Hvordan vet jeg at jeg heter mannen i fremtiden?
 Ønsker du å raskt finne ut hvordan ditt navn er Mr Right? Vi bestemte oss for å bruke noen teknikker for å prøve å løfte sløret og se fremtiden? Det er flere tradisjonelle måter ganske enkel hjelp til å vite navnet på den fremtidige ektemann. Bare vær ønsket objekt, husk algoritmer og starte virksomhet. Det er mulig at resultatene åpner opp noe ukjent, ta deg en ny titt på deres venner begynner å nærmere forholde seg til den personen som tidligere ikke føre til at du bekymring. Det bør brukes ikke bare "luft" metoder basert på viljen til saken, men også ganske praktisk. Kombiner intuisjon, spådom og fornuftig tilnærming. Da er du sikker på å få riktig informasjon.
 Hvordan kan jeg vite navnet på den fremtidige ektemann gjøre? Riktig oppfatter tips
I spådom tror ikke alt. Det bør ha flere hemmeligheter til "fantastiske" informasjon virkelig førte deg bra.
 1.  Ikke forvent en hundre prosent. Jeg tror, ​​men ikke gjør resultatene av den endelige sannhet.
   Vurdere resultatene. Ta oppmerksom på hva du får pohadav for Mr Right - denne informasjonen kan du virkelig komme til nytte.
   Ingen grenser. Aldri plassere en barriere for å lære at navnet på din fremtidige ektemann er ikke som du ønsker. Hvis du finner mannen i din makt for å undertrykke ham vinne hjertet til sin elskede.
   Utvide horisonten. Med ulike spådom ikke constrict og utvide dine horisonter. En nærmere følelse for andre menn oppdager deres egenskaper, egenskaper, ikke vidmitayte noen bare som "upassende".
   Variety. Bruk forskjellige måter samtidig. Tenk deg hvordan det vil være interessant hvis du faller inn under ett navn gjentatte ganger. Men ikke glem - du magiker. Prøve ut ulike metoder for å hente ut maksimalt utbytte og i tillegg bruke algoritmer basert på objektiv analyse.
  Å forenkle oppgaven, kan du begynne med "magiske" metoder. De også gi deg tips for å hjelpe finne navnet hennes fremtidige ektemann, innskrenke kandidater til denne stillingen.
   Vi lærer navnet på hennes fremtidige ektemann. Noen enkle måter
  Den beste tiden for spådom - juletid. Men kan du gjøre det når som helst dag, med mindre du ønsker å vente lenge. Det viktigste - den rette stemningen. Hvem vet, kanskje du og sannheten vil åpne hemmelig? Bruk en rekke forskjellige metoder.
  1.  Den første disken. På kvelden en festlig dag, stå i nærheten av hjemmet. Vent, når du passerer en mann. Den første disken - et symbol på dine dommer. Din mann kan være akkurat det navnet du vil kalle dette som hans passer. Kanskje hvis vedtatt av kjent, du trenger ikke engang å spørre om navnet. Når du først så den fremmede, be ham om å gi hans navn. Legg merke til at den beste gjetning med noen venner, har dem stå ved siden av deg. Den første var en kvinne foran deg? Kanskje du ikke har tid til å gifte seg i år, eller er gjetter du "ble oppdaget."
    Ring og fotografering. Du har allerede en kandidat for ditt hjerte? Du har bestemt deg for å finne ut om han vil være din mann? Ta et bilde elsker, giftering og en lang tråd. Knyt ringen på en snor, bør du få noe som en pendel. Heve ring for et bilde. Hvis det begynner å implementere sirkulær bevegelse - denne personen kan godt være din mann. Når ringen begynner å dramatisk svinge frem og tilbake, er det anses å være en budbringer av separasjon. Tenk: hva blir det neste du har en annen person som du bare ikke ta hensyn?
    Ring og forskjellige navn. Din pendel ring du fortsatt trenger. Ta et stykke papir, ender det på et par små biter. Skriv hver manns navn. Navnene bør velges som vilkårlig og i samsvar med din omgangskrets. Overføre ring på en tråd i løpet av alle bitene av papir med navn om gangen. Hvis på en av avisene det begynner å rotere i en sirkel - Vær spesielt oppmerksom på innehaveren av navnet.
    Epleskall. Få navnet på den fremtidige ektemann gjennom vanlig kan du skrelle epler. Det bør være lang og ganske flat. Ta det forsiktig i sin høyre hånd og slippe tilbake over hans venstre skulder. Deretter vurdere hvordan huden din falt til gulvet. Kanskje nå den ligner noen bokstaver? Snarere er det den første bokstaven i Mr Right!
    Skip. For denne metoden, må du bygge en hel "hav" og "skipet". Ta et valnøttskall, calcine stearinlys, små biter av papir med navn skrevet på dem, en bøtte med vann og leire. Brosjyrer feste sirkelen til kanten av bollen. Tennpluggen i skallet. Lar din "båt" seil fra midten "av havet". Vent, da han sluttet seg til "bank". Han vil vise deg et stykke papir med riktig navn.
   UTTALELSE fornøyd, men ikke zanuryuytesya i dette yrke hodet. Du har fortsatt og objektive metoder for å hjelpe lære navnet hennes fremtidige ektemann mer sannsynlig.
    Hva er navnet på den fremtidige ektemann? Ser brudgommen blant venner og analysere
   Prøv å bruke ikke bare fortelle, men mer praktiske måter. Så har du sannsynligvis få nær sannheten.
   1.  Dagbok. Tren deg selv til å holde dagbøker. La dem være ganske kort, men regelmessig. Det tar ikke mye tid, men da vil du være i stand til å lære av bloggen din mye nyttig informasjon. Vi glemmer ofte de ulike hendelser, situasjoner og mennesker bare glattet med minne. Dette gjelder spesielt for de som har en masse prat. Bloggen din er nyttig for deg å bestemme de viktigste utfordrerne til setet mannen vil oppdatere minner fra forskjellige folk med hvem du noen gang har kommunisert.
     Liste over positive minner. Sitte ned og slappe av. Ta et stykke papir og en penn. Prøv å lage en liste over dine positive minner i løpet av de siste månedene. De må være koblet menn, helst singel. De kan forholde seg til situasjonen indirekte.
     En liste over navn. Nå komme ned til å lage en liste over guttenavn. På eget ark skrive ned navnene på alle mennene visste at en eller annen måte er knyttet til dine positive minner. Deretter foreta en ny, lengre liste. Slå tilbake alle menn med hvem du kommuniserer i løpet av det siste året.
     Analyse. Nå kan du begynne å analysere listene for å finne ut navnet på den fremtidige ektemann. Finn ut hvem de menn som deg, som du ikke har nevnt, og nå disse menneskene er interessert. Du vil sannsynligvis være i stand til å oppdage noe nytt. Ta kontakt med din dagbok sammenligne ulike lister.
     Score kriterier. Du kan definere flere kriterier og vurdere dem i alle mennesker. Ha en positiv en Kriteriet tilsvarer ett punkt. Lag en enkel liste og ved siden av hvert navn skrive score. Du vil merke at faktisk begynne å fordype deg i din dypere behandling av kandidater, legge merke til noe tidligere skjult dypt i underbevisstheten din og se de positive kvaliteter av de menn som ikke engang tenkt på.
     Kriteriene. Liste kriteriene avhenger av din personlige preferanse, utfylle den med sine poeng. Det kan være noe sånt som dette:
    pålitelig;
    ansvarlig;
    ærlig;
    vellykket;
    ærlig;
    en følelse av humor;
    legger merke til deg;
    gjorde komplimenter;
    hjulpet;
    tilbys ingen hjelp forespørsler fra utsiden;
    delikat;
    hardtarbeidende;
    modig;
    Du er med ham mange felles venner;
    du liker det.
     Resultater. Deretter vurdere resultatene av arbeidet. Du vil se at åpnet mange venner på nye måter, eller sett på menn, som brukes til og ikke lenger legger merke til dem.
    Her du allerede har en liste med navn på kandidater til kona! Velge hvem du mest liker. Visste du at navnet hennes fremtidige ektemann. Nå gå videre - erobre din kjærlighet.  
Hvordan å lære raskt korssting? + Video leksjoner

For å være i stand til å krysse søm bør hver kvinne. Det er bare noe som kan hjelpe deg å diversifisere din dekor, dekorere den med sine arbeider.

 Brodere riktig


Hvordan å lære raskt korssting? + Video leksjoner
 For å starte, ta en hvit flekk, fjerne de langsgående og tverrgående filamenter vidrahuvavshy 5 eller 4 på hver side. Stoffet er konvertert inn i nettet. Materialet Broderi klar. Vurdere måter.

 Korssting


I broderi sting under vil se det samme som forsiden. Før den nye rullebanen krysser, før du starter, sikring tråden. Plunging nålen inn i venstre hullet på torget, skli ned tråden og sende nålen til høyre for firkantet hull. Det viser seg at tråden som den krysser torget. På vrangen alt er det samme. Komme til den andre delen. Vkola spillet i riktig hull av boksen og komme ned nålen ned i venstre hull. Boksen vil bli krysset tråder tvers.
Øve, brodere dermed stripete stoff. Deretter begynne å brodere mangler firkanter. Dermed baksiden begynner også å dukke broderi sting.
Double Cross
Hvordan å lære raskt korssting? + Video leksjoner
 I dette tilfelle begynner å brodere som vanlig, men gjør kryss stikke en nål i midten mellom de to øvre punkteringer, og egen søm er koplet til midten av den nedre side. Det samme er gjort med sidene.
Napivhrest
Hvordan å lære raskt korssting? + Video leksjoner
 Også kalt et maleri. Det er en to søm som ansikts- og vrang masker danner en linje. Dette gjøres i to etapper. Første sy fra venstre til høyre, sette diagonale ansikts masker på grunn av tråder. Som et resultat av den seamy side av det ser ut på samme måte som foran. Og deretter begynne å brodere bakover. Punktering bør gjøres på samme sted, og for første gang.
Braid
eller lozynku. Broderi lå flat stripe og fylle krysse baner. Det første pierce stoffet direkte på øverst til høyre og deretter til høyre til venstre. Neste maske bør gjøres riktig og ned, og etter en diagonal søm.

 Råd


 •  Prøv å gjøre de to hender. Mens høyre hånd vil jobbe hardt i desember fra bunnen opp, vil den venstre gjør det motsatte.

 •  Bruk bilateral nål.

 •  Gi øynene dine en pause. Ikke glem om gymnastikk for dem.

 •  Etter at broderiet proutyuzhte det på baksiden.

 •  Video Tutorials

  Яндекс.Метрика