Når vil Bebudelsen i 2015
Day of the Bebudelsen - en av de tolv store (dvunadesyatye) ortodokse religiøse helligdager. Den er dedikert til hendelsene beskrevet i Lukasevangeliet. På denne dagen kom Jomfru Maria erkeengelen Gabriel til å fortelle henne om den kommende fødselen av Jesus Kristus.
En bit av historien
Feiring av Bebudelseskirken, begynte kristne å feire i antikken. På det ble kjent så tidlig som det tredje århundre. De gamle kristne kalte det en ferie på forskjellige måter: Conception of Christ, begynnelsen av innløsning bebudelse Kristus, Angel Bebudelseskirken av Maria. Den moderne navnet på denne ferien ble gitt bare i det syvende århundre.
Navnet på denne kirkedager bokstavelig talt betyr "gode, gode nyheter."

Når feirer Maria budskapsdag

Bebudelsen er klassifisert neperehodyaschyh ferien, noe som betyr at den har en fast dato - April 7 (25 mars Old Style). Denne datoen ble endelig satt i midten av det syvende århundre. Det skiller nøyaktig ni måneder etter julefeiringen, som faller 7. januar. Følgelig, i 2015, Bebudelsen feiret den 7. april.
Som Maria budskapsdag
På slutten av de ortodokse kirkene lese liturgi St. Johannes Chrysostomos. Vanligvis er det gjort for kvelden service. Fulgt Vigil Vigil, begynner det stor povecheryem. Så kaller tjenesten etter middag.
Vigil Vigil er en kombinasjon av tre tjenester - povecheryya stor, og morgenen den første timen.
På dagen for feiring i festlig tilbedelse utføres en spesiell rite Herrens nattverd, hvoretter den velsignede nåde vin og brød distribuert til sognebarn.
I pre-revolusjonære Russland var det en veldig rørende seremoni - bebudelsen til folkets vilje utgitt fugler med garn og merder. Denne skikken ble gjenopplivet igjen i 1995. Nå er han i mange russiske kirker. Så, på denne dagen etter festlig liturgi i Bebudelseskatedralen patriark med barn og geistlige utgitt av de hvite duer. De symboliserer den Hellige Ånd.
Bebudelsen: hva som kan og ikke kan gjøre
Gjør litt husarbeid i denne festivalen regnes som en stor synd. Det er forbudt å sy, strikke, veve, arbeid i hagen. Også på denne dagen kan ikke gre, klippe håret og slitasje rene klær. Ifølge nasjonale tegn, bør Bebudelsen ikke låne ut penger, eller du kan betale med dem deres trivsel og lykke. Generelt, er dette dagen bedre å avstå fra alle nye tilfeller og andre initiativer.
De som observerer fasten, er dette ferie lov til å inkludere i kosten av fisk og dets egg. Også Bebudelsen lov til å ta vin.  
Hva en fest den 11 september
11. september populært kjent som John sanger. Dette er den eneste dagen i året da både konvergert forbud og fristelse. I den ortodokse kirke 11 september forbundet med navnet på døperen Johannes.
Grunnlaget for legenden om døperen Johannes er virkelige hendelser
John the Baptist
Døperen Johannes er den siste av de gammeltestamentlige profetene, at hans liv og prekener nye testamente forutsa. Han ble kalt Johannes, eller peke veien for Messias.
Attributtene til døperen Johannes var stokk Cross ansatte med banner som ble skrevet på latin: "Se, Guds Lam" dåpsfat og lam.
Faren til døperen Johannes, presten Sakarja, ble fratatt målløs som straff for det som ikke trodde engelen, vozvestyvshemu at hans kone, Elizabeth, kom ut i fruktbar alder har på verden av uvanlige barn, ønsker du å nevne John.
Ifølge apokryfycheskym tekst og legende, forble Mary med Elizabeth inntil da, før hun fødte en sønn.
Hva er gravid Elizabeth besøkte henne fetter Mary, som også hadde et hjerte mirakuløs barn.
Det åndelige livet av døperen Johannes var forårsaket av hans uvanlige fødselen og religiøs oppdragelse av et barn. Han ledet en hard liv i ørkenen og avbildet barbeint, akkompagnert av ville dyr.
Halshoggingen av døperen Johannes
11 september er en av de store religiøse høytider - Day of Remembrance av døperen Johannes, når hele ortodokse verden sørger over hans tragiske død.
Evangeliet forteller historien om Jesus og døpte mange jøder i elven Jordan, fordømte John Herodes Antipas hersker i Galilea, ble han arrestert og kvinnen på oppfordring av Herodes - Herodias - henrettet.
I hjertet av legendene er sanne hendelser. Han bodde i det jeg århundre historikeren Flavius ​​nevner den gamle Herodes henrettet predikant John.
Bibelen stedatter av Herodes navn er ikke nevnt. Bare i senere kilder kalles det Salomea.
Herskeren av Galilea, ga Herodes gjestebud i anledning bursdagen hans. De viktigste "retten" denne ferien var sensuell og skamløs dans av Salome, datter av Herodias, brutal og vakker, som sin mor. Danse så fornøyd Herodes at han sverget å oppfylle noen innfall Salome. Hun hater initiativ fra døperen Johannes Herodias krevde prepodnesennuyu på et fat leder av profeten. Herodes turte ikke å bryte dette løftet til gjester. Jeg løftet opp hodet til Johannes stedatter som Herodias umiddelbart kastet inn i gjørme, og kroppen av profeten stjal hans studenter og ble gravlagt i byen Sebaste.
Denne dagen tilhører overholde strenge fort. Kirken forbyr å spise kjøtt og fisk, så festen for Beheading døperen Johannes bedre kjent blant de troende som heter "John sang." 11 september også må stoppe underholdning, fritidsaktiviteter som symboliserer fest, noe som resulterte i døden av profeten.  
Hva som er nødvendig for kirkelige handlingerDen hellige ekteskap rite syv sakramenter, kalt bryllupet, kalt markere oppstarten av å leve sammen par. Under denne seremonien paret fremtidig konge og dronning for hverandre, pass på deres kropp, sjel, begjær, ambisjoner og tanker i hendene på Mr Right.
Bryllup i veggene i kirken pålegger forpliktelser på kjærlige hjerter bevaring av familien sorg og lykke, sykdom og helse, til døden skiller oss ad. Kirken som en ung bryllup fordi du ønsker å få den høyeste velsignelse til å fortsette sitt slag i århundrer og lykkelig familieliv. Selv lovlig bryllupet ikke er anerkjent og gir ingen eiendomsrett og andre sosiale, ektefeller er nærmest hverandre mennesker må holde fokus og kjærlighet gjennom årene og testet.
Hva du trenger å vite for å kirkelige seremonier
I antikken, kirkelige handlinger var egentlig umulig uten godkjennelse og velsignelse til hver av de nygifte. Siden IV århundre ekteskap ikke kunne anses avsluttet før den bruder familien ikke uttrykke sin tilslutning til bryllupet. I dag, behovet for foreldre å bare hedret av tilstedeværelsen av vielsen, selv om det ikke er obligatorisk øyeblikk.
Begynner prosedyre kirkelige handlinger av forlovelse av de unge. Først, for bryllupet brudgommen måtte ringe laget av gull, og bruden - Silver. Menns ring symboliserte solen, som skal markere en ny familie, varm og trygt liv og velstand. Kvinner er sølvring var månen, formannskapet i natt, men fortsatt kan ses bare av sollys. Disse tegnene var lett å skjelne ekko nylig opplevd hedenskap, hvor solen var sentral i Gud, senter for makt, myndighet og fruktbarhet. I dag ring laget for ung og gjøre det samme med gull, som skiller seg bare i størrelse. Vanligvis, en klassisk rund form, beskjeden i utseende og rik på innhold. Kort tid før vielsen ingen bør flyttes til presten, som tar dem og hellig på en spesiell måte. Deretter ringene er laget på en liten sølvfarget brett til unge for engasjement.
Så, i bryllupet de nygifte i kirken trenger å plukke opp varme vokslys og prest bærer en gullring på høyre ringfinger av brudgommen, og sølv (nå også gull) på høyre ringfinger av bruden. Videre kjærlig hjerte utveksle sine ringer tre ganger for å indikere at fra nå av og til evig tid de tilhører bare til hverandre.
Det kommer en tid direkte til bryllupet. Potensielle ektefeller trenger å stå på en spesielt forberedt for bryllupet lerret og prest spurte dem, rense sine tanker, eller oppriktig ønske om å gjenforene hjertet, og er ikke tilknyttet eller noen av dets data til andre mennesker tidligere forpliktelser. Etter å ha mottatt kronet et svar prest hoder bryllupsreisende og gir dem et kyss ikon av Jomfru Maria og Frelser - første kone, den andre mannen. Deretter bytter de kyss og bilder er tre ganger rundt alteret i kirken, som betyr at etter bryllupet hele livet de ville gå slik, hånd i hånd, ledsaget av Gud.
Etter sakramenter kirkelige seremonier deltok unge Hils slektninger og nære venner med hvem de senere returnerte til huset, hvor de ble møtt med brød og salt, og som vil bli holdt festlige feiringer.
Hva du trenger å ha bryllupet i kirken

Hjem:å forene deres hjerter for Gud og mennesker i bryllupet til unge mennesker må innse at deres gjensidige følelser - ikke et innfall eller begjær, men sant altoppslukende og urokkelig kjærlighet som de kan bære gjennom livet, bare for å styrke og utvikle. Det pleide å være at både brudgommen bør være ren og krystall ren før bryllupet, men i dagens verden er en etterspørsel myknet, og før bryllupet dagen er nok til å omvende seg fra synder før en Guds tjener, til å tilstå og motta nattverd.
Det neste trinnet er definisjonen av kirken hvor bryllupet skal finne mysteriet og den tiden da bryllupet skal finne sted. Du må huske at bryllupet i kirken ikke er utført i fastetiden, påskeuken, i julehøytiden og på enda dager i uken. Så velg en dag for å gjøre vielsen skulle avansere til å takle på mulige datoer valgt for mesteparten av bryllupet kirke, tempel eller kirke shopping.
Siden midnatt før vielsen, er det forbudt å ta mat og alkohol, røyking og hengi seg amorøse gleder.

Å behandle bryllupet ble holdt av alle kanonene og forårsaket ingen hakking må heller bekymret av tilstedeværelsen av elementer fra følgende liste:

- Komfortable sko, som kan være lenge under vielsen;
- Veil, sjal, skjerf eller annet stykke på hodet og skuldrene til bruden;
- Krysser både fremtidige ektefeller (før bryllupet de unge til å bli døpt);
- Ringer det før vielsen du vil overføre geistlige;
- Ikon Den hellige Guds Mor og Frelseren for bryllupet (de har å gi til kirken, men det er bedre å vite på forhånd);
- Hvit klut eller håndkle der paret står foran alteret under bryllupet (tradisjonelt brudens familie er forberedt);
- Voks stearinlys til bryllup og unge hvite lommetørklær å holde dem;
- Bevis på formell ekteskap.

For å møte de strenge kanonene av den ortodokse kirke, deltok på vielsen av jenter og kvinner skal også dekke hodet skjerf eller tørkle, for ikke å misbruke lyse makeup og manikyr aggressiv, ikke være i veggene i tempelet i bukser og skjørt over kneet.
Endeligdet er ikke nødvendig å holde et bryllup seremoni, hvis du og din fremtidige ektemann ikke tror på Gud, hans styrke, sin kjærlighet og rettferdighet lover. I dag vielsen er ofte en trøst å behage mote eller annet krav, så ikke gå i kjølvannet av uvitende folk, lytte til hjertet ditt og det vil vise deg den rette vei til lykke.  
Яндекс.Метрика