Hvorfor gjør vi noen ganger ser flyr i luften misfargede flekker?Hvorfor gjør vi noen ganger ser flyr i luften misfargede flekker? På grunn av denne tilstanden som skjer nesten hver person på planeten? Bli kvitt en liten øyeproblemer? Først av alt, bør du forstå problemet. Bare da kan lære måter å kvitte seg med de blinkende fargeløse flekker foran øynene hans.
Ødeleggelsen av glasslegemet
Forskere har bestemt seg selv hvorfor vi noen ganger se fly i luften misfargede flekker. I det medisinske miljøet nedbrytning tilskrives effekten av glasslegemet.
Det som er nevnt ovenfor glasslegemet? I hovedsak er det en slags gjennomsiktig stoff som ligner gelé. Ligger inne i øyet og påvirker kvaliteten på personen. Som et resultat, kan enkelte hendelser oppstår jevning fibre i glasslegeme, forårsaker tap av åpenhet. Denne tilstanden kalles bare ødeleggelse, der det er fremveksten av "fluer".
Turbiditet synet av de mest merkbare i lyse og ren overflate. Derfor, de peker ofte på bakgrunnen lyser opp himmelen, blendende snø eller tilstrekkelig belyst hvit vegg. Også, "fly" i øyeblikket er det pryzhmuryuvannya og i koherent lys. Dette betyr ikke at det ikke er noe problem med mangel på lys eller ikke-homogen farge omgivelsene. Bare i slike omstendigheter folk ikke ta hensyn til små svikt i systemet av visuell rekkevidde.
I noen tilfeller, selv i svakt lys synlig rotete fargeløs "flyr". Ofte er dette på grunn av den sterke veksten stimulering.
Den viktigste funksjonen til ødeleggelse av glasslegemet er at det er svært vanskelig å fokusere sinnet på en liten gjørmete del. Saken knytter bevegelse "flyr" for å flytte øynene. Det er mye lettere å finne ut hvorfor pingviner ikke kan fly, anser vi i detalj disse melteshaschye punkt.
Årsaker til nedbrytning:
Aldersrelaterte forandringer i strukturen av glasslegemet. I de fleste tilfeller vil endringene begynner å oppstå etter 40-60 år.
Karsykdommer av ulike slag. Denne kategorien bør inkludere hypertensjon og degenerative vaskulære endringer.
Alvorlig endokrine eller metabolske forandringer. Ved intensiv prosess vlekuschemu en degradering av glasslegemet kan inkludere pubertet, graviditet og selv hormonelle legemidler. Derfor er det ofte idrettsutøvere ta hormoner for å øke effektiviteten, sier synet melteshenye fargeløse poeng.
Noen sykdommer. Først og fremst kommer til hjernen diabetes er ansvarlig for å skifte viktige prosesser i kroppen. "Fluer" foran øynene kan skyldes tidligere infeksjon eller Infestation (toksoplasmose).
Å få en hodeskade. Noen ganger ting falle eller skade på noen del av hodet. I noen tilfeller er årsaken bare øyeskader eller nasal (inkludert kirurgi).
Fysisk utmattelse. Mangel på ernæring eller fysisk utmattelse har en direkte effekt på synet. Folk som lider av underernæring, ofte bemerket fremveksten av "flyr" foran øynene hans. Det som teller er ikke så mye generell fysisk trening, hvor hyppig eller langvarig belastning på øynene.
Stress. Dermed innebærer problemer med syn fysisk og psykisk endring.
Netthinneavløsning eller glasslegemet. Søvnapné er knyttet til svært alvorlige problemer, så det lønner seg å tenke på deres helse og så snart som mulig ta kontakt med en øyespesialist. Mistenkt noe var galt da "flyr fluer" var dramatisk, og etter en stund begynte å oppleve lysglimt (eller liten "lyn"). En lignende effekt er på grunn av dannelsen av hulrom i glasslegemet. Hvis du ignorerer de første bud om problemer, faren for fullstendig tap av synet på fremtiden.
Effekten av bestråling eller giftstoffer i kroppen.
Når på spill visjon, bedre ikke risikere det. Overflødig marsj til optometrist vil sjekke at alt er bra med øynene. Klare fluer "kan være ganske ufarlig, men ikke å ignorere denne tilstanden.  
Hvorfor gjør folk røykerMange lurer på "Hvorfor folk røyker? ". Selv røykere ikke alltid vet det eksakte svaret. Hver har sin egen, spesifikk og rimelig. Nonsmokers kan øke stemme og stolt si: "Jeg røyker ikke! ". Jeg vil bli lang og fargerikt beskrive sine følelser og innlevelse motstandere. Men røykerne i undersøkelsen vil komme opp med en haug med unnskyldninger, som i seg selv noen ganger ikke tror ...
De vanligste årsakene til røyking:
Funn som presser røykere til å foreta en ny puff, mest logisk å gjelde for dem mest. I de fleste tilfeller er svaret er usikker og tørr. De er lei forklare krav til sin avhengighet, så koster noen få ord. Den vanligste er:
Jeg liker å røyke;
Jeg ønsker å røyke;
Jeg kan ikke slutte;
Jeg vet ikke.
Det bør i detalj for å forstå årsakene til røyking? Mye slemmere vet hvorfor farts mann enn lidenskap for å lære røykere. I alle fall har vi å lide de omkringliggende folk.
Røyking - et populært tema som helt klart til den offentlige debatten. Kanskje noen vil være i stand til å forstå årsaken til deres falle i fellen av nikotin. Og deretter ta det første skrittet til å bli kvitt avhengighet;
10 vanlige årsaker til røyking:
Interesse i "forbuden frukt." Så du ønsker å prøve "det". Alle sier at røyking er svært skadelig, selv livstruende. Men med så mange røykere. Lies, kanskje de fleste røykere. "Vi må prøve selv og fortelle andre. Få ny erfaring vil være noe å diskutere. " Denne tilnærmingen ikke bare skyver avhengig av nikotin, men også mange typer narkotika ...
Bevis på selvstendighet og modenhet. På et visst stadium av modning ungdom er viktig å riste av stigmatisering av "The Mudge Boy". Under mottoet "hva jeg vil, jeg gjør," tar det første sigarett i hånden. Og problemet er ikke at det var en etterlengtet økonomisk uavhengighet. Heller, på grunn av sigaretter begynner å demonstrere sin uavhengighet. Til syvende og sist, på grunn av dette blant ungdom antas at "røyking er skadelig for barn og voksne - nei."
Arv. Når all røyken av selskapet, er det vanskelig å opprettholde status som "sorte får". Og her det bør inneholde imitasjon kinogeroy eller sanger. Deres skråning i øynene til en tenåring målt kvalitet røkt sigaretter eller sigarer, men ikke perfekt gjerninger.
Opprette et spesielt ritual. Det er svært risikabelt å kjøpe sigaretter og gjemme seg i døråpninger med likesinnede! Men som du kan se de siste sladder ... Det viktigste som en pakke sigaretter og en lighter mote "forfedre" ikke blir sett. Og når en person blir eldre, er sigaretten en viss ritual som samler arbeidere av ulike enheter.
Tiltrekke seg oppmerksomheten til det motsatte kjønn. Noen ganger virker det som trekker oppmerksomhet til kvinner utelukkende mannlige røykere. Av særlig betydning er dyre sigarettenner mote, ferdigheter pent inhalerer røyk. Men slike taktikker er bare bra for "uformelle relasjoner" som hindrer langsiktig forhold. For de som ønsker påliteligheten av sin partner, er å velge andre metoder for å utforske.
Hyllest mote. Det er vanskelig å motstå fristelsen når mange moderne mennesker røyk. Noen foretrekker en god dyre sigaretter, noen opp, og noen - bare en sigar. Cool hevde seg selv på denne måten! Men er det egentlig?
Fighting nervøsitet og komprimering. Røykere forskjellige høy samovnushaemostyu. De oppfatter sigaretter som en ideell betyr for komfort, konsentrasjon og distraksjon fra problemene. Sigaretter hjelper vinne interne barrierer for kommunikasjon, kaste en rekke temaer å diskutere.
Lin. Når begynt allerede ønsker ikke å kaste. Og hvorfor? Bare dra et par ganger enn å overvåke deres avhengighet til sigaretter.
Psykologiske egenskaper av organismen. Godt å røyke bare fordi du må ta hendene. Trenger jeg en grunn til å stå på gaten for å snakke med fremmede "lys? "), Se de andre. Noen ganger fungerer psykologi "venter på bussholdeplassen." Det er et forslag: "Nok sigarettrøyk som umiddelbart fikk den nødvendige transport." Selv om saken er sannsynlig, i det lange vente på bussholdeplassen før.
Den svake viljestyrke. I denne kategorien inkluderer de som ikke er fornøyd og hadde sin pernisiøs vane. Men de har ikke nok viljestyrke til å gi opp den daglige rituale av utslipp av røyk fra munnen hans.
Så hvorfor folk røyker! De prøver å virke bedre enn det egentlig er, som dekker sine interne menneskelige kvaliteter. Hvilken pris det blir dem? Noen ganger på spill sitt eget liv, helsen til sine barn, og av den indre sirkel.
Hvorfor røyking er skadelig?
Og du ønsker å leve lenger?
Raskt løpe?
Til sjøs svømme?
Livet er kjærlighet?
Barn fødsel?
Og ikke skader naturen?
Det er enkelt - Slutte å røyke!
Farlige konsekvenser av røyking:
Sviktende helse. Røykere forgifter seg selv i den sanneste betydning av ordet. I tobakk inneholder nikotin, som påvirker nervesystemet. Tobakksrøyk gjør det vanskelig å få oksygen inn i kroppen. Harpiks, trenger inn i luftveiene, krenke deres normal drift. Fordi røykerne til tider økt risiko for hjertesykdom, vaskulær, luftveiene. Forverres hud, tenner. Redusert seksuell funksjon, luktesans.
Livet er kort. Ifølge verdensstatistikken, død fra røyking ligger i første linje i listen over voldelige dødsfall.
Reduserer familiens budsjett. Hvis du enkelt kan beregne hvor mye penger vytratylasya sigarettennere og behandling av sykdommer provosert av røyking, ville resultatet bli kjempefint! Disse midlene kan gjøres høyt drøm. Men, akk ... mine drømmer begynner å iverksette andre mennesker.
"Drept mye tid." Hva er gjennomsnittlig røyker tilbringer tid arbeider på deres vane? Innebærer slike "øyeblikk av hvile" øke effektiviteten? Det er synd at noen fører detaljert statistikk om disse spørsmålene.
Har du problemer med å kommunisere med venner og andre mennesker. Folk ønsker ikke å være passive røykere er bekymret for helsen til sine familier. Derfor uunngåelige konflikter på denne jord! Og de vil være kostbart for begge sider.
Røykere og omgir dem vet hvorfor kan ikke røyke! Hvis du forstår "deres" årsak røyke, så bli kvitt sigarettene kommer lett og permanent. Mye kulere å si "Jeg røyker ikke! "Enn stadig rettferdiggjøre sine avhengighet utenforliggende faktorer. Det er på tide å bevise at gode seirer over det onde!  
Яндекс.Метрика