For å feire den ortodokse nyttår


 Innhold:
 •  Studere kilden
 •  Alkohol i det nye året
 •  Hvorfor og hva følg post


 •  Nærmer nyttår - gledelig hendelse og samtidig veldig spennende for alle. Ortodokse troende også ventet på denne dagen, forbereder for det. Hvis den østlige kalender bilde hvert år er forbundet med en bestemt dyr, så den ortodokse posisjon ett - ikke bagatellisere Guds bilde til dyret eller fugl.
   Mange troende stille spørsmål - hvordan du skal feire den ortodokse nyttår? Hva tradisjoner bør respekteres, og som helt forlatt. Mange bekymret for hvordan å feire det nye året i adventstiden.

   Studere kilden


  For å feire den ortodokse nyttår
   Jul og nyttår
   Med henvisning til "regler" av den ortodokse kirke, kan du finne ut hva feiringen er strengt forbudt. I de apostoliske skrifter står det at det primært holdt sin tro.
   Faktisk er det mulig å kombinere årene etablert tradisjon for å besøke slektninger i det nye året og forsvarlig gjennomføring vakter forskrifter.
   Noen ganger kan du finne et forslag om å utsette datoen for julen. Men i det store og poenget med det. 7 januar og 25. desember Old Style - ortodoks jul. Det antas at det nye året er mislykket parodi av julen. Det finnes en rekke teorier som denne festen tilhører den hedenske, ikke.
   Men det ville være galt å avvise en slik stor og også folkets favoritt ferie. Hvis et barn inspirere barnet ditt at det nye året - ikke en dag som fortjener oppmerksomhet er sannsynlig i voksen alder han bare snudde seg vekk fra kirken og den ortodokse kirke. Derfor foreldre som holder alt den ortodokse tradisjonen, bør du gi barnet ditt et valg. I dette tilfellet, vel anvendt regelen - "fordi det tiltaket - er av det onde."

   Alkohol i det nye året


  For å feire den ortodokse nyttår
   Alkohol i det nye året
   Nylig, nyttår feiringer forbundet med overdreven drikking. I butikkene en økt etterspørsel etter alkohol og møte tidlig på dagen full mann i disse dager - er ikke uvanlig. Selvfølgelig, er dette mønsteret av atferd som ikke fremmer moralske oppdragelse og dannelse av personlighet.
   Bare forbud mot overdreven drikking vil ikke forårsake dette problemet. Det bør legge til en annen metode - forklaring og tolkning.

   Hvorfor og hva følg post


  For å feire den ortodokse nyttår
   Fasting
   Angivelig, den viktigste stakk av post - minne om at vi alle gå med Gud. Hvis en person spiser noe skoromnenkoe stilling, vil dette ikke være den største synd. Mye verre vise sin nasuplennost, avslører observere forbudet og ønske om å gjøre en rettferdig individuell observatør fordømmer alle som møter en stor nyttår. Viktigst - ikke å engasjere seg og tjene andre.
   Hvis et barn barnet føler seg utilstrekkelig fordi foreldre strengt overholde alle ortodokse tradisjoner, herunder frata ham julehøytiden, er det lite sannsynlig i fremtiden han ønsker å regelmessig gå i kirken på egenhånd.
   Advent er nødvendig for personlig frelse. Men det vil være slik at bare hvis bringe glede og lys, ikke sorg og sinne. Hvordan kombinere julefeiring med forventning lyse ferie i julen?
  For å feire den ortodokse nyttår
   Julenissen og Saint Nicholas
   Vi husker den viktigste egenskapen av det nye året - julenissen som bringer gaver til alle. Bildet Santa avskrevet med Nicholas, som gjør de nødvendige gaver til hver klageren. Julekranser som minner Betlehemsstjernen, som dukket opp like før jul. Runaround under trær i forbindelse med en engleaktig sang. Slike sammenligninger kan gjøres mye mer.
   Hvis nyttårsfeiring bringer glede, er det tillatt innenfor rimelighetens grenser. Det viktigste er å ha alt med måte. Bedre stick på innsiden. Helgenen er ikke en synd. Saken er, hvordan å feire. Dersom det på begynnelsen av nyttårsaften for å be ved midnatt kan du nyte et glass champagne og deretter spise litt. Gud må fryde seg, fordi de ser lykke og gledelig smil på ansiktene deres.
   På første nyttårsdag ikke kunne uttale vanlig toast og lese Skriften. Det vil være veldig ortodokse nyttårsfeiringen.
   Det viser seg, men å sove i nyttårsaften til vanlig tid er nesten umulig på grunn av støy rundt. Derfor ortodokse også kan komme sammen og prate for mager tabellen. I det nye året er det på tide å gjøre opp status, for å bygge fremtidsplaner.
   Nyttår er ikke en kirke ferie, men det betyr ikke at det kan bli fylt med åndelig innhold. Noen ortodokse nyttår bare begrenset til bønn - og dette er også riktig.
   Det ville ikke feiret ortodoks nyttår, viktig å huske på at alle tiltak må komme fra hjertet.  
  Som jule i Frankrike


   Innhold:
 •  Juletre
 •  Kristi fødsel
 •  Logg


 •  Julen for fransk - er en av de viktigste årlige feiringer og moro. Sine tradisjoner tilbake til antikken (førkristne) når hedenske Roma sa solntsepovorot vinter, det er regnskapsført i slutten av desember. Men da festen ble kalt til å feire seieren over vinteren av Saturn - Saturnalia - som det var i de dager (17-24 desember) kan føle at vinternatten blir kortere og dagen - litt lenger. Og, selvfølgelig, en så viktig begivenhet er alltid ledsaget av fester og gaver.
   Med bruk av kristendommen ferie "gjenfødt." 25 desember var jul. Selv om betydningen av feiringen forble den samme: lys (Jesus Kristus) stasjoner falt til bakken syndens mørke.

   Juletre


  Som jule i Frankrike

   Selvfølgelig, først av alt, i hjemmene til fransk vises festlig juletre. Det antas at denne skikken oppsto i hedenske Roma, men i finalen og ugjenkallelig edelgran jul var bare i det 19. århundre. For det første er det ikke innredet med leker, kunstige og ekte modne epler. Eneste seriøse uår tvang fransk til å ty til "falske" - glasskuler.
   Før juleferien festlig juletre vises i alle boliger og sentrale deler av byer og tettsteder i Frankrike.

   Kristi fødsel


  Som jule i Frankrike
   Julekrybbe
   Ved populære juletre kan konkurrere bare med de samme franske favoritt julen scener som viser Kristi fødsel. Historikere mener at den første barneseng ble satt opp i 1562 i Praha Holy François d Asyzom. I dag tall for scener kan lages på bestilling (de malt for hånd) eller kjøpe rimeligere (masseproduksjon) på desember messer i mange byer i Frankrike. Forresten, tallene er av forskjellige størrelser, fra små marionett til ekte, (med en voksen).
   Sammen med "frosset" dukketeater skuespillere gjenskape scener på Kristi fødsel og "live". Vanligvis disse mini-forestillinger arrangert i kirker, følger deres pastorale - morsomme historier fra livene til vanlige mennesker. Hvert år nye pastorale spilt.
   I tillegg til scener i Frankrike holdt også pastrazhy - tur med hundene hyrder, småfe og gaver til kirker. Ansett som den mest ambisiøse og vakre pastrazhy i Allauch, San Remy-en-Provence og Les Baux-en-Provence.
   Sammen med religiøse figurer i julen kommer til den franske og den lokale julenissen. Hans navn er Pere Noel og han åpenbart bror av Santa Claus. Custom motta gaver til jul fra Pere Noel ble født nylig - etter andre verdenskrig, da Frankrike var veldig mye amerikanske soldater.

   Logg


  Som jule i Frankrike
   Yule log
   Men etter tradisjonen begynte lenge før ankomsten av Pere Noel. Dette er julevedtre. Mens husene var peiser, valgte leder av familien denne kvelden den beste stykke tre, som deretter kastet på ilden for å brenne den der til midnatt. Før brenning log tre ganger båret rundt ferie bordet, ledsaget av spesielle tiltak ord.
   Nå peiser i Frankrike er det ikke mange, og treet ble erstattet med en deilig kake (roll), hvis form svarer til Yule log.
   "Naboer" moderne Yule log på ferie bordet er alltid en slags fugl (vanligvis kalkun eller and), og den beste franske champagne. Et måltid (deres kvantitet og smak) spesiell oppmerksomhet, som feiret jul i Frankrike fra hjertet og veldig sløsing. For eksempel må i tradisjonen av Provence på den store nattverd være minst 13 typer dessert.  
  Som ansatte hilse nyttår


   Innhold:
 •  Bedrifts
 •  Ferie på jobben
 •  Blomster av livet


 •  Det antas at det nye året - en familie ferie. Men hvis du jobber i et team (og spesielt hvis du er sjefen), ikke glem at enhver organisasjon - en liten (eller stor) slags familie som også kan feire denne fantastiske ferie.
   Men ansatte velkommen det nye året, og det ser ikke trivielt eller villig til å gjøre alt bare for å "huke"?

   Bedrifts


  Som ansatte hilse nyttår
   Bedriftens med dressing
   Det mest populære alternativet - en bedrifts part i en kafé eller restaurant. Selv om det vil bli betraktet som en julegave, ikke utsette starten den 31. desember, når de fleste ansatte vil være ansatt husarbeid før et møte i det nye året.
   I tillegg til store bedrifter (og store grupper) sted for feiring bør velges på forhånd basert på menyen, verdi og underholdning. Men selv besøker restauranten bør ikke bli konvertert til et enkelt måltid (for eldre) dans (for ungdom). Corporate ferie krever omtanke og selvfølgelig, morsom og energisk leder. Et godt supplement skal dele ut små julegaver til alle ansatte til å delta på festivalen. Vinnere og deltakere i konkurranser holdt nyttårs sørge for å gi fine premier med humoristiske bokstaver. Og på slutten av ferien alle ansatte bør fortynnes hjem til den andre transport (taxi, buss og offisielle t. N.).
  Som ansatte hilse nyttår
   Det andre alternativet for hvordan å hilse ansatte i det nye året er laget mer for ungdomsgrupper. Det vil si, folk, easy-going, og hvem vil gå med et oppriktig ønske om å feire det nye året i en country hotel. I dette tilfellet, kan feiringen "strekke" en dag eller to, og de omfatter, i tillegg til dans og drikkelag, bowling, paintball og andre idretter (og ikke) morsomme.
   Kjør til din nyttårsfeiring landet bør være veldig organisert (f.eks tilpasset busselskapet), eller ferie kan zatmarytysya forventninger sent (fikk tapt på veien) gjester.
   I forstadsfirmajulearrangementer bedre invitere ansatte med sin "signifikante andre" (hvis noen), pre diskutere de nøyaktige start- og endetidsbegivenheter at familier med barn kan knytte sine barn til besteforeldre.
   Og den første og andre alternativet corporate underholdning kan være ikke bare det nye året, men temaet når gjestene kommer til å triumfere i karneval kostymer (for eksempel viss alder).

   Ferie på jobben


  Som ansatte hilse nyttår
   Nyttårs bedriftens kontor i
   Den tredje versjonen av ferien - kontor. Siden de ansatte hilse det nye året er det nødvendig, og tilbringe en bedriftens fest er ikke alltid mulig å bruke en forenklet versjon. Staff svært festlige sammenkomster organisert på kontoret hans på forhånd obhovorennoe med styring av tid. Noen utgifter på det beste lederskap til firmaet. Som julegaver i dette tilfellet er beste feriebonuser for godt arbeid, og gratulasjonskort med individuelle tekster og morsomme maskoter kommende år (Eastern kalender).

   Blomster av livet


  Som ansatte hilse nyttår
   Gaver til barn av ansatte
   I alle disse måtene nyttår feiringer, ikke glem om en annen svært viktig poeng. Dette - gaver til barn (og noen ganger også barnebarn) ansatte. Mest besluttet å gi godteri med små leker, men noen ganger som en ekstra gave å tjene billetter til byen Et tre eller en sirkusforestilling.  
  Яндекс.Метрика