Hvordan skrive om deg selv interessant?
 Innledning - et obligatorisk trinn for å kommunisere med andre mennesker. Of course, i kontakt med gamle venner enklere, disse folk oppmerksomme på din karakter, vaner og andre individuelle kjennetegn. En ny alle må snakke igjen. Heldigvis, når det kommer til uformell samtale med venner! Men ofte må snakke om deg selv i å skrive, noen ganger også i offisielle dokumenter. Ulike former, fortsetter, regnskap og klubber kan ikke vente når du forteller dem om deg selv. For noen er det - en ren formalitet, begrenset to til tre standard forslag. Men det skjer at fra din beskrivelse er avhengig av mange. I dette tilfellet, skrive om deg selv bør ikke bare være ærlig og godt, men så snart mer interessant at historien ikke er tapt blant andre lignende selvbiografier. Selve historien, muntlig eller skriftlig, kommer lett ikke alle. Det er folk som selvpresentasjon - det sedvanlig og selv hyggelig, de villig dele fakta i hans biografi og sende dem fascinerende, som et litterært verk. Men for det meste av behovet for å skrive om seg selv, men også i en spesiell, ikke-standard stil - en seriøs test av deres naturlige skyhet, kreativ fantasi, og en forfatter talent. For slike mennesker, har vi utarbeidet en slags "cheat sheet" med tips og små tips om hvordan du skal starte, bygge og plassere sitt arbeid til leserne var interessant å lese om deg selv om livet ditt var ikke fremtredende hendelser som er beskrevet kan bli grunnlaget for eventyr roman. Faktisk er alt mye enklere: en biografi selv den gjennomsnittlige personen kjører veldig rolig og ro i livet, kan du lese andpusten, lurer på om det ble skrevet. 
 Selve historien: regler, nyanser og hint
 Et interessant trekk ved selvbiografien som sjanger er at samme person kan være en rekke beskrivelser av hans liv. Og livet er en også, og alle hendelsene som fant sted der, sant. Men, avhengig av stil, formål, når det gjelder å skrive disse verkene ut ganske annerledes. Som i enhver tekst og samtidig opprettholde den samme tomten kanskje nesten uendelig antall varianter av historien, hvor historien er kronologisk sekvensiell eller kunstnerisk forvrengt logisk korrekt eller kreativt tilpasset. Som det sies, har alt sin plass og tid, og selvbiografi i sysselsettingen har lite å gjøre med selvtillit å melde deg på dramaskolen. Den eneste samlende faktor på - det er deg, eller rettere sagt, de faktiske hendelsene i livet ditt. Så la oss definere å starte, hvorfor og til hvilke formål det ta deg å skrive om deg selv. De vanligste alternativene er:
 1.  Når de skal ansette, trene eller gå inn i tjenesten. Dette er den korteste vesentlige formelle og derfor den enkleste alternativ. Takle den er enkel og ingen spesielle tips, spesielt i slike tilfeller selvbiografi er vanligvis skrevet i et standard bilde for å fylle opp tellingen søknad. Men selv før du rene ark, må du bare i kronologisk rekkefølge for å presentere grunnleggende informasjon om tid og sted for hans fødsel, utdanning, yrkeserfaring og kort - sivilstand. Mer formell selvbiografi krever ikke. Et unntak kan være representanter biografi kunstnere, journalister, tekstforfattere, redaktører. De presenterte flere krav til ordforråd brukt og kanskje eksempler på arbeid. Men porteføljen - en egen oppgave, og det også dannet sitt eget, uavhengig av selvbiografi standarder.
   Når du skriver inn en tematisk organisasjon / gruppe / seksjon kan kreve mer detaljert informasjon om kandidaten. Avhengig av retningen av institusjonen, omfatter data som er relevante for ham. For eksempel, fortell oss om erobrede sports priser, diplomer, medaljer og sertifikater for å delta og vinne i konkurranser, intellektuelle spill og konkurranser. Hvis det er et kreativt studio, så det er nyttig å snakke om sine preferanser og smak, favorittsjangre og teknikker, avguder og bilder for å følge. Utfordringen din biografi i dette tilfellet - å avsløre sin egen karakter til folk som ikke har noe for du ikke kjenner og delta i deres team ble dannet. Derfor, jo mer vennlig og åpne skrevet historien er, desto raskere vil appellerer, er du mer sannsynlig å få en personlig invitasjon til muntlig intervju.
   Når du registrerer et sosialt nettverk / datingside det kan være noen harde og raske regler. Men det er noen triks du kan bruke til å lage din historie om deg selv interessant og attraktiv for andre. For eksempel, mange av damene for hvem poesi, tekster av dine favorittsanger eller sitater fra litterære verk, som, etter deres syn, passende til deres karakter og utsikter. Denne taktikken bør vurderes som ganske vellykket fordi, i fravær av tillit til sin egen litterære talent, kan du bruke en vinn-vinn-etableringen av et anerkjent geni. Uansett, din oppgave - å skape i øynene til fremmede, og selv usynlig for deg folk ønsket bilde. Men dette betyr ikke nødvendigvis i samsvar med dokumentar nøyaktighet. Tillat deg selv litt fiksjon, domalyuyte eget bilde i bakhodet slik at du likte det - så han vil like og andre som smaker matche din. Men ikke la seg rive med dagdrømming - du fortsatt skrive om seg selv, ikke å skape en oppdiktet bilde av den ideelle, men dessverre ikke-eksisterende mann. 
   Når du lager din egen blogg og / eller litterært verk interessant å skrive om deg selv enkelt og vanskelig på samme tid. På den ene siden, en profesjonell skribent om seg selv - det gjør ikke engang fungerer og avslappende ferie, avgrenset av en tynn intellektuell nytelse. Og når du har våget å bli selvstendig "far" av en bok eller media (og bloggen er ganske sammenlignbart med nyhetsbrev), bør skrivingen av originale og spennende selvbiografi ikke være et problem for deg. På den annen side, selve historien og finner mange fagfolk ved overraskelse. Fordi en ting - å analysere og spre informasjon innenfor godt studert og interessant tema. Og noe helt annet - å avsløre for lesere som en person, viser de ikke bare deres grunnleggende kunnskap, lærdom og talent, men har også typisk for vanlige dødelige, noen ganger langt fra ideelt kvaliteter skaperen. Plus, ikke alle kreative individer er identiske i sitt ønske om å snakke offentlig. Og forfattere, i motsetning til skuespillere og musikere, fører det til en rekke interne barrierer, skam, frykt for overdreven åpenhet, etc..Seksjon. I dette tilfellet, kan du ringe for å få hjelp råd humor. En god spøk er i stand til å skjule en stygg fakta og selv gjøre dem om til fordeler, og kan rett og slett fylle i en pause eller innhold å fylle uventet innhold. 
   Disse anbefalingene er ikke oppfunnet i går eller i forrige uke, på en lignende canons opprettet biografi til enhver tid, som begynner med de eldste begivenheter i menneskehetens historie. Avhengig av hendelser og kulturelle verdier av tiden, dokumentert ikke bare og ikke fakta om personvern som sosialt betydelig prestasjon. Ja, orientalske konger registrert historier om sine militære seire, fakkelen de adopterte de gamle generaler, Julius Cæsar og senere skapte "Notes på den galliske War", som også er den manuelle på militære saker og spennende historie om hendelsene i disse tider.
   Middelalderens filosofer, oppdagere og til og med dyktige håndverkere har beskrevet sitt liv for studenter og etterkommere. Sjangeren selvbiografi da overtatt slik berømmelse som selv ble en uavhengig litterær bevegelse, og vittig parodi klassisk eksempel på som nå gjenstår, slik som "The Adventures of Baron Munchausen" Rudolph Raspe. Det er vanskelig å huske minst en forfatter som i hans bøker ikke er publisert en beskrivelse av sitt liv. Selv de mest mystiske personligheter funnet ut en masse detaljer gjennom sine personlige dagbøker og korrespondanse. Forresten, den epistolary sjangeren - en uuttømmelig kilde til inspirasjon for å skrive historier om seg selv. Etter at alle bokstavene folk prøver å være oppriktig, stole på mange hemmelige destinasjonene. For deg kan det tjene som en god skole og en kilde til ideer. Så ikke vær lat til å lese biografier av kjente mennesker, gjerne låne dem triks og svinger av tale.
   Et eksempel på en interessant fortelling
   Dermed den teoretiske aspektet av å skrive fortelling vi skjønte det er på tide å gå videre til praksis. Fordi ingen andre enn deg, for du vil skrive en biografi av veien for å avsløre for leserne alle fasetter av din karakter og stor personlighet. Ikke glem at det vanskeligste - er å begynne å overvinne motstanden fra en tom papir. Deretter ord for ord forteller helle i seg selv hvis du tillater deg selv å hengi seg til kreativitet. Finn frigjøring er mulig og starte gradvis med denne enkle: skrive den første formelle selvbiografi, deretter utvide det ved innledende fraser og rytmisk ordforråd, og deretter helt rastsvetyte vakre bilder og litterære enheter. På hver etterfølgende versjon butikken separat, vil det komme godt ut fra omstendighetene. Så du får et stykke av flere historier om seg selv og være i stand til å bruke og videreutvikle dem etter behov.
   Eksempel formell selvbiografi:
   «Jeg, Ivan Ivanov, ble født 13. juni 1980 i Kiev. I 1987 ble han innlagt på første klasse skole №13 uteksaminert i 1997 med laud. Samme år begynte han på Kiev National University. PR Shevchenko Fakultet for filosofi i spesialitet "Political Science". Mens han studerte på universitetet holdt en hel treningsprogram for reserveoffiserer fikk tittelen "løytnant". Han ble uteksaminert fra universitetet i 2002, mottok et diplom i statsvitenskap. Umiddelbart etter endt utdanning begynte arbeidet i nyhetsbyrået som analytiker og konsulent redaktør. I 2008 ble han utnevnt til redaktør of Political okkupert den dag i dag.
   Gift med en sønn og datter 7 år 2 år. Hans kone, Anna V. Ivanov, født i 1986, utdannet som journalist, jobbet i den månedlige publikasjonen. Jeg er glad i fotokunst og maleri, jeg elsker å reise. Veda sunn livsstil, kan du gå til gym regelmessig og reiser med sykkel. Dårlige vaner har ikke fritiden liker jeg å tilbringe med familie og fritid. "

   La oss nå tenke oss at dette er allerede litt kjent, folk bestemte seg for å slutte rekkene av klubbens fotografer reisende. Club virtuelle, grunnleggende kommunikasjon mellom partene er på eget forum på internett. Og nå er vår venn kan du registrere og hilse oldtimere klubb samtidig forklare dem hvem han var, hvorfor og hvorfor komme til forumet. Tekst fortelling i tilfelle vil være vesentlig forskjellig fra de ovennevnte. Det kan være, for eksempel som følger:
   Eksempel underholdende selvbiografi:
   "Kjære venner, la meg presentere meg selv! Mitt navn kan virke rart i begynnelsen, men tro meg: det er ekte. Det er, på grunn av sin sans for humor, mine foreldre ringte og skrevet i passet mitt - som for øvrig er et offisielt dokument! Samlet er mitt navn Vanja, etternavnet mitt - Ivanov. Du kan starte fleiper. Men selv så det vil være lettere å huske meg J
   Bilde jeg beundrer ganske lang tid allerede syv år. Men din samarbeid lært, dessverre, nylig. Jeg håper virkelig at du ikke mobbing, og nybegynnere inngangen til klubben er ikke bestilt. Fordi deres arbeid og erfaring jeg var interessert. Jeg hadde mot til å se bildegalleri gitt på stedet og klar til å ta av seg hatten til forfatterne av disse bildene. Meget imponerende og korrekt rapportering, og bildekvalitet, og kunstnerisk teft fotografer. For sin del, lover å gjøre vårt ytterste for å møte denne høyt nivå, og en sjanse til å presentere sitt arbeid.
   Som for meg personlig, jeg er den mest vanlige og nesten ikke noe enestående. I livet inntekt at de fleste elsker og beste jeg kan, bygge hypoteser og spå om den politiske situasjonen i vårt land og i utlandet. Tilfellet langtekkelig og utakknemlig, men noen må forholde seg til dem J Men hjemme jeg ventet i nesten en voksen sønn, en førsteklassing, honning-datter og selvfølgelig favoritt og den eneste kone Anna. De alle tre, forresten, også er eksperter på reiser og vakre bilder.
   Generelt, hvis jeg har ikke lei deg biografi og kan være minst noe nyttig respekterte samfunnet, vil være veldig glad for å bli akseptert i sine rekker. Jeg lover å være disiplinert, høflig og pliktoppfyllende oppfylle alle reglene for klubben. Alle folk i Kiev - en spesiell hilsen og invitasjon til søndag velopokatushky. Alle andre - bare min enorme beliggenhet og beste ønsker J »

   Se forskjellen mellom de to tekst? Det er fullt forsvarlig og forårsaket av spesifikke kommunikasjon og narrativ formål. Analyse av de ovennevnte tekster bidra til å forstå nyansene i presentasjon av informasjon i fremtiden brukes når du skriver din egen biografi:
  1.  I begge tilfeller, forfatteren feilet ikke mot sannheten og rapportert nøyaktig informasjon om deg selv. Men i den andre historien han bevisst utelatt fakta som er irrelevant for saken. Men passerte første ledd som kan være direkte interesserte lesere dette teamet. Veldig riktig taktikk i form av selv - det tar hensyn til interessene og egenskapene til publikum oppfatning.
    Det samme gjelder for stil og vokabular. I det første tilfellet er det tørt og offisielle, som nødvendige dokumenter. Second - replete prostorechnыmy uttrykk formet svinger og andre former for språk uakseptabelt i forretningskorrespondanse. Men for venner av interesse er slikt språk vil være mest forståelig og underholdende.
    I motsetning til den første strengt tekst i den andre historien, bruker forfatteren humor og hardt karisma, uttrykt gjennom språket. Han trekker verbalt leseren et bilde av en viss Balagura og lungene som har til seg selv. Dette er en fin måte å lage en historie om deg selv interessant, fordi det stjeler ruhet skriftlig av uformelle vennlig skravling.
    I den andre historien, forfatteren stadig kommuniserer med leserne. Snakke om seg selv, klarte han å ikke bli sittende fast i en kjær, og alltid slå til publikum. Bruk denne teknikken til å lokke leseren, fordi ethvert menneske hyggelig når han betalt spesiell oppmerksomhet.
    Forfatteren selv ta hensyn til at hans beretning om seg selv ikke vil bli oppfattet av øret, og visuelt, og på området for elektronisk kommunikasjon. Det er derfor han tillot seg å bruke grafiske symboler ikke er tillatt i den trykte korrespondanse eller notat for hånd. Du kan gjøre det samme hvis det er nødvendig å skrive om deg selv på nettet, gjerne bruke uttrykksikoner og Unicode-tegn. Men bruken av dosering, ikke overbelaste teksten for en overdreven mengde bilder irriterer leseren.
    Som du kan se, med riktig oppsett og tidligere teoretisk kunnskap for å skrive om seg selv interessant og ikke tørr er ikke vanskelig. Til slutt, la meg gi deg en, endelig råd. Før hans historie å lage en liste, hvilken liste antall av sine mest slående og særpreg. Dette kan være spesielt tegnet, dyktighet eller morsomme fakta fra fortiden. Beskriver hver av dem, kan du ikke hjelpe zahopytesya minner og gjøre om til en spennende og uttrykksfulle. Og lesere vil være mye mer interessant å lære om uvanlige situasjoner enn gjennomsnittet av "Born / studert / arbeidet." Generelt, skrive slik at du er interessant å lese om deg selv som om du var foran en biografi om en annen, ukjent, men vittig, munter og vennlig person.  
Яндекс.Метрика