Negledesign for det nye året 2015


 Innhold:
 •  Shape negler
 •  Classic
 •  Bilde
 •  Naturlighet
 •  Den eneste måten
 •  Negledesign for det nye året 2015 foto:


 •  2015 - året for den blå Wooden Goat (sau) på den østlige kalender - bringe til våre liv, ikke bare rasende tempo, men nye trender innen mote. I stedet upolzayuschey Snakes med sin iriserende regnbue stil vil lette og relativ konservatisme, kledd i blå-svart toner. Ikke skli forbi vår oppmerksomhet Kozychka (sau) og negledesign for det nye året 2015.

   Shape negler


  Negledesign for det nye året 2015
   Manikyr med geometrisk mønster
   Det eneste de berørte - en form for spiker. Oval, firkantet, rund, skarp - de forblir fasjonable (men, enda viktigere, at det kan være praktisk i hverdagen). Men fargen i 2015 skal spille sitt beste.

   Classic


  Negledesign for det nye året 2015
   Stilig manikyr 2015
   I første omgang vil fortsette å være en klassisk fransk manikyr. Men denne gangen hans grunnleggende farger (hvit og rosa) gi et mesterskap uventede nyanser, forlate rommet for eksperimentering. Bare prøv å holde deg til det grunnleggende prinsippet om fransk manikyr, bør spiker tips være forskjellig i farge fra hoved bakgrunn.
   Negledesign for det nye året 2015 gjør at selv en slik uvanlig kombinasjon av farger som lilla og mørk grønn, lys blå, blek rosa, mørk blå og hvit. Denne nyttårsaften fransk manikyr krever ekstra lyse dekorasjoner - paljetter og strass.

   Bilde


  Negledesign for det nye året 2015
   Krøller på negler
   På plass så elsket av alle "slangeskinn" negledesign for det nye året 2015 tilbyr to hovedversjoner av bildet, i varierende grad, symboliserer året av Goat (sau).
   Den første -.. En plutselig skarpe mørke linjer (for det meste blå farge på lys bakgrunn Lines må gå diagonalt spiker i én retning på alle fingrene På nyttårsaften kan de legge noen innslag av lyse, dekorert med paljetter.
  Negledesign for det nye året 2015
   Blomster på en mørk bakgrunn
   Sekund - det kom tilbake til oss fra fjorårets samlinger blomstermotiver. Men delikate nyanser av rosa fortsatt borte, erstattet av en mørk rike farger. Fokuset er på kontrasten mellom bakgrunnen og hoved trykt mønster på toppen av det.
   Negledesign for det nye året 2015 krever bruk av kalde, men lyse farger, med mangel på jevne overganger.

   Naturlighet


  Negledesign for det nye året 2015
   Blå små blomster på neglene
   Den andre innovasjon som vil bringe året av Goat (sau) - en tilbakevending til den naturlige neglen. Sanne negler og det bør være ikke bare sunt, men sterk nok. En spiker lengde er ikke avhengig av viljen til vertinnen, og mulighetene til kroppen.
   Denne negledesign for det nye året 2015 i dette tilfellet - naturlig, ikke begrenset til en enkel ett-fargealternativ. Alle bilder, fra uvanlig fransk manikyr og slutter med kalde blomstermotiver, vil også se flott ut på å leve og negler. Tro mot nyttårsfeiring er bedre å vokse neglene lett til sin normale lengde skredet praktisk størrelse og lov til å slå et mer sammensatt bilde.

   Den eneste måten


  Negledesign for det nye året 2015
   Vakker manikyr 2015
   Year of the Horse tar med seg en annen mote trend som varierer i de tegninger laget på neglene på den ene hånden. I året av Goat (sau) designere rådes til å avstå fra en slik mnohoobraznosty og begrenset til én utvalgt og repeterende bilde.
   Heller ikke bør bare fokusere på én hånd negler, gjør det lysere eller større bilde. Det eneste unntaket er nyttårs manikyr når tillot nesten alle festlige og humoristiske "utskeielser", men bare i henhold til situasjonen (for eksempel går til karnevalet, bør velge en manikyr i ånden av den karakter, og ikke følge motetrender).

   Negledesign for det nye året 2015 foto:


  Negledesign for det nye året 2015
   Blå striper på en lys bakgrunn
  Negledesign for det nye året 2015
   De blå band på negler
  Negledesign for det nye året 2015
   Blå blomster på neglene
  Negledesign for det nye året 2015
   Enkel manikyr for det nye året 2015
  Negledesign for det nye året 2015
   Sorte negler utforming
  Negledesign for det nye året 2015
   Dekorasjon Rhinestones
  Negledesign for det nye året 2015
   Vakker nyttår manikyr
  Negledesign for det nye året 2015
   Røde blomster på neglene
  Hvordan lage et ønske til jul


   Innhold:
 •  På gamle skikker og ikke bare


 •  Som i de gode gamle eventyr på natten av julen senker seg Moder Jord noe magisk, fantastisk, magisk julenatten kommer fra 24 til 25 desember - den gregorianske katolske og protestantiske kronologi eller 6 7. januar i henhold til den julianske ortodokse kalenderen. For denne natten i, start Yuletide. De fortsetter i 12 dager og avsluttes 19. januar, den store festen for dåpen.
  Hvordan lage et ønske til jul
   Christmas Time
   Esoterica si at disse dager tilbyr informasjonsportal av universet, og folk sier at på dette tidspunktet "swing åpne himmelen." En spesiell magi i antall dager og netter anses julaften - julaften, fødselen av Frelseren of the World - Jesus Kristus. Alle som presenterer forespørselen til himmelen den mest verdsatte, må komme oppfyllelsen av drømmen sin. Hvordan lage et ønske for julen rett at det skulle bli oppfylt? Hvordan fortelle Angels, flyr i natt på jorden, om hans sanne, hemmelig ønske som kommer fra hjertet?

   På gamle skikker og ikke bare


  Hvordan lage et ønske til jul
   Vintage jule skikker
   Implementering av dette ritualet er populært forbundet med visse skikker. Det bør bemerkes at esoterisk kunnskap med hver ny oppdagelse bare bekrefte sin relevans. Så, før du ønsker deg til jul, må du følge disse retningslinjene:
 •  En forespørsel til de høyere makter bør ikke være kommersialisme! Ønsket av rikdom kan realiseres hvis det skal gå i flukt med kjærlighet og harmoni i relasjoner i familien, lykke, omsorg for helsen til barn og kjære. Du kan ikke be om en ny leilighet som gammel bil eller bare lei fordi ut mer "cool" merkevare. Men du kan spørre nygifte bolig, men det er for utdanning og helse for barn å være i stand til å bygge et forhold basert på kjærlighet og lykke.

 •  Tid himmelfart forespørsler variere ulike kilder. Noen rådet til å gjøre så strengt på 12:00, og lar hvem som helst å gjøre et ønske i løpet av natten. Men alt kommer til "oppdagelsen av himmelen" på tre om morgenen. Ut på gaten, heve øynene til himmelen og gjett ønsker. Vel, hvis dette tidspunktet Star - Lydig ønske! Også troende gjette på dette tidspunktet ønsket av kirken.

 •  I noen tilfelle kan ikke på dette tidspunktet å ta hevn på sine fiender, ønsk med onde hensikter, ellers alt ondt, som en boomerang, tilbake, finne en trippel kraft. Gode ​​intensjoner har en stor sjanse til: møte ekte kjærlighet, fødsel, ønsker deg god helse, kjærlighet og lykke og et nært familie folk!

 •  Hvordan lage et ønske til jul, hvordan å formulere mening? Det må gi sbыvshuyusya drøm dato, og alltid takker Gud for gjennomføring. For eksempel kan du si "Dette året jeg er kjent med fyren i drømmene dine, og han skal være min mann. Takk, Herre, for dette. " Det er ikke ønskelig å tenke på en bestemt person, for å si navnet hans fordi ingen vil gitt å avhende en annen person. Som straff for at forholdet ikke kan være bra for dere begge. Det eneste unntaket er noens helbredelse. Disse forslagene kan og bør ledsages av navn, spesifisere hvorfor, fra hvilke sykdommer du ønsker å frata mor eller kjære.

 • Hvordan lage et ønske til jul
   Jule engler
   På julaften er det en tro: Angels fly over jorden og gjør godt, oppriktig ønske. Hvordan lage et ønske for julen til disse eteriske vesener var i stand til å finne ut hvor de venter, og oppfylle din bestilling? For å gjøre dette, sette et tent stearinlys i vinduet (utføre alle brannforebyggende tiltak!) Eller bruk en tryggere måte: henge Julestjernen.
  Hvordan lage et ønske til jul
   Riktig du tenker på begjær
   På anmodning fra magisk ønske du kan bruke papir der du skriver din forespørsel til de høyere makter, og stearinlys, å elske - rød, for å forbedre helse og velvære - grønn fritid - blå, romantisk stemning - rosa. Tenne et lys og alle passende voks fra hennes skapayte i sitt notat-ønske. Tråden i samme farge som lyset binde et stykke papir brettet konvolutt. Bære denne amulett trenger hele året. Oppfylle alle dine ønsker vil være garantert 100%!  
  Яндекс.Метрика