Hvor mange bor mygg?
 Stjernehimmelen telt på bredden av elven fantastiske musikk natt lyder og bare deg, kjærlighet, sitter nær vannet forsiktig obiynyavshys. Det virker som ingen og ingenting kan hindre fantastiske øyeblikk. Men da må du høre en svak, men veldig kjent knirker og en annen ens liten, men skarp brodd biter inn i kroppen din: mygg! Faktisk kan mygg ødelegge sjarmen og nekte noen, selv de mest romantiske kveld. Noen ganger virker det som mygg leve evig og aldri forsvinner ikke. Jeg lurer på hvor mange liv mygg egentlig?
 Først av alt, forventet levealder for en mygg avhenger av variasjon, omgivelsestemperatur og gulv. Den kvinnelige, hvis forholdene tillater det, kan leve fra en uke til en måned, som av standarder for levende insekter svært lang tid. Men den mannlige sjelden lever mer enn tre uker, og det viser seg at en varm årstid til lys kan vises mer enn én generasjon. I vinter, en slags dvalemodus, vanligvis hunnen er allerede gravid. Men bare så vidt kommer varmen, vil hun umiddelbart gjøre clutchen. Her mygg mor er ikke forskjellig fra andre typer mødre: det tar vare på sine barn og sine hovedmål - videreføring av arten. Det må utsette sine egg i nærheten av vann, selv om det er en bank med regnvann. Vanligvis, etter en vellykket parring kvinnelig mannlig ikke interessert. Noen individer, som edderkopper, bare spise "mannen" etter bryllupsnatten.
 Forresten, i naturen bare bite en kvinnelig: mannlige mygg, helt ufarlig og bare produserer en karakteristisk peeps å tiltrekke potensielle "koner". Deres favoritt mat - nektar av ulike blomster. Overraskende, selv knirker kan enkelt bestemme kjønn: hunn gjør lyder piercing. Samtidig slutter det å pipe hvis vi få ønsket, blod eller mannlig. Det skal forstås: hunnene bitt kan være dødelig. Først av alt, er det umulig å vite hvem som har bitt deg og mannen var sunt. I motsetning til dogmer, komaryha ikke fornøyd ett bitt, det tar minst 5-8 ganger for å mate og gjøre stor avkom. Dens gift, selv i sin rene form, er skadelig for kroppen. Vi voprynymaem biter seriøst tenker at pochuhayetsya og vilje. I mellomtiden en sjanse til å få en alvorlig reaksjon i kroppen, opp til besvimelse og koma.
 Jeg lurer på om den kvinnelige mygg å leve uten blod og hvordan mygg leve etter å ha blitt bitt, men kanskje kan de lett gjøre uten smertefull kusanyy? Britiske forskere har reagert utvetydig: nei, fordi i fravær av blod som en kilde til makt, bare komarynoe stamme vil dø. Dette til tross for utrolig tilpasningsevne av insekt liv. Fra barndommen "lite mygg kan overleve, utvikle seg sine små snabel over vannet for å puste. I mellomtiden sin larve som et kraftig filter som sender og absorberer vann ved høy hastighet nyttige enzymer som gjør at kullet for å bli sterkere og bli puppe. Man kan clutch fremtiden være flere hundre insekter, selvfølgelig, i henhold til de varme temperaturer og en vellykket overgang til puppe stadiet. Hvis mor-mygg klink matet avkom har en god sjanse til å overleve. Det er derfor mygg kvinner dominerer og er ekstremt aggressiv.
 Men mygg vokste opp og tror de alle rushed å bite mennesker og dyr? Andre byer. Disse insektene er uvanlig: De kan velge ofre ved lukt, som identifiserer hver lydløst. For studien, fant forskerne at mygg svare på spesifikke enzymet utgitt av rikelig svette. Dessuten er dette enzymet ikke alle, fordi det viser seg at noen mygg ikke berører, og noen nesten "zahryzayut." For eksempel, hvis en person drakk, denne åpen invitasjon for mygg skyer. Som mygg og de som bruker mye medisiner, men ikke berørt av mennesker som foretrekker folkemedisin. Det antas at infusjon av urter ikke kan påvirke sammensetningen av blodet, men syntetisert og kjemikalier alvorlig endre strukturen i blodet, forårsaker produksjon av det samme enzym, som tiltrekker biting stamme.
 Å komaryhy mygg og ikke distrahere deg fra fredelig kontemplasjon overflatevann eller krenke din trygghet om natten, bruke spesielle verktøy biter og prøv ikke å sende dem en invitasjon til middag.  
Hva er hvitt gullGull, for den saks skyld, og dens produkter er høyt verdsatt til alle tider og nesten alle land. Som en kontantekvivalent, gull seg som den viktigste komponenten i utenlandske reserver av verdensmakter, den svært likvide aktiva som faktisk bestemmer den økonomiske stabiliteten i landet.
Og mange individer foretrekker å investere sine investeringer i gull og glass. Ikke for ingenting er den beste gaven er et produkt av gull.
Videre slikt edelt metall som gull, som symboliserer kjærlighet og lojalitet, ikke ved et uhell som gjorde ham til en giftering.
Dagens gullsmeder tilbyr gull smykker av forskjellige farger: tradisjonell gul, rosa, rød, grønn og selv svart. Men flere og flere gull elskere velger hvitt gull. Hva er dette? Mote eller anerkjennelse av denne typen edle metall?
Prøv å forstå hva som er hvitt gull og hva dens funksjoner.

Funksjoner hvitt gull

Så hvitt gull - en spesiell smykke legering bestående av gull og komponenter slik som platina, palladium, sølv eller nikkel. Takket være disse additiver gull er av særlig hvit.
Så det er ikke rent gull, spør du? Og få, selvfølgelig, et bekreftende svar. Således er det ikke rent gull. Som imidlertid gull smykker og andre farger - grønn, selv om den røde, men selv den tradisjonelle gule.
Gull legeringer
Noen smykker gull - en legering av gull med andre metaller som og gir den en bestemt farge.
For eksempel, den tradisjonelle gult gull oppnås ved legering eller, som gullsmeder, ligaturer med kobber og sølv.
Hva er hvitt gull

Rødt gull oppnås ved ligering av kobber og sink. Følgelig, desto mer kobber i legeringen, jo mer intens nyanse av rødt erholdt.
Hva er hvitt gull

Og uvanlig farge blå gull - ingenting som gull legering med jern.
Hva er hvitt gull

Imidlertid, en slik blanding av gull med andre metaller i smykker skyldes ikke så mye et ønske om å oppnå en bestemt farge, så behovet for å gjøre metallet mer sterk og holdbar.
Det faktum at gullet i seg selv - et meget mykt metall, som er umulig å lage smykker. Derfor, i den rene smykke praksis er det nesten aldri brukt.
Samtidig, kan gull legeringer skape sterke og meget vakre elementer.
Det er å skape sterke og hardmetall edle hvite, noe som kan være raffinert å lage fine smykker og sikkert feste steinene, spesielt diamanter, skapte det hvite gull.
Mote hvitt gull
Mote for edel hvitt gull kom til oss fra Europa, hvor den har fått sin popularitet i begynnelsen av det tjuende århundre. I elite sirkler av hvitt gull har alltid vært forbundet med aristokratiet, luksus og god smak. Og fortsatt produkter av hvitt gull er en indikator på stil og adel av sin eier. Dessuten - i kombinasjon med de edle og edelstener som diamant.
Hva er hvitt gull

Forresten, er den siste "knirker" av motesmykker betraktet som en kombinasjon av hvitt gull er ikke hvit, men med svarte diamanter.
Hva er hvitt gull

Imidlertid er hvitt gull ikke så enkelt. Avhengig av grunnmetallet, og kan være mer eller mindre edle.
Varianter av hvitt gull
Som vi har sagt, er den hvite fargen oppnås ved å legge gull, for det meste metaller som nikkel, sølv, palladium og platina. Og avhengig av valgt uedelt metall skygge og hvitt gull, og dens ytelse, styrke og holdbarhet. Således smykker laget av en legering av gull og sølv, har en spesiell matt hvit. Det er ikke den dyreste hvitt gull versjon, men ikke den mest verdifulle.
Selvfølgelig er det mest kostbare og noblest kombinasjonen betraktes som en legering av gull og platina. Det er hvitt gull har perfekt hvithet, den høyeste styrke, og følgelig den høyeste pris. Denne hvite gull, dyrere enn noen andre, fordi platina - et edelt metall. Ikke alle kunder slike smykker mesterverk råd til.
Derfor er de fleste produsenter bruker for å oppnå hvit skygge andre ligaturer. Denne listen palladium - andre bare til platina. Det er litt billigere enn platina, men gir god ytelse og edel, litt blå. Men tilsetningen av nikkel gir en svakt gul fargetone og mindre høy styrke. Denne legeringen anses som "mindre edle", men den billigste av alle disse alternativene.
Imidlertid er dagens produsenter tvunget til å forlate slike ligaturer på grunn av den høye allergifremkallende materiale. Det faktum at hver åttende innbygger av planeten er det allergisk mot nikkel. Noen mennesker lider av eksem etter seg produkter med innholdet. Det er derfor i 2000 EU vedtatt en lov om begrensning av nikkelinnhold i smykker. Så, kjøpe produkter laget av hvitt gull, tsikavtesya alltid dens sammensetning - eller risikere å kjøp med dyre smykker og eksem;
Og igjen, tenk på smykker i hvitt gull med stor forsiktighet. Ikke ofte utsette dem for vann, og enda mer - kjemikalier. Det faktum at alle av dem, for å forbedre utseende og gi edel glans, dekket med rhodium. Og av hyppig slitasje, dette rhodium belegg fades, så til slutt må du bære den i en smykkebutikk.  
Яндекс.Метрика