Hva gjør oss til menneskerHva gjør oss til mennesker?
Det som skiller mennesket fra dyrene?
Hva er et menneske?
Platon: Mannen er en biped uten fjær.
Enig?
Men hvis han vil obskubty kuk mann?
Og hvis en mann uten bein opphøre å være menneske?
Hva er et menneske.
Tenkere har konkludert med at den viktigste karakteristisk for mannen er at han er å være sosial.
Eller sosiale. Socialis - offentlig.
Bare i et samfunn nye egenskaper som språk og evnen til å tenke.
Hvert barn er født eneste personen i samfunnet. En person med den vokser bare i familien, i et samfunn der det lærte å leve, gi kunnskap om verden.
Det var tider da barna kom til dyrene. De tok over sine vaner, deres måte å leve på. Oppvokst i dyrene de lærte å gå på to ben, snakke, bruke forskjellige gjenstander.
Men å være et sosialt vesen, ikke mannen ikke opphøre å være en skapning av naturen.
Menneskets natur - kropp, blod, hjerne. Den har mange biologiske behov, puste, sove, spise, det krever en viss termisk miljø.
Sosial og biologisk i mennesket fusjonert.
Hver er født hjernen og vokal apparat, men tror, ​​og det kan bare snakke i samfunnet.
Dette uoppløselig enhet til kan si en person være biosocial.
I motsetning til dyr, kan det inngå sosiale relasjoner, er at for å kommunisere.
Evnen til å tenke - den største forskjellen mellom menneske og dyr. Ordningen.
Sammen med sosiale relasjoner vesentlig forskjell mellom menneske og dyr er evnen til å tenke.
Gjennom å tenke mennesket ikke bare tilpasser seg naturen, men også konverterer dem.
Tegn et diagram.
Menneskelig aktivitet er kreativ, tegning på kunnskap om verden, skaper noe nytt, først mentalt og praktisk handling.
Å uttale, man det var nødvendig, ble det dannet i prosessen av samarbeid og kommunikasjon.
Verbalt språk - den mest avanserte og universell uttrykksform.
Det eksisterer ikke uten å tenke, og tenkning kan ikke skilles fra språket.
Og vokalapparatet, og svært organisert hjernen i stand til å tenke er et resultat av en lang historisk utvikling.
Og den tredje forskjellen mellom menneske og dyr - evnen til målrettet arbeid, den menneskelige kapasitet for selvrealisering.
Etter at du dro, linje på gravstein.
Det er menneskets natur å utmerke seg i noe, bli lagt merke til, fortjener anerkjennelse. Men dette ønsket noen ganger fører til stygge skjema. Herostratos brent Temple of Artemis å bli berømt. Stygg? Stygg.
Som noen innser lese selv.  
Vinter stemning fotograf
 De fleste fotografer resten av vinterturer i naturen med et kamera, bare en liten del fortsetter å arbeide aktivt i vinter som i resten av året.
 Andre foretrekker å sitte i varmen og håndtere inventar, skutt i sommermånedene. Kanskje den viktigste grunnen til dette er vår treghet. Mange vet ikke eller ønsker å lære de mulighetene som oppstår når du fotograferer i vinter, og studiet av disse funksjonene sikre suksess og anerkjennelse og lykke til å produsere stor vintertrening.
 Hva spesielt annerledes skyting i vinter? Vinter og snø her skyldes snødekke, terreng enklere og det hele kommer ned til tredje eller fjerde planer, de viktigste er hvit og svart. Under slike forhold lettere å komponere bildet, en regnbue av farger ikke forstyrrende, og grunnleggende hvit tone som dominerer vinteren, har et stort spekter av myke nyanser og halvtoner. Det største hinderet skyting og vinter er riktig vektfordeling, skygger og lys.
 Men en teknisk overvinne disse vanskelighetene var å skape en full jobb. Den resulterende bildet bare tilfredsstille vår estetiske sans når det er riktig konstruert sammensetning. Og lære sanger beste vinter når malingen prymolkayut ikke forstyrre fokus på å bygge rammen.
 Vi vet at snø reflekterer lyset godt, så du bør prøve å unngå å treffe objektivet og nedsiden av de reflekterte strålene, for dette formålet på frontrammen må bære en hul sylinder som har gjort det ut av papp eller mørk papir.
 Kald luft gardin nedleggelser kan nekte å jobbe, fordi vinteren er mer egnet til å være fotografere metall sektor Kompur typen nedleggelser eller andre systemer.  
Fotografiske bakgrunner
 Moderne fotostudio umulig å forestille seg uten et tilstrekkelig sett med nødvendig tilbehør for kvalitative undersøkelser.
 En av de mest betydningsfulle for bygging av rammen er riktig montert bakgrunn. Bakgrunnen er forskjellige, men de alle tjene ett formål - de er laget for å hjelpe fotografer til riktig bygge rammen. Papir bakgrunner er de mest vanlige studiobakgrunn, bakgrunn selges i ruller. De fremstilles av firmaet Colorama (England). Ark ganske lenge siden betraktet forbruks raskt bli skitten og vanligvis kastes etter skytingen. Derfor er de billig, og fortjener sin popularitet.
 Papir bakgrunn i dette selskapet er forskjellige farger. Hvit bakgrunn kommer med varme farger og ren hvit. Det er veldig populært blant fotografer er middels grå bakgrunn. Bakgrunn er fortsatt bedre i oppreist stilling, og ikke på bæresystem som kan det synke.

 Flere bakgrunner er plast, som er delt inn i hyppig brukt bilateral vask standard størrelse og glanset plast bakgrunn, men de brukes sjeldnere.
 Populær som velur bakgrunn. Dette er en meget høy kvalitet og vakre bakgrunner basert på vinyl, er de svært få overflateskinn, farge, for det meste klassisk. Dessverre har disse bakgrunner ennå ikke funnet et bredt program i lokale fotografer.
 Stoff bakgrunner, produsert av den italienske produsenten, er ensfarget og tekstur regnbuens farger av svært forskjellig bakgrunn. Fordelen med silkepapir foran bakgrunn er deres gjentatt bruk, de kan vaskes og strykes.
 De dyreste tiden bakgrunner - polymer. Disse bakgrunnene er studio standard bredde for dem en standard sele.  
Hvorfor dinosaurene ble utryddetDinosaurer ... Hvor mange hemmeligheter beholder navnet. Til tross for at mange forskere har studert og forklart mange spørsmål uten svar bevist fortsatt stor. Bedømme fra fossiler, dominert dinosaurer overalt på planeten for 130-160 millioner år. Det er bare stort for varigheten av perioden! Nesten hundre ganger mer enn eksistensen av mannen. De ble spredt overalt: vann, luft, jord. Hva har skjedd? Hvorfor dinosaurene ble utryddet? Hva kunne drepe disse dyrene?

Teorier utryddelse av dinosaurer

Hvis på utseende, livsstil og ernæring forskere i utgangspunktet lignende i tankene, her med Dinosaurs er mer komplisert. For lang periode gått siden deres forsvinning, og menneskelig kunnskap er ikke nok for fordypning i tidligere liv på planeten. Så det er ikke noe enkelt svar på spørsmålet: "Hvordan dinosaurene ble utryddet?".
Ennå forskerne ikke sitter uvirksom. De fremmet flere versjoner, som hver har sin begrunnede forklaring total utryddelse av dinosaurene. Denne utsikten kan deles inn i grupper:
Ytre årsaker, ikke på planeten. Før denne versjonen inkluderer flere alternativer. Den første asteroiden på ca 10 km på Yucatan halvøya sammenfaller med utryddelse av de fleste dinosaurarter. Mye av forskningen og beregninger bekrefte denne teorien. Sekund, faller flere asteroider. Dette synet er diskutabelt. Det antas at planeten falt flere store meteorittfragmenter. For det tredje, forårsaket utryddelsen av dinosaurene tror jordas kollisjon med en komet. En siste tanke på denne gruppen - en supernovaeksplosjon sted i nærheten.
Interne årsaker abiotiske. I denne gruppen av årsakene ledende teori om plutselige endringen i levekår. Mange forskere har en tendens til å tro at årsaken til utryddelse av dinosaurene kan være den såkalte vulkansk vinter. Dette fenomenet er et resultat av økt aktivitet i den vulkanske aktiviteten som fulgte utslipp av store mengder karbondioksid og vulkansk aske.
Imidlertid er det flere forklaringer. Men da forskerne er mindre enstemmig. Blant årsakene som førte til forsvinningen av dinosaurer, sier det endringer i temperatur, et kraftig fall i havnivå, overflødig oksygen i atmosfæren, endringer i jordas magnetfelt, noe som reduserer temperaturen i havene. Noen ganger også tillatt endring i sammensetningen av sjøvann (på grunn av naturlige årsaker eller har falt fragmenter av meteoritter).
Interne årsaker biotiske. I dette tilfellet, de fleste av visningene konvergerer som forårsaket utryddelse var fremveksten og spredningen av pattedyr vellykkede med de første blomstrende planter.
I øyeblikket er det klart at pattedyr er helt tilpasset til skiftende klimatiske forhold. De har en perfekt metabolisme. Derfor er det antatt at kjøttetende pattedyr styrtet dinosaurer, fordi ikke bare formere raskere, men med vedvarende fasthet ødelagt legge sine egg og unger av reptiler.
Som for endringer i flora, brudd på slike rettigheter kosthold påvirker den generelle tilstanden til dinosaurene. Som et resultat, masseforgiftnings alkaloider første blomstring betydelig reduserte bestander av planteetende dinosaurer. Dette resulterte i en reduksjon av mat til rovdyr og plutselig utryddelse av dinosaurene sammen.
United. I dette tilfellet inneholder en kombinasjon av grunner som er beskrevet ovenfor. Det er ingen hemmelighet at verden henger sammen. For eksempel fører en meteoritt til økt vulkansk aktivitet til slike fenomener som vulkansk vinter. Slike alternativer kan stilles inn.
Uansett hvor mange som ble underlige spørsmål knyttet til dyreliv årtusener, vil svarene alltid skjule en del av understatement. Selv i dag noen ganger enkle spørsmål (for eksempel "som fuglen flyr tilbake hale?") Umiddelbart få tilfredsstillende svar. Fordi naturen er så allsidig og unike i hver av sin manifestasjon, som forstår det helt hardt. Men det er dens mystikk og hver gang det tiltrekker seg forskere!

Dinosaurer ødelagt intelligent sivilisasjon  
Яндекс.Метрика