Valget av brudekjole - en av de mest spennende øyeblikkene i ferd med å forberede bruden til bryllupet, fordi det er der, hva er nedfelt grenseverdier barns drømmer, spesielt smak og stil av hovedpersonen hendelsen.
 Det er derfor hver jente virkelig ønsker hennes brudekjole var det beste som understreker alle sine viktigste fordelene er det ikke bare ønsker å imponere med sin skjønnhet og alle fremtidige ektemann inviterte gjester.
Vakre og fasjonable brudekjoler i 2015 (13 bilder)

 Bryllup Fashion, som alle andre, rask utvikling og utvikling, hver ny sesong Bride vendt mot publikum i nye og friske bilder.
 Moderne designere med gode ferdigheter til å sette sine modeller hans sjel, skape en virkelig rørende, milde, grasiøs og veldig feminine brudekjoler, sesong og 2015 var intet unntak.
Vakre og fasjonable brudekjoler i 2015 (13 bilder)

 Nylig inntrykk var av high fashion bryllup angi tonen nye trender som vil være på toppen av popularitet alle 2015, verdens designere prøvde sitt beste, og tilbyr workshops verden virkelig fungerer.
 Sesongen 2014 bokstavelig overflod banalt og vakker brudekjole, rikdom og luksus modeller kan møte jenter med ulike smakspreferanser og syn på bryllup mote.
Vakre og fasjonable brudekjoler i 2015 (13 bilder)

 Dette året, mer enn noen gang, tiden for eksperimentering og modige beslutninger, må du huske at valg av brudekjole ikke bør være basert på noen lange tradisjoner og skikker.
 Kom til dette problemet kreativt: brudekjole bør, først av alt, passe perfekt sin eier, og i harmoni med brudgommen dress, bli kvitt stereotypier, fordi de fleste av dem på det nåværende stadium av bryllupet mote - utdatert og irrelevant.

 Hvordan velge en moteriktig brudekjole?


 Før du dyppe en gjennomgang av den nyeste ny samling av brudekjoler kjente designere og sette de viktigste trendene i sesongen, vil jeg gjerne gi noen råd om valg av kjole.
 Nydelig brud, husker trendy og stilig - dette er en kjole som vil se best på din vakre figuren!

 For eksempel, høye og slanke jenter rett og slett fordi de kan prøve på nesten alle stilarter - svingete, smale, korte eller lange tog.
Vakre og fasjonable brudekjoler i 2015 (13 bilder)

 Dyuymovochtsi best å ta hensyn til slike populære denne sesongen, silhouette kjole med en smalere eller high-innsnevrede - disse modellene gjør du visuelt ovenfor. Men i de flotte modeller du risikerer å bli tapt, er slike modeller best overlatt til damene i høyere vekst.
Vakre og fasjonable brudekjoler i 2015 (13 bilder)

 Ikke glem å ta hensyn til materiale og fargen på brudekjole, du ønsker å velge selv. For eksempel, hvis bryllupet er planlagt for sommeren, så det beste alternativet ville kle seg i silke chiffon, tyll eller satin. Hver på sin egen gode: Tulle vanligvis brukes i flere lag, og skaper en spektakulær og festlig måte.
Vakre og fasjonable brudekjoler i 2015 (13 bilder)

 Lace - stoff populære bryllup mote 2014 blondekjole velge full eller små innsett - er ditt, fortsatt kle vil se veldig feminin og elegant.
 Silke - nydelig og sexy nok materiale med en blank overflate, slik som foretrekker matte materialer, bedre titt på våt silke. Om vinteren kan du bo på uvanlige og populære i forrige sesong - fløyel og brokade.
Vakre og fasjonable brudekjoler i 2015 (13 bilder)

 Ny bryllup mote i 2015


 Som vi har sagt, har hver årstid sin nyhet, rosiner og innovasjon, som bør ta hensyn hvis du ønsker å få et bilde som tilsvarer den nyeste mote trender mote.
Vakre og fasjonable brudekjoler i 2015 (13 bilder)

 Samlinger i 2015 åpnet mange nye og uvanlige, viser var full av overraskelser og uventet, og det var absolutt alt: mote stiler av brudekjoler kjøpt tilpasset kuttet. De fleste internasjonale designere har kommet til en felles enighet bør gifte seg med bruden i en hvit kjole, innrømmet, selvfølgelig, hans nære nyanser - beige, krem, perle, champagne og røykfylt, noe uvanlig.
Vakre og fasjonable brudekjoler i 2015 (13 bilder)

 Med dette vedtaket er sterkt uenig kjent Vera Wong farger i de siste samlingene som er fundamentalt forskjellig fra de vanlige stereotypier for oss. Vinter kolleksjon var utelukkende i rosa, rødt og lyse rødt, mener Faith at disse nyanser er perfekt matchet med hvilken som helst farge, jenter i disse kjolene virkelig vakker og elegant.
Vakre og fasjonable brudekjoler i 2015 (13 bilder)

 De fleste modellene er dekorert med store flerlags applikasjoner i form av blomster, som det finnes et stort antall broderi, perler og organza drapering. Men sommerkolleksjon 2014 Vera Wang er radikalt forskjellig fra den romantiske vinter: svarte og hvite ekstravagante modeller bokstavelig talt oversvømmet podiet. Raffinement og sensualitet kan se annerledes ut - så sier den berømte designeren Wong.
Vakre og fasjonable brudekjoler i 2015 (13 bilder)

 Berømte italienske merket også introduserte verden for sin neste samling, for eksempel, har merket Giovanna Sbiroli et nært forhold til skjønnhet og harmoni i naturen, fordi de fleste av modellene presentert i samlingen, med spesialprogrammer i form av kronblader og tynne grener med blader. De fleste modeller laget i varme farger: hvit, blek grønn, rosa, beige og taupe.
Vakre og fasjonable brudekjoler i 2015 (13 bilder)

 En annen italiensk merke Blumarine fornøyd med dette bryllupet luksus og perfekt feminine modeller av brudekjoler. De fleste modellene er presentert i hvit og blek rosa, mange av dem har blonder drapere og store buer som dekorasjoner. Nesten alle modellene er laget på gulvet, noen har svært lang tog.
Vakre og fasjonable brudekjoler i 2015 (13 bilder)

 Nøkkelmotetrender


 •  Sesongen 2015 endelig forent brudekjoler og blonder som kan være helt alene basis eller supplement elementer. For eksempel, høydepunktet av den kommende sesongen - en brudekjole med blonder ermer eller innstikk som dekker hele brystet eller ryggen.

 •  Et annet høydepunkt på den nye sesongen - en forførende åpen rygg, kutt som kan nå nesten uanstendig dybder. Ikke glem å legge buer, små deler, steiner og blonder drapering for å tilbringe en hel plask!

 •  Som for stiler, frodige og lange kjoler med et tog praktisk talt dyttet nylig populær kort modell. Mod skodder forbli selvforsynt og greske modeller, men å velge kjole til å være forsiktig, fordi de kommer ikke hver type figur. Svært populære stiler tatt fra A-silhuett, og diverse montering modeller som er svært godt kjent presset "Den lille havfrue" eller "prinsesse".

 •  Befestet sin posisjon brudekjole i retro-stil, de gjelder spesielt hvis planene tematisk bryllup. I svart-hvitt mote igjen: forskjellige fargede innsatser og kontrast dekorative elementer - i fortiden.

 •  Enkelhet, minimalisme og mangel på store mengder innredning - nøkkelen til virkelig fasjonable kjole som vil bidra til konsentrasjon av oppmerksomhet på den aller bruden snarere enn på den lyse innpakning.
 • Poserer for et bryllup fotoseanseEkteskapet hører til listen over de viktigste feiringer i livet til nesten hver person og uvurderlige minner om ham, som hvert minutt av hendelsen. Derfor tar forberedelsene til bryllupet noen ganger i måneden. Og det var synd at denne hendelsen er så flyktig, så denne dagen er som en drøm, og blir husket som vag, men forhåpentligvis en lykkelig følelse. På den tiden, mens du er ekstatisk og utrolig eufori, er det fotografen ligger et stort ansvar for opprettholdelse av de beste øyeblikkene i bryllupet. Naturligvis vil en profesjonell fotograf hjelper deg ikke bare med ideer til bryllup fotoseanse, men med innholdet iscenesettelsen. Men det er nyttig å vite på forhånd alle funksjonene i dette emnet, særlig skuespill som i selve dagen for ikke å kaste bort tid på lengre forklaring på hvordan å være, hvor du skal lete, hva du skal gjøre og så videre.
  Poserer for bryllup photo shoots er svært lik standard posering, og deres hovedmål - lønnsom levering av fordeler både når det gjelder eksterne datafangst følelser av deltakerne, og i form av natur, staging en helhet. Men det er mange funksjoner som er aktuelle bare i bryllup photo shoots, utgjør det flere av disse vil bli diskutert.
  Konvensjonelt kan de deles inn i tre kategorier:

  - Poserer i en enkelt bevegelse, i dette tilfellet for bruden
  - Bryllup poserer for fotografering i et par (bruden til brudgommen)
  - Og gruppe fotoseanse (par venner).

  Men før du går videre for å diskutere saken, er det verdt å nevne at er svært populær såkalte pre-bryllup photo shoot eller pre lavstori. Denne undersøkelsen vil forlenge følelsen av ferie themed få det originale bildet, tune inn på den kommende hendelsen, og enda viktigere, å venne seg til fotografen som vil fortsette å følge deg på hælene hele feiringen. Vanligvis mange fotografer skyting Rehearsal går i tandem med bryllupet og har bonus eller tilgjengelig på en god rabatt.
  Poserer for en enkelt fotoseanse
  Som en del av denne typen positur photoshoot bør inkludere en full-lengde, fastsittende, sjelden lyve, og portrett positurer. Deres valg er frastøtt av ærlig vurdering Tall, gode vinkler og tematiske verdier dekorasjoner. Dersom tallet lar deg og din kjole bare understreker verdighet, bør begrensningene i posering ikke være. Men hvis ikke, unngå disse variasjonene posering. Å plumpe jenter, lave, eller gjøre begge deler, uakseptabelt skyting lavere vinkler (linse bør ikke være under brystet modell) er bare visuelt legger ekstra pounds, lagre feminin figur og ødelegger vekst. Også, for de som har noen ekstra pounds, ikke anbefalt holdning med bøyer seg frem, eller skuespill, som bør være "opp" kroppen. Tvert imot, ønsker å strekke seg så mye som mulig, holde hodet opp stolt, rettet skuldrene, ryggen rett, er det å bøye i midjen. Også allsidig alternativ kan kalles posing full-lengde eller sitter med rotasjonen av skallet og svak bøying mot fotografen. Denne slanke enhver form, noe som gir den en feminin touch.
  Til portrettbilder i en fotoseanse av denne art, som nevnt ovenfor, er det nødvendig å ta hensyn til de gunstige vinkler som du selv kan gjøre godt å ha studert hans refleksjon i speilet. Den eneste begrensningen for alle - en direkte anfasnaya skyting. Dette aspektet er svært sjelden vellykkede selv profesjonelle modeller, slik at fra det skal være forlatt.
  Poserer for et bryllup fotoseanse

  Poserer for en fotoseanse i et par
  Det må være hoved poserer i et bryllup fotoseanse, men det er paret - den viktigste personen i denne feiringen. Joint posering inkluderer en iscenesatt fotografering fag (hender med gifteringer, champagneglass, duer, blomster, etc.) av ulike slag, alt fra portretter og etterbehandling skyting i innlandet eller på stedet fotoseanse.
  Poserer i en fotoseanse er å sikre at avsløre følelser, så det er hensiktsmessig i noen tilfeller ikke ta hensyn til fotografen og partner å gjøre - klemmer, smil, latter, følelser vryvayuchys, kyssing er veldig malplassert. Ikke begrens deg selv. Oppriktighet i bildet - en sjeldenhet.
  Velg rørende positur for en fotoseanse, full av ømhet, kjærlighet, en svak klem din partner bak hodet på skuldrene eller klem ryggen din, kan du se ut fra bak skulderen hans. Ikke glem at du må ha den på hånden, prysazhyvat sine knær trykket til brystet.
  Poserer for et bryllup fotoseanse

  Poserer for et gruppebilde session i rammen
  Disse bildene skal være følelsesmessig ladet og ikke være som en normal Fotografering grupper av mennesker. Den beste form små grupper - inntil ti personer. I dette tilfellet, poserer for en fotoseanse og muliggjør snev av moro. Egnet som noen gang forresten, co-nonsense, hoppe fjellet sette alle typer utslipp, brudepike brudgommen mot venner og så videre. Også interessant alternativ for et slikt bryllup skyting repetisjon av positurer for alle, for eksempel jenter sukk beundrende på den vakre bruden, eller gutter bøye kne, og hun trekker skjevt sløret.
  Generelt sett, konsulater din bedrift, jo mer moro og interessant oppriktig vil resultere gruppe fotoseanse. Det viktigste er ikke begrenset av begrensningene er ikke ønsket anstendighet. Hvis ideen om hele mengden av barna ri på maskin - ikke gi opp på henne. Tilsvar ideelle steder for gruppe bryllup foto økter vil være: fornøyelsespark, racerbanen, en vakker park, interessante kafeer, vakre brede gater og så videre.  
  Яндекс.Метрика