Ideer for en fotoseanse på gatenUtendørs fotoseanse eller filming på gata - den første i verden i populær type uprofesjonelt skyting, og etter et sekund studio i profesjonelt. Denne høy hastighet er berettiget, fordi der er det ikke på gaten, vi ofte foretrekker å holde improvisert fotoseanse, fra enkle skudd til såpe retter, i beste fall, refleks, og avsluttes denne skyting, fortrinnsvis med forklarende fotograf.
Foto økter utenfor har blitt en av attributtene til daglige turer, ikke planlagte eller planlagte møter, arrangementer, og deres resultater - raskt komme sammen på sidene av sosiale nettverk. Mekanismen for slik skyting enkelt som to pluss to - "kom ut, så en interessant sammensetning (valgfritt), fotografert, skissert i et sosialt nettverk." Og mens mange folk rett og slett ikke bryr seg hva resultatet av fotoseanse og medfølgende bilder, for å si det mildt, ikke veldig bra i innhold og kvalitet. Imidlertid kan denne sjangeren av fotografering bli kalt en del av subkulturen - en hyllest til moderne trender. Hvis du avviser den vanlige bilde rapport om tid borte fra hjemmet, med en fotoseanse på gaten kan gjøre virkelig verdt innspilling viktigst - tilbringe dette tilfellet en brøkdel av tid, tålmodighet og kreativitet. Hemmeligheten til en vellykket fotoseanse gate ligger en god idé å skyte, som klart skiller den fra det hverdagslige og ofte uinteressant for andre enn deltakerne photoset, rammer.
Så selv om du ikke planlegger noen photo shoots, og de popped i fremtiden (for eksempel en venn tilbød seg å ta bilder eller idé du droppet en sjelden hendelse for å ta del i et profesjonelt fotoseanse bekjent / rabatt), bør du ikke fortvile. Hvis du har tid til å forberede seg, så dette alternativet vil bli diskutert i dag ideen om en fotoseanse på gata-stil mote, men hvis det ikke er tid for å si det enkelt, har du tilbud om å delta i skyting her og nå vurdere ideen for utendørs fotoseanse - fotoprohulyanku. Nå, for at de foreslåtte ideer.
Ideen til fotografering utendørs - collage "fotoprohulyanka"
Selve betydningen av en fotoseanse i sjangeren av en tur er å passere gjennom bilder av en periode. Det er ønskelig at denne fotoseanse var et manus. Når du trenger å holde posering selvfølgelig ikke for zazhymatsya og prøv å ikke grimase, men for å vise følelser i passende ramme. Bare vær deg selv og la din ledsager / ledsager og avlaste deg om dette. Som deltaker i en fotoseanse kan være alle, uansett hvor mye du folk - selv to, selv tjue. Til en collage ut av interesse, gjør bilde under en fotoseanse i ulike sjangere: stående isolert, portrett, gruppe, isolert full lengde, full-lengde gruppe, med forbehold skyting (opptaks detaljer) - for eksempel hvis hendene bukett, kan du fjerne portrettfoto med ham og en haug av separat og deretter kombinere det hele inn i en collage. Her er ideer for photo shoots og en tur i sjangeren collage eksempler:
Ideer for en fotoseanse på gaten

Ideen om feiring og lystig stemning. Gjennom denne ideen kan formidle din positive holdning og bilder ser lyse, morsom, til tross for at situasjonen rundt deg. For foto shoots krever attributter helligdager (eventuelt sammen): ballonger, bobler, kjeks og så videre. I denne fotoseanse har du lov til å tøyse rundt som ditt hjerte ønsker. Ta hans galskap (i god forstand) i ulike medier og ikke glem bevegelser i motivet. Tenk på historien ideer er egnet tomt på humoristisk bakgrunn.
Ideen om romantikk. Vi har allerede sitert eksempel på blomster. Det finnes andre måter å få inn et bilde økt romantikk. Egnede leker, himmel lanterner, vin (drikke alltid med vakre briller i stedet for plast kopper), fruktkurv for en improvisert piknik utendørs, spredt på bakken / vann roseblader og så videre.
Ideen om nostalgi. For dette fotoseanse kan ta bøker (for eksempel ideen til fotoseanse: Jente trist bilde, sittende på en benk i parken, bøyd over et volum på noen klassiske). Neste - fotografering. De kan være spredt ut på bakken, brenne, la elva og så videre. For Collage i denne sjangeren ikke glem å separat fjerne sjangeren opptak av et motiv som dupp eller brenne bilder. Det ser veldig imponerende i tandem med portretter lignende nostalgisk stemning.
For å få collage vil du ha lært det grunnleggende Photoshop til slutt sammen flere bilder til ett collage som ville mynyystoryyu gått og ideen om ditt foto session (se eksempel i fotocollage artikkelen).
Ideen om utendørs fotoseanse - mote på byens gater
Utarbeidelsen av denne fotoseanse og realisere visjonen du trenger å gjøre makeup stil mote og finne et passende antrekk. Men hovedrollen i skyting spille selv er iscenesatt - hvordan du posere. Hele stilen av moten er nettopp posisjonerer sjangeren. Ja, du kan bruke over alt, det spiller ingen rolle, men for å ta de nødvendige posisjon, og som et resultat få et flott resultat. Eller du kan selv bla uendelige moteblader og studere makeup og klær modeller og stillbilder gå galt, som ønsket. Så bare være dristigere og gjerne sette denne ideen er riktig. Ved gjennomføringen av dette fotoseanse ser fantastisk.
Ideer for en fotoseanse på gaten

For å passe denne ideen positurer, gitt som et eksempel på bildet. Ta hensyn til hvor naturlig og avslappet kaste seg modell under en fotoseanse. Spesielt på ansiktsuttrykk - den skal vise sjanger, samt holdning. Non idea litt pretensiøs ansiktsuttrykk, med fokus på glamour, romantikk eller drama.
Sjekk ut dette bildet økten kan være i form av en collage. Bedre i en collage kombinere opptil tre bilder, for eksempel - en helaftens vertikal stående eller portrett lukke opp med fokus på lepper / øyne, pluss bygge vertikale portrett eller brystet. Ideen om en tur er også egnet for overføring av skriptet stil mote fotoseanse.  
Hvordan lære å lese poesi råd

Alle barn i barnehagen lærer å lese poesi, bare kan utforske alle barn, men les det med et uttrykk ikke alt. Hvorfor? Og fordi ingen lært dem hvordan de skal gjøre det. Lærerne rett og slett lavere vurdering hvis du ikke klarer å lese den vakre dikt. I dette tilfellet, den viktigste rollen intonasjon. Det må følges opp selv når du leser ren tekst, men i tilfelle av poesi er det viktigste. Men dette og lære hva du kan gjøre, som er i samsvar med reglene? UchyЭto fortelle deg om det i denne artikkelen.
  •  Det første du må gjøre for å en god dikt høyt i offentligheten, det forstå dens betydning. Prøv å analysere, til hvem det er dedikert, hva følelser forfatteren ønsket å formidle til leseren hva han ønsket å si og gjøre med det. Så sørg for å lære teksten. Selv om du tror at det vil være i stand til å spionere på en brikke, trenger ikke mye å forvente det.

  •  På grunn av spenningen du bare ikke kan se teksten. Og publikum er bedre egnet til å høyttalere som ikke prøver å snuse. I dette tilfellet, er ytelsen oppleves publikum mer oppriktig. Du må lese diktet ut så mye som du trenger å huske på atDer til pause, og hvor det motsatte akselerere. Du kan også vurdere før forestillingen, som legger vekt bør spørre.

  •  Naturligvis, alle språk oppfattes bedre hvis den er klar og presis. Ikke til betinget være nyttig forberede maskinen språk den kommende hendelsen. Det er mye spillerom artikulasjon øvelser, som du kan bruke. Folk som jobber innebærer offentlige taler, rådes til å gjøre disse øvelsene hver dag, og før forestilling av "varme opp" artikulasjon.

  •  Når du lærer å lese poesi, kan praksis foran speilet. Så du se dine ansiktsuttrykk. Ofte folk tror at på et tidspunkt er de prøver å vise ens emosjonelle tilstand, men fra siden det ser annerledes ut. Når du leser diktet, trenger ofte å si noen lang setning i ett åndedrag. Det er derfor fagfolk involvert i luftveis øvelser.

  •  Før de viktigste resultatene takle spenning ellers vil det bli hørt i stemmen hans, selv om du prøver å vise at det ikke var bekymret. Voice best formidler vår stat. For å prøve å roe ned, kan du gjøre noen dype åndedrag, forestill deg at du er på et sted hvor rolig og koselig.

  •  Diktet - er, først av alt, følelser. For eksempel, hvis du analysere et dikt med tittelen "Hvordan hyggelig å være i stand til å lese," kan du se hvordan forfatteren snakker om gleden av et barn som har mestret leseferdigheter. Ikke riktig å lese dette verset jevnt og rolig. I stedet bør det gjøres muntert og energisk. Og, selvfølgelig, bør talen være raskere enn, for eksempel, leser brevet til Onegin Tatiana.

  •  Video Tutorials

    Яндекс.Метрика