Poserer for et bilde skyte utendørsNaturen som en dekorasjon - er det alltid et godt valg for en fotoseanse. Skyting i friluft gjør det mulig ikke bare å realisere de mest dristige ideer, men slappe av, nyte skjønnheten i verden og positiv ladning for et par dager i forveien. Dette bildet økt - dette er en flott mulighet for eksperimentering. Du kan prøve å spille på ulike måter når som helst på året og vær. Hvis du tror detaljene på detaljer, vil du motta en masse positive opplevelser og fantastiske fotografier.
Bilder for en fotoseanse utendørs

Poserer for et bilde skyte utendørs

Godt å komme inn i bildet - er en kunst forbundet med mange triks og hemmeligheter. Ikke rart profesjonelle modeller spesialtrent det.
Typisk er den vanskeligste delen valget av positurer. Selvfølgelig, hvis tar en profesjonell fotograf, problemet for deg finnes ikke. Han forteller alltid deg hvordan du får opp og gå hvilken vei å snu hodet. Hvis bildet session som fotograf synes ikke profesjonell, er det valget av positurer, prøv å tenke på forhånd.
Nøkkelen til vellykket bilde - praksis. Se på fotoseanse gjort av fagfolk og prøv igjen utgjør modellen. Praksis hjemme først før et speil der vinkler du ser bedre å spørre en kjær eller venn ta bilder av ditt hjem. Dermed du bli kvitt stivheten foran kameraet, og vil allerede ha en ide om hvor det er best å se positurer.
Her er noen alternativer for vellykkede Postures er grunnleggende, men effektiv.
Ikke rollen spilt av ansiktsuttrykk, er ingen praksis i speilet kan ikke gjøre. Praksis smilende riktig, velg et godt hode tilt og retning av blikket.
Makeup for en fotoseanse utendørs
Poserer for et bilde skyte utendørs

Til photoshoot vellykket og trenger en perfekt makeup. Så, her er noen tips nedenfor som du vil se på en fotoseanse perfekt:
- 72 timer før skytingen, prøv å fjerne fra din diett alkohol, rødt kjøtt, koffein og krydret mat. Disse produktene kan gjøre huden fetere og føre til hevelse i ansiktet.
- Advance ta vare på øyenbrynene, bør de være godt formet og velstelt utseende.
- Gjør manikyr. Selv den mest felicitous bildet kan ødelegge peeling maling på negler.
- Hvis du maler hår, alltid sørge for at uansett hva hårfarge var uniform. Grown røtter i bildet vil være svært merkbar.
- På kvelden før du tar løgnen til sengs tidligere og drikke vann om natten, hva ville morgen var det ingen hevelse og poser under øynene.
- Hvis du gjør deg selv Macomb, ta et speil med forstørrelse. Husk, profesjonelt kamera, fange alle detaljer og feil person.
- Make-up for fotoseanse for å bli lysere og mer interessant enn vanlig.
- Prøv å oppnå perfekt tone person. Under skytingen, alltid ha for hånden pulver som ville tidvis ren glans.
- Eyeshadow matt velge bildet de ser bedre enn perle.
- Eiere av mørk hud er bedre å forlate rosa, fiolett og lilla nyanser i sminke, men den blonde med lys hud, tvert imot, de er veldig egnet.
Ideer for en fotoseanse utendørs, årstider
Selvfølgelig, den mest komfort og glede brakt skyting i sommermånedene, i lyse og solfylte dager. Ikke kast bort regn og iskaldt vær, daggry, skumring og natt, på dette tidspunktet, kan du lage unike og uvanlige bilder.
Høst fotoseanse
Poserer for et bilde skyte utendørs

- Bilder under den gylne høst er levende og behagelig for øyet unike melankoli og angst for aldring naturen. Det kan være romantiske bilder med et snev av tristhet. Det er ikke for ingenting at mange diktere elsket denne tiden av året. "Trist tid! Øye sjarm! »
- Lavstori mot et bakteppe av høsten naturen gå veldig rørende og oppriktig, også ideelle stilarter som grunge, retro, hippie, klassikere, fantasy, Beauty, natyurel.
- Den fotoseanse mot den lyse natur i klær bør råde kontrastfarger, v To Black, hvit, blå, lilla, grønn og annen viktig at han ikke blandet med røde og gule blader... Flott utseende utskrifter og mønstre på klærne. Den mest fordelaktige alternativet ville bur, bånd og grov klebrig. Ikke glem om tilbehør og lyse makeup.
Poserer for et bilde skyte utendørs

- Husk å ta med en rekke detaljer, v Til En lys paraply, varmt teppe, skjerf, bok, krus, epler, osv.. avhengig av hvilken vei du ønsker å oppnå.
- Ikke gå glipp av muligheten til å bli fotografert på en regnfull dag, været, som vi trengte, blir nødt til å gjennomføre ideene i stil med erotisk romantikk eller retro drama. Natur selv dikterer og nostalgisk fryktelig idé.
Vinter photoshoot
Poserer for et bilde skyte utendørs

- På denne tiden av året, spesielt i snøvær, atmosfærisk stil fordelaktig utseende. Utrolig flotte bilder kommer i gotisk, mørk, andebryst, mote, fantasy stiler. Vinteren er den best egnet for mørke, mystiske historier, hekser, vampyrer og andre fantastiske figurer. Vinterperioden milt og tristhet, lyse farger på bakgrunn av tapte naturlig utseende spesielt fascinerende. Flott stemning i vinter og en klassisk passform, høyt hår, sminke og streng pels. Hvis du klarer å komme til landsbyen der hus har overlevd logger, kan du lage en fotoseanse i stil med Gogols "Night Before Christmas".
- Makeup for vinteren fotoseanse bør overlates til tilfeldighetene. Helt glatt hud tone, klare opp øynene og øyenbrynene, lyse lepper.
Poserer for et bilde skyte utendørs

- I de rolige og solrike vinterdager kan du få et bilde økt med familie og spille snøballer, snømenn blind, berg og dalbane med is. Eller ta tak i julen brukerutstyr, champagne, kakao, pølser og varme tepper, en brann og lage en liten familie feiring. Disse bildene er veldig positiv og munter.
Spring photoshoot
Poserer for et bilde skyte utendørs

- For våren fotoseanse så godt som mulig, forresten, lys stil passer Beauty, natyurel, klassisk. Kan fungere som en fjær jente på en bakgrunn av naturen som er vekket. Bilder nærheten blomstrende trær alltid stor når opprinnelig slå historien og skape en unik sammensetning. Våren er den mest romantiske tiden av året, og den perfekte bakgrunn for ulike lavstori.
- Spring bildet skal være lys, dempede toner, delikate farger og maling, luft tekstur. Makeup bør overlappe med en palett av nyanser av naturen. Den beste fargen er lys - lilla, blek rosa, grønn. Håret ditt er anbefalt ikke å gjøre kompliserte frisyrer, men la dem løs.
Poserer for et bilde skyte utendørs

- Hovedoppgaven til våren fotoseanse - å formidle naturens skjønnhet. Derfor bør den modellen ser nøytral, ikke dra til seg oppmerksomhet.

Sommer fotoseanse

- Ideer for en fotoseanse i sommer, slik at man kanskje ikke engang være nok. I den vakre bilder har du ponizhytes den varme solen og få en masse positive følelser. Å ta bedre velge ettermiddagen når sola skinner ikke så lyst, så bildet vil være mer mykt lys. Siden sommeren - lyse tid, bør selv klær være hensiktsmessig.
Poserer for et bilde skyte utendørs

- Sea shore, vann, blomstrende enger, skoger, enger, senovalы parker - et flott sted å skyte i sommer. Å gjennomføre ulike emner passer de historiske trender cosplay, hippier, grunge, etc.
Foto økter i naturen - er det en mulighet for ekstraordinære eksperimenter! Du kan bare vise de lykkelige øyeblikkene i hans liv, v. Å. En første date, bryllup, graviditet, familie idyll. Stor fotoseanse - piknik med beste venner. Uansett vær og tid på døgnet kan gjøre fantastiske unike bilder, hoved begjær, god kamera og litt fantasi.  
Hvordan lære å danse dubstep?

Hvis du bestemmer deg for å lære dubstep, deretter begynner å sortere ting ut essensen av dansen. Hvis du begynner å søke på internett etter informasjon på forespørsel dubstep, du umiddelbart vil gi informasjon om stiler av musikk. Så det er en sjanger av musikk som nylig har dukket opp i Sør-London. Rytmisk lyd klarhet og lysstyrke - en spesifisitet stede musikk. For å oppnå musikere skaper en enorm mengde lav frekvens bass. Furious boblebad og uforutsigbar lyden av musikk kan medføre danser. At dubstep - en stil av dans med denne musikken.
Denne artikkelen vil hjelpe deg i teori, praksis godt, kan du trene på slutten av papir presentert i videoleksjoner.

 Grunnlag dubstep


Den tekniske siden av danse tatt fra en elektrisk-boogie, men det dukket opp nye bevegelser. I sin tur, er den elektriske-Boogie også komponert av elementene i dans Drunen: veyvynha, poppynha, likvi og animasjon, men forvandlet til elektromekanisk illusjon.
Det finne ut hvordan å danse dubstep mulig, for å forstå, først, i alle disse stilene. Ideen om hele elektroniske, mekaniske elementer som ligner dansende roboten. Men ikke glem at denne dansen. Skarphet og klarhet bevegelser bør omfatte både plast og fleksibilitet. Som hnuschehosya blyant effekt når to fingre for å holde den i midten og raskachyvaesh.

 Elementer av dubstep


  •  Ikke glem at den elektroniske natur dans ikke bør fratas følelser. I dubstep kroppen går som kunstig intelligens.

  •  Ferdighet, overraskelse og hastigheten på å gi underholdning illusjon. Dette krever imidlertid mye trening og opplæring.

  •  Ulike mennesker og illusjon skapt fra ulike transformasjoner (selv om ingen bein som kroppen bøyer seg der det er umulig). Disse illusjoner og transformasjoner basert på kontinuerlige glatte men skarpe, overganger fra ett element til en annen lignende væskestrømmen.

  •  Liket av danseren - ikke bare mekanisk arbeid. Brå bevegelser kroppen, ben, armer, diverse pålegg, kurver, bølger - at vi må være i stand til å utføre.

  •  Vi kan anta at alle føler i sin egen karakter og stemning. Deri ligger den vell av dubstep, gir det en mulighet til å uttrykke seg, vise initiativ og fantasi. En rytme og tempo felles for alle. Musikken er den samme, men alle kan gjøre en innsats.

  •  Dansen består av korte og lange elementer, plutselige stopp, nedbremsing og akselerasjon - det avhenger av musikken. Målet er å slå dans spor for å spille sin kropp til å bli sporet til å overføre karakter, tempo, rytme, humør seere. Vi må jobbe med hastigheten på bevegelsen, lære raskt flytte fra treg til rask, men det var så vakkert.

  •  Å lære dubstep, må du jobbe på klarhet og skarphet i bevegelse, men også samtidig over glatthet og nåde og plastisitet.

  •  Video Tutorials

    Яндекс.Метрика