Hvordan bli en interessant jente?
 Som mannen ikke har lyst til å se ved siden av ham var en vakker og intelligent følgesvenn? Men for å få status som hans elskede, må du undertrykke mannen. Han må ikke bare få øye av utseende, men også beundre intelligens og lærdom jente, hennes evne til å holde samtalen og ikke snuble på klynking, reserverthet og manglende evne til å lytte. Selvfølgelig spiller attraktivitet en rolle, men også en følelse av humor og vennlighet å bygge sterke relasjoner trenger ikke mindre. Hvordan bli en interessant jente?
 Nysgjerrighet oppstår ikke i et vakuum. Det er nødvendig å ha noen ferdigheter oppkjøpet.
 1.  Utdanning. Dette betyr ikke at du trenger å ha noen høyere utdanning, du bare må ha sin egen nisje der du er godt kjent. I tillegg, vel, hvis du var noen grupper, kurs, opplæring og så videre. Dette vil hjelpe deg å finne flere temaer for samtale.
   Sinn. Interessant jente bør være rimelig. Videre rett ikke bare i form av vitenskap, men også i nasjonale saker.
   Sans for humor. En integrert funksjon av interessante jenter. Tid sies å hjelpe uskadeliggjøre situasjonen på alvor og glatt urolig stillhet. Tilnærming av humor til mange ting unngår krangler, bidrar til å løse tvister som nesten garanterer jobber hyggelig opplevelse for deg.
   Vid horisont. Jo mer mangfoldig kunnskap jente, jo mer interessant å snakke med henne. Likevel, etter å ha åpent sinn, kan du enkelt fortelle den andre parten noe nytt eller til og med lære ham noe. Det er alltid en hyggelig overraskelse og interesse.
   Interesser, hobbyer, interesser. Hvis du bare har ett hobby - broderi, for eksempel, er det usannsynlig at det vil være interessant mann, selv om det er slik. Så mange hobbyer ikke skjer, og hva de nezvychnishe bedre. Først, kanskje, folk har en samler av uvanlige gjenstander og felles interesser er kjent for å bringe sammen. For det andre, selv om han aldri hadde hørt om postkrossinh, for eksempel, er det fullt mulig at du zayntryhuete og spodvyhnete også gjøre det. Eller vil det bare veldig interessant å lytte til deg. Jenter med interesser beundret og respektert i alle fall!
   Omgjengelighet. Veldig bra hvis du kan finne en felles plattform selv med en ubehagelig følgesvenn og chatte med ham mest høflig. Denne funksjonen hjelper deg ikke å samle fiender i møte med din venner og foreldre satellitt. Og med sine egne penger for å gjøre denne samtalen behagelig og lett. Det viktigste er ikke å forveksle med omgjengelighet pratsom og ikke la seg rive med til en interessant samtale ikke bedre flytende i en monolog.
   Lytting. En viktig kvalitet. Det er ikke for ingenting at de gamle folk trodde lytter grunnlag sinn. Selv bare høre en mann du vыkazыvaete ham hans interesse, deltakelse og støtte. Dette er spesielt viktig når man diskuterer problemer. La folk takle sine egne og ikke engang spørre for din skyld, men for å høre det du må bare litt å dele med ham denne byrden.
   Følg hendelser i verden. Dette vil gi deg et annet samtaleemne. I tillegg interessant anstendig jenta bare lagt interessert i situasjonen i andre land.
   Intelligens. Det hender at pen jente og smart, men ikke vet hvordan å snakke (vagt, mange ord-parasitter som bruker slang) eller snakker malplassert, ikke observere ikke reglene for anstendighet på klær. Så, interessant jente vet hvordan å kle for teater, og sa rett og vakkert!
   Respekt for mennesket. Interessant jente lytte mann, selv om du ikke er enig med sin mening; ikke tvinge ham til å gjøre noe mot hans ønsker; ikke tillate seg å arrangere raserianfall hvis hun ikke liker noe; å undergrave hans arbeid, interesser, muligheter, fordeler og frykt. Det respekterer den oppfatning av mannen, og hvis noe prøver å endre det, i form av råd og anbefalinger, ikke krav og pålegg.
   Som den første mannen interessert i møte?
   Husk at sjenert jente dekorerer. Dette gjelder eksteriør og interiør innhold.
  Hvordan bli en interessant jente?
   Inntrykk:
  1.  Bringe i rekkefølgen. Generelt, men liker ikke massevis av sminke på ansiktet hennes. La oss understreke én ting: ren og frisk hud, lepper eller øyne. Husk moderasjon og klær. Ingen kaller du bære en lang kappe, men heller ikke for denude spor. Selv om du har perfekt figur kan ikke være samtidig åpent område i nakken, ben, rygg og skuldre. Velg denne ene tingen.
    Smile, være vennlig. Ironien i kommunikasjon også relevant, men ikke bland det med sarkasme, eller vidzhahnete mann og uslavytesya onde.
    Finne noe til felles med sin mann. Kanskje det vil være en hobby, lidenskap eller utsikt. Generelt, tema for samtale der du er god, interessant begge.
    Være seg selv. Ingen uttrykkelige menneskers tanker og setninger bare hvis de ikke er aforismer og malplassert i samtalen. Hvis du fortsatt er usikre på sin posisjon på noen problem, ikke vær redd for å innrømme sine synspunkter og argumenter.
    Vis følelser - sikkert god, men som ellers folk vil tro du er - om ikke hysterisk, minst psykologisk ubalansert person. Så venter på ham ukontrollerbare krumspring, irriterende og hyppige samtaler ubegrunnet sjalusi fra din side.
    Hvordan være interessant å besøke?
    Noen ganger gi opp på datoer med sin mann, la ham vite at du har både sitt eget liv og sine saker.
    Regler for oppførsel i dato:
   Hvordan bli en interessant jente?
   1.  Ikke vær redd for å kompliment en mann, spesielt hvis han fortjente, men ikke altfor zahvalyvayte det.
     Positiv - vår alt! Dele problemer med mann er mulig og nødvendig, men hvis du allerede har etablert sterke tillitsforhold. På sin første date dårlige nyheter hold deg selv. Folk liker å høre på klag monologer og klynking?
     Den tidligere - ikke et samtaleemne! Menn interessante emner: biler, elektronikk, informasjonsteknologi og nye gadgets, sport, politikk, reise og andre land, jenter (som det virker perfekt elskling).
     Føl deg fri til å stille spørsmål, ikke vær stille. Mange menn liker ikke å dvele ved jobben på grunn av hans musikalske Spør preferanser, favorittfilmer, kjæledyr, om hans barndom.
     Sluttdato for den første interessant poeng, med henvisning til de viktige tingene. Så mannen forblir i minnet på den tiden der gi deg et inntrykk av en interessant samtale. Han kan bare ikke tenke på deg annerledes.
     For å være veldig interessant jente, men ikke gi det - det er det daglige arbeidet, må vi ta vare på alle aspekter av selvet. Det viktigste - å velge klasser sjel. Hvis du ikke liker å besøke steder hvor folk (museer, teatre, kinoer), så greit, du kan og bør utvide sin horisont og sinn å lese en bok, for eksempel i en avslappet hjemmemiljø. Det er viktig å være interessert i noe nytt, ikke bli hengt opp på en hobby. Finn ut prøve, handle!  
 Sommer - det er ferie, så mange foretrekker å reise, og en av de mest populære tog transporterer er - det kan transporteres over lange avstander i komfort mange mennesker. Det kommer til leiren barn, voksne - på sjøen ferie og sommer folk gå til landsbyene og landsteder. Tid tog kan vare fra noen timer til flere dager så mye, så det er viktig å komme opp med lærdom som kan engasjert i toget.
Ting å gjøre i tog?

 15 alternativer for hva du kan gjøre i et tog eller venner

 Se filmer - At du kan gjøre både med venner og alene. Du kan se filmer på din bærbare PC, nettbrett eller mobiltelefon. Hovedplanen et ekstra batteri eller lader som du kan plugge inn i en strømkontakt er i tog. Forresten, i denne situasjonen, lagre en tablett fra Apple, som de er i stand til å fungere sømløst 9-10 timer!

 Lytt til musikk - Igjen blir allsidig alternativ hvis du reiser i rommet der foruten deg og vennene ingen, ingen griper inn, kan inkludere bakgrunnsmusikk og chat. Om kvelden eller om natten musikk er sikkert bedre å lytte med hodetelefoner. Det er bedre å ha en egen mp3-spiller for å lytte til musikk, samt batteriet det blir tregere enn på telefonen, og du kan alltids kjøpe en ekstra stasjon.

 Spill Kortspill - Opplæring for to eller selskap. I kortet kan spilles i lang tid, og mest praktisk, fordi tabeller bare for dette og beregnet, spesielt praktisk for side seter der tabellen bare i sete.

 Bare gjette kartene - Moro underholdning for jentene som er lei på toget. Det viktigste å ta vare på reglene for spådom.

 Scanwords løse, sudoku og andre oppgaver - Standard underholdning som liker å gjøre nesten alt som kommer for å trene. Det er meget fordelaktig at det ikke er nødvendig å ha et selskap og en individuell stasjonær. Vi anbefaler at du velger dette yrket for de som kommer til å gå alene.

 Les boken. Gjør som sakte begynner å gå av moten, men likevel interessant. Vi anbefaler deg å ta med eller kjøpe de bøkene som du leser hele seire over, deretter leser vil bli enda mer interessant. Lese bøker er også litt beroligende og fungerer som en beroligende og sove på veien, vil du ikke miste energi hele veien.

 Lese blader. De som ikke liker å lese lange romaner Vse-Sekrety.ru anbefale vår hjemmeside for å kjøpe og lese de siste trykk den på veien, når de kjeder seg.

 Korrespondere med venner eller på SMS  icq - Moderne ungdom sysselsetting. Har du ikke tid til å se og hvordan du skal passere allerede halvveis. Hoved ordentlig lade mobiltelefonen.

 Sittende i sosiale nettverk - Et annet alternativ som fortjener oppmerksomhet. Sosiale nettverk nå okkupere mange stor del av livet, så takk til dem gøy og tilbringe tid rolig. Hoved ta vare på internett, noe som må være koblet til en mobiltelefon eller kjøpe et 3G-modem for en bærbar datamaskin.

 Gjør arbeids / leksjoner. Hvis du ikke er vant til å slappe av, eller du fortsatt henger mange utestående problemene i toget vil være nok tid til å gjøre dem nespeshna. Så ikke glem å ta dem av.

 Snakker i telefonen. Hvis du er en vennlig person, men toget fikk kranglete selskap der ute - ringe venner og snakke med dem. Hvis du snakker høyt - bedre gå ut til plattformen, og hvis du vet hvordan du skal snakke rolig, så rolig opphold på plass og snakke. I stedet kan telefonen også bruke Skype.

 Bruke tid på dating sites. Hvis du spiser i en ny by for deg der ute, som bekjente og venner, kan du på dating sites bli venner med nye mennesker i denne byen. Og kanskje til å trene noen du vil møte. Spesielt anbefaler vi å gjøre ensomme jenter og gutter!

 Venner å spille brettspill. I selskap med noen brettspill er bare for "skål! "Så kan du ta noen av dem på veien.

 Spille PC / mobile spill. Alene, er det vanskelig å spille noen kamper, om ikke virtuelle spill på din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon. Vær imidlertid oppmerksom på at maktspill bruker mye mer, så bære en lader eller batteri alternativ hvis du spiser flere dager på veien.

 Meldinger i fora eller chatterom - En mer ikke et dårlig alternativ å "drepe tid" i toget.

Ting å gjøre i tog?
 Som du kan se, er det mange øvelser du kan gjøre på toget, og du vil aldri bli lei! Hoved forhånd ta vare på den!  
Яндекс.Метрика