Hva er deja vu?
 Alle av oss har hørt om en følelse av déjà vu som, og de fleste følte det. Følelsen når du allerede så det, ble her snakker med noen, det har alle vært Vi kan huske detaljene i rommet der vi aldri hatt før, folk med hvem vi hadde aldri møtt så. Hvorfor er dette? Som det ser ut? Mange lurer på disse spørsmålene, men svarene er like mørke absorberes.
 Planen av artikkelen:
 Deja Vu er
 Studiet av "deja vu"
 Den fysiologiske forklaring
 Reinkarnasjon eller omstart?

 tretthet. Denne forklaringen er blitt en av sidene av det teoretiske, som på sin side gir årsak til deja vu overbelastning av hjernen. Hvis du sier med andre ord, er det deja vu oppstår når en person er veldig sliten og i hjernen vises særegne feil.
 Dømme etter den andre teorien, effekten av déjà vu - resultatet av en god resten av hjernen. I dette tilfellet er de prosesser som opptrer flere ganger raskere. Hvis vi er i stand til å behandle en eller annen måte raskt og enkelt, vår hjerne ubevisst tolke dette som et signal om at vi har sett før. Som han skrev i 1889, amerikansk fysiolog William H. Burnham, som var forfatteren av denne teorien - "når vi ser et merkelig objekt, dens merkelig form i stor grad fordi kompleksiteten som vi blir konfrontert i kunnskapen om dens egenskaper. Men når tenketanker endelig uthvilt, kan oppfatningen synes merkelige scener så enkelt at typen er allerede virker kjent. "
 Etter studiet av effekten av déjà vu tok Sigmund Freud og hans tilhengere. Forskeren mente at følelsen av "allerede hadde sett" oppstår hos mennesker som et resultat av spontan oppstandelse i hans umiddelbare minne ubevisste fantasier. Som for Freuds etterfølgere, de i sin tur tror at deja vu er et resultat av kampen "I" med "It" og "Super - I".
Hva er deja vu?
 Noen mennesker forklare deres deja vu som tidligere ukjente steder eller ting de har sett i en drøm. Denne versjonen også utelukker ikke forskere. I 1896, Arthur Allin, psykologiprofessor ved University of Colorado i Buldere, avanserte teorien om at effekten av déjà vu - en påminnelse om fragmenter av glemte våre drømmer. Våre følelsesmessige reaksjoner på det nye bildet kan vise en falsk følelse av gjenkjennelse. Effekten av deja vu oppstår når vår oppmerksomhet er plutselig en kort tid distrahert under vårt første møte med en ny måte.
 Også deja vu fenomen er karakterisert som en manifestasjon av falsk hukommelse, dvs. i hjernen, eller for å være mer presis, i visse områder, er det en fiasko, og han begynner å ta på det ukjente kjent. For den såkalte "falske minne, karakterisert ved de følgende alders perioder hvor aktiviteten er uttrykt mesteparten av prosessen - fra 16 til 18 og 35 til 40 år.

 Plask i den første perioden er forklart av emosjonell ekspressivitet av oppvekst, muligheten for brått og dramatisk selv svare på visse hendelser, for manglende erfaring. I dette tilfellet, ber personen om hjelp fra uredelig praksis ved å få det direkte fra falsk hukommelse. Med hensyn til den andre topp, er det i sin tur, utgjør en avgjørende alder, men dette er en midt krise.
 På dette stadiet er det deja vu øyeblikk av nostalgi, noen beklagelse om fortiden, et ønske om å vende tilbake til fortiden. Denne effekten kan fortsatt bli kalt et triks av minne, som minner kanskje ikke engang være sant, som påstått, er tidligere presentert som den ideelle tiden da det var fortsatt vakker.
 I 1990 ble en psykiater fra Nederland Herman CHO antydet at hukommelses spor er lagret i den menneskelige hjerne som enkelte hologrammer. Hologram bilder av funksjoner som hver del av hologrammet har all nødvendig informasjon for å gjenopprette hele bildet. Enn en mindre brikke, blir bildet uskarpt henhold reproduseres. Fra teorien om SSS, har følelsen vu kommer inn når noen små detaljer situasjonen svært tett sammenfaller med en viss del av minnet, som igjen maner frem en vag bilde av de siste hendelsene.
 Pierre Hlur, neyropsyhyatr på 1990-tallet gjennomførte eksperimenter, og hardnakket insisterte på at minnesystemet bruker spesielle "recovery» (henting) og "anerkjennelse» (kjennskap). I sitt arbeid, som ble utgitt i 1997, hevdet han at deja vu fenomenet manifesterer seg i ganske sjeldne øyeblikkene. Når systemet vårt er aktivert anerkjennelse og recovery system - nei. Andre forskere insisterer på at gjenvinningssystemet kan slås av helt, men kan være bare rassohlasovana, som igjen ligner teorien om tretthet, som ble lansert mye tidligere.

 Den fysiologiske forklaring
Hva er deja vu?
 Men til tross for dette, var fortsatt i stand til å forstå hvilke deler av hjernen som er involvert i prosessen på et tidspunkt da en person føler en følelse av déjà vu forskerne. Det er verdt å merke seg at ulike deler av hjernen er ansvarlig for ulike versjoner av minne. Den fremre delen ansvarlig for fremtiden, det siste timelig og grunnleggende - middels - ansvarlig for vår nåværende. Når alle disse delene av hjernen gjør sitt vanlige arbeid når bevisstheten er normal tilstand, følelsen av at noe kommer til å skje, kan du være bare når vi tenker på fremtiden, bekymre ham, advare ham eller bygning planer.
 Men alt er ikke så lett som vi ønsker. I vår hjerne er det en region (amyhdala), som direkte setter emosjonell "tone" av vår oppfatning. For eksempel når du kjører en samtale med noen og se hvordan dine korrespondent endringer i ansiktsuttrykk, amyhdala det i løpet av et sekund sender en melding om hvordan det skal reagere på det. For varigheten av den nevrologiske konseptet faktisk "ekte" så kort at vi ikke opplever så mye som jeg husker.
 Kort minne lagrer informasjon i et par minutter. For dette i sin tur tilsvarer hyppokampus (hippocampus): minner, som i sin tur er forbundet med en eller annen hendelse, spredt i forskjellige sensoriske sentre i hjernen, men de er koblet sammen i en bestemt rekkefølge hyppokamusom. Spesielt er det også en langtidshukommelse, som ligger på overflaten av hjernen langs den temporale del.
 Faktisk, er det rimelig å merke seg at fortid, nåtid og fremtid eksisterer i våre sinn, uten å ha klare grenser. Når vi opplever noe i dette, og deretter sammenligne det med en tilsvarende fortid og har besluttet, som et øyeblikk til å reagere på hendelser i nær fremtid. Det var på dette tidspunktet, og omfatter alle vitale deler av hjernen. I tilfelle hvor sammenhengen mellom kortsiktige og langsiktige minne for mye, dette kan tolkes som fortiden og i dette tilfellet er det en effekt av déjà vu.
 Som kan heves en forklaring på dette fenomenet, og globale matchende modeller, som de kalles psykologer. En spesiell situasjon kan virke kjent for folk fordi det ganske mye som det er lagret i minnet av tidligere hendelser, eller i tilfelle at det har likhet med mange arrangementer i minnet. Så du var i identiske og ganske lignende situasjoner mer enn én gang. Således blir hjernen oppsummert og sammenlignet datahukommelsene, som et resultat, har de funnet et lignende bilde.

 Reinkarnasjon eller omstart?
 Mange er tilbøyelig til å tro at deja vu har noen mystiske og selv mystiske røtter. Dette skjer fordi forskerne egentlig ikke kan forklare hvorfor det er deja vu. Parapsychologists forklare deja vu teori om reinkarnasjon, i tilfelle at personen ikke lever ett liv, og mer, kan han huske noen episoder av en av dem.
Hva er deja vu?
 De gamle grekerne trodde på reinkarnasjon, selv tidlig kristne og svært berømte sveitsiske psykologen Carl Gustav Jung, som igjen er antatt at det å leve to parallelle liv. Ett liv - hans, og den andre - et liv lege som levde i det attende århundre. Det bør også nevnes at av déjà vu nevnt og Leo Tolstoj.
 Tina Turner, da jeg kom til Egypt, plutselig så ganske kjente landskap og objekter, og husket at da hun var en venn av faraoene berømte dronning Hatshepsut. Noe sånt erfarne og kjente sangeren Madonna under hennes besøk til Imperial Palace i Kina.
 Mange tror at "allerede sett" - dette er den genetiske minne. I dette tilfellet er en ubehagelig følelse av déjà vu forklart som en erindring av livet til sine forfedre.

 Mange psykologer mener at dette fenomenet kan bare være en funksjon av selvforsvar rettigheter. Når vi er i en ubehagelig situasjon eller i et merkelig sted for oss, vi automatisk begynne å lete etter noen kjente ting eller objekter er gjort for å liksom støtte kroppen i øyeblikket av psykologisk stress.
 Deja vu fenomenet er ganske vanlig. Ekspertene fant at 97% av folk minst én gang, men følte den følelsen. Det var også ganske unike slike tilfeller. Når en person føler en følelse av déjà vu nesten hver dag. I utgangspunktet denne følelsen i en viss grad sammen med en lett ubehag, men det kan av og til skremme.
 Psykiatere bare si at deja vu er ofte et symptom kan være forårsaket av midlertidig-partiell epilepsi. I mange tilfeller er det ikke farlig. I tillegg har noen studier vist at deja vu kan forårsake kunstig eller gjennom hypnose eller gjennom elektrisk stimulering av temporallappene.

 Dette overraskende fenomen selv prøve å forklare fysikk. Det er en slik эkstatycheskaya konsept, i henhold til hvilke fortid, er nåtid og fremtid direkte samtidig. Vår bevissthet i sin tur kan oppfatte bare det vi kaller "nå". Fysikere forklare fenomenet déjà vu, noen svikt i tid.
 Til tross for at dette fenomenet er merkelig og mystisk, som det ikke utgjør noen fare for mennesker, betyr at alle kan personlig forklare direkte selv hvorfor dette eller at situasjonen eller objektet virke kjent for ham. Kanskje du noen gang sett ham kort på TV eller bare lese om det i noen bok.  
Яндекс.Метрика