Noen filmer bare påvirker sinnet og gjøre tro at det virker uvirkelig og umulig. Hvis du liker denne sjangeren som fantasi, vil du sikkert finne ut hvilke filmer er det beste av sjangeren.

 De mest fantastiske filmer


 Her er de 10 beste filmene av skjønnlitteratur:
 1. "The Butterfly Effect" - Utrolig dynamisk og spennende film som kombinerer elementer av drama, thrillere, fantasi og mystikk. Historien er slående i sin uvirkelighet og Planen reiser mye. Bilde tatt slik at noen ganger er det vanskelig å forstå hvor hovedpersonen. Skumle hendelser og uventede vendinger blir tvunget til å hele tiden være på tå hev.
De mest fantastiske filmer

 Filmen Evan oppdager tilfeldigvis at hans dagbøker gi det urealistisk mulighet. Fyren gjorde poster siden barndommen og år senere innså at de kunne hjelpe ham fikse bugs og unngå noen av konsekvensene av sine handlinger. Nå kan du gå tilbake og endre fremtiden. Men hva hvis man fikser feil innebærer en annen feil, kan som være dødelig? Dette er Evan tenkt på det.
 2. "Avatar" - James Camerons kultfilm om en ukjent og unike liv. I historien om folk som ankommer på en annen planet Pandora i nazanyem og prøver å få kontakt med sine folk. Men målet for menneskeheten - et unikt mineral gruvedrift å bidra til å få utrolig energi og redde planeten Jorden fra energikrise.
De mest fantastiske filmer

 Selvfølgelig, Pandora innbyggere mot ødeleggelsen av planeten. Jake Sully - en tidligere militær mann, som ble betrodd å ta kontakt med lokalbefolkningen. Han er lenket til en rullestol, men med unike teknologier kan være midt i en spesiell situasjon og flytte på en annen måte. Det faller til Pandora, møtt med en innbygger av planeten og har fantastisk utsikt over naturen. Og på ett punkt, innser Sally som ikke ønsker å gå tilbake til forrige menneskeliv.
 3. Hvis du er gammel nok til å huske en film, for ikke å nevne mesterverk som fiksjon "Kunstig intelligens". Denne innsiktsfulle og gjør oss tenke mye om filmen, verdt din oppmerksomhet. Verden katastrofe truer fremtiden knyttet til global oppvarming og forurensing. I forbindelse med disse menneskene forbudt å ha barn.
 Utskifting av barna kommer, som ikke bare kan utføre kommandoer, men også avsløre følelser. En av robotene (gutt David) er flagget for familie, hvis medlemmer har besluttet å aktivere ubetinget kjærlighet. David viet til familien din, men hvis han kan elske?
De mest fantastiske filmer

 Ikke innhente hans sinn hat? Will skjebne robot barnet er i en farlig verden. Men han er klar til å gjøre alt for å få til hans kjærlighet og uselvisk så mye som han liker.
 4. Listen inkluderer film "Avvikende". I historien i verden av de fremtidige folk delt inn i fraksjoner. Representanter fra hvert av de fraksjoner av en bestemt kvalitet, lærdom, forsakelse, fryktløshet, vennlighet og oppriktighet. Det er utstøtte, ansett bermen. Hver tenåring som har nådd en alder av 16 år, må velge en fraksjon som han vil forbli i hele sitt liv.
De mest fantastiske filmer

 Velge vanskelig å gjøre, spesielt når ingen penger ikke er vist så mye å være grunnleggende. Young Beatrice Prior er en indikator for å tilhøre noen fraksjon og lærer at hun er annerledes enn alle. Slik som det kalles Divergent. De dreper fordi alle tenker at de truer samfunnet. Vil Beatrice annet dyverhentы frelst?
 5. "Riddick". Riddick ønsker å returnere til planeten sin Furies og redde den fra ødeleggelse, men er et helt annet sted. Forrædere prøver å drepe Riddick, men han er mirakuløst live. Han oppdager snart at planeten, som var, foruten ham, er det noen fastboende.
De mest fantastiske filmer

 Hele overflaten er bokstavelig talt full av monstre og monstre som stadig jakte og drepe Riddick drøm. Men han, i sin tur, minnes gamle dager og instinkter selvoppholdelsesdrift blir farligere enn noensinne var. Kort tid etter ankomst på planeten leiesoldater, som har som formål - å fange eller drepe Riddick.
 Men sterkere, smartere og mer utspekulert alle de andre. Så med monstre som er i ferd med å kom til overflaten, kan leiesoldater ikke slåss. Og hva han vil - en pause ut av denne dødsfelle og gå tilbake til de Furies.
 6. "Home". Liste over de beste science fiction filmer, ta hensyn til dette mesterverket. Tomten er noen ganger så uventet at holde styr på alle hendelsene er ganske vanskelig. Cobb - veldig talentfull og flink tyv. Men han gjorde ikke stjele penger og til og med smykker, og de ideer og tanker i menneskesinnet under søvn.
De mest fantastiske filmer

 Disse unike evner Cobb ga mange muligheter, men de gjorde ham til en farlig fiende til regjeringen. Han måtte gjemme seg, men får en sjanse til å rette feil.
 Men oppgaven er svært vanskelig, fordi Cobb ikke skal stjele ideen og gjennomføre det. Fyren kommer inn i et team av assistenter og begynner å handle, men møtt med fiender og finnes i de mest usannsynlige situasjoner. Vil Cobb å gjøre alt som skal, og våkne opp?
 7. "fordel". Will Caster - en talentfull vitenskapsmann som ønsker å lage et program som ikke bare var den høyeste intelligens, men hadde også et komplett spekter av følelser og følelser som ligger i mennesket. Men noen aktiviteter Vil vurdere farlig. Som et resultat, får Caster kulesår til Polonium og sakte dø.
De mest fantastiske filmer

 Wills kone Evelyn og hans venn Max Waters velger å bruke algoritmen digitalisering hjerne og sinn av forskeren praktisk talt snu programmet. Å gjøre det arbeidet, og Caster kan nå leve igjen, men bare i datamaskinen. Ambisjon vitenskaps gjøre ham gjøre det han aldri kunne gjøre. Will er allmektig, allestedsnærværende og veldig farlig.
 8. "Route 60". Neil Oliver - unge og lykkelige liv av unge mennesker. Den har alt: en bil, penger, vakker brud og fremtidig vellykket karriere advokat. Og ingenting, men på den tiden Nilen drømme mystisk fremmed. Da Oliver møter eksentriske O.ZH, Grant, som tilbyr gutten til å reise på motorveien 60 og levere pakken.
De mest fantastiske filmer

 Men veien fra dette nummeret ingen kart og tur svinger og uventede øyeblikk med farlig. Mot Nilen møter uvanlige mennesker og spør baller predskazыvayuschemu fremtid. Men Oliver ønsker å forandre liv og finne den mystiske fremmede hadde sett i en drøm, så det er umulig å stoppe.
 9. "Truman Show". Truman Burbank - vanlige folk som lever vanlige liv. Men det er faktisk ikke. Hvert trinn Truman millioner av seere ser på, hjembyen vises satt dekorasjoner, som venner, slektninger og venner - skuespillere.
De mest fantastiske filmer

 Produsentene av showet kan endre været og kontrollere tankene til hovedpersonen. Likevel Truman begynner å innse at han - en brikke i noens spillet. For mange uoverensstemmelser i livet til en mann som i 30 år har vært den eneste medlem av den store showet. Truman bestemte seg for å det som var å finne ut sannheten og komme bort fra sin hjemby, men var alltid noe forstyrrer. Den virkelige verden er farlig og grusom, men Burbank ønsker å se det.
 10. "Area of ​​Darkness". Forfatteren Eddie er deprimert og ønsker å komme ut av denne situasjonen, bestemte seg for å teste effekten av hemmelige og ulovlige stoffer. Eddie er en utrolig suksess og bli rik, men han vet ikke at den magiske bullet er bivirkninger. Prøver å finne ut noe om narkotika, oppdager Eddie sannheten er at han var ikke fornøyd.
De mest fantastiske filmer

 Nå vet du hva filmene er de beste i verden og fortjener oppmerksomhet.  
Hva skjer den 14 februar: Den beste nye romantiske filmer

 Valentinsdag kan feires på mange måter, er det ikke nødvendig å arrangere en romantisk date eller bestille middag i restauranten. Du kan godt forskanset på sofaen, drikke vin og se en romantisk film. Hvis 14 februar deg trist og ensom, er det tid for å gråte over melodrama, uthvilt iskrem. Til du var det lettere å velge en scene, og tilbyr et utvalg av de beste nye romantiske filmen.


 Nye romantiske filmer 2013


 La oss starte med romantiske kjærlighetsfilmer som ble publisert i 2013. Romantiske komedien "eksamen for to" forteller historien om en vellykket middelaldrende kvinner - Nellie. Det er et medlem av valgkomiteen av universitets kjent og lett kast andres skjebner, mens ikke vite hva de skal gjøre med henne. Kaleidoskop hendelser som følge vil føre til "Happy End".
Hva skjer den 14 februar: Den beste nye romantiske filmer

 En annen amerikansk komedie mer som tenåringer, som sin hovedperson, står på terskelen til voksenlivet, drømmer er nettopp det, som ville sove på college. For egentlig ikke ønsker å være en student-jente! Morsomme og konflikter typiske ungdomsproblemer - filmen "Hvem ville sove."
Hva skjer den 14 februar: Den beste nye romantiske filmer

 Classic er alltid klassisk. Hvis du ønsker å se interessante plot twists and turns, luksuriøse suiter i stil med 20-tallet og makeløs Leonardo DiCaprio i hovedrollen - velge å vise februar 14 "Great Gatsby".
Hva skjer den 14 februar: Den beste nye romantiske filmer

 Du kan se og nye russiske romantiske filmer. I første omgang ranking, ville vi sette "Kjærlighet i City 3". Godt kjente figurer - Igor, Artyom og Sauna plutselig overfor problemet at deres barn har vokst på bare én natt. Selvfølgelig ikke uten innblanding av Valentine.
Hva skjer den 14 februar: Den beste nye romantiske filmer

 En frank ga oss filmen "Hva menn gjør." Det er slagordet: "Sex på flyet." Her er alle komponenter i en vellykket romantisk komedie, eksotisk resort, luksus og vakre kvinner er menn, store penger, sex og, selvfølgelig, kjærlighet. Gjett hvem som vinner til slutt?
Hva skjer den 14 februar: Den beste nye romantiske filmer


 Nye romantiske filmer 2014


 2014 ikke mindre rik på romantisk nyhet. Begynn som til fi melodrama "Elsk gjennom tid." Thief Peter prøver å redde sin elskede Beverly, dø av en ukjent sykdom. Han er klar til å kjempe ikke bare med tid, men mørkets krefter, som er legemliggjørelsen av hans gamle lærer - daemon Pearls Soames. Jentene i denne filmen vil tiltrekke seg ikke bare kjent vridd tomt og vakker kjærlighetshistorie, men Collin Farrell i hovedrollen.
Hva skjer den 14 februar: Den beste nye romantiske filmer

 For alle dem som fremdeles tror på eventyr, verdt en titt "Beauty and the Beast" regissert av Christophe Hans. I motsetning til mange andre tilpasninger, historien er fortalt tettest til den opprinnelige tomten, kostymer er imponerende luksus og kastet dyktighet. I rollen som et monster - Vincent Cassel, skjønnhet - Léa Seydoux.
Hva skjer den 14 februar: Den beste nye romantiske filmer

 En annen fortelling, som så fra en annen vinkel - ". Malefysenta" Hovedpersonen er ikke Tornerose og hennes fiende - heksen Malefysenta. Som det viser seg, er en sterk og lidenskapelig kvinne som er i stand til å gjenkjenne sine feil og offer i kjærlighetens navn.
Hva skjer den 14 februar: Den beste nye romantiske filmer

 Optimistisk og munter komedie "Smesh (en) og" absolutt verdt en titt for de som fortsatt leter etter kjærlighet. Heroes Adam Sandler og Drew Barrymore - enslige forsørgere som iscenesatt en blind date, endte i fiasko. Men skjebnen tar henne - både familier er i neste rom på luksuriøse feriestedet.
Hva skjer den 14 februar: Den beste nye romantiske filmer

 Russerne elsker romantiske filmer av 2014 behagelig rekke emner: gourmet grenser til store idretter og næringsliv med World Wide Web.
 Komedie "Cuisine i Paris" - en helaftens videreføring av serien "kjøkken". Vicky og Max bestemmer seg for å gifte seg, men plutselig sendte for opplæring i Paris. Ansatte i restauranten "Claude Monet" i den franske hovedstaden venter på overraskelser og fristelse.
Hva skjer den 14 februar: Den beste nye romantiske filmer

 I "Kitchen" er verdt å se komedie om sport - "I sport, bare jenter", en remake av filmen "Prisoner of Kaukasus" musikalen "The Secret av de fire prinsesser" og komedien om kjærlighet og eventyr - "Eventyrere".
Hva skjer den 14 februar: Den beste nye romantiske filmer

 Vi håper du dra nytte av råd og finne den beste ny romantisk film å se den 14. februar.
Яндекс.Метрика