekk ved gotisk oppfatning av verden er av interesse for alle de overnaturlige, til svart magi, okkult vitenskap, sjamanisme, og så videre. D.
Klar ganske lett skilles fra medlemmer av andre subkulturer. Det viktigste i sitt bilde - svart. Jenter liker å bære goth korsetter, skjørt, kjoler forskjellige (vanligvis svart eller rød), tights og strømper mesh eller revet, alle farger. Veldig populært i ferdige jakker, frakker og noen vintage klær og klær laget av fløyel.
 
Яндекс.Метрика