Hva holder alkohol i blodet
 Hver sjåfør som ikke ville tankene noen ganger drikke en flaske øl eller et glass med noe sterkere, interessert, og når alkohol er fjernet fra kroppen. Definitivt si hvor lenge det holder alkohol i blodet, er det umulig - for mange faktorer som påvirker dette. Menn hudfarge med mer alkohol vil raskt utskilles fra kroppen i små kvinner - mye saktere. Påvirker også volumet og kvaliteten på drikke alkohol. Derfor vurderer vi alle disse faktorene i mer detalj.
 Forsøk aksepterer leveren
 Kom inn i kroppens prosesser alkohol leveren. Dens oppdrag - å nøytralisere alkohol. Få kan legge til rette for staten og nyrer. Forutsatt, selvsagt, begynner denne personen å drikke rikelig med vann, sammen med hva som vil og en viss dose av alkohol.
 Fordampet alkohol damp og lys - så også kroppen prøver å kvitte seg med giften kom inn i det. Faktisk, på grunn av utåndingsluft inneholder omtrent samme prosentandel av alkohol, og i blodet.
 Forresten, alkohol eliminasjonshastigheten er også avhengig av tilstedeværelse av leverenzym alkohol dehydrogenase. Dens innhold og aktivitet kan være annerledes. For eksempel, i de nordlige landene, er dette enzymet nesten fraværende i leveren, slik at de spyvayutsya raskt. Og hvis du regelmessig bruker alkohol, alkohol dehydrogenase aktivitet i leveren økt betydelig - så han hjelper kroppen å kvitte seg med alkohol.
 Faktorer som påvirker frekvensen av alkoholabstinens
 Kombinasjonen av disse faktorene avgjør hvor mye alkohol holdes i blodet. Så:
 - Alkohol påvirker festning;
 - Halv - menn alkohol utskilles raskere;
 - Dose av alkohol;
 - Adopsjon erfaring alkoholholdige drikker;
 - Tiden som har gått siden vedtakelsen av alkohol;
 - Vekt og helse.
 Den mest sannsynlige absorbert alkohol der en liten prosentandel av alkohol, vin, øl, cocktails skjør, gin og tonic. Og disse åndene som konjakk, vodka, kan whisky utløse blokkere handling på magen ventil, er prosessen fortsetter til blod alkohol forsinket opptil en time. Men det utledes følgelig lengre.
 Dersom vedtaket-alkohol ledsaget av et måltid av fet mat, som omslutter magesekken, prosessen med å få en blod alkohol bremser ned. Følgelig spredning blodet etanol strukket i tid. Men ikke lure oss selv - etter en time for å installere den riktige konsentrasjonen av blod alkohol.
 Jo før alkoholen er absorbert (vin, øl, cocktails), jo raskere det vises. Men det viktige mengde alkohol tatt på brystet. For eksempel, hvis du drikker 100 gram vodka, innen en halv time vil bli funnet i alkohol luft damp. Følgelig øke dosen fører til en økning i alkoholabstinens tid gjennom lungene.
 Ikke tro Breathalyzer, gi blod
 Rådet opplevd drivere hvis du drikker alkohol dagen før, og du stoppet på veien, så du bør ikke stole Breathalyzer - et par av menneskelige ånd i munnen og blod alkoholinnhold kan være forskjellig. Aldri nekte en medisinsk undersøkelse. Siden blodprøve vil vise virkelige resultater, ikke et estimat. Og så kan alkoholen i munnen bestemmes dersom en person drakk kvass, han sterk hulrom, er det problemer med magen. Den lave alkoholinnholdet er i noen tannkrem, yoghurt, spray for pust frisket. Så først av alt bør du alltid gå til sykehuset for blodgivning - det vil være de mest nøyaktige resultater, som i noen tilfeller for å unngå straff.
 Påminnelse for de som ønsker å drikke rett før kjøring:
 1. Pair of vodka vil bli vist i pusten lenger hos kvinner enn hos menn. Hvis du drikker 50 gram vodka, mennene Breathalyzer bestemme tilstedeværelsen av alkohol for 1-15 timer, kvinner - 15-25 timer. Følgelig, på 200 gram vodka mens strukket til 65-7 timer for menn og kvinner 75-8 timer.
 2. Ta 100 gram cognac **** vil bli følt i luften 35-4 timer for menn og kvinner i 4-45 timer.
 3. Champagne antall på 100 gram for menn vil bære år, kvinner - 15 timer.
 4. Port (300 gram) i utåndet luft er 35-4 timer for menn og kvinner i 4-45 timer.
 5. Øl 60% i antall drukket 500ml menn vil vises 45 minutter til en time for kvinner.
 Ovenstående gjelder for tids alkohol damper i utåndet luft. Blod alkohol kan bli lenger!  
Å lære å bruke penger?

Artikkelen "Hvordan lære å bruke penger" vil være nyttig for alle, de som vet hvordan du gjør det, vil understreke noe nytt, og de som ikke vet hvordan de skal forvalte pengene klokt, kan forbedre sine liv.
Folk har forskjellig bruker sine egne penger. En mangler 30 tusen rubler i måneden, og en annen 100 000 kan ikke være nok, fordi de ikke kan ordentlig fordele budsjettet.
Det er en vitenskap. Arrangementet har lenge vært en spesiell etat som yter tjenester «Penger» - hjelp til å håndtere penger. De fleste er i stand til å slå til slike byråer. Men plager ingen du kjenner noen tips for å forstå hvordan man best kan bruke deres blod.

 Kontrollere kostnadene


En av de vanligste problemene er at de fleste leve uten å vurdere reelle inntekter. For eksempel, hvis du raspishut sine inntekter på elementer du vil innse at du ikke har råd til fem ganger i måneden for å gå til en restaurant. Og du bare kaste penger på noe som ikke kan gjøre. Som et resultat, en uke før den lønnen du låne penger fordi de rett og slett ikke, trenger du ikke fylle opp på det mobiltelefon, fylle bilen, kjøpe mat og så videre. På slutten av den måneden du praktisk talt sulte. Kjent ut?
For det første bør det telle for måneden alle faste kostnader. Dette er et gebyr for måltider, internett, transportkostnader, betalingshistorikk, kommunikasjon, verktøy og mer.
Dernest fikk beløpet må legges de planlagte "uunngåelige" kostnader - for eksempel går til frisøren eller tannlegen.
Tredje, trekker beløpet som mottas fra den månedlige inntekter og balansen dele inn i to deler. Den første delen har råd til å bruke. Andre satt til side "i strømpe" (på innskudd, safe, under puten, og så videre), og jo mer du putter, jo bedre din økonomiske stilling og muligheten til å "ikke drukne" i utbruddet av harde tider høyere.

 Kvitte seg med gjeld og ikke passer inn i dem


Gjeld - det er veldig dårlig. Fordi de er psykisk presset til deg, og du har å gjøre til gjelden og ikke til å nyte livet. Det er grunnen til at gjelden kan tas bare som en siste utvei, ta et lån bare etter nøye analysere og veie sine valg og bare når det virkelig ingen andre valg (for eksempel å kjøpe en leilighet - ingen kreditt du trenger for å samle inn penger til ca 20 år) .
I andre tilfeller, bedre gi opp lån og kreditter, spør deg selv. Hvis du vil ha en nyere bil? Samle. Tenkt å kjøpe en ny datamaskin? Samle. Reparere i huset? Samle. Ferie i utlandet? Du gjettet det, samle!

 Bli pragmatiker


Økonomisk vellykkede mennesker alltid vet hvordan du skal kvitte deg med penger, uavhengig av hvor mye tjener. De aldri overbetalte og foretrukne budsjett løsning. Ikke betal mer for merkevarer eller merkevarer. Men også vi må ikke glemme sannheten - "Gjerrig betaler to ganger", det viser at du trenger å spare klokt. Hvis du jage bare billige varer, deretter miste så mye, noe som kan føre til ekstra kostnader.
Du trenger å lære en pragmatisk holdning til livet. Butikken oppfører seg ikke som et lite barn skriker "jeg vil! Jeg vil! "Og lære å fokusere og stoppe på dagens mål (igjen jeg kommer for jeans, så nå jeg samler bare jeans, til tross for at avdelingens gensere 50% rabatt). Til tross for at oppkjøpet av gensere og redusert pris virker veldig fornuftig investering, faktisk, hvis du har aksel gensere, jumpere, du bare kaste bort penger.
Prøv for en måned å spille inn alt koster. På slutten bare sitte ned og rolig atmosfære tror det ville bli slettet fra listen. Du vil se hvor mange unødvendige kjøpt og innse at du kan kutte kostnader.

 Følg dine følelser


Det viktigste fiende som kan forårsake betydelig skade på din økonomi, er det følelser. Når du arbeider, og ingenting endres, en glede - kjøp av nye ting å gjøre minst litt variasjon i den daglige rutinen.
Kjøpe nye produkter, vil du selv gjøre noen emosjonelle injeksjon, er tiden gyldighets begrenset. Miguel de Cervantes i dette tilfellet, rådet: «La din bedrift vil bli selvoppdagelse - den vanskeligste vitenskap til verden." Forstå som trekker deg inn i utgifter og du kjenner deg selv. Enten gadgets, mote elementer, biler. Dette er et stort skritt som vil lære styre sin egen økonomi. I tillegg hjelper det å tenke på forskjellen mellom det absolutte nullpunkt, utsatt pensjonering, og en million dollar.
Ofte kjøper at du gjør under et minutt impuls, levert lite glede og ikke berike og forbedre liv. Det er nok å tenke på det litt - og du trenger ikke gjøre en lignende feil.

 Ikke gå på om


Will Rogers treffende sa det: "Mange mennesker bruker penger de tjener, på produkter som ikke er hva de, og alt det der - for å imponere folk de ikke kan stå."
Ofte i lommepenger du skal på om noen. En haug av ny datamaskin? Og jeg trenger! Min bror gikk til Ibiza - og jeg vil! En nabo kjøpte en ny bluse, og når jeg slutter å gå til den gamle? Lik andre og ønske dem en tjeneste hindrer budsjettplanlegging og representerer en fare for ham.

 Prinsippene som bidrar til å bruke pengene klokt


Kjøp ikke i sesongen
Vane å kjøpe til den beste prisen kan spare mye penger. Uttrykket "Forbered sleden i sommer, og vognen - i vinter," vi hørte som barn, men i dag er det mer relevant. Tidligere kunne vi bare høre om sesongsalg i Europa og Amerika, og nå kan vi kjøpe, for eksempel vinterjakke våren billigere enn det var januar.
Be om en rabatt, røverkjøp
Selv Kongen eiendom, den amerikanske milliardæren Donald Trump, da kom til en dyr boutique, ikke nøl med å prute og tilby klær til kost 20.000 dollar - 5000. Han sa at han ikke kunne stå å betale den prisen som er oppgitt på prislappen, det alltid fordreier når klokker andre pliktoppfyllende spre beløpet forespurt av selgeren.
Kjøpe i bulk
Du kan spare mye hvis du kjøper varer i bulk. Alle rike folk gjør det fordi de vet verdien av penger.

 Video Tutorials
Яндекс.Метрика