Gylne øyeblikk av lykke for å gjette de fleste hemmelige lyster
 Tenk på det, hvis du fikk et minutt å stave - hva vil du bruke? Hva ønske ville komme til tankene først? Penger? Helse? Elske? Lykke? Nå bare tro på hva dette øyeblikk er gitt til deg hver dag sjenerøst Destiny. Denne fantastiske magisk kunnskap hell brukes av prestene i gamle Egypt og dedikerte orakler forsvant Atlantis. Med det satte de inn i virkeligheten det som nå kalles et mirakel.
 Charodeystvennaya minutt i stand til å gi maksimal effekt med minimal kreative energikostnader. Hva skjer kan kalles en slags portal i overlegen dimensjon. Alt du trenger - er å fokusere på hva du trenger sårt i øyeblikket. Dette kan være alt: en ting, følelsen av penger. I Happy hour er annonsert kun det essensielle.
 Med den kommende av de lovet timers kanal åpnes - og på dette punktet utøver hører ditt ønske? Det er sannsynlig at i dette øyeblikk du klage om coyly på venninnen "irriterende" kjæreste. Ikke bli overrasket over at etter en time med "X" betyr det ikke bry deg noe mer av din oppmerksomhet. For slike konsekvenser utslett fraser ytret i åpningsminuttene av portalen.

 For å unngå slike misforståelser med høyere krefter bør merke den "gylne" øyeblikk av lykke for å bruke dem bare for det gode, mentalt sa innerste begjær. Først må vi bestemme dato og skrive det på et stykke papir. For eksempel, den 20. september, vil 2009. Utmerket se å implementere et minutt ønske komme på denne dagen i 20:09. Dermed utformingen av drømmer på lager så mye som 60 sekunder. Forespørselen må være klart, tydelig og spesielt uten å bruke partikkel "nei" fordi englene ikke svare på det. Setningen: "Jeg ønsker ikke å såre" tar deg direkte til sykehuset fordi hun hørtes eteriske krefter: ". Jeg ønsker sykehuset" Dette kan føre til forvirring, men kunden - loven. Bedre å si: "Jeg vil $ 500 da, og det var da" i stedet for "Jeg ønsker å få premien."
 Gylne øyeblikk av lykke for å gjette de fleste hemmelige lyster
 I lykkelig tid tilsvarer antall timer og minutter - en måned. Det er imidlertid ikke klart hva som skal gjøres med tall mellom 25 og 31. I dette tilfelle, form av en liten beregning. Klokken vil vise måned, dag og minutt kamp. Siden september 28 kan du gjøre et ønske på 09:28. Og 31. desember, bør prøve å finne tid mellom nyttår oppstyr å gjøre det på 12:31 ønsk
 Essensen av magi er kompleks og enkel på samme tid. Enkelhet er tilgjengeligheten av metoden. Vanskeligheten ligger i den dype bakgrunnen og vibrasjoner astronumerolohycheskoy tall hittil. Men lettere ikke i dybden av de vitenskapelige slummen, og til avtalt tid for å gjøre et ønske.
 Happy hour er gitt hver dag hele året og måneden hvylynok hendelsen på en god halvtime. Det er nok en gang å gjøre et ønske å teste virkningen mirakuløs måte. Fremtiden kan bare komme opp med mer og mer lyst til forestillinger. Vær forsiktig - ønsket om å ha muligheten til å gå i oppfyllelse! Lykke til i utformingen og ønsket!  
Hva du skal gjøre for å oppfylle ønsket?
 Jeg vil uten tvil, alle har mange ønsker. Man ønsker å være en millionær, den andre ønsker å møte en sjelefrende, den tredje for å gå til sjøen og så videre. Vi alle drømmer om å gjøre våre ønsker vil sikkert gå i oppfyllelse. Men, du trenger å gjøre for å oppfylle ønsket, ikke alle vet. Faktisk, hvis vi sitter tilbake, er det lite sannsynlig at du kan oppnå det du drømmer.
 Forresten, ønsk beste i de nye måner, og på hans fødselsdag, når det er de kraftigste energistrømmer. I tillegg kan du lage et ønske i øyeblikk av sterk emosjonell tid, for eksempel under et fallskjermhopp.
 På vei til oppfyllelsen av begjær
 Så du har ett eller flere av de ønskene som må nødvendigvis skje dersom:
 1.  Først av alt, må du tydelig analysere alle sine ønsker og gi dem den nøyaktige ordlyden. Man bør ta disse ønskene som er mer eller mindre realistisk. For eksempel, hvis du har lyst til å bli president i Amerika, er det lite sannsynlig å bli realisert. Men, hvis du virkelig ønsker

   Tenk på om du trenger virkelig å utføre et bestemt ønske. For eksempel, drømmer du å lære å rulleskøyte i sommer. Men hvis du ikke gjør det, for å så egentlig ingenting å tape.

   Det er nødvendig å tenke på hvordan å gjøre en bestemt ønske. For eksempel, du ønsker å kjøpe en fin bil. Dette krever penger som du ikke har eller ikke har nok til å kjøpe spesiell. Men hvis du begynner å spare, utsette materialkostnader, vil du snart kunne samle den nødvendige mengden.

   Du må forstå at etter ønske, kunne livet ditt forandre seg dramatisk. Hvis du ikke er redd for disse endringene, må du for enhver pris å gå til formålet. For eksempel, drømme deg til å leve i en stor by hvor full av liv. Nå du bor i en liten by hvor livet strømmer målte fremgang. Hvis du ikke er redd for gal rytme, livlig atmosfære i byen, for å begynne å endre sine vaner og livsstil, og deretter pakke opp, kjøpe en billett på tog / buss og flytte til byen.

   For å oppfylle våre ønsker, bør du slutte å betale oppmerksomhet til de såkalte kritikere. For eksempel, drømmer du å lære å danse, men din mor / ektemann / kjæreste mot dette. Hvis du virkelig ønsker å lære å danse, må du overbevise sine kjære og ikke å stoppe på ingenting.

   Å ønske oppfylt må være selvsikker mann. Prøv hver dag for å si setningen "jeg vet at mitt ønske skal bli oppfylt og vente litt." Juster selv for å vinne, og du definitivt vil lykkes. For eksempel, du drømmer om å kjøpe en leilighet på stranden. Forestill deg selv i denne leiligheten, du går ut på balkongen og beundre kystlinjen, som du puster inn den friske sjøluften og så videre.

   Ikke glem at hvis du ønsker å få noe, må du først noe å gi. For eksempel vil du skal møte kjæresten hennes. Prøv å identifisere denne følelsen til andre. Hvis du ønsker å gjøre masse penger? Å begynne å donere til veldedighet.
   Jada, alle kan oppnå oppfyllelsen av hans ønske. Selvfølgelig kan dette ta lang tid, men i alle fall ikke til å gi opp og forlate sine drømmer. Mål for oppfyllelse av ønsker og du definitivt vil lykkes.  
Gave pave 23. februar
 Barn er veldig nøye forberedt for helligdager: lære vers og lage gaver for mødre og fedre. På slutten av feiringen og ta deg tid til å hjelpe barnet ditt tegne en fin gave til far den 23. februar. Når du mekke Craft, fortell barnet på ferie, det han kalte, hvor hans far servert hæren og så videre. D.

 Funny domino


 Nesten alle gå til feriestedet og tok ut en flat stein vasket havet. Velge egnet og gjøre dem dominobrikker. Ta den hvite malingen med barnet ditt, og be dem prikker betegner tallene. Hvis ikke alle være like - ikke forferdelig, så enda morsommere.

 Datamaskin i bistand


 Hvis din sønn er venner med datamaskinen, be ham om å lage en gave til far på 23 februar collage av sine favorittbilder. Med Photoshop vil det være ganske enkelt. Hvis det er en fargeskriver, kan du skrive noen spesialisert salong. Heng det der liker å tilbringe tid far.
Gave pave 23. februar

 Matryoshka med bokser


 I dette tilfellet, ikke nødvendigvis presentere pave 23. februar med hendene, kan du bruke innkjøp. All høydepunkt i pakken. Ledige stillinger er bokser i forskjellige størrelser. De er konsekvent må angi hverandre - det er slik en dukke. Hovedpremien vil være i den aller siste. I mellomtiden kan du sette distraherende oppmerksomhet Souvenir. Alle bokser Tegn lyse og festlig.

 Elskede pappa


 Hjelp barnet ditt forberede en overraskelse gave til pave 23. februar av hendene på hans datter. Ta en fin stor kort, hold bildet, der de sammen. Ta de smale glatte pinner finnes i parken ramme. Kvister plassere på en vinkel, med en svak tendens.
Gave pave 23. februar

 Hvite båter


 La barnet forberede gave til pappa den 23. februar med hendene i barnehage for å holde overraskelsen hemmelig.
 Ta papp og brett den i to, farge side inne. På samme måte gjør vi hvite ark for tegning, edge du ønsker å trimme krøllete saks. Få ryddig bølget linje.
 Hvite arket skal være mindre papp rundt omkretsen av ca 25 cm. Brettelinjer delt inn i syv deler, hver med fra vinkelrett, to til tre cm i løpet av de neste to til seks cm, og to 3 cm. Hakk langs linjene av, avslører et brev, og fjerne kuttet deler inne.
 Deretter limer liste for farget papp. Ved bøye ut tre etapper. På toppen artikler tegne skyer, sol og måker. Og i bunnen, i sentrum av skrive hilsen, og sidene avbilder havet i form av bølger.
 På et annet ark trekke tre identisk båt. Klipp og lim trappene. Kortet er klar.
 Foreldre til barn - de viktigste personene på jorden, slik at de er glade for å gjøre produktene og gi sine kjære mødre og fedre. Hold en manifestasjon av kjærlighet å se på dem, gjør ditt hjerte ikke varme opp når varmen og lykke.  
Яндекс.Метрика