Hvordan å legge på bordet til jul


 Innhold:
 •  Hvordan å legge på bordet for julaften
 •  Råd


 •  Julen har lenge vært ikke bare religiøse og folk ferie. Det fortsetter selv i våre opplyste tider en av de mest respekterte og elsket både religiøse hellig lyse for mange mennesker. Ifølge ortodoks tradisjon i sitt notat på Julian oppgjørets - fra 6 til 7 januar. I andre land, der det antas å bruke den gregorianske kalenderen, blant katolikker og protestanter feirer sin 24 til 25 desember.
   Folk skikker brakt oss en påminnelse om at julefeiringen har alltid vært en familie feiring, en anledning til å samle hele familien rundt bordet og føle den magiske atmosfæren av sakramentet fødselen av Guds Sønn. Det er alltid dypt united troende og konvertitter, de som begynte i atmosfæren dvunadesyatye flott ferie.
   Fra 28 november til alle troende begynne å observere Advent, som ender på julaften, kvelden 6 januar. Hvordan å legge på bordet til jul, å følge tradisjoner? Siden morgenen den dagen må forberede kutyu eller kutyu - hovedrett julebordet. Det er et rot, kokt hvete med honning, frukt og nøtter. Firkantet måltid denne kvelden vil ikke fungere - av de ortodokse kanoner fortsatt går fort. Den første stjernen som symboliserer Betlehem mirakel Frelserens fødsel, strengt ikke brukes noe mat. Menyen julaften bør være eneste sang! Ifølge kirke regler kun tillatt fisk, sjømat, lav-fett bakevarer, grønnsaker, dumplings, retter av grønnsaker, surkål og andre produkter. Kjøtt mesterverk: Christmas gås, and, kalkun og kylling, bakte epler, surkål eller grøt kan lages dagen for 7 januar razhovlenyya.

   Hvordan å legge på bordet for julaften


  Hvordan å legge på bordet til jul
   Bordsetting til jul
   For å fange essensen av denne lyse familie ferie, jule symboler brukes. Knapt noen av dagens elskerinner vil legge høy eller halm i hjørnene av duk eller satt til de samme fedd hvitløk. Snarere vil det slå sin oppmerksomhet når du legger på farge harmoni duker og dekorasjoner, som vil lese innholdet i ferie.
   De viktigste jule farger - hvit, rød, gul, gull, grønn og blå. Belokypennыy fargen har alltid vært den viktigste, som i forbindelse med guddommelig lys. Rødt - symboliserer gleden ved fødsel og oppstandelse av Jesus. Gyllen-gul eller kongelig, var assosiert med sjelen og trivsel, og grønn - alltid brukt som et symbol på evig liv. Mange husmødre som brukes i legging ferie bordet julaften blå klut eller parabol som et symbol på renhet og åndelig renhet. Før du legge på bordet til jul, må du definere spekter av farger å visuelt ikke overbelaste det.
  Hvordan å legge på bordet til jul
   Julebordet med rød klut
   En elegant og samtidig kan være et enkelt alternativ som kombinerer belokypennuyu stivet duk, servietter og greener, furu grener, gran eller poter likte puansetyyu - "Julestjernen" i midten av bordet. Greens kan ordnes vakkert i ordinært glass nærmere sammensetningen av blomsten. Dette natur kombinert med elegant hvit duk vil skape en gledelig ferie ånd. Mørk rød klut, så populært i dag, dekorert med snøflak henhold servietter vil legge høytidelighet og verdighet ferie. Siden det er godt blandet, hvite, gule eller gylne tinsel dekorert lys i lysestaker smidd, krans av bartrær grener med kjegler. På julebordet noen vertinne prøver å sette dyre retter fra krystall og porselen.
   Til minne om jule symboler i stedet for naturlig høyet kan være pent klippe papir halm eller hvit, pynte bordet med figurer av engler, eller hvis det ikke er noe sted for å sette dem på bordet, henge papir utenomjordiske vesener på gjengene.
  Hvordan å legge på bordet til jul
   Ginger Cookies
   Karakter katolske Christmas - ingefær cookies - kan fremstilles ved eller erstatte det Tula pepperkaker. De ser litt kald luft enn tradisjonelle delikatesser.

   Råd


  Hvordan å legge på bordet til jul
   Stekt gås
   Hvis nyttår husmor prøver å imponere gjestene med nye retter, familie bord jul 7 januar forskjellige tradisjonelle. Med tolv retter lagt deltok: pannekaker, fisk, steke gås, kalkun, and eller kylling fylt med epler, kål og bokhvete, en ung gris, gelé eller gelé, pølse, steke sopp og bakevarer, honning kaker, roll valmuefrø og honning, diverse bakverk, kaker og kjeks. Før du legge på bordet til jul, må du forberede en tradisjon (varierer) og stuet frukt.
  Hvordan å legge på bordet til jul
   Jule kompott
   Kompott oppskrift er enkel: et par liter kokende vann for å ta 05 kg av noe tørket frukt og kok opp, og legger 50 g honning. Igjen, kok opp, men ikke koke (!) Og kult. Serveres i kannen eller leirpotter.
  Hvordan å legge på bordet til jul
   Jule Kuttia
   Tradisjonell er laget av hvete, ris er populære i dag Kuttia. Oppskrifter av matlaging identisk: 200 gram ris eller hvete, valmue bakverk 100g, 1 kopp eventuelle behandlede nøtter (valnøtter, mandler, peanøtter og hasselnøtter), 50-100 g honning (etter smak), 50 g rosiner eller en kvart kopp. Du kan legge fersk fløte, kandisert frukt. Korn skyll, dekk med kaldt vann i forholdet: en del bønner - to deler vann. Kok til de er møre. Deretter avløp og kjølig. Mak hell kokende vann og kok til den får mealiness. Deretter må du bla gjennom en kjøttkvern. Rosiner også zaparyty varmt vann. Bland alle ingrediensene og server.
   Over julebordet ikke er akseptert, som nyttårsfeiring, champagne underholde gjester. Begynn måltidet vanligvis med tre skjeer hjørne, symboliserer en hyllest til den hellige treenighet. Og på bordet i en varm og vennlig atmosfære hilser hverandre, er stille, rolig samtale, gi gaver forberedt på forhånd og nyte komforten i hjemmet.  
  Hvordan feire jul med barn


   Innhold:
 •  Hvordan forberede med barn
 •  Og hvordan du kan bruke denne fantastiske festen


 •  Feast of the Nativity urettmessig ble glemt i lang tid i den offisielle kalenderen i Russland, men for de troende, var han alltid velkommen og en av favoritt dvunadesyatye (tolv store religiøse høytider Etter den kvelden, fra 6 til 7 januar var fødselen av Jesus Kristus -. Frelser verden! I dag, for å feire denne fantastiske ferie fabelaktig avkastning. Noen ønsker å ta imot Kristi fødsel i den gregorianske kalenderen fra 24 til 25 desember, som gjør katolikker eller protestanter, ortodokse canons noen dyrere, og da julen feires en uke etter nyttår . - 6 til 7 januar Mange begynte å lure på: hvordan å feire jul med barn, for å innpode i dem en forkjærlighet for de hellige ting i barndommen?
  Hvordan feire jul med barn
   Lage juledekorasjoner
   En fantastisk familie ferie kan arrangeres for barn som har nådd en alder av tre eller fire når de har blitt fullverdige deltakere i meningsfull handling og ikke bare hjelpe foreldre forberede for denne lyse ferie, men det er gøy å møte Christian mirakel. Yngre barn kan se forberedelsene og stille gledelig stemning yret jul.

   Hvordan forberede med barn


  Hvordan feire jul med barn
   Pynte treet med barnet
   Trenger du å dekorere hjemmet ditt, hus eller leilighet, sammen med hele familien. Barn er glade for å være med i dette morsomme spillet, omsorg ånd og tradisjon for å feire jul. Hvis pynte juletre, sørge for at barna ikke blir skadet skjøre glass leker. De er godt egnet juleprodukter fra salt deig, tre, papir, plast beholdere med kindersyurpryziv og andre trygge materialer. Ikke i noe tilfelle skal irettesette barn hvis du ikke liker resultatene av deres arbeid. Å pynte juletre har lenge vært brukt godteri og andre søtsaker.
 •  Sørg for å forberede barn julen krans med einer og gran poter.

 • Hvordan feire jul med barn
   Cut snøflak med babyen
 •  Tidligere med barn kan bake engler med salt deig, kutte disse utenomjordiske vesener av papir, og deretter henge dem på greiner og festlig dekorere sine rom. Du kan arrangere flere barn lystig liten konkurranse for å kutte snøflak, engler og andre papirprodukter. I kirke butikker og bokhandlere kjøpt før jul tema coloring sider som du kan ta med barna. Alternativt, ungene er glade for å svare på en forespørsel om å tegne en illustrasjon til å høre fra deg julefortelling. Forresten bør alle håndlagde klasser følge historier om den hemmelige betydningen av julen symboler: engler, Betlehemsstjernen, krybbe hvor Kristus ble født og andre attributter hellig. Du kan lese noen gode jule historier eller historier. Slik at barna dine er gjennomsyret med en følelse de skaper dekorasjoner. En forsiktig tegning under Christmas "mesterverk" du trygt kan absorbere og dekke ferie bordet. 

 • Hvordan feire jul med barn
   Festlig julebordet
 •  I Europa tatt på midten av bordet for å sette "Julestjernen", lyse blomst - puansetyyu. Det er viktig å forberede julemenyen velger ikke bare tradisjonelle men lyse og vakre retter. Barn ofte ubevisst velger dem etter type, og bare da - etter smak. Siden bordet denne ferie bør være minst 12 retter, sørg for å forberede de "rike" kutyu med honning, rosiner, nøtter, kaker opprinnelige - for eksempel pai, flere forskjellige salater og søt dessert som barnet liker. Evening av 6. januar kan du nyte fiskeretter og 7. - bakt gås, kylling, kalkun eller and.

 •  Og hvordan du kan bruke denne fantastiske festen


  Hvordan feire jul med barn
   Kutia i rozhdestvensky
   På julaften, den 6. januar, har tenkt å gå i gatene. En gang i himmelen vil være den første stjernen - Kristus er født! Du kan gå tilbake, prøv tre skjeer hjørnet "For Faderen, Sønnen og Den Hellige Ånd! "Og så videre til måltidet.
   Heie barna på julenatten kan tema showet. Du må sy en gardin-skjermen eller bruke vanlig stykke stoff. Hvis du ikke har tid til å sy dukker, kan du bruke de forhåndsjule figurer modellert engler og andre tegn. Skriptet skal opplyse om barnets tradisjoner i julen. Barn og dermed kan ikke bare se teaterforestillinger og delta aktivt i det. Først må de forklare i detalj hva som er deres rolle, og da - spør og veilede dem.
  Hvordan feire jul med barn
   Godteri til jul
   Og feire jul på 7 januar i kvelds barn? Fra dette punktet, ned til Epiphany 19. januar, folk er Yuletide. Foreldre med barn kle seg i eventyr tegn - geit, rev, gris, ulv, samt bilder av onde ånder - monster, Baba Yaga, djevelen og de andre karakterene går til venner og slektninger, utføre pre-studert sanger julesanger. Caroling - Moro med vitser, sanger, danser. Barn er glade for å ta del i disse opptogene, karneval morsomt. Også, kommer på besøk, barn "plantet" frø verter for fremtidig velstand i deres hjem, og for det fikk kaker, sjokolade og en liten mynt, som lenge har vært akseptert å gi svar på de julesanger.
  Hvordan feire jul med barn
   Jule snømann
   Lære om de gamle ritualer og tradisjoner i den ortodokse julen, mange mennesker hilsen og for alltid elsket det lyse og gledelig familiegjenforening!  
  Яндекс.Метрика