En annen leke eller barnas kognitive leksikon? Alt fra klær eller bare penger? Lost in formodninger, voksne besøker dusinvis av butikker for barn ikke er i stand til å velge riktig, slik nyttig og velkomstgave.
Baby gaver for nyttår 2015: hva du skal gi barnet ditt det nye året, og ideer

 Unike Gaver til nyttår 2014 - 2015 barn


 Gutter og jenter bare elsker å motta gaver. Lagt merke til hvordan ansiktet sitt glødende med lykke når morgenen under et juletre venter på sin strålende pakke med overraskelser? Og med det glødende øyne distribuerer shelestyaschuyu papir? Så sørg for at den åpne boksen, de er ikke skuffet.
Baby gaver for nyttår 2015: hva du skal gi barnet ditt det nye året, og ideer


 •  I en verden av leker. Jentene vil være fornøyd med de nye dukker og gutter - fra store jernbanevogner eller lyse. Universell versjon - gi designer, puslespill, satt til å jobbe.

 •  Ikke en luksus, men et middel for transport. For de minste perfekt miniatyr kopi av den voksne bil på radio. For eldre barn - scooter, sykkel eller rulle. Foruten det faktum at barnet vil være interessant å umiddelbart teste en ny gave, det hjelper også å innpode en forkjærlighet for sport og en sunn livsstil.

 •  Drømme billett. Gaver kan være ikke bare materiale - for beste nyttår overraskelse kunne organisere marsj til sirkus, Dolphinarium eller homofil babyen idé. For jenter kan det være en tur i skjønnhetssalongen, hvor hun vil gjøre en god frisyre, "som en voksen," og manikyr. Men barn - har barn og derfor fortsatt ta vare på en liten gave, om enn rent symbolsk.


 • Baby gaver for nyttår 2015: hva du skal gi barnet ditt det nye året, og ideer

 •  I barnas garderobe. Klær er trolig den mest nyttig gave til barn som vokser raskt. Jumpers, kjoler, pyjamas, jakker - gaver er avgjørende for et barn som vokser i store sprang. Men de fleste barna disse favoriserer kanskje ikke alltid setter pris på. Så, som i tilfellet med billetter til lyse barneshow, legge til grunn stede noen symbolsk smykke.

 •  Top baby gaver for det nye året: visningen av barnet


   Hvis du spør om den beste gaven for det nye året i et barn, kan svaret være overraskende. Datamaskiner, spillkonsoller, reise til fjerne land - en moderne babyen svært krevende i sine ønsker. Men ikke unne ham i dette. Dyre gaver til små barn ikke ønskelig.
  Baby gaver for nyttår 2015: hva du skal gi barnet ditt det nye året, og ideer

   Først kan de ikke vurdere kostnadene ved en slik overraskelse, og den neste dagen fryktelig dyrt leketøy kan allerede være i orden. Sekund, til ønsket om å få barn oppstå funksjonen på vei oppover, så vær forberedt på at datamaskinen etter at du spør det dyrt sykkel, stor TV for barn eller hva slags, en ekte bil!  
   Nyttår nærmer seg, noe som betyr at alle barna venter julenissen eller Santa Claus. Og sikkert det vil være interessant som vil bli lurer på hvor bor disse fantastiske tegn. Og hva svarer barnet?

   Julenissen: Hvem er og hvor han bor?


   Julenissen - en nordamerikansk folklore karakter, en slags jule bestefar som gir gaver til alle barna i julen. Prototypen av denne karakter er ansett som en kristen St. Nikolas av Myra, til ære for den gråhårede bestefar ble kalt ("Jule" - hellig, "Klaus" - Nicholas). Han var kjent for sin veldedighet og ga gaver til barn fra fattige familier.
  Hvor kommer santa? Sannferdig svar

   Først i Europa presenterer på vegne av St. Nicholas ga 6. desember men så kom reformasjonen, og var til stede som Jesusbarnet. Men så igjen St. Nicholas husket, men den dagen var tidsbestemt levering av gaver til jul og ble flyttet til 24. desember.
   I Amerika bildet var i XVII århundre av nederlandske kolonister. Og siden den gråhåret gammel mann i en rød drakt og lue med hvite pelskanter hver julaften flyr alle husene i en slede trukket av reinsdyr slede og gjemte seg i en sokk, nøye forberedt barna gaver.
  Hvor kommer santa? Sannferdig svar

   Hvor julenissen bor? Mange har hørt at han bor i Lappland. Men det er dette landet egentlig? Ja, det er. Men det er ikke et land og provins, eller snarere etnisk strekker seg fra polarsirkelen og spennende territorium Finland, Sverige og til og med Russland.
   Provinsen og følgelig er julenissebyen nær (ca 8 kilometer) fra den lille byen Rovaniemi. Byen har en internasjonal flyplass, så det er mulig å komme hit.
   Det antas at julenissen ble født på Mount Korvatunturi, som ved sin disposisjon ligner kaninører (derav navnet bokstavelig oversettes som "mountain-ear" eller "øre fjellet"). Nissen bor der hele året med sin familie og trofaste venner dverger.
   Men hvert år på julaften, stammer han fra fjellet i hans kontor (det ligger i nærheten av Rovaniemi), som tar bestillinger for gaver og ser deres produksjon. I begynnelsen var det bare et lite hus, men da det ble ombygd i 1985 og offisielt åpnet et kontor.
  Hvor kommer santa? Sannferdig svar

   Herfra turister kommer fra hele verden for å se et mirakel. Nå kan du se på kontoret postkontor, ulike workshops, dukketeater og enda et kjøpesenter.
   I nærheten av kontoret av Santa Claus er en temapark - i Santa Park. Det ligger i en hule Syuvyasenvaara og ble åpnet i 1998. Drevet dette stedet året rundt, slik at alle til enhver tid kan stupe inn i atmosfæren av julen og kjøre ritt, som inkluderer fabelaktig slede og Santa Claus helikopter.
   I multyvydeotsentre kan sees av den gråhårede bestefar, som kjørte til hans slede gjennom stjernehimmelen. Generelt, etter å ha vært her i eksistensen av julenissen vil tro noe.

   Julenissen: Hvem er og hvor han bor?


   Fortellingen Julenissen - en hvithåret skjeggete gammel mann i støvler, jakke og lue, som er sjarmerende og de ansatte kan gjøre underverker vinter (for eksempel "nachakluvaty" snø, fryse noe). I dag, er dette tegn på hovednyttårsfeiring.
   Faktisk han - East slavisk variant jule donor (slike givere er nesten i kulturen i hvert land). Julenissen er alltid akkompagnert av hans barnebarn Snow Maiden, og flyttet til de gamle tre hester.
  Hvor kommer santa? Sannferdig svar

   Egentlig ble Julenissen inkarnert fra nyttårsfeiringen i sovjettiden, da attributtet var nyttår treet. Men bildet var før. Dermed Østslavere lenge siden begynte å personifisere og legemliggjøre naturlig element som frost. Men første tegnet er presentert som en gammel, liten av vekst, som kjørte rundt i skog og mark og banke forårsaket nynner vinter frost.
   Da julenissen begynte å dukke opp i eventyr, men de gavene han ga ingen, selv om det gode arbeidet kunne takke og ros. I andre halvdel av XIX århundre forsøker å skape en karakter som på julegaver til alle gaver. Men dette helt, for det første, utsatt for trakassering fra myndighetene, og for det andre, ikke anerkjent av den ortodokse kirke. Bare i forrige århundre julenissen endelig akseptert. Siden da, han gir gaver til barna på nyttårs.
   Hva å fortelle barnet ditt hvis han spør residensen til julenissen? I dag er det kjent for mange, og ingen gjemmer seg. Generelt, den tradisjonelle fødestedet gråhåret gammel mann regnes som den store Ustyug - en by som ligger i nord-øst i Vologda-regionen. Men det er andre områder der det er en Santa Claus, også.
   Første fødestedet til denne fantastiske karakter var erkeengelen. Men senere (i 1995) Guide Lapland Reserve, som ligger på Kolahalvøya, lanserte prosjektet "Fabulous Lappland - besittelse julenissen", som sier at karakteren levde i Chunozerskoy eiendom.
  Hvor kommer santa? Sannferdig svar

   Men deretter erklært fødestedet til den store Ustyug. En 25 desember 1999 og ble offisielt innviet i Santa Claus House, der han bor i dag. I dag bolig for helten er i Moskva og Murmansk. Situasjonen med flere bestefedre frost kan forklares slik: Julenissen - en veiviser, slik at den kan bevege seg raskt og selv være på flere steder samtidig.
   I Great Ustyug er et stort tårn palass eller til og med julenissen, som har et soverom, garderobe, kontor, verksted. I sentrum av palasset er tronen. Hvis du sitter på det og gjøre et ønske, vil det sikkert komme.
   Forresten, har den hviterussiske i Santa også hans offisielle residens. Det ble åpnet 25 desember 2003 og ligger i Bialowieza Forest. Og Ukraina hjem helt ennå, men snart, sannsynligvis vil det bli.

   Hvordan skrive et brev?


   Som julenissen og julenissen kan skrive et brev.
   Offisielle Adressen julenissen:
   162 340 Russland, Vologda-regionen, byen Stor Ustyug, hjemmet til Santa Claus.
   Julenissens postadresse:
   Julenissen Main Post Office, FI-96930 Arctic Circle, Lappland, Finland.
   Nå vet du hva du skal si til barnet og ikke treffer skitt ansiktet.  
  Яндекс.Метрика