Effekt av kaffe på menneskekroppenDen viktigste grunnen for å drikke kaffe - oppmuntre sine spesifikke egenskaper og behagelig smak. Dette er grunnlaget for ideen om å skape en så stor drikke og dets popularitet. Mer enn halvparten av menneskeheten bruker kaffe som nevrale parasitt. I tillegg til spennende handling kaffe gir næring til kroppen og stimulerer fysiologiske prosesser i den. Alle vet uvanlig følelse av fornyelse gjennom en kopp kaffe. Trøtthet er oppløst, døsighet fordamper snart erstattet dem komme munterhet, letthet og energi.
Effekt av kaffe på menneskekroppen og flere forskjellige retninger. Hovedområdet for påvirkning er det sentrale nervesystemet, spesielt de høyere deler. Kaffe inneholder koffein - den sterkeste anlegget alkaloid som han er irriterende, stimulerer sentralnervesystemet og normaliserer sitt arbeid.
Som for virkningen på fysiologi, koffein fortjent anerkjent som en av de beste tonic stoffer. Det kan påvirke kroppen på en slik måte at for en kort tid er tretthet, apati og likegyldighet svak, akselerert nerveprosesser, forbedrer oppfatningen av sansene.
I laboratoriet IP Pavlova studert effekten av koffein på sentralnervesystemet, på basis av betinget reflekser. Resultatet av forskningen var bevis for at koffein multipliserer eksitasjon i hjernebarken, og dermed fører til stimulering av stoffskiftet og akselerere prosesser i livet noen vev. Spesielt nyttig er ting til bruk for personer som er engasjert i psykisk arbeid, på grunn av evnen av koffein å bedre oppfatning av informasjon CNS og fokusert sin analyse.
Effekten av kaffe på organer i mage-tarmkanalen bare eksklusivt. Fullt kan man observere en stimulerende og spennende handling av koffein og tilhørende smakstilsetning og aromatiske stoffer og syrer innhentet under varmebehandling. Kaffe er den samme gastrisk sekresjon som "master" av saken - kjøttkraft. Innen en halv time i magen maksimerer sekresjon. Jo høyere konsentrasjonen av drikken, jo mer innholdet av saltsyre i mageinnholdet, noe som øker den totale surhet, og derved akselererer fremme fordøyelsen og videre langs banen.
Kaffe kan påvirke mengden av magesaft og kvaliteten på fordøyelsen. Ikke rart mange mennesker tradisjonelt drikke en kopp kaffe etter frokost eller lunsj. Det er på grunn av muligheten for kraftig stimulering av gastrisk sekresjon bør fjerne det fra din diett giperatsidnom pasienter med gastritt og magesår. Som en erstatning du kan bruke zholudevyy, bygg og andre kaffeerstatninger som er i dag tilgjengelig i en hvilken som helst supermarked. Kan drikke kaffe med fløte eller melk og sukker, i stor grad redusere aktiviteten av gastrisk sekresjon.
Fordelene med koffein også behandle dens evne til å stimulere utveksling av mange stoffer i legemet og normalisere funksjonen av noen endokrine kjertler. Det fremmer opptaket av sukker og reduserer intensiteten av skjoldbruskkjertelen. Inhiberende virkning på kaffe påvirker skadelige mikroorganismer, noe som øker fordelene med drikken.
Som alkohol, varmer kaffe og stimulerer og aktiverer det menneskelige legeme, oppmuntrer aktivitet, fylt med energi. Men samtidig ikke avslappende, ikke beruset og ikke pohmelnomu syndrom.
Også nyttige og positive kvaliteter av denne fantastiske drikke er sannsynlige skadelige virkninger på kroppen. Ikke drikk kaffe for søvnløshet, høyt blodtrykk, økt oppstemthet, etc.
Det er umulig å gi et klart svar på spørsmålet - negative eller positive effekten av kaffe på kroppen? Løsningen hver mann bør ta rent individuelle, vurdere deres helse. Fremfor alt, som i alle vet når du skal stoppe og ikke å slå lønnsomt i gift på grunn av det overskytende. Til slutt, god kaffe - deilig og hyggelig drink, stand til å ta deg av seg selv, og i forskjellige kulinariske kombinasjoner.  
 Hvis du trener og er vant til å styre hele prosessen, du trenger bare en enhet som pulsometer. Men hvordan du skal velge, hva du skal se etter?

 Hva det er, hvordan det fungerer og som trenger?


 Som navnet tilsier, pulsometer - en enhet som måler puls av personen. Hvem trenger det? Først til mennesker som lider av visse hjertesykdommer (arytmi, takykardi, etc.) og tvunget til å kontrollere sin hjertefrekvens kunne i tide til å ta medisiner eller ta nødvendige tiltak.
 Sekund, vil denne enheten være nyttig for idrettsutøvere som trenger å kontrollere prosessen med trening og registrere data om din tilstand.
Hva er klokker med Sportsutstyr?

 Tredje, vanlige folk som spiller sport uprofesjonelle, kan denne enheten også være nyttig. Det faktum at, for eksempel, forekommer effektiv fettforbrenningen bare ved en viss puls, som skal trekkes individuelt for hver person basert på hjertet i visse situasjoner. Så pulsometer kan være nyttig for å kjøre, eller for egnethet.
 Alle slike anordninger består av to deler:
 •  Sensor. Denne detaljen er nødvendig for å ta hjerte impulser og deretter overføre dataene til en annen avdeling, som vil bli behandlet.

 •  Mottakeren plukker opp signalet fra sensoren og behandler dem og setter oss på de vanlige prisene.

 •  Hvordan velger jeg?


   Nå har du funnet noe som krever slike enheter. Hvis du bestemmer pulsometer nødvendig, så må man velge. Når du kjøper bør ta hensyn til flere viktige punkter. La oss undersøke hver i detalj.

   Hull konstruksjon


   Fra utforming av skroget avhenger brukbarheten av anordningen. Det er to alternativer:
 •  Klokker med Sportsutstyr. Dette er en flott sport for de som er i konstant bevegelse. Denne enheten er enkel å bruke og egnet for å spille nesten hvilken som helst idrett som en håndleddstropp hindrer flytte og gir sikker tilkobling.

 •  Sykkelcomputere - en spesiell enhet som er utformet primært for sykkel klasser (selv for andre idretter den kan brukes, men det er upraktisk). En slik enhet er den type timer som festes på styret av en sykkel.

 •  Utformingen av sensoren


   Fra sensoren avhenger av nøyaktigheten av dataene. Her er noen alternativer:
 •  Innebygd sensor. Det er bygget direkte inn i kroppen klokke og måler ved håndleddet pulsen. Dette er bra, men dataene som oppnås ved hjelp av anordningen av denne typen er ikke alltid nøyaktig og korrekt.

 •  Bryst sensoren er montert direkte på brystet (i hjertet). Dette alternativet er trolig den mest nøyaktige. Disse autentisk.

 •  Sensoren kan også monteres på fingeren eller øret mochtsi. Dataene er ganske nøyaktig, men slike enheter er ikke alltid nyttig, siden intense bevegelser og belastninger sensoren kan rett og slett faller.

 •  Metode Signal


   I form av signalerings pulsometrы kan deles inn i to grupper:
 •  Fast. Sensorhuset og forbundet med hverandre ved hjelp av ledninger som data overføres. Slike enheter er veldig, veldig ubehagelig å bruke, fordi ledningene kan bli forvirret noen ganger de Fetter bevegelser. Heldigvis er disse enhetene praktisk talt ikke solgt.

 •  Trådløse ingen ledninger, noe som er veldig praktisk. Denne typen, i sin tur, er delt inn i to typer: analog og digital. Den første er billigere, de kan overføre et signal, slik som et bord simulator. Men slike enheter er svært utsatt støy og signaler fra andre enheter i nærheten som kan gjøre unøyaktige data. Digitale modeller er mer avansert og nøyaktig, men de vil koste litt dyrere.

 •  Ernæring


  Hva er klokker med Sportsutstyr?

   Ta hensyn til strømforsyningen. Det enkleste alternativet - det er flyttbare batterier, altså batterier. De bør være enkelt for dem når som helst kan bli erstattet. Noen foretrekker modeller med batterilader som etter utskrivning kan lades opp. På den ene side, er det mer økonomisk, på den annen side, er ikke så praktisk.

   Funksjonalitet


   Hvilke funksjoner kan utstyres med en slik enhet? Her er noen av dem:
 •  Minne (historie trening). Disse modellene er nødvendig for å følge utviklingen i hjertefrekvens i et par økter. Dette pulsometer kan huske trening og hjertefrekvens. For noen er det viktig.

 •  Linje og treningstid. Denne funksjonen gjør at du kan ikke bare ta opp frekvensen av sammentrekninger over tid, men også for å spore endringer i hjerterytmen, noe som er spesielt viktig for folk som lider av hjerte- og karsykdommer.

 •  Sirkel, sirkel tid, gjennomsnittlig hjertefrekvens for noen runder. Dette alternativet er flott for de som er i trening eller intervall, for eksempel, er en internettside og registrerer prestasjoner.

 •  Telle kalorier. Selvfølgelig, slike beregninger er betinget og unøyaktig, men fortsatt for de som ønsker å gå ned i vekt, kan denne funksjonen være svært nyttig.

 •  Automatisk beregning av treningssoner. Slik enhet når du skriver inn din alder, kjønn og vekt beregne optimal hjertefrekvens og sammenligner den med din eksisterende puls.

 •  Advarsel sone endring rate. Er nyttig for de som trenger å kontrollere sine hjertefrekvens.

 •  Kondisjonstest. Alternativet vil hjelpe avgjøre nybegynner nivå av form og beregne optimal og tillatte puls.

 •  Kommunikasjon med datamaskinen kan overføre data til en datamaskin eller en annen enhet, noe som er veldig praktisk.

 •  Lage ditt eget program. Dette alternativet krever profesjonelle idrettsutøvere og tillater deg å engasjere seg i et bestemt program.

 •  Evnen til å sette inn en pause (det kan automatiseres).

 •  Innstillingsskjermen. Dette gjør at du kan velge hvilke data som skal vises på skjermen.

 •  Endre typer trening nyttig for erfarne utøvere.

 •  Gjennomgang pulsometrov


   Før du går til en sportsbutikk, slik som "sport master," lese en oversikt over de mest populære modellene:
 •  Pulsometrы «Polar» enkel og lett å bruke, men med noen ekstra funksjoner. Mange presser prisen er ganske høy.

 •  «Sigma» - mer tilgjengelig og rimelig alternativ. Andre funksjoner inkluderer, men er de mindre.

 •  Enheter «Beurer» som har en gjennomsnittlig verdi og meget funksjonell. Det er også et bredt utvalg av design (som kvinner).

 •  La pulsometer hjelper tog og overvåke puls og er lett å bruke!  
  Яндекс.Метрика