Hvorfor gjør folk farts?Ødelegge luften, la whisperer, pukaty ... Så mye som vi kalte denne prosessen er ikke hyggelig. Og til oss selv og til andre. Den mest offensive som gjør noe. Strippe bort alt det samme. Hvorfor gjør folk farts? Dette er normalt eller ikke? Du kan begrense bunter?
Hvorfor farts mann?
Under normal fordøyelse i tarmen av levende vesener alltid akkumulert gasser. Så kommer de ut av kroppen gjennom anus. Når gassene inn i tarmen?
1) gjennom munnen mens du spiser (vi også svelge luft).
Sett i munnstykket. Prozhevaly og sendte ham i magen. Svelget det. Legg neste del. Zhuyemo. Og mens du puster. I spiserøret, henholdsvis, blir luft. Når vi tygge svelge, mat på veien til magen vil bevege seg foran meg selv kom inn i spiserøret luft. Tilbake han ikke kan komme seg ut. Griper inn i hjertemuskelen - muskelen mellom magesekken og døren spiserøret.
2) Ved fremgangsmåten i samspill med hverandre fordøyelsessafter og vann (produserer karbondioksid).
I munnen maten fuktet med spytt, som er alkalisk. En gang i magen, er mat eksponert bryst saltsyre. Fra der, når han var sur, går han inn i tarmen. Alle disse reaksjonene er ledsaget av utslipp av karbondioksid.
3) Som følge av vital aktivitet av bakterier i tykktarmen.
I tykktarmen er hjem til rundt tre hundre arter av bakterier. Når de spiser, er frigjøring av ammoniakk, karbondioksyd, metan, hydrogen og andre elementer.
Nå forstår jeg hvorfor folk farts? Dette er et resultat av prosessen for fordøyelsen. Det er vanlig. Man må pukaty å frigjøre kroppen fra gass mage-tarm. I gjennomsnitt, folk gjør 14-16 Pukiv dag.
I prosessen med peristaltikk skaper et høyt trykk i tarmen. Som et resultat blir hele innholdet beveger seg nedover inn i lavtrykkssonen. Ved anus. En cherveobraznaya skjema hindrer tarmgassbobler stiger opp. Det synes nødvendig å takke naturen for hva det er ut gasser gjennom anus.
Unormal pukanye
Vi fant ut at pukaty - dette er normalt. Men overdreven mengde gass i tarmen - er dårlig. I medisin, en tilstand som kalles "flatulens".
Til økt gass kan føre til mat:
noen brus (til zahlatыvaemomu med mat og legge til flere luftgasser som finnes i drikkevarer);
dårlig fordøyd, fibrøs mat av vegetabilsk opprinnelse (f.eks, bønner, epler, kål, osv, faller de inn i tykktarmen nesten intakt);
melk (som folk blir eldre anbefales å skifte til meieriprodukter, på grunn av det faktum at dårlig fordøyd laktose).
Hva er fallende trykk i mennesker? Svaret er ofte å finne i analysen av dietten. Så med øket gassproduksjon og andre problemer i kroppen. Mange sykdommer starter fra bordet vårt.
Symptomer på oppblåsthet:
oppblåsthet og hevelse i magen;
ubehag i tarmen;
store mengder av gasser;
selv smerte.
Dessverre, flatulens - er det ikke alltid ufarlig tilstand assosiert med bruk av "ikke de av mat." Økt flatulens kan være et symptom på sykdommen:
dysbiosis;
akutt tarminfeksjon;
pankreatitt;
enteritt;
parasitter;
kolitt og andre abnormiteter i mage-tarmkanalen.
Selv med nervøsitet kan angripe bunter. " Fare for å holde dem?
Det er to synspunkter:
Det er greit hvis innholdet ikke skjer. Gastrointestinal naturgass i naturen, som "gift" inne mann de ikke kan.
Holde ytterligere forverre ubehag i tarmen. Opphopning av gasser kan føre til hevelse og smerte.
Begge visninger er sann. Ja, våre egne giftgasser oss. Men holder tilbake, vi får oppblåsthet. Hvis du er blant de som ser etter en bortgjemt sted. Og farts om hans helse.
I tilfelle av flatulens er noe mer komplisert. Trenger du å finne årsaken til problemet. Når patologi kur, og deretter økt gass vil gå. Hvis helse all right, prøve å normalisere sitt kosthold.  
Julesanger. Historie og tekster av julesangerSynger folkeviser julen - julesanger - er en av de gamle tradisjonene, som er utbredt i ukrainsk, hviterussiske og russisk. Carol sangere i lyse fargede plagg gå fra hus til hus og synger sanger vert kort, og dermed hilste som vertene og priste Kristus. Eierne i sin tur skal gi carolers søtsaker, mynter, leker. Sanger kan være ledsaget av musikk og dans, vitser og diverse spill.
I dagens verden caroling seremonien i seg selv ikke er bevart i den form som det er kjent, våre forfedre, men det er fortsatt veldig populære.
I de fleste tilfeller, julesanger har en bestemt forfatter, de danner folket, så ofte de er sammensatt analfabeter. Dermed låtene har dyp mening og følelsesmessig innhold. De var og er gode og oppriktige sanger som bringer glede til alle hjem.
History of Christmas Carols
Første julesanger var en del av hedenske tradisjoner. De sang i vintersolverv ferie julesanger, når sola kom tilbake fra vinter til sommer. Etter innføringen av kristendommen denne skikken var dedikert til jul. Dermed mennesker tilba Jesus Kristus. Derfor tidlig hedensk og kristen sammen i disse sangene sammen.
På slutten av festen i Fødselskirken av unge mennesker i landsbyene unngått alle boliger. Sam seremonien var som en hel teaterforestilling, fargerike kostymer, danser og sanger, ulike roller og skript. Ingen nektet carolers minst en liten gave. Og de som hadde rikdom, gaver til unge mennesker som rikere, fordi det ble ansett som et godt tegn. Dessuten nekter carolers betraktet som en synd. Vanligvis noen søtsaker og pyntegjenstander forlot et carolers, og samlet inn penger ga kirken.
Ett av symbolene på Christmas Carols var geit. I geit drakt kledd homofil ung fyr og danset foran huset og eierne før en folkemengde av carolers. Ifølge legender, geit var et symbol på fruktbarhet, rik avling, hun kjørte hjem fra onde krefter.
Jo mer moro og interessant seremonien fant sted, jo bedre var det påfølgende året. Derfor samlet muntre selskapet carolers sammen ved bordet av de rike behandle unge mennesker kjørte runde danser, sang, danset og hyllet ferie.
Christmas Carols Lyrics
Vi tilbyr deg noen tekster julesanger.
Nå engel steg ned til oss
Og sang: "Kristus er født! ".
Vi kom for å forherlige Kristus,
Og du velkommen ferien.
Here we go, hyrder,
Tilgitt oss alle våre synder.
Forresten ditt hjem rett,
Kristus prise Gud.
***
Gled dere, gleder
Folk er bra for meg,
Jeg entusiastisk sette
I kappe hellig glede.
Takk fødsler,
I fattige manger investeringer.
Nå Gud dukket opp i verden -
Gudenes Gud og kongenes Konge.
Ikke i kronen, ikke lilla
Dette himmelske Priest.
Takk fødsler,
I fattige manger investeringer.
Han ble ikke født i palasset
Og ikke rengjort hus.
Det var ingen synlig Zlata,
Der lå han i hengslene.
Takk fødsler,
I fattige manger investeringer.
Han Nevmestymыy passe
I nært krybbe som fattige.
Hvorfor ble han født?
Hva er så dårlig?
Takk fødsler,
I fattige manger investeringer.
Å frata oss
Fra djevelen nettverk
Foredle og forherlige
Vi elsker henne
Takk fødsler,
I fattige manger investeringer.
Alltid vil prise Gud
For en dag for feiring!
La meg gratulere deg
God jul Kristus!
Takk fødsler,
I fattige manger investeringer.
Gled dere, gleder
Folk er bra for meg
Jeg entusiastisk sette
I gleden over den Hellige Robe
Takk fødsler,
I fattige manger investeringer.
***
Carol, Carol,
På den andre dagen av julen!
Hvem vil gi kake
Derfor retten magen.
Hvem vil ikke kake
Derfor grå mare
Så fillete grav!
***
Carol, Carol,
På julaften!
Tante dobrenka,
Paier noe sdobnenka
Ikke rizh, knuse,
Heller gi,
To, tre,
Langvarig,
Heller ikke vil overleve!
Fersken deretter drukne,
Paier noe du ønsker!
***
Carol, Carol,
Du gir pai
Gjør lomtynu brød,
Eller en halv rubel penger,
Er kylling med KOLS,
Hane gre ut!
Åpne, hjem, smykker bokser,
Fjern lappen!
For kopiyechtsi la carolers!  
Hvordan vet jeg hvor mange barn vilPalmistry - område av kunnskap som studerer menneskelig hånd som hans liv og forholdet linjer, merker på hendene. De oftest stilte spørsmålet for noen palmist - er - "Hvor mye jeg har barn?". Faktisk, ikke mengden av endrede miljøforhold i livet, barn er alltid det viktigste i livet til en person.
Men ikke nødvendigvis gjelder for den palmist å svare på dette spørsmålet. Vi prøvde å forstå detaljene av linjene på hånden. For svaret på spørsmålet om barn kolyestve linje tilsvarer barn. Bildet til høyre viser palme linjer og barn er på kanten av håndflaten under lillefingeren. De er en kort horisontale linjer, som hver peker på forholdet. Fra disse ledninger er bare linjen bort barn.
Linjen av barn kan være av to typer: korte eller lange. Som vist i eksemplet - tre korte og en lang linje. Kort linje betegner jente og gutt lang linje. Basert på eksempel kan man hevde at første kjærlighet er to jenter og en gutt, men på den andre - en jente.
Lines kjærlighet kommer fra bunnen og opp, så bunnlinjen regnes som den første og den andre - den øverste linjen. Ved fastsettelsen av antall barn kan defineres starttid og relasjoner. Som vi har sett - på venstre side av linjene representert tegninger på dette oppsettet kan lett telles, og når sammenhenger begynne?
Den nedre grenselinjen begrenset hjerte (en kraftig linje som går på tvers av palm), og den øverste linjen basis oranychen lillefinger. Som vi kan se - akseptere lavere grense på 0, og den topp 44 for tiden å finne - bare trenger å dele den kanten i to og finne ut hvor grensen går. Antall barn avhenger av antall linjer med kjærlighet.
Trylletriks. Antall barn
Som det kan ses fra eksempel - første linje refererer til 18 år, og den andre linjen i en alder av 24 år. Trylletriks bestemmer antall barn langs linjene nøyaktig. Imidlertid oppstå mange spørsmål - hva blir det neste - etter 44 år? Det er enkelt - å strømme tilbake ned, at den øverste linjen vil være lik 44, og den nedre 88 og så videre.
Lines barn og kjærlighet bør se på den aktive hånden. For eksempel - er du høyrehendt, da har du en aktiv hånd - til venstre hvis du er venstrehendt - så imot: aktiv venstre hånd, og passiv hånd - rett. Bare vær forsiktig linje av barn - bare de linjene som går fra linjene av kjærlighet, men ikke krysse dem.
Hvis du er interessert i trylletriks, kan du utforske dine hender, slektninger og venner. I alle fall - det er interessant og spennende opplevelse. Også, kan du besøke nettstedet trylletriks, hvor du vil finne mye interessant stoff på Palmistry.  
Яндекс.Метрика