Hvor rart å feire nyttår

 Hver nasjon har sin egen måte å feire det nye året. I Vesten gir barna gaver munter Santa Claus, slaverne kommer julenissen med hans barnebarn Snow Maiden i Norge barn vente godbiter fra geiter, Ecuador brenne enorme hjemmelagde dukker som en mann, men selv эkvadortsam gå lei av moro tradisjon, og deretter kommer en fancy og festlig "vilkårlighet"! Uvanlig nyttår til deg og dine venner vil gi et hav av glede og huske.


 Uvanlige ideer for det nye året


 For å feire det nye året moro ikke nødvendigvis radikalt endre og omorganisere alt "opp ned". Noen ganger er det nok å gjøre bare et minstemål av mangfold i vanlig tradisjon, for eksempel, i stedet for et juletre til å dekorere en stor potteplante. Vi foreslår at du gjør deg kjent med den mest ekstravagante og uvanlige måter morsomt å feire nyttår.


 Masquerade


 Ordne maskeradeball hjemme eller i et leid rom på forhånd. For dette formålet, egnet selv vanlig iskrembar sovjettiden. Dekorere rommet før ferien, spør fagene masquerade. Dette kan være alt fra tradisjonell venetiansk natt, endte zombie-tema fest eller anime. Nå er den morsomme delen - lage en invitasjon til en fest og skrive ut mange eksemplarer. Før ferien tur rundt steder der folk samles dine interesser (klubber, barer, skate dekk, bibliotek tross alt) og gi bort invitasjoner til fremmede som møtes der.
Hvor rart å feire nyttår

 Selvfølgelig, ikke glem om dine venner. Denne uvanlige måten å feire det nye året vil gi deg ikke bare en masse positive morsomme kostymer, men også gi mulighet til å få nye venner i denne magiske kvelden! En tur i utlandet Arranger en minneverdig vinterferie i varme områder! For nyttår reiseselskaper tilbyr en rekke attraktive alternativer for reiser til eksotiske destinasjoner. Og, hvis du går til Tyrkia, Egypt eller en av de mange populære feriestedene kan trygt regne med en vennlig selskap av de mest ekstravagante fyr som deg.
 Hvis du ønsker å bo i denne fantastiske kvelden sammen med en betydelig andre, kan du gå mindre "okkupert" turist steder som Afrika eller Mexico.
Hvor rart å feire nyttår

 Hvis du frykter at du ikke kan føle den ønskede stemningen i et meget varmt klima, ta en tur til "aller helligste" nyttårs ånd - Lappland. Morsomt å se det nye året i nabolaget til Julenissens hus, beundrer nordlys? Dette ferie du aldri vil glemme!
Hvor rart å feire nyttår


 Ut i naturen


 Husker hvor morsomt ferie tegnefilm tegn møtt "Prostokvashino"? Følge eksempelet til snarrådig onkel Theodore og hodet ut av byen! Hvis du ikke har landsted, leier det på forhånd. Pynte juletre som vokser i nærheten av huset, spre varmt bål, koker grillen eller koker gløgg. Endre klimahendelser som mulig, og du vil huske denne uvanlige nyttår i naturen.
 Godt å vite: I det nye året, kjent for mange drikke for mye, fordi første januar lider av alvorlig bakrus. I naturen gjør det ikke, eller konsekvensene vil merkes ikke så vanskelig. Clean Air gunstig effekt på kroppen og raskt fjerner giftstoffer alkoholiker. Men i alle fall ikke være noen skade å ha et kull tabletter og hodepine.
Hvor rart å feire nyttår

 Hvordan ville du ha unnfanget kul og morsom nyttår, bør det ta deg til nærmeste omgitt av mennesker. I utgangspunktet, alt avhengig av din egen fantasi, så ikke nøl for en ferie som skjer bare en gang i året, og vi må gjøre alt vi kan for å huske det for resten av livet!  
Kan jeg bruke de gifteringer

 Moment spennende ekteskap for bruden og brudgommen, har prosessen mange fordommer som følger den. Stole på dem eller ikke - løse hvert par separat. Det er de som ikke tror og gjør alt det de liker, andre delvis oppfylt, det er de par som tror på og prøver å følge med på alt de sier, for å beskytte ekteskapet fra trøbbel.
 Trolovet interessert, eller du kan bære gifteringer til bryllupet?

 Tegn


 Uansett, aldri går ut følger alle advarsler og noen ganger må du ødelegge noe. Er dette årsaken til ødeleggelsen av familien? Hver jente venter på livet hennes prins som vil møte alle sine krav og løfter henne forlovelsesring som et tegn. Det skjer ikke ofte, men drømmer ikke ønsker å forandre seg, men det betyr ikke at hvis du ikke ringe når presentert tilbud, trenger du ikke gifte seg med denne mannen eller skiltes.

 Tradisjoner


 Kan jeg bruke de gifteringer hvis det er i strid med tradisjonen? På den ene siden er det bare ord som ikke påvirker den samme ekteskap, programmerer deg selv til dette resultatet, som kan skje, men hvis du ikke betaler oppmerksomhet og gå videre, vil ingenting vondt skje. På den annen side, ikke klø disse ordene ville ikke oppstå, og ikke oppfunnet tradisjon, og støttet i mange år, og bør tenke og ikke å provosere skjebne.
 Veie fordeler og ulemper, og gjøre din konklusjon til hvilken kategori du tilhører.
 Hvis du ønsker å bruke til en giftering, kjøpe bedre pomolvochnыe og bære på helsen til bryllupet, og deretter obmenyaete deres bryllup i det hele tatt. Å kjøpe andre kan bare smelte pomolvochnыe og de vil følge ditt liv sammen som bryllup allerede. Hvis du tenkt på om du kan bære gifteringer til veie alle alternativene og ta en beslutning.

 Andre land


 I Amerika og Europa ble enige om å utveksle pomolvochnыmy ringer og ved å bære deres bryllup og brudekjole etter bryllupet, som er bare to ringer. I vårt land, men sjelden bruk av ringer, men det betyr ikke at de ikke elsker sine koner eller ønsker å forlate. Alle lever mange år sammen uten krangling. Ikke gå inn i for fordommer, leve livet ditt, ikke livet til de som skapte dem.
 Nå vet du om å bære gifteringer.  
Hvorfor gråter i et bryllup "bitter"?
 Selv nå, i det 21. århundre, våre liv er mange tradisjoner som har sine røtter i en fjern fortid. Noen av dem vi ikke engang tenke. Men egentlig, hvis du forstår deres opprinnelse, kan bli funnet og at selv de mest absurde ved første øyekast, har toll sin egen mening og historie. For eksempel, har du noen gang lurt på hvorfor bryllupet rope "bitter"?
 Russisk bryllup tradisjon og modernitet
 Siden antikken i Russland under bryllupsfesten ble gjort for å rope "bitter", da bruden og brudgommen er kyssing. Dette er en svært gammel rite. Skriker "Bitter! "Skulle bare etter toast. I antikken, vanligvis før at noen av gjestene sa "i et glass vin Buryanov noe." Det er rite ble antatt at unge pidsolodzhuye kyss og drikke fra det renser rusk.
 I dag, derimot, overholdelse av denne forordning anses ikke obligatorisk. Mange nygifte kommer ikke til å kysse henhold hurrarop gjester, i så fall en pre-advart om dette toastmaster. Og venner og familie sier de ikke ønsker å følge denne tradisjonen. Faktisk er dette vanligvis ikke historien som kunne være nøyaktig spores og mening unnvike moderne par. Det er to hovedversjoner av opprinnelsen til dette ritualet, som hver har en rett til å eksistere.
 Tester is og rope "Bitter"
 En teori hevder at tradisjonen rope "bitter" på bryllup kommer fra tiden da seremonien ble utført hovedsakelig i en tid da alle i landsbyen var fri fra feltarbeid, dvs. høsten eller vinteren, begynnelsen av fasten. I disse dager bryllupet forlystelser var åpen for alle venner av de nygifte. Nær bruden konstruert snø lysbilde, som helte vann. På toppen av åsene sto brud og hennes venninner. En brudgommen og hans venner hadde å klatre til toppen av andre gjester rope "Bitter". Etter klarte brudgommen å nå toppen, kunne han kysse bruden, og hans venner til å kysse hennes venninner. Da kunne de sitte på denne berg og dalbane.
 Versjon venn prosaisk
 En annen versjon av opprinnelsen til denne skikken hevder at på gamle skikker av bruden måtte omgå alle gjester med et brett. Invitert ble satt på et brett penger til å ta ham et glass vodka og si "bitter". Bruden kysset var å blidgjøre drikke. Noen forskere sier at det i dag slike skikker kan sees ved landsbyen bryllup et sted i det sentrale Russland.
 Tredje utgave, gjeldende
 Noen forskere ser skikken rope "Bitter" en filosofisk forstand. Angivelig, gjester og venner av de nygifte dermed snakke om den bitre slutt bachelor liv og uttrykke sin sorg i denne symbolske måte. Vel, i dag i alle fall, ingen vil være i stand til å sjekke hvor gjorde denne tradisjonen. Men det er interessant at det finnes lignende tradisjoner i Moldovan bryllup, som roper «Amar», som betyr "bitter" i Moldovisk. Det er en lignende tradisjon i Bulgaria, tradisjonelt rope "Horchyvo" i bryllup. Til slutt, koreanere har lenge bodd i Russland og andre CIS-landene også til slutt vedtatt denne skikken.
 For å følge denne tradisjonen eller ikke, selvfølgelig, bestemmer hvert par. Hvis du ønsker å avbryte denne skikken i brudd, sammen med en dukke på panseret av bilen eller ritus sko brud kidnapping, kan du enkelt erstatte den med din egen familie tradisjon. Men hva kan være galt med en romantisk kyss nygifte, selv foran alle gjestene? Kysse din helse!
Яндекс.Метрика