Poserer for en fotoseanse sammenEnhver form for skyting kan deles opp i enkelt- eller gruppe. I det første tilfellet er det lagt vekt på den samme modellen, mens i bakgrunnen kan være andre modeller, men at de ikke trekker seg like roller. I det andre tilfellet blant alle deltakerne like rettigheter for hovedrollen. Så hvis du planlegger en fotoshoot sammen med hennes unge ektemann eller en venn, vær oppmerksom på at denne typen skyting krever å ta hensyn til rammen som du og den andre parten i like proporsjoner. Hvis du er i denne skyting vil dominere noen en, er det ikke mulig å vurdere tandem (hvis to personer) eller gruppe.
De fleste jenter er fotografert sammen med en venn er, og dette er først og fremst på grunn av det faktum at jo sterkere sex noen ganger delt kvinnelig ønsker å tilegne seg felles stab. Men unntak finnes, så i denne artikkelen beskriver vi de mest lønnsomme positurer for en fotoseanse med en venn og kjæreste.
Poserer for en fotoseanse sammen med en venn
Selv med hvem du fotografere med venn eller kjæreste, poserer for en fotoseanse for å bli den neste konfirmasjonen. Skiller det etter sjanger foto: poserer for et portrettfoto i full vekst, kombinert. Det er divisjons positurer avhengig av hvor deltakerne fokusert visning fotoseanse. Det er tre alternativer: du ser inn i linsen alene, den eneste som ser på kameraet, og du både ser ikke på kameraet. Selv som et alternativ - positurer i bevegelse, som kan kombineres, for eksempel, en deltaker sitter, den andre å være i forkant av eller mot, er det.
Poserer for en fotoseanse denne typen kjæresten tillate bruk av ulike stiler. En meget populær stil "fashion". Det utgjør mye faglig modeller posing. Også egnet naturområde i romantisk stil. Alle måter kombinere positurer under opptak. Stadig eksperimentere. Hvis en tematisk undersøkelse, prøver å få ett motiv i hans bilder, lage lignende Macomb, hår, kledd i samme stil. Dette tematisk gjøre bildene lysere, slik at du vil se harmonisk og din holdning vil utfylle hverandre positivt.
Poserer for en fotoseanse sammen

Mest lek poserer på kontrasten. For eksempel, sitter en modell, den andre - er å sette hodet på knærne. Eller en modell stående ansikt til fotografen, den andre vice versa - snudde ryggen og ser ut på skulderen. Alternativene for skyting poserer sammen med en venn, som sådan, veldig mye. Det eneste som er uakseptabelt i rammen, er det elementære feil i posering - out "hender / føtter på sømmene" når modellene er navytyazhku ikke gjøre noen bøy i kroppen av unaturlige stillinger eller "cut" hands down. Derfor, for eksempel, hvis du kjører fingrene inn i håret hans, legger ikke skjul alle børsten helt eller sette den på hodet, la det bli sett fra strand. Hvis du har lang kjole til gulvet, når du tar en liten trekke ham til side for å avdekke føttene litt. Videre, ingen direkte hånd slik at albuene ser direkte på kameraet - det er bare stygg, og refererer til en rent maskulin posering.
Poserer for en fotoseanse sammen med kjæresten
Deltakelse i denne formuleringen krever sterkere sex, i det minste, utholdenhet og, som et maksimum, en brøkdel av et ønske om å bli fotografert. Tvunget kjære ikke, så hvis din favoritt fotoseanse motstår bedre øve press på den, fortsatt uten hans ønske du få bilder av disse "jente og en kortstokk." Men hvis den fromme ga bra - gå for det. Føl deg fri til å gå videre med planlegging positurer for en fotoseanse. Deres valg bør være basert på skytesjangeren, enten det er "fotoprohulyanka" eller "lavstori", studio foto session - hver retning vil passe både generell holdning og svært individuelle bare i ett fag.
For bilder med kjære sammen, positur du relevant ømhet, nostalgi og romantikk. Disse følelsene kan føres gjennom armene, ser, fokus på detaljer.
Poserer for en fotoseanse sammen

For dristige naturer vil også utgjør et sted av lidenskap, sensualitet, flørting. Det nøler ikke med å eksperimentere uten zazhymaytes. Jo mer avslapping i disse sjangrene, vil sannsynlig føre seg.
Sammen med sine kjære kan også prøve å fange utgjør en tematisk natur. Du trenger for å koble bildene dine i én retning. Veldig interessant løsning - stil "hippie" style "mørk" (Dracula og hans brud, heksa og hennes student) photoshoot ridning i dresser og amazon kriger fotoseanse banditter i bildene, som Bonnie og Clyde.
Ikke glem om emnet i romantiske omgivelser, for eksempel kafeer, piknik og så videre. Poserer for det å være full av ømhet, tegn på femininitet, mildhet, sjarm en jente og mot, dyd fyr.  
Riktig konstruksjon av rammen (bilder)
 Fotografering er den mest utbredte beundring. Dagens nivå på digital fotografering gjør at alle kan føle en fotograf. Kameraer automatisert slik at de er i stand til å velge modus innstillinger. Men kameraet aldri være i stand til å velge en ramme for deg at du vil fjerne, det bildet som du likte. Og her kommer årsaken til faglig kvalitet fotograf. Kan han bygge en ramme på riktig måte, vil han interessant og spennende bilde? Det er noen regler som oppfyller ønskelig når du skal fotografere.
 Hvis du har bilder av barn eller dyr, bør du ikke være lat, og helst ned til bakken, men samtidig se nøye slik at horisontlinjen ikke går gjennom hodet. Stanse overføringen av ideer og synspunkt av observatøren på hoved området bør ta vare på tilstedeværelsen av skråstilte linjer i bildet, bør de bidra til å finne viktig i bildet.
 Når du tar et objekt i bevegelse ikke glem å forlate stedet før ham lik litt mindre enn en tredjedel av bildene for å formidle dynamikken i kraft og bevegelse. Prøv å holde de lyspunkter ikke distrahere betrakteren fra hovedhandlingen av bildet.
 Det er også viktig å se til at hovedobjektet ikke er blandet med bakgrunnen, kan du bruke ulike teknikker for sin isolasjon, for eksempel sollys og skygge. Det er ikke ønskelig å treffe skutt av tomt mellomrom uniform, for eksempel absolutt himmel uten skyer. Når du fotograferer arkitektoniske områder bør holde kameraet veldig greit å unngå forvrengning når du fotograferer bygninger geometri. Hvis du fotograferer et portrett, så for minimal forvrengning og riktige proporsjoner ønskelig å fjerne fra brystet eller midjen. Fokusering linsen gjør øyet er fjernet, som de burde være spesielt tydelig.  
Hva er et chakra?
 Chakraene - det er det som gjør levende fysiske kroppen, koble sammen det fysiske, følelsesmessige og åndelige natur. Chakraene anses steder hvor vital energi eller prana person som kommer inn i energi-kanaler og er grunnlaget for et fullverdig liv.
 Chakraene - en slags trakt som roterer og flytter Nourish menneskelige liv energikilder, balansere det åndelige, emosjonelle og fysiske helse.
 Det er sju store chakraene, med unntak av de som ligger utenfor de terrestriske og fysiske legemer av mannen.
 De er en spesiell del av de astrale og eteriske kropper, med deres navn, farge og funksjon. Merk at tilstopping chakra gir betydelige feil i feltet, som det er ansvarlig. La oss se på grunnbeløpet av vitale energi-kanaler, så vel som områder under deres kontroll.
 Første eller Root Chakra - rød (muladhara) er i størrelsesorden plassering reproduktive organer. Det er det fysiske aspektet er roten vitalitet og livskraft din sikkerhet.
 Sekund, Sakral chakra (svadhystana avgir oransje og lagret i lysken og nedre del av magen. Den styrer Følelser kreativ og seksuell energi.
 Tredje chakra (Manipura) tar den gule delen av mage-tarmkanalen. Det representerer din personlige intellektuell energi og frihet.
 Fjerde Hjertechakraet (Anahata avgir grønn og plassert i solar plexus, hjerte og lunger. Det er ansvarlig for kjærlighet, medfølelse, healing, medfølelse.
 Femte, opptar Gorlova chakra (vydshudha) blå region hals, skjoldbruskkjertelen. Under hennes styre ditt ønske om å samotrealyzatsyy, kommunikative og uttrykksfull tale.
 Sjette Chakra eller Third Eye (Ajna), en av de mest mystiske, indigo. Sin full drift som velger kun de svært få medlemmer av menneskeheten.
 Det ligger midt i den midterste linjen kobler øyenbrynene. Ren og forbedrer intuisjon chakra er åpen, gir muligheten til klarsyn.
 Til slutt, den syvende chakra Crown (Manipur) - er hvit eller lilla som vi sier på toppen og er ansvarlig for vår bevissthet og forhold til Gud.
 Tilstopping chakra kan bestemmes ved spesifikke funksjoner i sin etterlevelse og nærhet til plasseringen av vitale organer.
 For eksempel, hvis korket hjerte chakra, kan du føle deg ensom, isolert fra venner og familie. Det kan også påvirke hjertet aktivitet. Eller hvis du føler en trussel eller fare, så mest sannsynlig har du noen problemer med fordøyelsessystemet.
 I tilfelle du ønsker å si noe, men for noen grunn inne kan ikke gjøre dette, så har du sannsynligvis har et problem med halsen.
 Men hvis den er tett tredje øye, kan du føle en hodepine, og hvis du er ikke vanskelig å forestille deg selv i stedet for en annen, eller du eier ekstraordinære evner, må du huske på at enhver form for følelser kan trekkes på grunnlag av en magnet. Det bør bære byrden og andres smerte? Er det lettere å fjerne chakraene og gjøre dem rotere kraftig i det samme selv? Videre tar tømme chakraene bare noen få minutter om dagen, men ta deg harmoni, god helse og en positiv innvirkning på din intuisjon.  
Яндекс.Метрика