Det er ikke redd for å kjempe?
 Det er en barriere å overvinne enhver mentalt balansert person før du treffer en levende skapning. Det er særlig vanskelig å overvinne denne barriere for første gang. Men det er mulig at situasjonen har ingen felles løsning.
 Frykt bli med i kampen er helt naturlig. Videre kan årsakene til denne frykten være ganske annerledes, og vanligvis folk ikke kjenner dem. Men du kan bli kvitt en fobi av noe slag.
 Den vanligste årsaken er en typisk langvarige konflikten med barnas sandkasse. En liten kar tok fra andre kulichikah, fratatt besluttet å krig på egen hånd, rømming lovbryteren sprakk skulderblad på baksiden. Jeg fikk umiddelbart på begge juling sjenerøse mødre, slik er de hadde en forståelse av pedagogikk. Her er de, røttene av frykt, forankret i underbevisstheten og bevisstløs siden. Denne frykten for straff for dårlig gjerning, selv om min mor er borte, hvorfor handle dårlig, ikke kan forklare den generelle ett.
 Også frykter kan være motivert for å bekjempe effektene er ganske forskjellige, vernepleier. Hver skole var i en klasse for seg syndebukk, eller snarere pære, hvor klassekamerater praktisert slag. Det er ikke nødvendig det var liten eller dårlig helse. Det hender at denne rollen digert bred rekkevidde vekst over gjennomsnittet. Men han spakt tolerere alt slag og hån til den siste dagen. Du kan være sikker på: bak denne ulykken er den nevnte mor av sandkassen, fast i munningen av moral som kan treffe i ord og hvis ikke fungerer - så dårlig forklart.
 Det er motvillige til å gå inn i maktkampen damer i alle aldre. De er klar - i gatekamper kan miste attraktivt utseende, og synes det er et sted så blir det veldig vanskelig. En annen årsak kan være frykt for ikke å slåss, men til vanlig smerte. Men den vanligste fobi er, selvfølgelig, den mest banale. Frykt kjempe begrunnes med manglende evne til å kjempe.
 Når årsaken er funnet og vыtaschena dagens lys, vil det vinne sin utrydding og uproduktive holdninger. I begynnelsen av kampen bør klart lære loven om bevaring av makt i samfunnet, som aldri truet raid sivilisasjon. I den menneskelige verden, som i dagene av steinalderen, har den samme regelen: survival of the fittest. Og intelligens i alle fall ikke lider av batte. En virkelig Terminator evne til å ikke være redd for å kjempe for ikke å bli guvernør i California bygges, slik at bildet ikke vil bli berørt, viste et godt eksempel.
 Anta som forårsaker fysiske ferdigheter funnet og jobbet som en vedvarende trening. Frykt og sette det første skuddet, og vil trolig forbli stille. I dette tilfellet, kan du bruke den fantastiske funksjonen av den menneskelige psyke, som ikke skille ekte fra den imaginære verden.
 Det er forestilt og lysere spontant oppsto gatekamp. Og klart planlagt, "trekker" i hodet av skuddet, og noen andre som en bevegelse av kroppen, etterfulgt av rytmen. Spille denne situasjonen igjen og igjen for å prøve å bevise sine handlinger til automatisme.
 Mangel på frykt før kampen gjør ikke vanlige mennesker i vedvarende mobberen. I stedet forberede en situasjon der det kan stå på spill sin egen helse, eiendom, og muligens livet - alt dette, dessverre, er ganske ekte mennesker på planeten.  
 Drømmer om ekteskap, kan Prince og hester starter siden 3 år. I denne alderen er jenter bokstavelig talt midt i en verden av eventyr, der det er alltid en lykkelig slutt og fullkommen kjærlighet. Enhver god eventyr bryllup og slutter med ordene "de levde lykkelig alle sine dager." Gifte seg i 18 år - det er normalt å drømme om ekteskap siden barndommen. Men vi må være forberedt på det faktum at tidlig ekteskap ikke alltid passer for livet.
Gifter seg i 18 - tidlig ekteskap

 Tidlig gifte seg i 18 år - noe som betyr kult å risikere deres trivsel. Mannen er en gradvis og viktig i livet til de skritt som er tatt på et så tidlig alder kan slette alt. Men det er et annet resultat.

 Du kan ikke sammenligne oss alle en mal. Tidlig ekteskap, betyr ikke miserable liv. Men blinde for de forferdelige statistikken for skilsmisse blant unge par også ikke nødvendig.

 Somehow, i Sovjet-tiden var det ikke. 20-30 år siden, har våre fedre opprettet en familie på 18-20 år, mens det store flertallet av ekteskap er fortsatt sterk som granitt. Neppe elsker den eldre generasjonen og den nåværende hadde grunnleggende forskjeller. Bare oppdragelse var ikke at det ikke var typisk for våre unge personer over svobodolyubyvosty.

 Årsaker til plutselig ekteskap


 Gjør du gifte seg på 18 år kan være forskjellige omstendigheter. De kan gjøre deg svært glade og kan føre til negativ og en følelse av ødeleggelse.
 Den mest behagelige grunnen for å konkludere med Union familie tidlig i livet er kjærlighet. Når unge, unge folk begynner å føle sterke gjensidige følelser overfor hverandre, føler de at det vil være evig. Den logiske fortsettelsen av en sterk kjærlighet og ekteskap anses å være barn. At unge elskere kjører hodestups til registraren. Kjærlighet og ikke å gjøre slike handlinger går.
Gifter seg i 18 - tidlig ekteskap

 Vel, når det er et ønske om å gifte seg med samtykke av to personer uten tvangs omstendigheter. Disse forholdene, som du sikkert gjettet, er gravid. Å elske og elsker å spille - to forskjellige ting. Ofte i ung alder unge ikke tenke på hva som kunne ende deres sikkerhet. Men møtt med den første store problemet bli hjelpeløs. I slike tilfeller ofte gjør beslutningen om å ta tidlig ekteskap av sine foreldre.

 Ønsket om å demonstrere for samfunn og familie uavhengighet er en annen grunn ekteskap blant unge mennesker. Ekteskap - en veldig viktig skritt i livet. Det er imidlertid viktig å huske at ekteskap - er ikke bare et stempel i passet.

 Like vanlig årsak til ekteskap blant unge mennesker er banalt ønske om å være som alle. Den stempel i passet lar deg å skille seg ut blant sine jevnaldrende for en stund og øker selvtilliten, spesielt når omgitt av mange mennesker med uordnede personlige liv.

 Problemer med tidlig ekteskap


 Etter å ha konkludert med ekteskapet i en alder av 18, er du risikere mye rive hans målt liv i et stort antall problemer og smerte. Tross alt, når sløret og kjolen løftet, passerer eufori raskt, men i stedet komme hverdagen rutine og kjedelig. I de fleste tidlig ekteskap kan identifisere hovedproblemet.
Gifter seg i 18 - tidlig ekteskap

 Gift i så ung alder, kan hun virkelig elsker sin utvalgte. Men over tid (5 år) relasjoner i paret begynner å raskt forringes. Grunnen er ganske enkel. Som voksen er hver enkelt av oss i endring. Vi begynner å forstå dypere verden og seg selv. Vårt syn på livet kan endre seg dramatisk, og det er fint. 95% av 30-års folk sier at i 18 årene de var dum, naiv og latterlig. Det er derfor naturlig at det i 25 år kona begynner å bringe menn flere krav. Han vil lure på hvorfor hans ung jente har blitt en lunefull og uutholdelig kvinne. Konstant negative fører til skilsmisse.
Gifter seg i 18 - tidlig ekteskap

 Inngått tidlig ekteskap - som betyr å velge i livet til en enkelt seksuell partner i mange år, om ikke på hele tiden. Og til at ikke alle er klar, spesielt når det er så mange fristelser. Svik i tidlige ekteskap kan skje fra både menn og fra kvinner. Ønsket om å få nye opplevelser og erfaringer ofte sterkere følelse av ung kjærlighet.
 Frustrasjon og likegyldighet er de viktigste problemene med tidlig ekteskap. Spesielt hvis bryllupet fant sted mot ønskene til foreldrene. I disse henseender jenta og fyren ønsker å bringe slektninger som de gjorde det rette og helt uavhengig. Men paret opp følelsen kjølig, begynner stadige skandaler og misforståelser. Tale forsvinner og i stedet kommer realisering at mannen din absolutt ikke bryr seg om deg.
 Mangel på penger og mangel på potensielle kunder ikke brutt bunnen av en ung familie. Bestemmer seg for å gifte seg tidlig, doom du selv umulig å få en skikkelig utdanning, og sysselsettingen. Og uten dem i dag hardt for å tjene nok penger. Spesielt vanskelig å få spesialitet, hvis du giftet deg på grunn av graviditet. Konstant mangel på penger for grunnleggende behov skaper skandaler. Jentene alltid drømmer om fantastiske liv og ønsker deres fyrster gi alle fordelene av sivilisasjonen. Når det faktisk viser det seg at du ikke har penger til mat og folk på denne tiden spille på datamaskinen - krigen begynner.
 For å holde familien må kunne tilpasse seg partner, og ofte hindrer maximalism ungdom gjør det. Det er derfor ekteskap bryter sammen.

 Proffene ekteskap i ung alder


 Du kan faktisk møte sitt livs kjærlighet. Inngåelse av ekteskap, gir du deg selv lykke å leve lenger med en manns veier.
Gifter seg i 18 - tidlig ekteskap

 Videre er født tidlig i ekteskapet for livet babyen vil glede unge foreldre. Mye hyggeligere å være en ung mor, mot voksne kvinner.
 Tidlig ekteskap - er ikke bare en test, men kan vise sin visdom. For å bygge en sterk familie må du forstå mange ting. Men dette er bare interessant. I alle fall prøve å finne et kompromiss, og aldri gi opp på sine foreldre, selv i kjærlighetens navn sterk. Hun kan gå ut et par år, og foreldre elsker gitt til deg for livet.
Яндекс.Метрика