Den største fly i verdenEksisterende mekanismer er utviklet for å løse spesifikke problemer i et gitt område. Flyet, som er ansett som den største i verden, er intet unntak.
Den plane, noe som er den største

AN-225 "Mriya" anerkjent som den mest vanskelig og løfte flyet i verden. Det ble gjort i flysektoren ASTC. Den første flyturen fant sted i 1988.
AN-225 - en turbojet vysokoplan har pilformede vingefjær og dvuhkylevoe.Denne gigantiske dukket opp som en del av romprogrammet "Buran". Sverhhruzopodъemnыy trenger lastebiler til transport romfartøy fra Baikonur til en forsamling, deler og tung bærerakett. I tillegg forventet bruk av slike fly som første skritt lanseringen romfartøy. Disse oppgavene er umulig uten en bæreevne på ikke mindre enn to hundre og femti tonn. På grunnlag av An-124 har skapt en ny modell som er ideelt egnet til sitt formål.
Lasteplanet har en lengde på førtitre meter, bredde - 6, 4 meter, høyde -. 4, 4 m Over det er kabinpersonalet på seks og åtti åtte rom for personer som medfølger forsendelsen. Drømme kan bære utstyr av ulike størrelser. Lasten er plassert i kabinen, eller montert på utsiden av skroget. Maksimal vekt - to hundre og femti tonn.

An-225 er en tung løfte flyet steg opp i luften.
 Det ble etablert 240 poster. I august 2009 ble flyet registrert i Guinness Book of Records for transport av en enorm vekt på 187, 6 tonn. Det var en generator som transporteres med spesiell ramme i Jerevan.
Den største fly for å transportere passasjerer
Airbus A380 - To-pyntet skip høyde på tjuefire meter, syttitre meter lang, har et vingespenn på nesten åtti meter. I standard konfigurasjon kan romme 555 passasjer charter versjonen kan bære 853 mennesker. Flyet er laget for flyreiser uten landing på en avstand av femten tusen kilometer.

Airbus A380 - den største økonomien i eksisterende skip av denne typen.
 Utviklingen modellen tok ti år og tolv milliarder euro. Flyet gjennom hovedkonkurrenten Boeing 747 som kan frakte fire passasjerer og er femten prosent dyrere.
De fleste designere Airbus A380 prestasjon - en betydelig vektreduksjon, som ble gjort mulig ved bruk av spesielt materiale, av hvilke vingene og skroget. 40% av luftfartøyer består av grafitt.

Online Airbus A380 var ikke så lenge siden, og er villig til å kjøpe det gjelder.
 Bli eier romslig passasjerfly vil ikke bare flyselskaper, men også enkeltpersoner. Fetter hersker av Saudi-Arabia er villig til å betale fem hundre millioner dollar. Med fly bare betalte 320 millioner. Resten - håndtering kostnader. Dette inkluderer dekning av flykroppen med bladgull, luksuriøst interiør stue, spisestue og fjorten personer, soverom, trimrom, bad med boblebad og badstue, kino.
Airbus A380 kjøpte Roman Abramovich, det kostet ham tre hundre millioner dollar. Interiøret ombygging engasjert et tysk selskap Lufthansa Technik.
Liste over den største luftfartøyet i verden

HK-en "Fir gås" ble bygget for å utføre tungt militært utstyr.
 Byggingen startet i 1947, men ble forlatt fordi flyet ikke kunne fly skikkelig. Dette er det største flyet av tiden, som på noen måter ikke er overgått til nå. Han kunne bære 750 mennesker.

AN-124 Condor blir brukt som en bærer av gods.
 Flyet har en maksimal startvekt på 864,212 pounds.
C-5 Galaxy gjelder kun amerikanske militæretå transportere tropper og militært utstyr. Flyet kommer i flere versjoner.
Boeing 777-300ER driver to jetmotorer. Det er verdens største tomotors passasjerfly.
Airbus A340-600 - den lengste passasjerfly.

Boeing 747 på flere måter.
Før A380 fly det var den største passasjerfly.
Saunders-Roe SR.45 Princess UK - en av de største luftfartøyet. Det er to dekk med komfortable hytter, hundre og fem passasjerer. Vi konstruerer tre eksemplarer fløy bare én.
Flyet kan bli anerkjent som en av de største fysiske parametere: lang, bred, høy, tunge løft, etc. Fly kan være den største i sin kategori, glider, biplan, jet maskin skrue, etc. Flyet kan betraktes som "de fleste" indikatorer som antall vinger eller motorer.  
 eselka - en av de vakreste naturfenomener. En mann fra uminnelige tider tenkt på sin natur og knyttet utseendet på himmelen flerfarget bue med mange overtro og legender. Folk ble sammenlignet med himmelsk regnbuebroen, som steg ned til jorden guder eller engler, veien mellom himmel og jord, fra gate til en annen verden utenfor.
 Hva er en regnbue
Hvorfor er en regnbue

 Rainbow - er atmosfærisk optisk fenomen som oppstår når lyset solen vanndråper under regn eller tåke, eller etter regn. På grunn av brytning av sollys i dråper vann i regnet på himmelen vises farget bue.
 Rainbow samme måte oppstår i de reflekterte solstrålene på vannoverflaten bukter, innsjøer, fosser og store elver. Dette regnbue vises på bredden av dammer og ser veldig flott.
Hvorfor er en regnbue

 Hvorfor flerfarget regnbue
 Dougie regnbuefarget, men at de hadde behov for sollys. Sollys synes hvit, men faktisk består av fargespekteret. Vi pleide å skille syv regnbuens farger - rødt, oransje, gul, grønn, blå, indigo, fiolett, men som en kontinuerlig spektrum, fargene jevnt over i hverandre gjennom mange nyanser.
 Farge bue virker som en lysstråle brytes i små vanndråper, og deretter tilbake til observatøren i en vinkel på 42 grader, delt inn i deler fra rødt til fiolett.
 Lysstyrke regnbuens farger og bredde er avhengig av størrelsen på regndråper. Jo høyere slippe, jo smalere og lysere regnbue, så det mer mettet farge rød. Hvis regn er liten, kommer regnbuen ut bredt, men falmet oransje og gule kanter.
 Hva er en regnbue
 Vi ser ofte en regnbue i form av en bue, men buen - er bare en del av regnbuen. Rainbow har en sirkulær form, men vi ser bare halvparten av buen, slik at dens sentrum er kolineære med våre øyne og solen. Det er en regnbue kan sees bare i stor høyde fra fly eller fra et høyt fjell.
 Dobbel regnbue
Hvorfor er en regnbue

 Vi vet allerede at regnbuen vises på himmelen av hva solstrålene trenge gjennom regndråpene, brytes og reflekteres på den andre siden av himmelen flerfarget bue. Noen ganger kan en solstråle i himmelen kan bygge bare to, tre, eller fire regnbue. Dobbel regnbue skjer når lysstrålen reflekteres fra den indre overflaten av regndråper to ganger.
 Den første regnbue, intern, alltid lysere enn den andre, eksterne, og fargene i regnbuen buer på den andre ligger i speilet og mindre lys. Sky mellom regnbuer alltid mørkere enn andre deler av himmelen. Arealet av himmelen mellom to regnbuer band som heter Alexander. For å se en dobbel regnbue - et godt tegn er til suksess, oppfyllelse av drømmer. Så hvis du tilfeldigvis se en dobbel regnbue, skynd å gjøre et ønske, og det vil skje.
 Inverted regnbue
Hvorfor er en regnbue

 Invertert regnbue-et sjeldent fenomen. Det vises under visse betingelser, da høyden på 7-8 kilometer er tynt slør av cirrusskyer bestående av iskrystaller. Sollys som faller i en vinkel til disse krystallene dekomponere spekteret og reflekterer atmosfæren. Regnbuens farger invertert retrograd, er lilla topp og bunn - rødt.
 Misty regnbue
Hvorfor er en regnbue

 Vag eller hvit regnbue vises når opplyst av sollys lys tåke som består av svært små dråper av vann. Dette regnbue er en bue malt i en lys farge, og hvis veldig små dråper, den regnbuefargede hvite. Misty regnbue kan skje om natten i løpet av tåke, når himmelen en lysende månen. Misty regnbue en sjelden atmosfærisk fenomen.
 Moonlight Rainbow
Hvorfor er en regnbue

 Måneskinn natt regnbue eller regnbue vises om natten og månen er generert. Moonlight Rainbow observert i regnet som kommer foran månen, spesielt sett månebuen ved fullmåne, når månen er lys i er lav den mørke himmelen. Bare måne regnbue kan sees i områder der det er fossefall.
 Brann regnbue
Hvorfor er en regnbue

 Brann rainbow - en sjelden atmosfærisk optisk fenomen. Brann regnbue vises når sollyset passerer gjennom cirrusskyer i en vinkel på 58 grader over horisonten. En annen forutsetning for fremveksten av heftig regnbuen er sekskantede iskrystaller i form av brev og deres grenser bør være parallelt med bakken. Solens stråler som passerer gjennom de vertikale grensene for iskrystall og brytes lys eller flammende regnbue rundt - en horisontal kurve, såkalte vitenskap flammende regnbue.
 Vinter regnbue
Hvorfor er en regnbue

 Vinter rainbow - en veldig merkelig fenomen. Dette regnbue kan sees bare i vinter når ekstrem kulde, kulde når solen skinner på en blek blå himmel, og luften er fylt med små iskrystaller. Solstrålene brytes passerer gjennom disse krystallene som lyset, og gjenspeiles i den kalde himmelen flerfarget bue.
 Hvorvidt det er en regnbue uten regn?
Hvorfor er en regnbue

 Rainbow kan sees på en klar solskinnsdag nær fossefall, fontener, hage blomster når vanning med en slange, slange fingre holder hullet, og skaper en vanntåke og styre slangen mot solen.
 Som regnbuens farger Husk
Hvorfor er en regnbue

 Hvis du ikke husker, som er fargene i regnbuen, hjelpe deg hvert barn kjent frase: "Hver jeger Zhelaet adelen Hvor sitter Fasan".  
Яндекс.Метрика