B vi - den barn fremdrift av urbanisering, økende hastigheter, kan vi ikke forestille meg livet uten alle typer teknologi, vi tror at vi er på toppen av sivilisasjonen. Og likevel, alle av oss - åpenbart noen, og noen i mitt hjerte forstår at i tillegg til vår datamaskin uten mål, travle materielle verden finnes et sted svært nær den åndelige verden. Vi fikk ikke se, men føler, noen ganger veldig alvorlig. Føler vanligvis når noe gikk galt, katastrofen rammet med en nær venn, vridd fra noens synspunkt. I slike tilfeller er vi ikke ute etter sikkerheten til moderne vitenskap, og snu til det gamle gammeldags måte - talisman.
Hvordan velge en verge?

 La oss innse det, som kan tjene som en talisman og hvordan det fungerer.
 Våre forfedre har mye mer seriøs holdning til verden, og mye av det i dag fungerer som dekorasjon, leker eller bare en suvenir, kan være i den gamle talisman. Vi gjorde åpen verden, fordi det er ofte mye mer uvennlig enn det virker. Vi kan ikke forsvare seg selv, og dermed før den ubevæpnede øyet og nahovorom; vi ikke beskytte ditt hjem og utsatt for mange farer - tyver, forskjellig onde, disharmoniske relasjoner med personer i husholdningen; vi ikke beskytte sine barn og kjære, og de er syke, utsatt for depresjon, mislykkes i sine bestrebelser. Men du kan prøve å unngå dette.
 Amuletter med hendene
 Å beskytte sine hjem har mange charms. De spiller ofte rollen som vanlige objekter - en sopelime, legger ned pennen, eller en blomst i vinduskarmen, hengende på døren sko eller artikler bjeffe på kjøkkenet. Men oftere selvsagt amuletter for hjem gjort eller søkt spesifikt.
 For eksempel kan for å beskytte bygningen benyttes ville planter. Den grenen av hagtorn kan henge over vinduet om natten for beskyttelse mot onde ånder; samme rolle er johannesurt samles på natten av Midtsommer, da flere stammer satt under terskel (eller flate matter under døren). Søt matryoshka med et ulikt antall investering eller dekorative poser med duftende urter - lavendel, fennikel, einer, laurbær, som også er fylt huset med friske smaker - Klassiske sjarm mot det onde øyet og forringende for familiemedlemmer.
 En av de eldste amuletter i Russland er dukke charms. Laget for hånd, de har et hus velferd, fremme formering og hjelpe krone suksessen av tiltakene i alle indre anliggender. Som huset, la alle objektene i det laget av de som bor der vil bli vedlagt stykke sjel, så din sjarm er strengt for hjem og bidra til å beskytte det i livet ditt.
Hvordan velge en verge?

 Perfekt Beskytte hjemmet ditt broderi. Det kan gjøres på håndklær, gardiner til vinduer og dører. I antikken, ingen stykke tøy som brukes i husholdninger ikke gjøre uten broderi. Bare husk at du trenger å brodere med naturlige fibre siden syntetiske filamenter, ikke være naturlig naturlig formasjon, ute av stand til å inneholde noen positiv informasjon. Å gjøre produktet verdi talisman skal brodere det på et bilde eller mønster som vil beskytte huset i et gitt område. Dermed korset - en barriere mot onde ånder, stilisert tre kvist, helst furu - lang av folk som bor i dette huset, rød blomst - et lykkelig ekteskap i gjensidig kjærlighet, stjernene på samme bjelker og vertikal spiral - vidd og visdom av husholdningen.
 Selvfølgelig, kan du kjøpe et håndkle med broderi fabrikk eller et bilde som viser broderi, men gjorde sjarmerer med sine hender er i ferd med å gjøre absorbere et tog som kommer fra deg. Derfor, brodere, holde i minnet den informasjonen du ønsker å investere i det ferdige arbeidet.
 Til skape en talisman med hendene for den enkelte må holde fast i tankene følgende:
 - Du kan ikke gjøre dem for seg selv, men for en annen kjær, og bare med gode tanker og oppriktige ønsker;
 - Du kan ikke få noen til å sjarmere deg gjort - det bør være et personlig initiativ produsent talisman;
 - Vil ha størst makt amulett fra en blod slektning;
 - Opprette en sjarm, ikke styrt av personlige lidenskaper og følelser, og prøve å forestille deg selv i stedet for den personen for hvem oppnevnt verge fordi kanskje det er ideelt for deg, er det ikke akseptabelt for en annen.
 Hvordan finne din sjarm?
 For meg selv, kan du kjøpe ferdiglagde ting. Dess talisman rolle her kan spille en rekke fag : Innstillinger miniatyr kosedyr, souvenir, smykker, rett og slett uncut stein, for eksempel edelsten, etc.
 Men hvordan finne hans verge, den eneste tema som det er i stand til å beskytte deg, det unike og den eneste av ulykker, onde mennesker, eller til og med tilfeldig strøm av negativ energi rettet mot din side?

 Amuletter kan velge, avhengig av deres rolle
. Noen er laget for å bringe lykke sjarm i tilfeller annen garanti familie velferd, andre beskytter mot skade og øyet. Det er ikke nødvendig obvishuvatysya amuletter fra all verdslig lidelse - til riktig sfære av livet at det viktigste for deg i øyeblikket, eller hva som er problemet, og skal finne det som passer for en talisman.
Hvordan velge en verge?

 Heirloom
. Ideal - en familie arvestykke som er gått ned fra generasjon til generasjon, spesielt hvis den har greid å vokse en legende om hennes hånd om din bestemor, tante, mor, etc. Men vi vil snakke ærlig, kan denne tingen skryte litt. Deretter må du velge en ting, ser på deg, du plutselig innser - det er ditt. I dette tilfellet, innenfor en relativt kort periode, utsatt for konstant personlig kontakt med den, denne ting vil begynne å beskytte deg, for å varsle om fare, etc.
 Steiner-talismaner. Svært vanlig og populært i denne rollen stein amuletter. Hver dyrekretsen har en tilsvarende stein - men utvalget av "sine" stein kan utføres av andre kriterier, for eksempel verdien av en stein. Ja, ametyst klar hjem fra negativ energi, jade og rav korrigert omsorg, svart agat beskytte mot det onde øyet.
 Bære steinen med meg, ta det fra tid til annen i hånden, stryke, snakke med ham, og han vil alltid være en sann venn. Det sies at steinen har funnet sin herre, selv skifter farge hvis det truer trøbbel, og øredobber, charms som inneholder steiner i denne situasjonen begynner å trekke av øret, som i normale tider ikke skjer.

 Bønner
. Det er sjarm som kan verken kjøpe eller gi fordi de er ikke vesentlig. Det er imidlertid en verge mye mer effektivt enn noen livløse objekt. Dette - bønn amulett. Bønner er for enhver anledning i livet - å reise og brann, sykdommer og for beskyttelse av personlige ting fra fiender og rivaler, etc. Men ikke engang spesielt å gå inn i dette området, kan du trygt beskytte seg universell måte. Denne beskyttelsen er Herrens bønn "Fader vår". Basert hjemmefra, og starter en viktig og vanskelig, selv før matlaging middag, lese den, og du vil lykkes.
Hvordan velge en verge?

 Maskoter Feng Shui. Populært nå er forskjellige sjarmen av Feng Shui - Verified århundrer gammel kunst av kinesiske vismenn, for å sikre harmonisk menneskelig eksistens i verden utenfor. Den vanligste talisman Feng Shui er:
 - Wood (penger treet med gullmynter kytaysykmy - bringer lykke i formuesforvaltning og rikdom, lykke med treet vokser på det halvedelstener - bidrar til gjennomføring av mål og planer, frukttre - et symbol på overflod og rikdom, lang levetid og god helse) ;
 - Figurer av gudene (den mest populære av dem - Hotei - gud mystisk, klar til å oppfylle noe ønske, tenkte mens gnir seg i magen);
 figurer av dyr (frosk med en mynt i munnen - et symbol på rikdom, rotte - et symbol på helse og lang levetid, tortoise - beskyttelse mot negativ energi, dragen - suksess i næringslivet, etc.)
 Kontaktannonser. I talisman kan slå noen ting, et objekt som har spesiell betydning for deg. Fylle et element av mye bruk, vil du slå den inn i en kraftig kilde til positiv energi. For eksempel, hvis du hadde på seg denne drakten, holder denne posen eller stående under denne paraplyen, det var noen hyggelig arrangement for deg. Nå, med minnene om det du vil bli assosiert og motivet. Hvis du har et viktig møte eller en standard eksamen, må du ta med dette tingen. Disse amuletter kan være klær, sko og diverse tilbehør, smykker, gaver, etc.
 Når du velger din talisman verdt husk hovedregelen : Det finnes ingen universelle amuletter som kan hjelpe hver person rundt. Det er generelle retningslinjer for å velge en talisman - men fokuserer utelukkende på dem dumme. Det er mange tilfeller der det er hensiktsmessig, for eksempel horoskop stein brakt elendighet til sin herre. På den annen side, ikke vises i listen over gunstig amuletter objekt valgt som maskot forandret livet av sin eier til det bedre.
 I tillegg, sier ekspertene magien som er Vi velger ikke vår maskot, og han oss. Ganske ved en tilfeldighet, på nivået av intuisjon eller bevisstløs person finner sin amulett. Lytt til deg selv, velger en maskot, hvis ikke sjarm varmer sjelen, så han må ha forventet ham styrke.  
Jule formue for fremtiden
 På julaften gjort formuer. Hvorfor er denne skikken? Etter kirken refererer til slike ting negativt, og ofte kan bli hørt i prekener avstå fra slike fordommer. Jule spådom som Epiphany - en hyllest til en veldig gamle hedenske tradisjoner.
 Historien om jule spådom
 Slaverne, som i mange andre europeiske land, kalenderen var en tid som ble ansett som spesielt gunstig for spådom. Hvis vi analysere tradisjonen, blir det klart at det sto for å snu til naturlige perioder folk magi betraktet de farligste, og så - åpne for overnaturlige krefter. Ja formuer på Midsummer Day (sommer). Men like populære var jule spådom. Og så, og en annen - arrangementer for å markere sommer- og vintersolverv, som spilte en avgjørende rolle i den gamle kalenderen.
 Dette begynte å lure lenge før jul, under "vinter" av de hellige (eller Barbara Nicholas). Noen typer spådomskunst har blitt strukket i tid. For eksempel, 12 dager før juleferien kunne sette vann i grener av frukttrær og gjøre, de blomstrer til julaften. I noen regioner av de 12 dagene før jul i en spesiell mugge rekruttert rennende vann og hver dag litt cast den ved hjelp av vask. Folket trodde at da Eva drømmer profetisk drøm.
 Hva regnes som ideell for spådom?
 I folketradisjonen har alltid vært at formue skal starte på kvelden eller om natten. Jeg kan bare gjøre det for de første kuker. Så noen resultater kan anses ugyldig. Det beste av alt er å fullføre ritualet festlig gudstjeneste fordi det støter ut demoner og formue alltid ringe for hjelp onde ånder.
 Vet navnet på Mr Right
 Bedtime ugift jente bør kutte små strimler av papir, skrive på dem navnene på de menn og legges under puten. I morgen fjerne den første tilgjengelige stykke papir. Hvilket navn vil falle - og vil ringe sin mann. Du kan også gå ut på julaften på gaten og spør den første forbipasserende navn. Ironisk nok, er men disse ofte fortelle autentisk.
 Alternativer spådom: skyggen og flamme
 Ikke alle av de alternativene formue som brukes av våre forfedre, kan du gjøre i dag. Enig, en moderne by er vanskelig å spekulere på hunden bjeffer. Og på sletten, med mindre du bor i utkanten av storbyen, kan ikke gå ut. Men noen metoder du kan adoptere.
 For eksempel, spådom av skygger. For det vil trenge papir (helst ta et stykke papir). Det må være en klem, ikke skachuyuchy med et tykt lag. Papiret er plassert på en plate og satt i brann. Når det er helt brent, sammen med en plate sette et stearinlys for å se på den skyggen som vil avvise brent papir på veggen. Tolkning er overlatt til skjønn av tall hadayuscheho, selv om det er i nærheten av de verdiene som brukes i spådom med levende lys.
 Jule spådom på voks
 For å gjøre dette, må du spådom formål selv lys og deres cinders. Dekorative fargede lys (spesielt gel) kan ikke ta. Ser parafinvoks eller. De utgjør i noen metallredskaper, smeltet i brannen før den helles i bollen med kaldt vann. I denne formen forskjellige former. Hvis du ser i denne frosne massen bygning, lover den å kjøpe ny bolig eller ekteskap, et tre med greiner som peker opp - det er glede. Men hvis du føler at sine hengende greiner, lover det til kjedsomhet og depresjon. Rask forutsi giftering eller et stearinlys. Gunstige anses symboler av blomst og stjerne. Men dypere grop eller varsle ulykke og sykdom. Tilsvarende forteller om kaffegrut, hvor alt avhenger også av din fantasi og evne til å se tegn. Tro resultater spådom eller ikke - du bestemmer, fordi alle disse ritualene tjene ett formål - å kommunisere med sin egen underbevissthet. Husk, ikke du indre stemme sa, bare du kan endre din fremtid og skjebne.  
Яндекс.Метрика