Hvilken film å se med en fyr? Sannsynligvis tusenvis av jenter stilte dette spørsmålet. Det er spesielt relevant for begynnelsen av forholdet, hvis man ønsker å få et godt inntrykk på partner. Hvis du synes det er vanskelig å velge en film for en romantisk date med en fyr - vår artikkelen vil hjelpe deg.
 Kino - en stormakt og en flott mulighet til å slappe av. Det er så herlig å nyte interessant plott og gode spill skuespillere.
Hvilken film å se med en fyr

 I løpet av de siste 100 årene har kino endret. Nå, de fleste maleriene er lyse, fargerike og ekte. Kino - er ikke bare underholdning, noe som bidrar til å "drepe" tid. Kino - en mulighet til å se sin favoritt nærmere.
 Lær om en persons karakter kan være mange små ting og til og med hva han foretrekker å se filmer. Naturligvis, romantisk komme til glede for melodrama, pozytyvchyk - fra komedie, vel, alvorlige menn som smarte filmer.
 Inviterer ung mann på en date, bør du vite at filmen - det er vinn-vinn. Men bare hvis du ser både interessant film.
 Forresten, hva liker du filmer, kan du komme til å dømme hverandre eller ikke. For eksempel elsker en ung mann dokumentarer om naturen, og du trenger ikke bære. Å imponere en fyr du kan selvsagt gå med ham til filmen "Wild Africa", men det vil irritere deg alt, inkludert unge.
 Derfor velger et bilde du vil dele, vurdere smak av begge. Hvis du ikke vet som liker å se en ung mann kan ta en sjanse og plukke en film til din smak. Og, kan du bruke rutemønster.
Hvilken film å se med en fyr

 Ikke vær redd for å se en ung mann filmer som kom ut et år eller to eller 15 år siden. Gode ​​filmer kan sees i mange år, vel dette er tilfelle, hvis en person et lite kunnskapsrike og forstår betydningen av hendelsen. Hvis du ser et tilbud "The Notebook" fyren sier, "Fu, jeg så det", så han er ikke veldig smart.

 Filmer kan sees med en fyr


 •  Vilkår fjerning: Hitch. For å se denne filmen med kjæresten passer perfekt. Vakre spillet Will Smith og Eva Mendez vil gi deg. Filmen er matchmaker og finne alle tapere kompis. Naturligvis gjør han for økonomisk belønning. Hans liv var skyfri til Sarah var en journalist. I filmen, mange komiske situasjoner knyttet til forholdet mellom mann og kvinne. Så hva du vil le.

 •  Avatar. Denne filmen er rik på spesialeffekter og skutt så godt at du kan forestille deg å være innbyggere av planeten Pandora. Filmen "Avatar" - fantastisk med sin lysstyrke mønster der vevd forholdet mellom folk og land. Menn som fiksjon, fordi bildet som fyren sikkert. Den eneste innvendingen - Avatar tar omtrent to timer etter filmen, og hvis du har tenkt å fortsette, beregne tid.

 •  Menn som hater kvinner. Denne filmfans som thrillere og detektivhistorier. Hovedpersonen - en ekte hakersha som ikke har god karakter. Det ser byseksualna og vplutanoyu i kriminalitet etterforskning. Filmen tett vevd familie intriger, sex, kriminalitet og penger. Filmen er nydelig, men se det med en fyr kunne bare når du er sikker på at den ikke anser deg gal.

 •  Hvis du ikke er veldig kjent med en mann, du bedre se det med komedie. Et flott alternativ er "The Hangover 2". Dette bildet er full av fantastisk sans for humor. Hovedpersonene spiller bra. Smil shodytyme ikke å se. I en avslappet atmosfære kan du snakke med en søt ridder. Lev deg inn i verden av eventyr med figurer fra filmen.

 •  Når du velger hvilken film å se med en fyr, vet du en viktig ting - hvis du er snill mot ham, ville han ikke har lyst til å se på, hvis bare du var nær. Å skape en kjærlig stemning råder deg til å se en film fra vår liste over de beste romantiske film om kjærlighet.  
  Hvilken film er verdt å se alle?
   Filmer vi ser ikke for å drepe tid. Gode ​​bilder gjør oss innlevelse, fryde seg, sørger, for å bli snillere og bedre. Den talentfulle regissøren er i stand til å ta på følelser, eksistensen av der vi var uvitende. Selvfølgelig, hver fokusert på sine favorittsjangere. Men det er en kjerne for en film, vil du se alt. I det minste å være klar over innbringende film, diskusjon og få deg til å tenke.
  Hvilken film er verdt å se alle?
  1.  "Pay It Forward"
    Filmen, skutt på en roman av Catherine Ryan Hyde. Tomten på prinsippet - takke en annen person er å gi noen en del av varme og vennlighet. Og hovedpersonen, som endrer utsiktene for andre - en syvende klassinger Trevor McKinney. Som student, gjør lekser, kom opp med en måte å forandre verden - uselvisk hjelpe tre fremmede som også bidrar til ytterligere tre fremmede.
   Hvilken film er verdt å se alle?

    "Vanilla Sky"
    I hovedpersonen tilsynelatende mislykket liv - penger, respektabel maskin, fin leilighet, eget forlag, venner, fiender og sexy kjæreste. Men livet hans er delt inn i før og etter - han får inn i en bilulykke, noe som passer hans eks-kjæreste sjalu. En mann mirakuløst klarer å overleve, men det er deaktivert - har lemlestet ansiktet dekselet protese maske. Og da hans liv blir som et mareritt der hver dag må gis et valg som å bygge et liv på.
   Hvilken film er verdt å se alle?

    "Breakfast at Tiffanys"
    Custom historie og strålende Audrey Hepburn i hovedrollen. Hun spilte rollen som fjollete jente som ønsker å finne en rik mann og bli hans holdt kvinne. Og deretter avgjøres i nærheten forfatter hvis innhold har påtatt seg rik elskerinne Filmen vant flere Oscar, award "Grammy", "David di Donatello" og Writers Guild USA.

   Hvilken film er verdt å se alle?

    "1 + 1"
    Avslører funksjonshemming spørsmål. Den rike aristokraten Philippe brutt paraglider blir ugyldig. Han måtte lete etter en assistent som ville se etter ham. Philip blir svart Drisom som trenger arbeid - etter å ha mottatt en skriftlig påtaleunnlatelse, han kunne kvalifisere for dagpenger. Men det var han som blir rik og assistent lammet aristokrat. Filmen avslører forholdet mellom to svært forskjellige personer - grovt og ufølsomt opprinnelig fra Senegal og sofistikert aristokrat, som er begrenset til en rullestol. Men det Drisom bidrar til å bringe spontanitet og eventyrlyst i livet til en funksjonshemmet person som er begrenset i sine evner. Oppriktig vennskap og gjensidig støtte, muligheten til å nyte livet, og prøver å bli den beste - alt i filmen "1 + 1".

   Hvilken film er verdt å se alle?

    "Den engelske pasienten"
    Dette er en klassisk sjanger film som vant mange priser, inkludert ni Oscars, to Golden Globes, 6 tildelinger av British Academy of Film og TV. Tomten utfolder båndet under den andre verdenskrig, da soldater veltet Sahara biplan. Sjåføren overlever mirakuløst. Hans lemlestet og forkullet kropp er lokal lege. Legen redder livet hans, men piloten var nå som en mann - ødelagt av forkullet, og han blir tvunget til å trekke ut en elendig tilværelse. Ta vare på ham i Italia tar ung sykepleier Hannah, som innser at hennes mann leve lenge. Der, i et forlatt kloster i Italia, og er de siste dagene av den engelske pasienten.


   Hvilken film er verdt å se alle?

    "Gå inn Battle" gamle "
    Religiøs tape sovjettiden. Historien handler om å bekjempe hverdags Fighter Aviation Regiment, alle hendelser finner sted under andre verdenskrig. Oppriktig vennskap, støtte, gjensidig kjærlighet - alle de sanne følelser er avslørt i krigen for real. Se filmen, og det er nødvendig for kjente skuespillere - Leonid Bykov, Sergei Podgorny, Evgenia Simonova og mange andre.

   Hvilken film er verdt å se alle?

    "City of Angels"
    Historien om hvordan en av englene forelsker seg i en kvinne og mister sine vinger. Fordi englene bor overalt usynlig tilstede ved siden av folk. De bare ikke er kjent med mange menneskelige følelser, smerte fra kutt, smak av svart kaffe, sviende kald vind. Helten i filmen er veldig tiltrukket av kvinner, fordi det blir til døden. Men ikke mindre fornøyd.

   Hvilken film er verdt å se alle?

    "De eldre ikke hører hjemme her"
    Utmerket tape, som dyktig spilt Javier Bardem. Historien utfolder seg i 1980 i West Texas, hvor en ung vietnamesisk veteran uten hell prøver å selge narkotika. Som et resultat, har han kjørt to drapsmenn med en koffert med penger. Tape ble tildelt fire "Oscars" - for beste regi, beste film, beste mannlige og beste orginalmanus.  
  Яндекс.Метрика