Photoshoot i stil med "vintage"Hvis du ville ha en rekke ideer for foto shoots, anbefaler vi sitt søk innenfor populær i vestlig stil "vintage". Dette kombinerer for mange områder av første halvdel av XX århundre og 60-tallet, 70-tallet og 80-tallet. De mest populære motivene i "vintage" - en stil som "punk", "cyberpunk", "steampunk", "pin-up", "retro" og "vintage vamp." Som du kan se, er hvor svir fantasi og uttrykke din egen kreativitet.
Vanligvis, i regi av "vintage", ikke bare i form av foto shoots, men også i andre strømninger av kultur, alt gammelt er enighet om at en eller annen måte, får en liste over ideer eller ting trendy i dag. For eksempel, samme stil som "vintage" i foto shoots - en hel eller delvis kopiering av bilder av kjente skuespillere på den tiden, låne deres stil, makeup, poserer måter. Videre under bygging bilde plakater "pin-up" eller kopiere den populære retro bilde av noen år. Også en liste over ideer for foto shoots og senere falle flyt i "vintage" - "steampunk" og "cyberpunk". De er generelt ganske vanskelig å jobbe, men resultatet av makt bare bøyle.
Da snakker vi om de mest gunstige bilder for en fotoseanse i følgende områder vintage.
Et bilde for en fotoseanse i stil med "retro"
Klær. Kom å velge en klassisk sort kjole fra Chanel kjole med klokke skjørt, lang kjole passer med lukket front og nakne rygg kjole med v-hals og så videre. Farger - svart, beige, burgunder rik, smaragd og gull.
Tilbehør og smykker. Oppmerksom dekorasjoner "på en Pearl", edelstener, gull. For bilde kan velges følgende tilbehør: hansker til albuen, håndvesker, pels kapper, øreklokker, frakker, sigarettholdere, hatter med slør, vakre briller, som kan fylles med røde vinglass i konjakkglass i konjakk og så videre.
Makeup. Det legges vekt på make-up øynene. Eksperimenter med ulike tastene og godt undersøkt øyenbrynene. Unngå unaturlig nyanser av skygger. Lip fit eller nøytrale nyanser eller rik rød eller rødbrun.
Frisyre. Egnet klassisk bølge, kort bob eller Babetta.
Photoshoot i stil med "vintage"

Et bilde for en fotoseanse i stil med "pin-up"
Klær. I dette tilfellet, valg av klær for et bilde skyte ganske stor, og bare husker ikke. For å hjelpe deg med å navigere enklere i denne stilen, bare kopiere hele eller deler av bildet sammen med en av modellene av de berømte pin-up-plakater. De mest vanlige bilder i "pin-up" - en flyvertinne, hushjelp, husholderske og så videre. Alle disse navnene bør være prefiks med "seksuell" (seksuell hushjelp ...).
Valget av tilbehør og smykker avhenger av metoden. Men du vil ikke angre på det hvis dekorere tilbehøret i stil med 50-tallet, en tid som inkluderer "pin-up". Dette inkluderer vignetter som brosjer, anheng, vignetter, øredobber, halskjeder med store perler og så videre.
Make-up bør være lyse og rik, men ikke gå for langt. Du må være på randen av vulgaritet. Egnede piler, mettede nyanser av skygger, spesielt blå, blå, terrakotta. Lip ideell rød leppestift, men hvis du ikke går, plukke en skygge av mørk lilla, lilla eller nøytrale farger.
Som for håret, deretter "pin-up" passende løs og krøllet i en liten eller mellomstore ring låser. Velkommen en rekke hatter og skjerf bundet interessant.
Photoshoot i stil med "vintage"

Et bilde for en fotoseanse i stil med "steampunk" og "cyberpunk"
Klær. Begge disse trendene i kultur for en fotoseanse med bruk av futuristiske kostymer og komplekse bilder. Egnede blanke, stramme dresser den type kostymer fra filmen "The Fifth Element", "The Battle for the Galaxy", "Aeon Flux" og så videre. Du kan også bygge sin egen futuristisk drakt fra ulike materialer egnet bygning her selv film, og resultatet vil i stor grad avhenge av din fantasi og ønske om å skape.
Sminke og hår bør påvirke sin originalitet. Tillatt sofistikert design med tillegg av ulike tematiske elementer.  
Photoshoot i stil med "hippier"Velge idé for en fotoseanse i stil med "hippier" alltid må vurdere en rekke viktige kriterier. Først av alt, bør vi forstå at denne retningen som subkultur ikke er begrenset til bare én utseende hipster, tvert imot, det inkluderer en ganske dyp grunnleggende filosofi, original tenkning og unik livsstil. Uten å forstå mysterier identitet, for å sette det i en fotoseanse klarer ikke mange.
"Hippie" - et fenomen xx 60 av forrige århundre, som dukket opp som en visuell protest mot alle kriger, grusomhet og vold i verden og andre begivenheter av menneskeheten. Hipster fremmet gode dyder, åndelighet, avvisning av rikdom, selv-forbedring. Imidlertid er mange av dem er det ikke skade "ri på bølgene på syre" av tiden. I denne artikkelen vil vi i alle fall ikke forbinder med ekstezi hippier og andre rusmidler. Denne stilen er mye mer god komponenter, så tilgi ham en "flokk" er fortsatt mulig.
Valget av stil for en fotoseanse kan alltid kalles vellykket, fordi det er spesielt atmosfære, rike fargebilder, evnen til å slippe løs fantasien og så videre. Dette området vil være i stand til å realisere det beste for dem som selv i stor grad vedtar filosofien hipster. Det vil da føre photoshoot mest oppriktige og troverdig.
For ikke å feilberegner med byggingen av sitt image og velge steder for fotografering, bør du vurdere følgende tips.
Bilde for fotoseanse
Den viktigste funksjonen i stil "hippie" i form av utseende - er bruken av alle slags etniske klær, tilbehør og attributter av forskjellige nasjoner, men for det meste, urfolkene i Nord- og Sør-Amerika og India. De viktigste komponentene i bildet som ikke er behandlet fruktene av vestlig kultur. Hippie lar deg mikse etniske stiler som sigøyner skjørt på toppen av nomadisk etnisk drakt eller indianok en stamme. Du kan ikke begrense tankens flukt. Den eneste rammen er at for fotoseanse, og for stilen bør alltid foretrekker ting tilbehør attributter av naturlige materialer. Fargevalget bør pistryavyty mettet lyse nyanser. Den kombinasjon av farger er ikke begrenset til reglene for farge.
Du kan gjøre bildet av lange skjørt, kjoler tilgjengelig, jakker, skinnbukser i en fakkel, høye sko, vevde belter, skinnbelter, vevd sandaler, stråhatter, gratis Bluser, skjorter og så videre.
Photoshoot i stil med "hippier"

Listen over attributter og tilbehør inkluderer: smykker skinn, fjær, fargerike perler, pannebånd over pannen, massiv etnisk Gypsy, indisk smykker laget av kobber eller sølv eller gull. Dekorere en foto session og attributter som gitar, etniske musikkinstrumenter, spesielt trommer, bjeller, rør og så videre. Egnet for en fotoseanse og en rekke antikviteter, gamle parafinlamper, pledd og mønstrede tepper av ull, tremøbler og så videre.

Hvor du skal tilbringe photoshoot

Style "hippie" er egnet for høyt-site photo shoot og sjelden realisert i studio. For studio dress bare "mote" eller "glamour" områder i det, men det ikke kan kalles sann manifestasjon av stil snarere dens moderne tolkning.
Det beste valget for fotoseanse - det utflukter i løpet av sommermånedene. Ditt bilde vil passe fint inn i bildet grenseløs felt, vakre elver, dammer, skoger, bygdeveier. I bakgrunnen er hensiktsmessige og stygge bygg av tre.
Det er lurt å holde offentlig fotoseanse, for eksempel for å arrangere en improvisert leiren hipster og fange opp alle mulige fag, kalt "En dag i livet til en hippie." Men hvis dette ikke er mulig, er en foto session i strålende isolasjon også veldig lyst og rik i tematiske termer.
Interessant idé: å lage en fotosesjon i pryzahidne tid eller bål. Slike dekorasjoner kan best formidle den sanne ånd av frihet, som ligger i den subkulturelle trender.  
2015 hvilket dyr?
Så, spesielt for de som allerede har nevnt at det nye året er rett rundt hjørnet, men kan ikke huske "i 2015 som dyr? "Vi har utarbeidet en spesiell hint, som har all nødvendig informasjon. The Eastern tradisjon ingen vil fange uforvarende, og du kan feire nyttår på full parade. "
Hva er et dyr som kommer i 2015?
Med dette den enkleste å forstå. Det har sine egne regler og lover. Og hvis nå er merket blå trehest, den neste, vil 2015 bli året for den grønne Wooden Sheep. Som du kan se, gir østlige horoskop et presist svar på spørsmålet "i 2015 der dyret."
Hvis du prøver å gjøre disse beregningene selv, så du enkelt kan bryte ned. Og det er ikke det at kinesisk horoskop har fem elementer, og hvert element tilsvarer en av de 12 dyrene. Og at hver syklus av horoskop varer så mye som 60 år, begynte den sistnevnte i 1984, som ifølge "timeplanen" var et år med tre Rats.
2015 hvilket dyr?


Hvorfor er den grønne Sheep?

Med blomster i kinesisk horoskop, på den ene siden, er det enkelt. Ifølge fordelingen, som har vart i århundrer, som svarer til en av de elementene en farge: metall - lilla (hvit gull), vann - blå (blå, svart), tre grønne, rosa ild (rød), gul jord ( brun).
Det vil si, hvis vi Sau er i elementtreet, og dens farge er grønn. På de andre barnelærdom noe mer komplisert er det gitt flere nyanser tilnærmet lik.
Ifølge en annen versjon, fargen avhenger av yin-yang orientering. Det er den mannlige "yang" eller kvinnelig "yin". Men vi kommer ikke til å gå i dybden, som vi har lært at dyr totem i 2015 som følger: "Dette vil bli året for den grønne Wooden Sheep".
2015 hvilket dyr?

Hva du trenger er å huske den kinesiske horoskop?
Faktisk, på grunn øst horoskop med et stort antall ulike tradisjoner, legender og til og med vitenskapelige fakta. For ikke å nevne tradisjonen med hverdags etikette, og ikke bare østeuropeiske eller latinamerikanske land.
Noen husker, men elementer av den kinesiske kalenderen er så godt etablert i våre liv og enda kultur som er en del av livet. En gave for ferie maskot som representerer en bestemt tilsvarer datoen figur, og gjorde var et tegn på god smak. HINT forstå? Det er akkurat det. Ikke glem å hilse sine kjære på den rette måten og ikke bland.
2015 hvilket dyr?

Forresten, hvis noen så den animerte serien "Jackie Chan Adventures", "Naruto", "fruktkurv" eller brasiliansk "såpeopera" med tittelen "Det nye tilbudet" er lett å huske at de er alle basert på maskoten til kinesisk horoskop.  
Яндекс.Метрика