Hvorfor faller vi i en drøm?
 Mange av oss kjenner situasjonen når, allerede midt i en drøm, våkn opp og skjelver. Eller, det virker som du faller - og våkne opp igjen. Hva knyttet dette fenomenet, som er like møtt av barn og voksne? Og hvorfor, når du sover, virker det som du faller?
 Fysiologi av søvn
 Du vet sikkert at personen er umiddelbart satt i dvale. Vår hjerne og kropp passere gjennom flere stadier før søvn. Gradvis reduserer hjertefrekvensen, reduserer følsomhet sensorsystemer. Samtidig kroppen endringer og konsentrasjon av to substanser - kalsium og kalium.
 Enhver støy eller vinddrag kan føre til en dramatisk økning i blodinnhold. Og hvis mulige ufrivillige muskelsammentrekninger. Det er derfor vi zdryhayemosya og våkne opp. Dette er helt vanlig, fra tid til annen den støter på hverandre.
Hvorfor faller vi i en drøm?


 Faser av søvn
 Det er flere faser av søvn. Den såkalte langsom søvn bare varer i ca 80-90 minutter og skjer umiddelbart etter at vi sovner. Denne fasen er også delt inn i flere etapper. Og den første er preget av et meget interessant fenomen. Mens redusert kroppstemperatur, lufthastighet, bremse stoffskiftet, er vår hjerne aktiv. Så på dette stadiet vår intuisjon kan foreslå vi løse akutte problemer. Men oftere vi faller inn i en slags søvn, akkompagnert av og til søvnige drømmer, noen ganger hallusinasjoner lignende å sove.
 Gradvis hjerneaktiviteten begynner å avta, og etter en stund kommer sakte søvnstadium, kalt "deep sleep". På dette stadiet er det svært vanskelig å vekke personen, og på dette tidspunktet i bakken og ha drømmer, natteskrekk (må ikke forveksles med mareritt) selv snakker i søvne. Men folk vanligvis ikke husker dem. En annen ting - den fasen av REM søvn. Disse drømmene vi husker best, men de ofte faller irrelevant.
Hvorfor faller vi i en drøm?


 T  ak hvorfor vi faller i en drøm?
 Mange tror at denne dråpe bare kan skje i den fasen av dyp søvn. Men i virkeligheten er det ikke. Vi faller i den første fasen av langsom søvn. Dette umiddelbar fysisk sensasjon er hallusinasjon. I denne fasen, en bestemt del av hjernen begynner å sovne. Samtidig sender den et signal til ryggmargen til å undertrykke insentiver og avslapping av musklene. Noen ganger dette er ledsaget av et interessant svar - før undertrykkelse muskler kontrakt, føles en person at han faller - og han våkner. Dersom du på dette punktet du ikke føler støtte i hender eller føtter, kan følelsen av å falle øke.
 En alternativ forklaring
 Noen eksperter tilskriver denne høsten av mekanismen av hallusinasjoner. Hva er dette fenomenet? Dette er bilder som oppstår i sinnet under påvirkning av ytre stimuli. Men til syvende og sist de ikke ser på kilden til opprinnelse. Så i skyggene på veggen, har vi en tendens til å se monstrene våken - rett og slett fordi hjernen gjør altfor forhastede konklusjoner.
 Disse resultater kan også gi hjernen med stress og tretthet. Derfor, hvis du er for sliten for en dag eller, for eksempel, sovnet i en ubehagelig stilling, det er en hallusinasjon for å falle. Dessuten er disse musklene ikke redusert. Alle bildene som er tilknyttet denne følelsen, hjernen produserer eksklusivt. Interessant, i motsetning til vanlige mareritt, hallusinasjoner slik snopodobnыe vi alltid huske. Ingenting galt med det er virkelig ikke. Det av og til skje med alle, og ikke snakke om eventuelle avvik.

Hvor raskt lære å telle i hodet ditt?

I en alder av kassaapparater og kalkulatorer folk er mindre sannsynlig å tro på sinnet. De er nesten helt byttet til informatikk, men det ofte er vaklende, eller rett og slett ikke være der når du trenger det. Gradvis mister vi ferdigheter nøyaktig og rask kreditt og noen ganger belatedly innse at vi ikke er så bra i dette tilfellet. Men raskt finne ut i mitt sinn - er udiskutabel fordel og overlegenhet. Personer som lett opererer tallene nesten aldri bli bedratt i beregningene. Men det viktigste er at det vil utvikle og støtte i form av mental kapasitet, noe som er viktig for barn og unge.

 Hvordan å lære raskt finne ut barnet i tankene


Alle ferdigheter er best utviklet og forsterket i barndommen. Lær å telle, samt lesing kan være 1,5-2 år. Funksjonene i denne verden ligger i det faktum at barnet først nakopychatsya passiv kunnskap - han vil forstå, å vite, men på grunn av den lille vokabular vil snakke litt. Inntil fem år av et barn kan lære å mentalt utføre enkle handlinger - subtraksjon og addisjon innen tjue. Hvis 2-3 og et halvt år gammel du skal bruke visuelle metoder i undervisningen, vil senere babyen kunne operere bare tall, ingen åpenbar forsterkning materiale.
Hvis du ønsker å gjøre barnet ditt var mer sannsynlig at prosessen med å håndtere store verdier og matematiske operasjoner vil bli gitt enklere og raskere går, da du så snart som mulig for å lære ham å tro.
Lære barn å fire år med bedre visuelt materiale. Du kan tro hva du vil. Brannbiler rushing til brannen, motorsyklister som brølte flyr forbi deg, en katt som sole seg i solen, flokker av fugler - alt rundt deg kan telle. På grunn av både ferdigheter vil utvikle observasjon og oppmerksomhet. Gradvis øke belastningen. I morgen du så to katter, og når de kom hjem, et annet barn 3. Spør: "Er han la merke til at i dag så mange katter! Hva han så? ". Prise ham for nøyaktigheten og observasjon, fordi disse kvalitetene vil være nyttig for ham i livet.
I barneskolen barnet trenger for å raskt og enkelt produsere noen beregning innenfor definerte pensum. Å lære å telle raskt, krever konstant trening. Derfor er målet for foreldre oppmuntrer babyens bly og gjør så det var interessant. Jo mer barnet vil øve, jo lettere vil det være å gjøre nøyaktige og raske beregninger i tankene.

 Hvordan lære raskt å telle voksen


Hvis barnet er et barn lærte raskt konto, så til slutt det vil lett operere med høyere verdier. Men hvis en eller flere eldre student besluttet å mestre rask score, bør du bruke en enkel teknikk som helt sikkert vil gi positive resultater.
Enhver trening starter i det små. Hvis du vet gangetabellen, er det fint. Hvis du har glemt eller aldri visste, bør du bruke denne metoden kontoer. For eksempel bør du lære så mye som 8h6. Skrive et eksempel som følger:
4 februar
- = 48
8h6
Svaret 48. Vi fikk det ved å skrive eksempel 8h6 brukt på den og en rett linje over hver figur registrert som mangler til 10. Over 8 juni 2 som skriver skriving 4. Det første sifferet i svaret - forskjellen mellom tallene nederst og øverste linjene diagonalt . 8-4 = 6 til 2 april = 4 - for beregningen kan ta noen par - svaret er alltid det samme. Så vi skjønte at det første tallet 4. Nå finne en venn. For å gjøre dette, multiplisere tall topplinje 2x4 = 8. Vårt eksempel er løst: 8h6 = 48.
Litt annerledes anses større tall. For eksempel, må du beregne 11h13.
1 mars
- = 140 + 3 = 143
11h13
Poenget rekord 11h13 eksempel. Øverst skrive hvor mye disse tallene overstige 10. Skaffe en og 3. Skriv tallene på diagonalen. Få 11 + 3 = 1 413 + 1 = 14. Vi fikk 14 dusin, fordi de første tallene overstige 10. Så multiplisere 14 med 10. 14h10 = 140. Det gjenstår bare å multiplisere den øverste nummer 1H3 = 3 og legger tallene på kontoen.
Slike fremgangsmåter er vanskelig å utføre beregninger bare begynnelsen. Så begynn med enkle eksempler og gradvis komplisere. Men å lære å telle i tankene dine, må du bli kvitt poster, og å gjøre alt i hodet mitt.
På denne måten kan du lære og barn, men bare når de er fullt klar over skolens læreplan. Ellers vil du oppnå positive resultater, men bare skade assimilering av skolekunnskap.
Når en mester i manipulasjon tosifret, kan du fortsette å beregne menings - hundrevis og tusenvis.

 Video Tutorials
Gjetter på forræderi: hvordan å vite om endringer ektefelle
 Nesten hver og en av oss noen gang lurt på: "Ikke forråde meg, min betydelige andre?" Du kan spionere, se i telefon eller ty til magi. På den sistnevnte metode vil bli beskrevet i denne artikkelen. Vi vil fortelle deg om å fortelle svik av en kjær. Tro det eller ikke, er opp til deg. Gjetter på svik mot ektemannen


 • Gjetter på forræderi: hvordan å vite om endringer ektefelle
   Hånd teksten.
   For å finne ut om svik, ser på linjen av kjærlighet i hendene. Det er mellom lillefingeren og hjertet linje (plassert på øverste linje etter hodet). Hvis det er uttrykt klart, sier favoritten ikke forandre deg. Men hvis linjen er knapt merkbar, mennesker utsatt for romaner på siden.

 •  Ring.
   Ta en ring eller noen andre som du ga folk. Beste gjetning sent på kvelden. På et ark, skrive navnet på din ektefelle, deretter tenne et lys og brenne brevet. Ash lagt på bordet. Deretter knytte en tråd til ringen og hold den over asken. Hvis ringen begynner å snurre rundt, er mannen din utro mot deg. Og hvis det var svingende som en pendel, har en mann en elskerinne.

 • Gjetter på forræderi: hvordan å vite om endringer ektefelle
   Føflekker si mye.
   Det viser seg at føflekker kan også fortelle mye om en person. Hvis en ung person har en føflekk på kinnet, gjør han ikke noe imot swirl flere romaner og ingenting å skamme seg over røve ser. Og hvis en mann har en føflekk på høyre øyenbryn, vil han være trofast og omsorgsfull mann.

 •  Light My speil fortelle hele sannheten og dopovisy.
   Ta hellig vann, lys og tre speil. I skål helle vann og sette den på bordet. Tenne et lys og sette et speil ved siden av tallerkenen. Sitte noen sekunders stillhet og be dem om å vise en elskerinne. Deretter se på vannet. Hvis du ser i speilet feminin silhuett, har mannen hemmelige bånd på siden. Hvis vann zaryabyla, røper mannen du.

 •  Forblir populære spådom ved hjelp av epler. Gi denne frukten til mannen sin og ser på spire. Hvis det er igjen kjøtt, dine trofaste mennesker. Hvis det mye, har man en elskerinne.

 •  Gjetter på svik av sin kone


  Gjetter på forræderi: hvordan å vite om endringer ektefelle
   Alle spådom i svik mot hennes mann til å komme og teste din kone, så du kan trygt bruke dem. Er det en annen måte spesielt for sterkere sex. Bare fjerne ringefingeren og se reaksjonen til sin kone. Hvis kona er fornærmet, så er det sant. Hvis det er voldsom reaksjon - hun skjulte noe. Og hvis kona ikke merker hennes tanker langt bort fra deg og sannsynligheten for høyforræderi.

   Gjetter på forræderi, på kort


  Gjetter på forræderi: hvordan å vite om endringer ektefelle
   "Secret rommet" - er den mest populære spådom av tarotkort. Med den kan du lære om svik og holdning du elsker din objekt. Du trenger en tretten Tarot. Sitte noen minutter i stillhet, slappe av og mentalt stille spørsmål om hans kone. Deretter blander dekk og fjerne 13 kort. Deres betyr at du kan se på internett. Det første kortet er ansvarlig for sine relasjoner mål. Den andre, tredje, fjerde og femte forteller om hans indre forhold til deg. Den sjette, sjuende og åttende fortelle om sine handlinger. Kart over niende-ellevte fortelle at mannen kommer til å gjøre i nær fremtid. Tolvte kartet for å svare på spørsmålet som skjuler din halvdel. Og trettende kortet vil forstå hvorfor folk skjuler noe.  
  Яндекс.Метрика