Sho sho gjøre hvis jeg ikke gjørAlle skjønt noen gang var i klem fordi det er lett å få og svært vanskelig å komme seg ut. Finn ut ofte ikke mulig. Så hva du skal gjøre når du ikke vet hva du skal gjøre for å fortsatt finne en vei ut og frimodig gå videre?
Gjøre et valg
Gjør et valg - å gjøre dette trinnet. Og på grunn av den desperate situasjonen må velges, vil hver være et skritt nærmere din ønskede effekt. Først nå gjør valget er ikke umiddelbar, siden hjernen i en stressende situasjon vil søke bare "kortsiktige" løsninger som ikke fullt ut vil løse situasjonen, men etter en stund. For eksempel, gi deg selv til å tenke en fastlåst situasjon situasjon en dag eller to, og endre situasjonen.
Den aller første skritt
Håpløshet skjer på et tidspunkt da en mann vet hva som må være feil. I dette tilfellet er det bedre å ikke stille seg dette spørsmålet: "Hva gjør jeg hva jeg skal gjøre?" Siden alt gjør feil, så du gjør som du foreslår intuisjon eller den ønsker å gjøre. Så du får uvurderlig erfaring som vil tillate deg å raskt finne løsninger for vanskelige og komplekse situasjoner.
Frykt
Frykt - det er ikke den beste sjefen for dine handlinger. Så du trenger for å raskt bli kvitt det, å føle seg trygg i sine valg og bestemme endelig vanskelig situasjon. Ikke vær redd for å endre noe fundamentalt, fordi enhver endring - bedre enn en rolig bukt.
Måle på Internett
Hvis du ikke vet hva du skal gjøre i hodet ditt ikke har noen ideer, sjekk ut på Internett. Tross alt, du - ikke den eneste som traff uløselig situasjon der det er ingen flukt. Det er mange mennesker som er villige til å dele uvurderlig erfaring og foreslå riktig vei ut av situasjonen. Ta hensyn til din situasjon og handle.
Lav selvfølelse
Hvis du ikke vet hva du skal gjøre, er det et sikkert tegn på lav selvfølelse. Til dette må vi først forstå problemet, og deretter gå videre til den umulige situasjonen som rammet. Dersom arbeidet med egenvurdering ikke er gjort, er det en høy risiko for retur til samme blindvei situasjon.
Lin
Merkelig nok, men det kan føre til lat apati, depresjon, og følgelig av håpløshet. Til å begynne med det en stor kamp, ​​bør øke motivasjonen. For eksempel, ikke bare snakke om problemet, men også spille inn alle mulige måter å løse det på papir. Spill alt nødvendig ideer, selv om de er dumme og urealistisk. Denne enkle metoden kan hjelpe deg å få av bakken og gjøre sinnet til å tenke på riktig måte.
Synd
Selvmedlidenhet - mye mange mennesker. Alt ligger i det faktum at det er - den mest enkel og klar handling i forhold til seg selv-lover. Du kan spare deg selv si at alt skal være OK, roe ned og gjøre ingenting. Men å gå ut av en vanskelig situasjon der dette ikke er gjort noe? Her er sirkelen og lukket. La synd på deg selv, ikke la andre selvmedlidenhet, glemme folk sårer deg. Nå jage tanker som er uløselig situasjon og begynne å tenke på trinnene til utgangen.
Derfor, i de fleste tilfeller, din "uvitenhet" forbundet bare med psykiske problemer. Så når du sier til deg selv: "Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre" - sortere ting ut først med "psykologisk dead end", og deretter komme ned til det virkelige problemet. Ingen vanskelige situasjoner er bare uvilje mot å løse dem!  
 Enhver student før eller senere måtte møte beskyttelse Degree eller diplom. Denne prosessen synes å være ganske vanskelig og smertefullt, men det er ikke slik. Et stort problem i å beskytte nerver gjør det student, ikke kompleksiteten av emnet. I denne artikkelen vil vi forsøke å belyse alle sider av riktig beskyttelse av kurs arbeid. La oss gi sin veiledning og anbefalinger mottas på personlig erfaring og opplevelsen av våre kolleger.
Hvordan beskytte kurs

 Hvordan du kan beskytte dine kurs? (7 regler)
 Slik starter du innser at beskytte alt fungerer. Hvis det er noen individer som ikke lykkes første gang, deretter den andre eller tredje gang de forlater kontoret, torturert, men lykkelig. Nedenfor gir vi deg med syv anbefalinger for beskyttelse av kurset.

 Et svært viktig poeng er - går diskusjoner med læreren, som sammen med deg er kurs. Etter hver student tildelt en lærer som hjelper ham til å skape kurs arbeid (oppnevnt av emne, påpeke feil og mangler rådet). Jevnlige konsultasjoner sette studentene i stand til å gjøre jobben riktig og bevege seg i riktig retning. Ikke vær lat til å gå til læreren og spørre dumme spørsmål, det faktum at det er gunstig for deg: Først, viser du at du er en person som er interessert, og du trenger en god score, så off for poeng, en lærer i alle fall, husker hyppige turer til det. Sekund, jo mer vil du være til stede lærer, jo flere bugs fikse, og dermed vil være mer kvalitet som vil sette en høyere klasse. Og for det tredje, konstant selvstudium på valutakursen gjør det mulig å forstå alt arbeidet på kort sikt, jo bedre vil du kjenne arbeidet, jo lettere vil det være å forsvare det. 

 Med stor oppmerksomhet til å behandle rapporten teksten som vil snakke i forsvar. Tiden Rapporten er alltid begrenset, så lærere som er i Kommisjonen alltid veldig lite tid for detaljert inspeksjon av arbeidet, fordi de trenger ikke bare sitter og blar selvfølgelig, men du hører. Selvfølgelig alt oppfattes av øret mye bedre, og følgelig er det viktig å fremstille en interessant tale også være i stand til å dekke så mye av arbeidet som er beskrevet, men man savnet i 10-15 minutter. Ikke prøv å lese / snakke veldig raskt eller ikke leselig, kan det bare forsterke beskyttelsen, fordi du posypletsya flere spørsmål. Ikke legg for mye i rapporten "vann", sier mer iboende emner. Hvis noen av det arbeidet du har gjort galt, har du fortsatt husker hennes språk, at det ikke er et uhell pop kommisjonen. Undersøke rapporten din, slik at du kan overføre det ikke bare, men også redusert hvis plutselig språk forsinket i mer tid. Kniven tilhører. 

 I rapporten viser din interesse for arbeidet, som siterer eksempler fra det virkelige liv. Hvis du ønsker å bringe lærerne møtes og ordne dem til deg selv, vise din interesse i saken som du vurderer. Uttrykke dine tanker, ideer og anbefalinger. Gir et eksempel på en teknikk knyttet til vår virkelighet. Selvfølgelig må du ta hensyn til et land hvor du bor, fordi ikke alle mulige alternativer du bruker foreslått. For eksempel, hvis du beskytter en semesteroppgave på økonomien, snakker om sin økonomiske situasjon. Operere utelukkende verifiserte tall for det siste året eller to.

 Har ikke noe imot ideen om læreren i forsvar. Ikke bruk ordet "men". Beskyttelse er vanligvis ikke bare din monolog, men spørsmålet om kryss lærere om emnet og det arbeidet som gjøres. Svar på spørsmål høflig nødvendig, fordi det vil avhenge av poengsummen din. Først av alt, anbefaler vi ikke å krangle med lærere. Enig med, og legge til, "Og til dine ord, ville jeg (a) å legge til". Noen ganger lærere vil stille spørsmål som allerede er beskrevet i monologen, ikke vær lat til å gjenta dem og ikke engang tenke å si "jeg også bare snakket om det (s)! ". Disse handlingene er basert på menneskelig psykologi og jo bedre du etablere kommunikasjon, vil den høyere rating være.

 Slappe av og gå møte den første! Når du har kommet til universitetet for å endre, prøv å ikke utsette sin forsvars selvfølgelig arbeid samt erfaring vil bare øke, noe som igjen vil hindre fokus. Bli den første, så vel fordi lærerne i utgangspunktet ganske lojal mot elevene og ha godt humør. På slutten av å beskytte de fleste av dem føler seg trøtt og irritabel, spesielt hvis de fikk et par vanskelige elever med null kunnskap, men store ambisjoner. Slapp forsvaret hjelp å snakke med venner om abstrakte emner. Ta trøst i det faktum at nå ingenting vil forandre seg, må du sette opp med kurs arbeid (som det allerede skrevet ut), og med kunnskap (som 15 minutter før du setter ingenting ville studere).

 På beskyttelse oppføre seg selvsikkert, og hver faktum forsterker bevis. Trygge mennesker er åpne alle veier tillit - et tegn på kunnskap, forståelse og erfaring. Jo mer selvtillit du har, jo mer tillit det til arbeidet i kommisjonen. Naturligvis en sikkerhet er ikke nok, slik at alle deres mening eller faktum forsterker bevis, i form av tall, grafer og historiske fag. Et godt bevis vil være data innhentet under trening på anlegget.

 Lag en presentasjon av sine kurs jobbe interessant og moderne! På slutten kommer vi til den mest interessante og viktig poeng, nemlig presentasjonen av kurs arbeid. Ikke glem at dette ikke bare rapportere klasserommet, bør dette arbeidet, som ble gjennomført student nesten hele året, og dermed kvaliteten på rapporten være helt på topp. I presentasjonen, anbefaler vi å bruke stor oversikt med statistikk, ulike ordninger og eksempel implementeringer. Noen ganger er det viktig å ha et styre hvor du kan tegne et koblingsskjema og utlede en formel. Vakker presentasjon kan utføres på en datamaskin som vil tillate enda bedre lært å sende inn informasjon. I tillegg kan disse presentasjonene være viktige sitater vychynyty spesiell måte, understreker viktigheten av et forslag.

Hvordan beskytte kurs
 Husk at alt kan beregne, så kommer til forsvaret av kurs arbeid, være forberedt på eventuelle side spørsmål knyttet til rapporten. Du vet sikkert selv svakheter i arbeidet, derfor forberede en serie av svar som du kan ikke bare vakkert å svare på spørsmålet, men samtalen i en annen retning.
 Det er alle anbefalingene at forfatterne ønsker å dele online magasin Vse-Sekrety.ru. Hvis du har dine egne tips så kan du skrive dem i kommentarfeltet til denne artikkelen. Den beste av disse vi legge artikkelen!  
Яндекс.Метрика