Ideer for en fotoseanse i studioStudio fotografering gjør det mulig å gjennomføre ideer innenfor praktisk talt alle stiler og sjangere. Dermed i studio, kan du bruke et bryllup fotoseanse, skyte eller deler av lavstori "Waiting for mirakler" (photoshoot for gravide kvinner). Studioet er egnet for krevende foto shoots og, spesielt for portrettfotoseanse som krever riktig belysning, iscenesettelse, natur.
Vanligvis er det best å velge et studio i hvis du ønsker å få et resultat de fleste profesjonelle fotografier. Valget av ideen om fotoseanse vil avhenge av egenskapene er av studio. I dag kan du finne både konvensjonell studio med ett eller to alternativer for steder, og disse "monstre" i sitt felt - den ultimate drømmen for enhver fotograf. Vanligvis slike studier har alt fra elegante og uendelig liste over plasseringer tekniske evner lokaler - Andre høydepunkter, vifter, røykmaskiner, speil, maskiner for å simulere regn, projektorer og så videre, som vil gjennomføre et uendelig antall av ideer om verdi.
Som nevnt ovenfor, gjør studio det umulig å gjennomføre noen planer. Valget bør være basert kun på de økonomiske mulighetene og ønsker. Dermed kan de dyreste foto shoots bli kalt det tematiske stil, hvor nødvendige tema kostymer, attributter, riktig sminke og frisyre. På andreplass - en fotoseanse i Beauty sjangere, klassikere, romantikk. Her må du hjelpe profesjonell makeup artist og hår stylist, men du vil takle klærne selv, begrense sin egen garderobe. Og rimeligere fotoseanse kan vurderes dersom du bare bestemte seg for å ta bilder uten kompliserte ideer og mål. Men dette fotoseanse kan være original. Så vi bare vil føre liste over eksempler på ideer for foto shoots i studio, tema, sjanger og karakter. Valget er ditt.

Alternativer for ulike studio skudd

Ideen om bildet innenfor sesongens temaer årstider, for eksempel en jente-høst eller vår-skjønnhet. For dette fotoseanse, si, hvis du ønsker å sette bildet av høsten, vil du trenger som attributter av blader, kjegler kan, som et alternativ - flettet kurv med frukt og grønnsaker - som et symbol på avling kan også flere store gule gresskar grab. Make-up og klær bør kun utføres i høstfarger, best i gull bar. Du kan også dekorere med glitter eller gull utsatte områder av kroppen.
Ideer for en fotoseanse i studio

Ideen om "våt" photo shoot, med mindre selvfølgelig studio har alt nødvendig for gjennomføringen, som passende bilder av havfruer, elve nymfer, Naiadene. Generelt, til tilstedeværelsen av tilleggsenheten simulere regn i rammen. Bare la den assisterende fotograf eller kjæresten din vil bli sprayet med spray vann på deg i et sekund til å klikke, og deretter få vakre og uvanlige effekt lys tåke. Ikke vær redd hvis du får en dråpe i ansiktet, håret tvert imot, er det enda veldig sexy, og rammen, med god belysning, gi huden din en fløyelsaktig effekt, øyne - en spesiell glød.
Ideen om erotikk. Denne ideen er god for studioet i første omgang er at det krever en modell av velvære skuespill, og et sted hvor mange nysgjerrige øyne, også en rolle ikke gå. I studio kan du fjerne alle typer av erotikk, alt fra mild erotikk og slutter Nude - full eksponering.
Svart og hvitt bilde. Selvfølgelig kan hvilket som helst bilde i det lange løp bli konvertert til svart og hvitt. Men i studio, hvis behandlet mål - å lage en fotoseanse denne planen, vil du oppnå de beste resultatene. Så fotografen først installere den nødvendige belysning, om ikke umiddelbart bytte til modus svart-hvitt bilder.
Ideer futuristisk tema og karakter. I studio fotoseanse kan gjennomføres, for eksempel, eller elfiyskoy Alien Queen i tandem med vakre lys, og interessante dekorasjoner gi en vakker naturalistisk effekt. Måten å komme seg ut i live og uttrykksfulle.
Skyting med projektoren. Hvis studioet er en projektor, er det den virkelige kilden til ideer. For eksempel, hvis "Last ned" bakgrunn foto plass, så du, din kropp, klær, vil bli dekket med stjerner. Dette stunner og den perfekte løsningen for de som ønsker det opprinnelige studio foto session.
Photoshoot i bevegelse. I studio fotograf kan tyde på at du gjør bilder i bevegelse, som forråde dynamisk bilde. Fotograferingen er egnet for de som liker å danse.
Fotografering med dyrene. I dette tilfellet valget bør ikke dvele bare på katter eller hunder. I rammen ser flotte alle dyr, fra kaniner og papegøyer og slutter skjell. Men være spesielt gunstig med stor pytonslange bilde eller stor hund.
Ideen om en klassisk stil. For studio opptak trenger du en klassisk svart kjole sko med høye hæler, smykker i perler, hansker, munnstykke, lue - slør.
Retro-stil. Å gjennomføre denne ideen i studio for en fotoseanse forberede retro ting som ville være relatert til noen stil tiårene av XX århundre. Du kan style tjueårene, da inkludert i et burlesk mote grunner, men du kan femtitallet, der skinte makeløs Marilyn Monroe. Prøv å holde seg til bare én stil fotoseanse uten forvirrende dem, eller kan oppstå ikke den beste ordspill.
Ideer for en fotoseanse i studio

Ideen om cosplay - utførelses tegn fra tegneserier, filmer, spill og så videre. Hvis du har en favoritt karakter, slik som Lara Croft eller Barbie, bør du prøve å finne så mange tilknyttede elementer av dette bildet. Derfor, i tilfelle av Lara Croft, er en gjentagelse av frisyrer, make-up karakter, hennes fakter, men enda viktigere, ripping henne kostyme og attributter - pistoler, kniver, ryggsekk og så videre. I tilfelle av Barbie, trenger du en overdådig kjole, helst rosa låser i hår og makeup gjentagelse av denne populære dukke - piler, falske øyevipper utrolig lengde, blek rosa eller beige leppestift og gloss.  
Hvorfor ser vi drømmer?
 Søvn er en av de mest mystiske prosessen som skjer med kroppen vår. Kjempe sove forgjeves person bør ha en god hvile. Selv om tilstanden til personen han sover eller bare hvile hjernen hans fortsatt ikke kan slutte å fungere. I tillegg har vi ikke bare fornye sin styrke, men også se drømmer. Hva skjer egentlig med oss ​​på den tiden når vi sover? Hvorfor ser vi drømmer?
 Innhold materiale:

 Hva skjer med oss ​​når du sover?
 Hvorfor ser vi drømmer?
 Typer av drømmer
 god søvn, og rask - en drøm der ser vi drømmer.
 Først det hele starter rett fra langsom søvn. Denne drøm i sin tur delt i fire faser, som hver med kroppen er i endring. For eksempel i den første fasen av søvn, søvn er en direkte prosess: en følelse av "uplыvanyya" som er noen ganger fulgt av vzdrahyvanyem. Fysiologisk, finner det uttrykk i redusert aktivitet av muskler og langsom bevegelse av øynene. Med hensyn til den andre fasen, det allerede er en tilstand av grunne søvn.
 Det er denne fasen av søvnen preget av mer enn halvparten av tiden på den totale varigheten av søvnen. På dette stadiet en demping av hjertefrekvens og lavere kroppstemperatur. Inkludert i denne fasen er det en ytterligere reduksjon i muskelaktivitet. Som til tredje og fjerde trinn da de nådde en dyp søvn: det er karakterisert som en grunnleggende fysisk resten av kroppen vår. Hvis det ikke er stadium av dyp søvn, våkner personen opp trøtt og overveldet. Ved det fysiologiske nivå i denne perioden begynner å oppstå prosesser som for eksempel økt produksjon av veksthormon, øker blodstrømmen til alle muskler.
 Etter alle disse stadiene er fullført, følger stadium av REM søvn. En person kan bare se en drøm på dette punktet. Som for det faktum at funksjonen av REM-søvn, er det fremdeles ikke klart. Eksperter mener at det er nødvendig å organisere informasjonen i minnet. Dermed amerikanske forskere funnet ut at nerveimpulsene som er direkte observert hos mennesker på et tidspunkt da han sover, og mens han sover, hjernen spilt syv ganger raskere.
 Kjent forskere spille en direkte daglig erfaring, er det nødvendig å danne minner. Forskerne som har utført eksperimentet om emnet, mener at den prosessen som har blitt funnet dem, som det var, til en viss grad trekkes informasjon fra korttidshukommelsen, langtidsminnet direkte. Snakker om rask søvn, bør det bemerkes at i løpet av denne søvn kan sees ganske raske bevegelser av øyeepler (se drømmer), det er en direkte økning i blodtrykket, får hjernen blodstrømmen, og det er uregelmessig puls og åndedrett.
 For typisk menneskelig søvnfase endre rask og langsom søvn. Steam er direkte fasen består av langsom og rask søvn, danner et komplett søvnsyklus (dens varighet er ca 90 minutter). I Avhengig av hva den totale varigheten av søvn normal søvn består hovedsakelig av 4-6 sykluser. De fleste helles i når oppvåkning oppstår ved slutten av syklusen.
 Hovedmålet er å gi sove kroppen hvile. Under søvn er akkumulert informasjonsbehandling, og det spiller en viktig rolle i metabolske prosesser, herunder det bidrar til å gjenopprette immunitet.

 Hvorfor ser vi drømmer?
 Det er mange forskjellige teorier om hvorfor folk kan se drømmer. I begynnelsen av det tjuende århundre, har forskere spekulert i at hele dagen i vår hjerne akkumulerer ulike kjemikalier. For eksempel er dette karbondioksyd, melkesyre og kolesterol. De hevdet også at disse stoffene kan spre på et tidspunkt mens vedkommende er i en drøm. Og gjennom denne prosessen kan vi se drømmer. Til en viss grad, noen drømmer betraktet som "rengjøringsmidler" prosesser i kroppen.
Hvorfor ser vi drømmer?
 I en nyere teorier sier at drømmer kan brukes av kroppen som en prosess perezahruzhayuscheho hjernen vår. Drømmer på noen måte hjelpe hjernen til å kvitte seg med unødvendig informasjon og hjelpe ham direkte hans arbeid. Uten drømmer hjernen kan være bare "eksplodere".
 Ifølge en annen teori om drøm vises i hjernen som et resultat av dannelsen av uordnede elektrisk aktivitet. Nesten hvert 90. minutt mens kommer en fase av REM søvn i hjernen sendt over de kaotiske elektriske impulser. På forsiden av hjernen, som i sin tur er ansvarlig for den analytiske delen av hjernen prøver å forstå disse signalene og tilsløre det vil reagere, men som den eneste måten å forstå dem er bare en drøm.

 Typer av drømmer
 Alle våre drømmer kan deles igjen inn i tre typer. Når det gjelder den første typen av drømmer, kalles det "husholdning". I disse drømmene folk stort sett ser sine problemer, situasjoner i livet, og prøve å løse dem.
 Den andre typen drømmer inkludere "symbolske" drømmer. For slike drømmer typisk utseende tegn i en rekke fag, karakterer. I denne typen drømmer folk ofte ser seg selv og andre mennesker som begår slike handlinger ikke er spesifikke for dem i hverdagen.
 Den tredje typen drømmer - et profetisk drømmer. Personer som har evnen til å se denne typen drømmer er sjeldne. Det er denne typen drømmer kan gi folk et hint om hva som kan skje med ham eller noen andre, hvordan unngå visse situasjoner ikke hyggelig. Til slike drømmer verdt å vurdere. Under søvn, prøver hjernen vår til å løse umiddelbare problemer og gi oss klar, konverterte resultat. Kanskje på grunn av disse drømmene han prøver å fortelle oss noe.
 Det bør bemerkes at den moderne teori om drømmer, for det meste understreke at drømmen - en slags videreføring av våken tilstand.
 Studiet av drømmer i det tjuende århundre var å konsentrere seg hovedsakelig på to aspekter, som i sin tur: den fysiologiske prosessen med fremveksten av drømmer og deres direkte betydning.
 Det bør bemerkes at ekstreme atferds manifestasjoner, slik som mareritt, natteskrekk, søvngjengeri, enurese, i henhold til de etablerte fakta, ikke har noen forbindelse med vanlige drømmer.
 Ubehagelige følelser som en person opplever en drøm, i henhold til de fagene, er det ofte to ganger, i motsetning behagelig. Snarere er det fordi det meste av innholdet i drømmene er nært knyttet til oppfatninger om mennesker og hendelser som direkte kjent spyaschemu. Sjansen er at ukjente følelsen av noe i drømmen, er det et resultat av plutselige forstyrrelser i tid og rom arrangementer som finner sted direkte i en drøm.
Hvorfor ser vi drømmer?
 For å skille mellom disse formene for drømmer, som igjen observert under dyp søvn nok:
 1.  drømme, ønsker, drømmer, dette skjemaet er basert på direkte jakten på reproduksjon og overlevelse, som opptrer på et underbevisst nivå;
   søvn-fortid, for det er typiske leke episoder og scener fra barndommen;
   drømme-frykt basert direkte på frykten for lidelse, smerte, etc., samt frykt for liv eller til verden (aldri helt forsvinner);
   en drøm som skriver "kollektivitet"; i dette tilfellet betyr slike opplevelser, som igjen ikke kan være tenkelig tankene sovende mann drømmer om denne typen, sovende mann festet til mysterier opplevelsen av sine forfedre eller menneskeheten som helhet;
   søvn-mononier (fra gresk monos - ett og Oneiron - søvn) - i en drøm ser helt uforståelige og meningsløse bilder som tilsynelatende ikke har noe forhold til å sove, men på samme tid, og de er sanne gjenstand for tolkning drømmer; disse drømmene føre til enorm interesse surrealistene.
   For å liksom lære å forstå disse drømmene, mennesker som i flere tiår av direkte observasjoner og tolkninger, oppsummert deres viktigste verdi. Og i dag, disse langsiktige observasjon tilgjengelig for alle. Vi kan nå enkelt kjøpe drømmetyder i en bokhandel eller bruke internett.
   Studiet av søvn viet mange TV-programmer, en av dem vi ønsker å presentere for din oppmerksomhet:

   Våre drømmer fortsatt mange uløste mysterier. Det viktigste for oss - for ikke å glemme at søvn er nøkkelen til vår trivsel, så dette problemet bør gis betydning.  
Яндекс.Метрика