Hvordan å komme opp med maling?
 På et tidspunkt i livet, står alle problemet med hvordan å komme opp male pass? Og jentene har et slikt problem oppstår igjen ved ekteskap og endring av navn.
 Selvfølgelig, alle ønsker å ha en enkel, vakker og original underskrift, gjenkjennelig blant mange, faktisk, signert kan dømme mannen og hans karakter. Men for å komme opp med en signatur, må du jobbe hardt og trene riktig, vil det ta en penn og en god tilførsel av tålmodighet.
 Du kan ta minste motstands vei, presset ved navn. Det er det som gjør at folk flest når kommer opp med en signatur. Prøv å skille sitt navn fra de tre første bokstavene, og til slutt sette en elegant rable ned. Spesielt godt denne signaturen vil lete etter navn som begynner med konsonanter bukv.Uslozhnyt dette alternativet er å legge til signaturen i begynnelsen av den første bokstaven i navnet hans. Som et resultat, vil signaturen inneholde to store bokstaver, og resten - liten.
 Noen ganger hender det at for noen grunn folk ikke ønsker å signere navnet sitt for å spesifisere. For dette alternativet er egnet til å bruke første bokstaven i navnet og mellomnavn, som kan gå etter noen vakre krøller og fortsette til neste bokstav otchestva.Esche annen, uvanlig, alternativ signatur er å bruke navnene på også, spesielt nyttig for folk med et kort navn. I dette tilfellet, kan du leke deg litt med bokstaver, siste ballen å smøre eller feste navnene på tre bokstaver for å stave navnet og patronymikon.
 Hvis alle disse alternativene du virket altfor enkle oppgaver kan være komplisert. Skrive på et stykke papir ditt fulle navn og vurdere hver for hver bokstav. Nå vurdere hvilke av disse brevene kan representeres vakreste, original, dekorert med alle slags spinnehjul, og kanskje det kan gjøres med flere bokstaver. Nå bruker denne ideen i å utvikle sin signatur. Det bør bemerkes at disse signaturene er mer egnet utsmykkede det smukke kjønn til en mannlig maleri for mye monogrammer ser vanligvis stygg. Tross alt, bør en kvinne først se fint og folk bør være fast og grei - disse kvalitetene og å designe signaturen.
 Det viktigste - å kombinere alle innredet bokstaver signatur slik at de jevnt passert hverandre og så vakker og estetisk.
 Noen mennesker kommer opp med en signatur uten å bruke sitt eget navn og initialer. I dette tilfelle kan den som lider tidig skuffelse, fordi med en slik signatur, vil det være ganske upersonlige. Denne signaturen vil ikke si noe til oss om sin eier.
 Utarbeide et maleri, bør du fikse det for lang tid å øve og øve til automatisme. Vi må huske viktig poeng: signaturen velges for livet. Endringen kan være bare når visse situasjoner. Derfor må signaturen tenke nøye, fra begynnelsen, fordi autografen din fremtid kan noensinne være berømt  
Photoshoot stil "retro"I dag temaer for amatører foto shoots ikke er begrenset til den vanlige sjangeren med en spasertur eller utslipp standard normal fotografering i studio. Kanskje det er det som forklarer den stadige økningen i popularitet blant vanlige bilder sjanger innbyggere. Nå implementere tilpassede bilder i fotoseanse var en viss subkultur ikke bare unge, men også eldre mennesker. Vanlige "klikk-klikk" på bar såpe ikke vil ha en. Bare høy kvalitet på arbeidet, selv om du tar hele prosessen med å utarbeide en fotoseanse i hånden, det er like må oppfylle gjeldende krav er ganske strenge. Hovedkravet - samsvar med den valgte sjangeren og saksområdet som helhet. Dette inkluderer alle komponenter photoshoot - natur, miljø, omgivelser, prosesseringsmetode og så videre. Denne artikkelen vil diskutere de grunnleggende reglene for retro fotoseanse som vil hjelpe deg bringe den til perfeksjon.
Selvfølgelig er den ideelle situasjonen ved fotografering stil som vist i naturen og bildet, men, dessverre, kan ofte skuffe både den første og andre. Derfor er det nødvendig å ta hensyn til nyansene i sjangeren photoshoot bygget både av bilde og med dekorasjoner. Men, for å begynne med noen ord om stilen.
Med "retro" kan omfatte midlertidige påvirker praktisk talt alt av XX århundre, fra 20-tallet, under den første jazz og slutter varme disco åttitallet. Dette tidsintervallet du allerede eier velger for seg emnet. Det er verdt å merke seg at, til tross for at "retro" dekker et anstendig lag av historie, ofte under det er 50 år - tiden Marilyn Monroe. Det var hennes måte blant de ledende nedfelt. På andreplass - stilen av stumfilmskuespillerinner (20-30 år) - konklusjon-wave-vamp makeup, slør, hansker, munnstykke og nødvendigvis - et notat av tragedie i hans øyne. Tredje plass - rockebølge 70s - lær punk stil, frihet av bevegelser og positurer. Fjerde sted - hot eller åttitallet disco.

Photoshoot retro konstruert ved hjelp av

Bildet - en hovedkomponent av noen fotoseanse. Det er gjennom godt utarbeidet metode kan "pull" hvilken som helst sjanger, uavhengig av natur. Velge retro for en fotoseanse, må du vurdere hva du ønsker. Det er viktig i hans bilde ikke blande ulike tidskategorier. For eksempel, feil er ikke uvanlig, der uerfarenhet i bildet av 20-årene er i stand til å "få" svarte lærjakker 70-tallet. Det samme gjelder for ikke bare klær, men sminke og frisyrer. Selv enkelte stillinger kan være rent i samme stil. For eksempel, den berømte Monroe ut hvor bølger delingen av kjolen, kan ikke brukes i noen annen sjanger.
Photoshoot stil "retro"

Gjør det vekt på å bearbeide bildene i en fotoseanse nødvendig i tilfeller hvor en annen entourage og pynt du har et problem, med andre ord, hvis en fotoseanse i studio. Kompensere for mangelen av natur, kan du bruke studio effekter. Dermed for rock bildet passe grå røyk for disco denne røyken kan belyses samtidig av ulik belysning og ut lyse omgivelser, Plus, legger fans. For stumfilm fotoseanse bilde først gjøres best med polupryhlushennыm lys på en mørk bakgrunn og, om ønskelig, konvertere bilder til svart-hvitt.
Photoshoot retro, bygget av dekorasjoner
Når det ikke er noen problemer med dekorasjoner, vurdere viktig regel - de bør også være utformet i samme stil. Alle foto session nå være basert på prinsippet om interiør, motiv eller landskapsfotografering - hvor stjernegalleri forhold og modell kun forpliktet det passer godt uten å dra en stor rolle for seg selv. Dekorasjoner - er ikke bare innredet i retro sjanger av rom her inkluderer mange, alt fra biler og slutter bygater som er fullt bevart trengs for photoshoot sjangeren.
Photoshoot stil "retro"

Før fotoseanse er ønskelig igjen kritisk vurdere situasjonen og før det er for sent å fjerne / legge til nødvendige elementer. Det er viktig å ikke overbelaste naturen tematisk. Ellers mengden bilde modeller come true "grøt".  
Photoshoot i stil med "rock"Alle som ønsker mangfold i foto shoots, som kunne bringe lyse elementer spesiell atmosfære og selv kjøre, bør du ta hensyn til populære western style subkultur "rock". Han vil oppleve den nye sjangeren ikke bare i skytingen, men faktisk infisere deg all den kraft som ligger i denne bevegelsen. Se resultatene av denne fotoseanse er alltid den samme gleden som de alltid vil holde en positiv stemning og betennelse.
Style "rock" gir en masse bilder. Dette inkluderer en foto session i form av en ekte rockestjerne, biker, dekket av metall og lær, hardcore stil og så videre. Å passe inn i rammeverket nødvendig å vurdere noen viktige regler for å bygge image, fra klær og slutter med sminke og verdt å betale oppmerksomhet til råd om valg av dekorasjoner og sted for fotoseanse.
Bilde for foto shoots, de viktigste kjennetegnene

Avhengig av hva slags sjanger ønsker du å velge mellom, og mange av dem: brutalitet, sexy, hardcore, minimalisme (kan kombineres) og så videre, og den viktigste komponenten i det valgte bildet - klær og tilbehør. Rock i en fotoseanse innebærer eksentrisitet, frihet i sinnet i form av skuespill og ting skinn, solid metall, smykker, pins, etc., i form av klær. Så du kan ikke gå galt hvis du bygge din vei gjennom, for eksempel skinn svart skinnjakker, skinnbukser eller kjoler, og kan bli revet jeans, solide sko, t-skjorter med den karakteristiske, bildene rocker skaut.
Som de vanligste tilbehør og entourage i denne retningen er de musikkinstrumenter, spesielt gitarer, studded belter, Biker hansker, mørke briller massive, massiv smykker, balltre, musikk, metall kjeder på stropper og hals som armbånd.
Hvis du vil ha sexy rock stil fotoseanse, velger åpne, mer uformelle antrekk. For eksempel, korte denim shorts, revet skjorte, høye lærstøvler og skinnjakke. Det andre alternativet - svart mynyplate, helst skinn, høye støvler fra det samme materialet, gulvet kan kaste en skinnjakke med nagler eller denim, men med kjettinger eller pigger.
Photoshoot i stil med "rock"

Hvis du ønsker mer hardcore stil for en fotoseanse, slitasje dratt jeans, en t-skjorte i størrelse / din to mer på toppen av alt dette skinn skinnjakker, slips skjerf, bandanna, og ikke glem om entourage. Egnet elektrisk gitar hvor til stor effekt kan bryte en streng. Også relevant og balltre.
Lage en fotoseanse i fjellet må alltid være lyse, mettet. Du går for langt, gjøre en dobbel fokus, både lepper og øyne samtidig. Populære Macomb - Smokey-ice kombinasjon av blek leppestift, eller en kombinasjon Smoky is med rike nyanser av rødt og lilla leppestift. Som for frisyrer for foto shoots, er det ønskelig å gjøre en liten eller en stor rot på hodet - langt hår eller hår i en stram flette - det beste alternativet.

Hvor du skal tilbringe photoshoot

Mye av suksess photo vil avhenge av det valgte sted for dens gjennomføring. Of course, i ekstreme tilfeller, kan bli stoppet og valg i studio, men "rock" - er ikke den retningen at det passer godt, streife absolutt ikke vil, vel, bortsett fra at bare i form portretter. Et ideelt sted - er selvsagt et platestudio og en full konsert scene, som forventet, med søyler verktøy, står mikrofon, spotlights og så videre.
Videre vil ikke et dårlig alternativ for on-site photo shoot i fjellet være en massiv forlatt hus, spesielt hvis det er en gammel fabrikkutsalg. Jo mer og bygging av en forlatt bygning obvetshalee bedre. Også du kan holde en fotosesjon på natt gatene. Til trafikken var minimal, vil skyte to netter. Men i all denne gangen store deler av kryss eller nesten tom, og en atmosfære som trengs for denne stilen. Veldig godt å legge dette fotoseanse som en ekte biker motorsykkel entourage. Interessant vil se ut på gaten og plassert instrumenter - trommer, keyboard, gitarer og så videre.  
Яндекс.Метрика