Hvor raskt lære å skrive? (Pent, tastatur, penn)

 Innhold:
 •  Hvordan skal jeg sitte å skrive raskt?

 •  Hvordan å holde et håndtak for å raskt skrive?

 •  Hvor fort skrive på tastaturet?

 • Når du skriver bør følge grunnleggende hygieneregler som vi ble undervist i første klasse. Dessverre, de betaler oppmerksomhet bare på barneskolen, og da vi holder hender "som pinner" og sitter "som sit." En skrivehastighet er avhengig av plasseringen av hendene og kroppen som en helhet.
  Husk de tre hovedpunkter og huske dem for hele livet. Til å lære raskt trenger å:
 •  koordinere bevegelsen av skulder, underarm, håndledd, fingre når du skriver,

 •  ordentlig holde en penn eller blyant,

 •  å sitte ved bordet.

 • Selvsagt kan du skrive i en vanskelig posisjon, stadig kronglete nemeyuschuyu nummen skulder og arm, men i dette tilfellet er det vanskelig å snakke om hastigheten og kvaliteten på skriving. Og du kan ikke forvente at med en slik teknikk slutte å tenke på hvordan dette blir gjort riktig.

   Hvordan skal jeg sitte å skrive raskt?


  Hvor raskt lære å skrive? (Pent, tastatur, penn)

  Over tid et brev er endret og kravene til det til pistol, mote for å skrive og lære måter å raskt og skiftet ut og skriving. Grunnleggende regler zolozhyly tilbake i 1879 hygiene selskap i Frankrike. De er litt modernisert og bli mer relevant i dag:
 •  Bare sitte ned å starte;

 •  lene seg tilbake i stolen;

 •  trenger ikke å stole på fôrbrettet (avstanden fra brystet til bordet bør være lik bredden av håndflaten);

 •  Hold høyre ben under bordet, føttene skal ikke berøre gulvet;

 •  skuldre, hode og overkropp holde nøyaktig;

 •  Holde begge hendene på bordet, obpyrayuchys kanten av bordet, og albuene skal argumentere for en slutt-tabellen.

 • Hvis du raskt vil skrive, må stol og bord matche din vekst. Samtidig er det øynene, med en liten vipp hodet fremover, bør du holde en avstand på 20-30 inches av papir. Korrigere stand til å holde deg ute av syne og forhindre forvrengning av ryggraden. Men det er mer å raskt lære å skrive, må du riktig plassere et ark på bordet. Brevet satt foran deg, og skyv den litt til høyre slik at bunnen venstre side var i midten av brystet. Hvis papiret er i denne posisjonen, vil det gi klarhet med rask å skrive brevet.

   Hvordan å holde et håndtak for å raskt skrive?


  Hvor raskt lære å skrive? (Pent, tastatur, penn)

  Håndtere holde tre fingre, legg den i midten og hold tommelen og peke det. Ringfingeren og lillefingeren bør ikke ta del i prosessen. Når du skriver for hånd bør spyraty på felles bøyd lillefinger. Håndtaket bør holdes fritt uten prohynayte og klemme. Hvis du ikke implementere alle anbefalingene skyldes økt muskelspenning arm blir lei fort.

   Hvor fort skrive på tastaturet?


  Hvor raskt lære å skrive? (Pent, tastatur, penn)

  Å øke speed dial, trenger du bare å kommunisere ordentlig med tastaturet. Hvis du skriver inn "normal" eller "blind", bare viduchit seg til å arbeide fire eller fem fingre. Fordi så fort lei hender og du vil ikke være i stand til å skrive raskt. Så, bare to trinn.
   Først - lære å skrive med alle fingrene. Dette kan hjelpe mye av simulatorer, viktigst utholdenhet og tålmodighet. Ved hjelp av spesiell programvare, kan du huske plasseringen av tegn og bokstaver som vil hjelpe deg raskt lære å skrive.
   Second - sikre alle opptjente ferdigheter. Til rask skrive på tastaturet pryvchytsya gjøre daglig trening, ringe en dag minst en side av trykt tekst. Du kan starte en blogg, eller kommunisere aktivt i chatterom eller fora.
  Utskriftshastighet ofte faller på tegn, tall eller ord lang. Det er spesielle tekster på ulike fora, plukke du raskt lære å skrive. Kan du tenke deg en tekst med lange kompliserte ord og tall, og deretter ringe inn stoppeklokke.
  Utskriftshastighet er beregnet som følger: 250-300 tegn per minutt - vel, 150-200 - tilfredsstillende, vel, alt under betyr at folk skal måtte gjøre.
  Hvis du har tatt en riktig holdning og trener hver dag, så vil vi gi noen tips for å få dine klassene var mer effektive.
   Først, ikke gjør feil. Gjenta tegnsetting og staveregler, og da vil du ikke ha tid til å gå er å gå tilbake og rette opp feil. Dette vil være nyttig ikke bare for raskt å lære å skrive, men for leseferdighet, er det alltid nødvendig.
   For det andre, prøv å redusere ordet. Du kan selv gjøre en liten vokabular selv, som tegner et skilt, og en rekke dekoding. Ganske snart du blir vant til skiltene og være i stand til raskt å skrive.
  Hvordan å lære raskt hogge?

  Alle kan gjøre mange ting raskt: muntre opp nær rolig barn nafarbuvatysya, samles i veien, og mer. Hvis du ønsker å legge til denne listen også shatkivnytsyu raskt og enkelt mens slicing grønnsaker, supper, vil salater ta mye kortere tid. For hver vert eller vertinne er et svært viktig element.
  Lær å raskt hogge ganske enkelt, men å mestre denne ferdigheten krever utholdenhet og tålmodighet.
   Og for å inspirere deg, kan du se denne korte presentasjonen.

  I begynnelsen kan det virke som om ting er et godt verktøy, men som du allerede gjette oppkjøpet av profesjonell matlaging kniv ikke vil hjelpe. Hele poenget med teknologi.

   Læring rask shredding


  For å lære hvordan du raskt hogge, trenger du:
 •  En liten bit av mot og tålmodighet.

 •  Glatt overflate.

 •  Agurk eller selleri (første gang)

 •  En skarp kniv med et behagelig grep, bredt blad og, nødvendigvis, med hælen. Hælen - dette jordplanet blad i bunnen av håndtaket. For å si det merking og stigma.

 • Det første trinnet
  Hvordan kan du holde produktene er hakket? Bruk to fingre? Og du må bruke alle fingrene!
  Gjennomsnittlig og indeksen satt på toppen av agurk, og for å bli med dem kan ringe hvis du ønsker. De har trykket agurk overflaten. Stor og liten finger griper en agurk.
  Bøy fingrene slik at deres ender som det var beskyttet frø. Enn du må trykke bladet til den ytre overflaten av fingrene. Så du kan holde fingrene fra skade. Se på bildet og prøv igjen.
  Hvordan å lære raskt hogge?

  Det andre trinnet
  Sideflaten av bladet (den bredere den er, jo bedre) komprimere den ytre flate på fingeren og spissen av en kniv for å skyve brett og ikke trenger å trekke den ut under skjæring. Om bord på et bevegelig arm med en agurk og en kniv.
  Hvordan å lære raskt hogge?

  Det tredje trinnet
  Hendene må slappe av, ellers kan du klippe selv, og de fort blir lei. Uansett hvor skarp kniv kan være, trenger de ikke hacke og kutt. Du kan justere tykkelsen på skivene, langsommere eller raskere flytting agurk.
  Å begynne å trene er bedre når du har godt humør og er minst 10 minutter. Fritiden. Lykke til på kjøkkenet, holde fingrene og tid!

   Video Tutorials


  Hvordan lære å skrive med venstre hånd raskt?

  Du vil mest sannsynlig møtt en mann som skriver med sin venstre hånd. I brevet, de er vanligvis ganske bøyd arm ved håndleddet. Dette er fordi de har blitt lært fra barndommen ikke å skrive. Denne bestemmelsen er nødvendig for at folk kunne se at han hadde skrevet før. Se allerede skrevet tekst når du er høyrehendt, ganske enkelt, men Lefty hardt. Men et slikt problem er løst raskt, hvis du følger de enkle tipsene.

   Teknologi trening


  Hvordan lære å skrive med venstre hånd raskt?
   Position paper. Fordi pulten din mentalt tilbringe aksial linje som dele den inn i to deler. Samme linje bør dele kroppen din på linje med nesen inn i to deler. Del tabell som tilsvarer venstre side vil bli brukt til undervisning skriftlig.
  Sett bokstaven bare på den venstre side av tabellen. Øverste høyre hjørne under venstre. At brevet skal ikke vippe så når du skriver med sin høyre hånd. Likedan, i den retningen du ned, ikke opp. Denne posisjonen papir vil hjelpe deg å se bedre skrevet tekst, mindre sliten og skrive med venstre hånd mer flytende.
   Blyant eller penn skriftlig. Ta en penn eller blyant litt høyere enn du tar din høyre hånd. Rådes til å ta 2,5 til 4 inches av papir - det er laveste punkt fangst. Prøv å ikke overarbeid fingre og hender, ellers læringskurven er ganske kjedelig.
   Papir. Å lære hvordan fin og god skriftlig med sin venstre hånd, trenger å lære nok til å virkelig betyr noe. Dette vil hjelpe deg med spesiell razlynovannoy bærbare papir.
   Størrelsen av bokstavene. Første studien å utvikle vår muskel minne, skrive store bokstaver.

   Flere tips


 •  Bestemme formålet du trenger å lære dette. Lær å bare prøve kan ende før du lærer det grunnleggende.

 •  Ikke komplisere studien. Hvis prosessen er smertefull og vanskelig, er det lite sannsynlig at du er ferdig med det. Oftere la hånden hvile.

 •  Tog. Skriv din venstre hånd i alle situasjoner, selv når du trenger å selektiv og presis tekst. Du kan også stille for meg selv som opplæring som kreves daglig minimum. Etter en stund vil du være mye lettere å skrive og skrivehastighet vil øke betydelig.

 •  Du må utvikle din venstre hånd, følger det alle oppgavene som er typisk dom. Selv enkle ting som å pusse tennene vil være utgangspunktet vanskelig, men etter en stund for deg vil det være et naturlig fenomen.

 •  Prøv å lære å male med sin venstre hånd. Hvis du lykkes, kan du med stolthet si at du har tegnet det, selv med sin venstre hånd.

 •  Video Tutorials  Яндекс.Метрика