Hvordan lære å lese namaz menn og kvinner?

Hver religion har sine egne krav og nyanser til tjeneste for Gud. De kristne er ikke veldig strenge. En mann trenger å gå i kirken og observere faster i løpet av ferien, men muslimene å tjene Allah kravene er ganske høy.
Gjelde for Gud skal være ansvarlig og forsiktig. Opprinnelig ritual kan virke komplisert, men så vil det være bindeleddet mellom Gud og troende. Dette vil hjelpe deg bønn om hjelp og tilgivelse og oppriktig ros Herren. Reglene er enkle bønn lesing, og hvis du leser dem, vil du forstå det.

 Vilkår leser namaz


Den første regelen
Bønn er en daglig bønn, som er gjort fem ganger om dagen. Derfor er det nødvendig å kjenne bønne syklus, som består av rakaatov - prosedyre og ord.
1. "Fajr "-.. Morgen bønn, Den består av to rakaatov å vite ikke bare konsistens, men også for å lære de aller rite begynner når forsvinner mørket av natten og slutte med de første solstrålene, nå vet du hva en morgenbønn.
 a) Be må returnere til siden kyble (House of Allah) å heve armen og sier: "Allah? i Akbar "(Allah er størst).
 b) Deretter lage en høyre til venstre og si: "Jeg appellerer til Gud om beskyttelse fra den forbannede Satan."
 c) Nå bør lese Surah "Al-Fatih."
Å lære visuelt, hvordan å lese bønn på slutten av artikkelen vil vi gi opplæringsvideoer.
 d) Det neste trinnet er å lese flere vers fra Koranen.
 e) Etter at bønn gjør midje bue med ordene "Allah? i Akbar ".
 e) Dessuten må denne buen være ledsaget av ordene: "Hellig er min store Herre" (tre ganger).
 i) Nå kan han ta seg sammen, men samtidig sa: "Gud hører de som prise ham. Vår Herre, ros være bare til deg. "
 i) Uttrykket "Allah? i Akbar "må ledsages av en bue til bakken og uttalen av" Hellig Høyeste min Herre "(tre ganger).
 i) Deretter troende utbedres med ordene "Allah? i Akbar "er litt av en sittende posisjon og begynne å be om tilgivelse:". Min Herre, tilgi meg, Herre, tilgi meg "
 l) "Allah? i Akbar "troende gjør en annen bue til bakken, ledsaget av tre ganger den setningen:" Subhana rabbyyal- 'A' (Holy Herre min høyest).
Her er den første rakaat og over. Pray utbedret med ordene "Allah? i Akbar ", reiser seg og starter andre rakaatu. Alt blir gjentatt igjen.
 k) Appell til Herren slutter med det utbedres med ordene "Allah? i Akbar "og lese bønn på kne. Disse bønnene er kalt "salyavat" og "tahyyyat."
 l) Og til slutt, må han snu hodet til høyre og si: `Assalyamu alyaykum UA Rahmat-illallah? "(Fred være med deg og nåde av Allah), og deretter gjøre det samme mot venstre.
Det er en plikt for alle muslimer er å lære å lese namaz. Dette er ikke en så vanskelig øvelse.
2. "Zuhri" - Den andre bønnen, er midt på dagen. På denne tiden solen fra senit punktet begynner å helle mot vest. Ritualet består av fire rakaatov.
3. "Asr" - Den tredje bønn, går i ettermiddag. Så ting begynner å kaste skygger. Under bønn solen blir rød. Denne bønnen også fire rakaata.
4. "Maghreb "- Det fjerde bønn, det kalles Vesten. Den består av tre rakaatov. Da solen kommer over horisonten og bønn greit inn i femte bønn.
5. Så snart den røde solen varierer mørket, er det på tide "Ishi" - Natten bønn. Rakaatov fire.
Forskjeller i bønn det er lite, bare den andre raakate etter sudzhuda, den troende oppstår ikke umiddelbart, men satt og leste en bønn "tahyyyat." Så, med ordene "Allah? i Akbar ", får han opp fra knærne og startet den tredje rakaatu. "Al-Fatih" - Sura mer, lese bare de to første rakaatah, og i det tredje er det ikke lese.
Den andre regelen
Vask. Det er liten (voodoo) og store (harpe). Bønn er ikke gyldig, hvis ikke respektert rituell renhet. Voodoo innebærer en viss rekkefølge for å rense forskjellige deler av kroppen.
Den tredje regelen
Klær. Du kan ikke bruke stramme klær, som kroppen må være ren, men dekker skuldre og knær plotte det til et belte. Jentene gjorde alt kroppen forblir stengt unntatt armer.
Den fjerde regelen
Den fjerde regelen er at når en person ber, skal han bli returnert til side kyble. Kan bli guidet av moskeen, bygget dem i retning av Mekka.
Femte regel
Denne regelen sier at en muslimsk bønn må komme fra hjertet.

 Nå noen regler for jenter


Allah vil ikke akseptere bønn om hun ba uten tepper. Du kan ikke gå med trange klær og gjennomsiktig. Vasking vil ikke være gyldig dersom jentene hud vыmazana maling, lim, etc., og hvis vannet fordi malingen ikke treffer på spikeren. Unntaket kan være bare naturlige maling. Når hun gjør bevegelser, må det være flere sammenkomster ikke heve hendene høyt, albuene presset til sidene, holde føttene sammen, og i løpet av baugen magen presset til lårene. Muslimske kvinner kan gå til moskeen, men heller be hjemme.

 Video Tutorials
Folks mars på skiltTil tross for at mange mennesker nå tror på global oppvarming støtende, minner mars oss ikke helt våren. Mer presist å si at du starter 1 mars kalender våren, men varmt og klart vær vil du oppleve ikke snart.
Tegn på vær og avlinger
Folket mars måned lenge vært forbundet med karneval, med ledninger vinter. Det er et slikt skilt: hvis før starten av olje en uke, på søndag, vil uvær er oppstått store glede sommer høste sopp.
Tordenvær hvilken som helst dag i mars kjøling. Når du ser en lange istapper på taket, vil våren i år være lang. Hvis lynet gnistrer, men absolutt ikke høre torden i sommer ikke forvent et stort antall regn er sannsynlig at det vil være tørr.
Folk i prymecheno mange fenomener forbundet med påfølgende endringer i været, for eksempel:

- Bird sang i mars - noen få dager vil være varm og solrik;
- Raskt snøsmelting - på våte somre;
- Mye av bjørk sap er flytende - hele våren er sikker på å være varm;
- Holder is og vann går - innhøstingen år og været er ikke behagelig.

Hvis du merker at mars vinden ofte, så denne sommeren vil sikkert være regnfull, men klart og tørt korn mars bebuder fruktbarhet. Raising grunnvann og flom - det markerer invasjon av skadelige insekter i sommer. Når mars ikke lekker vann i april til og med gress vil ikke vokse.
Hvis du ønsker å vite mer om de høste våren avlinger og hage grønnsaker i høst, så ta en titt på mars snøstorm, ujevn og bølgete snøen faller på dyrket mark vil sette pris på dens kvantitet. Påvist tegn mars viser at avling året varsle sjeldne frost i den første måneden av våren.
I mars, den varme vinden blåser? Du vil finne en varm, men regnfull sommer! Og når du er i midten av denne måneden i gården varmt og klart vær, sommer også vil nyte solen og varmen.
Hvis du er en jeger eller bor i nærheten av skogen, så se etter fugler i mars. Når de ikke vil falme, lange våren er kjølig og kanskje til og med frost.
I mars torden? Hvis det er den første av denne måneden, og nordavinden blåser, er våren kald. Østavind i denne situasjonen portends en tørr og varm vår, western - våt, men sør - det varme vårværet.
Når tidlig start i mars for å smelte snøen, ta deg tid til å nyte! Ifølge nasjonale tegn dette betyr at ikke vil snart alle til slutt smeltet. I tillegg er tidlig på våren et tegn på at sommeren vil vi ha massevis av verdiløse dager.
Når snøen smelter mars nord for maur hauger på nordsiden, er sommeren lang og varm, og når den sør og sørsiden, tvert imot, kort og kald.
Ifølge nasjonale tegn når denne måneden våren snøen smelter fra solen, vil den kommende sommeren være fruktbart, og regnet - vente tørke. Også Urozhaynoye sommer varsler mars mange rumpetroll i bassenger. Både tidlig avreise bullfinches, kraner og store pupper mars tyder på at våren kommer tidlig og ganske raskt.
Med mange tegn assosiert fauna mars:

- Rooks flyr i gamle reir - en varm våren;
- Kom fatty villender - Våren er lang og kald;
- På solsiden av fuglene bygger rede - sommeren er solrik glede og pent vær;
- Gjess flyr høyt - vann vil være mye, om i det hele tatt lite - svært få;
- Spring flyr mange web - sommeren er veldig varm;
- Det er mange mus - høste i år er svært dårlig;
- Bees sitte på Cherry Blossoms - Cherry bjørn.

Været kan være bestemt og trær i mars. Tegn si at hvis bjørk opushaetsya fremover, vil sommeren være tørr, og hvis Maple - vått. Når bjørk blomstre denne måneden før or, vil sommeren sikkert være tørr, men når or bjørk fremover - vått.
Sprukket bark på et stort antall trær forteller oss at så snart verftet vil være klart og tørt vær. Men hvis du ser at zatsviv løvetann, over den lange sommer skiltene bør ikke forventes.
Kortsiktige værmeldinger for nasjonale tegn kan gjøres, og bemerker meteoyavyscha mars:
- Crimson Dawn - til vind;
- Måned horn ned - dagen er varm;
- Horns måned kjølig og lys - frost;
- Skyer flytende høy og rask - et sikkert tegn på godt vær;
- Skyene beveger seg i én retning og raskt - være varmt og klart;
- Flytende skyer motvind - forvente dårlig vær;
- I redusert overskyet vær kveldshimmelen, dør vinden nede - for å fryse.
Tegn etter dag i mars
1 mars - dagen-Sebaste Plyushchikha. Hvis været er varmt Evdokia, hele våren klare og varme.
2 mars - Theodore Tiron. Vær den dagen viser oss at sommeren er: klar - lang og varm, klart - vind og regn.
3 mars - ser ingen fugler fløy, havregryn siden deres ankomst varslet den raske forkant av varme.
4 mars - dagen Fedotov. Hvis denne dagen er snø, ikke gresset ikke engang vises i april.
7 mars - Mauritius og Athanasius. Folket sa at hvis en hakkespett banke Mauritius, vil våren være kaldt, finker sang - forvente dårlig vær og fugl - det vil være varm.
11 mars - Dag Porfyr. Hvis du ser en vanndam i morgen, dekket med is, er sommeren varm.
12 mars - hvis den dagen Prokop - Perezymnyka du allerede se fuglene fløy, høsten dette året please.
13 mars - Day of Basil Kapelnyka sør vind og kapezhom portends varm sommer.
14 mars - Evdokia Plyushchikha å være sol og snø overflaten er grov - et tegn på at innhøstingen vil være i orden, men flat snø forteller oss om avlingssvikt.
15 mars - Fedot. Skiltene si når Fedota verftet snø, vind eller snøstorm, gress, vil vi ikke se i lang tid. Denne dagen har også prøvd sommeren, vinden blåste fra nord - vil være kald sommer i sør - våt men varm.
17 mars - Gerasimos Hrachevnyk. Heter så denne dagen fordi vanligvis fløy i dag Rook. Hvis det ikke var synlig, folk sa at den raske oppstigningen av snø ikke kan vente.
19 mars - dagen av Arcadia. Frost på Arcadia portends førti frost om morgenen.
20 mars - på Basil Kapelnyka kaldt og overskyet natten - et tegn på at vil frost.
21 mars - dagen hvis flytende skyer høye og raske, må de neste dagene være godt vær.
23 mars - Kondrat. Tordenvær, ifølge skiltene, det innvarsle en vellykket år i form av utbytte.
24 mars - Dag Efim. Mangel på kaldt den dagen betyr at sommeren er varm og tørr.
26 mars - til Nikeforos bør se ikke kommet lerker og finker. Hvis den første i ryggen end finker, og deretter vente på forsinket kaldt, men lover å komme tilbake Lark rask varme. Tåke den dagen - et sikkert tegn på sommer regnvær.
27 mars - Michael. Du vil høre torden, du vet at sommeren er rik på frukt grønnsaker og frukt. Det vil være et godt år hvis solen er rød ved soloppgang eller i morgen himmelen vil være synlige lilla blinker.
29. mars - hvis dag er varmt vær i gården, alle vårmånedene er varme.
31 mars - i bakkene begynte å dukke opp blomster mor og stemor fly eller mygg-tolkunы? Forvente rask varme.  
Яндекс.Метрика