Photoshoot i stil med "vamp"Style "vamp" - en stil av femme fatale, «femme fatale», som er lett ett slag vippene stand til å vinne hjertet ditt. Vel, hva den virkelige halvdelen av verden ikke ønsker å være en vamp?! Dessverre er blitt et slikt liv vanskelig. Men som en del av en fotoseanse dette bildet kan realisere mange viktige - godt forberedt og forstå de grunnleggende kriteriene for denne stilen.
I valg av stil med "vamp" for et bilde skyte mange fordeler. Bilder i det er alltid utformet for å fremheve alle de beste som er i form av hver jente, mens ikke å fokusere på svakheter. Så denne stilen av foto shoots kan betraktes som universelle, det gjenstår bare å lære å implementere det.
De viktigste kriteriene for en fotoseanse i stil med "vamp"
Mange har en tendens til å gjøre feil som Vamp bygget gjennom klær, tilbehør, sminke. Utvilsomt disse kriteriene er grunnlaget for ethvert fotoseanse, men ikke dette. Å passere for femme fatale og være i stand til å overføre det bildet i en fotosesjon, bør vite bare to hemmelighet - det er ingenting som gjenspeiler stilen til "vamp", som i bildet av eleganse, passende følelser og, viktigst for dem - se. Av og store vil ingen rolle at du er kledd, hvis du lærer å se ut som gjør det «femmes fatales», trenger du ikke fotoseanse, ville ingen liv ikke være like.
Å forstå hvilke følelser det er snakk om, kan du lese artikkelen som et eksempel bilder. Ta hensyn til ansiktsuttrykk modeller. Ikke holdning, skade eller formulering, nemlig ansiktsuttrykk og mening. Det minnet esenevskye linjer: ". Men jeg elsker utseende med smektende, og din mildhet ond ". Som andre eksempler er det nyttig å huske bildene anerkjente sex symbol på vår tid, eller enda bedre, de siste årene, Greta Garbo, Marilyn Monroe, Grace Kelly, Ornella Mutti, Monica Bellucci, Aishwarya Rai etc.. De kan fange utseendet, så ikke nøl med å praktisere denne ferdigheten før en fotoseanse. Bare bruke litt tid i speilet og mens ingen ser deg, kan du lese alle mine vinkler, velge den mest vellykkede opptak for fremtiden. Se «femme fatale» kan beskrives som følger: i øyet, lepper gløtt, øynene rett, uten skam. Enda mer kraft har denne looken sett bakfra, fra skulderen, med lett napivpovorotu, smug, etc..
Photoshoot i stil med "vamp"

Som en annen hemmelighet for suksess i å gjennomføre en fotoseanse av sjangeren i favør eleganse. Igjen, kan du gjør en feil, etter å ha konkludert med at eleganse vil avhenge av klær eller sminke, selv om de sikkert spille en betydelig rolle. Det som teller er hvordan du søker. Sann eleganse skyve bevegelser i holdning, landing hode positurer og klær, sminke, frisyre, tilbehør, er det bare et lite tillegg. Ikke for ingenting er kjent Couturier Coco Chanel merke på den tiden at den elegante kvinnen ikke kan gjemme seg i arket, og neobtesannuyu ikke levere i det beste antrekket.
Så hvilken metode å foretrekke? Transfer "vamp" stil i en fotoseanse i en kompleks bilde nykommere vil være vanskelig. Så i dette tilfellet, er det beste rådet - ta hensyn til klassikerne. Egnet klassisk elegant stil bilde av 20-tallet, 30-tallet, 50-tallet. Du kan også prøve de elegante og moderne bilder, for eksempel forretningskvinne i en stilig dress, cocktail eller kjole. Attributtene til mange sjangere innenfor dette temaet er pels kapper og andre produkter laget av naturlig pels, vakre glass fylt med vin, sigar, sigarett holdere, kortstokken, fans, bøker, slør, hansker, hatter klassiske.
Photoshoot i stil med "vamp"

Foto session bør være basert på prinsippet om minimalisme. Hovedvekten er på posering. Dominert bilder portrett natur at de fleste i stand til å formidle ideen om en fotoseanse. Ikke overbelaste sette tematisk. Fokus for photo shoot - det er ansiktet ditt, eller rettere sagt, de følelser det og posering. Den beste plasseringen for en fotoseanse studio stands, god restaurant, åpen urban kafé eller hotell.  
Gaver til søster 8. mars
 Hvem er du søster? En venn av en lykkelig barndom? Eller Friend "tøffe dager"? Kanskje en person som er trent deg, som tok seg av rettighetene til eldre familiemedlem? Eller omvendt, erfarne og strenge eldste?
 Vennskap du nå? Vel du vet hverandre? Fordeler og ulemper ved drømmer og hverdagslige problemer - som alle bør påvirke valg av søsteren din en dag 8. mars, fordi i denne dag og hun forventer ham til deg.
 En velvalgt gave vil alltid minne innfødt liten mann av kjærlighet og omsorg.

 Hvis eldre søster


 Kunnskap om menneskets natur, selvfølgelig, kan du velge en gave feil. Eldre søster ser deg, selv om du alltid bekymret, bekymring. Derfor, for å avgjøre hva gi til sin søster på 8. mars, se etter en gave - en mor, i henhold til alder og interesser:
 •  økonomisk domosedke - satt for håndarbeid og fargerik bok om det; kan også være noe å ta vare på potte blomster;

 •  lyubyteltsi mate deilig - perfekt illustrert leksikon på kjøkkenet; et annet alternativ - et luksuriøst duk med servietter i settet; godt utvalg av retter;

 •  glad leser - nyheten av favoritt forfatter hvis navn du sikkert vet på forhånd; tillatt som en gave og abonnement til en favoritt magasin;

 •  avtolyubytelnytse - alt du trenger for renhet i obozhaemom bil. Forresten, til en god gave være en liten bil støvsuger eller kleshengere for yttertøy (de er montert på førersetet nakkestøtte til).

 • Gaver til søster 8. mars

   Fra en til en annen ferie 8 mars hver gang er et år, og du bare blir vant til å ta hensyn til hva dette året som våre søstre. Enhver kvinne i samtale opptatt (og ikke alltid ved et uhell) ting som ønsker å ha i huset, veske, nakke, fingre. Høre informasjon å huske eller skrive. Og som for året kan få en liste over mulige gaver, vil det bare å velge og implementere en av hennes ønsker.

   Hvis yngre søster


   Selvfølgelig fortsatt trenger hun din kjærlighet, omsorg og oppmerksomhet, fordi du åpenbart det nærmere enn foreldrene, og du har mye til felles. Heller, hun ønsker noe lang og gjentatte ganger snakket om det. Hvis ikke, og du bestemmer deg for hva du skal gi til sin søster på 8. mars, prøv å vurdere følgende alternativer:
  Gaver til søster 8. mars

 •  alt ser ut til å bli kalt opp til de eldre søstre, fordi bare du vet hva dine interesserte molodshenka;

 •  Billetter til dette arrangementet, ute av stand til å oppdra sine ånder og gi gode minner for lang tid: en konsert, film, utstilling. Gi to billetter nødvendig, selv om ikke gift;

 •  kvalitet makeup bedre - for alle hudtyper, akkurat sånn, og, viktigst av alt, litt mer enn hun vanligvis kjøper selv. Det vil definitivt være en god gave;

 •  gode gavekort til din favoritt butikk. Det er lettere med størrelse, farge, kvalitet fremtid gave.

 •  Hva er bedre ikke å gi? Ikke gi rutine. Det er så som så, og hver søster vil betale:
  Gaver til søster 8. mars

 •  tights;

 •  pan;

 •  seg selv, og potter - også;

 •  nye skjønnhetsekspert, med mindre det design;

 •  ting må ikke selv søster og hennes firbente / fjærkledde kjæledyr.

 •  Det viktigste å observere her er kravet for en god gave til søstrene 8. mars, må det være både nødvendig og uvanlig, er det litt overraskende. Inntrykk av det skulle være nok for en anstendig tid. Så den som fant og present (pass) - virkelig elsket en for din søster.  
  I hvilken hånd å bære en klokkeIkke mange fans klokker vite at deres første analoge ble presentert i begynnelsen av XIX århundre. Disse klokkene ble produsert spesielt for Eugene Beauharnais, den daværende visekongen av Italia. Men hvordan å bære en klokke ble kjent mye senere, fordi i de dagene de ikke ble akseptert og verdsatt. Så når det kom til den virkelige populariteten til dette tilbehøret og hvordan du skal bruke den.
  Når sliter klokker ble populært
  Opprinnelig klokker var bare på grunn av det faktum at det var enkelt og praktisk i forhold til lommen. Derfor ble denne overgangen anses riktig i første omgang i det militære som håndholdt versjon av dette tilbehøret leverte en masse ubehageligheter spesielt under kampene. Denne hendelsen fant sted på slutten av det nittende århundre. Men i den tiden ikke har tenkt på hvordan du skal bære en klokke - de var ikke så kjent annen befolkning.
  Hans sanne anerkjennelse av ekstrautstyret er kjøpt bare i de første tiårene av det tjuende århundre. Så er det mest riktige måten å bære en klokke ble ansett som den høyre hånd. I tillegg må de ha kombinert med kjolen, noe som indikerer god smak og vakker stil. Litt senere, ble ansett for å bære på sin venstre hånd, på grunn av sin beliggenhet på høyre hånd litt forstyrret noen bransjer folk.
  I dag ingen spesielt og ikke tenke på hvordan å bære en klokke - til høyre eller hånden, eller til venstre. Dette skyldes det faktum at de er nå litt tapt sin opprinnelige funksjon, og de ble brukt som en moderne og glamorøse tilbehør. Selvfølgelig, alt dette vil ikke påvirke populariteten til denne sprø moderne og nødvendig devaysa som en mobiltelefon. Men vi skynde seg å merke seg at i de siste årene for å finne ut hvilken tid det er mer praktisk og riktig klokke anses at folk er på hånden - fordi litt heve hånden din og se på dem, egentlig, det er enklere og raskere enn å grave i vesken hennes eller forretnings porteføljer på leting etter telefonen.

  Det antas å ha en klokke i dag

  I dag, tror ingen om hvordan du skal bære en klokke - de bare velge, kjøpe og nyte sin skjønnhet. Ja, det er vakkert fordi de har blitt en slags mote ting, som bruker nesten den samme etterspørselen hos kvinner og menn. Klokker er rolig og flørte, og opptatt forretningsmann. Dessuten er dette tilbehøret anses obligatorisk og riktig supplement til ethvert antrekk, tvinger designere til å oppfinne den mest uvanlige modell. På grunn av den enorme utvalg alle kan finne en mest hensiktsmessig og korrekt versjon.
  Men alle av oss trenger å vite hvordan du skal bruke dette tilbehøret. Uansett, for hver slike ting har sine egne spesifikke regler som tillater deg å i det minste ikke ser dum, men på det meste, perfekt for å lage bildet ditt til minste detalj.

  Hvordan å bære en klokke

  Hvis dere er det et spørsmål, da du sannsynligvis har i tankene som hånd å bære dem er riktig. Historien har vist oss dette tilbehøret eksempler på hva watch slitt på venstre og høyre. I dag, så det er ingen strenge regler om hvilken av de to hender iført dem er riktig.
  Likevel er det noen tips. Først av alt, Lefty bære en klokke vil være mer behagelig på sin høyre hånd, høyre hånd er - til venstre. Dette skyldes det faktum at hvis de arbeider i hånden, det hindrer noen handlinger. Derfor, mer nøyaktig og praktisk å bære dem til en inaktiv hånd.
  Også, hvis du allerede har bestemt deg for hvilken hånd vil ha en klokke, når kjøperne ta hensyn til hvilken side som er mekanisk hode designet for dem pidzavedennya. På vanskelig å gjette at hvis hodet er på venstre side, vil retten anses å ha en klokke på sin høyre side, hvis høyre side - på venstre hhv.
  Du må også vite hvordan du skal bære en klokke på hånden. Hvis dette er ditt tilbehør stål armbånd, må han sitte på sin side ganske enkelt, men samtidig bør det ikke henge på den. Hvis din klokke med lær reim, er det rett når han strammet godt på armen hans, men at det ikke var smertefullt. Også bære en klokke på en hånd med annet tilbehør som ikke er anbefalt fordi så du kan ripe dem og pen rot.  
  Яндекс.Метрика